Fjärde december!

Hej,Hej!

Vaknade klockan halv 10 i dag, hade bara en lektion i dag så började inte förens klockan 13. ska snart ha utvecklingssamtal hm , undrar hur det ska gå. och i morgon ska jag ha Nationella prov i matte så i dag blire plugg plugg plugg. men ska också var med älskling ska nog kolla på are we there yet som jag köpte härom dagen.

I går så var jag till götebeorg med skolan vi gick på julmarknad och gick på stan lite. Jag gick med Namam, Nashmil och Ida på stan ett liten stund och sen gick jag och Ida till Liseberg på Julmarkand det var jättefint där och julmysigt vi gick och kollade vid alla stånden och så köpte vi lotter och vi var nära på att vinna stjärnvinsten 2 gånger. sen så åkte vi också karusell det var roligt men det var nästan roligare att kolla på epti och wafa när dom åkte för de såg så roliga ut haha.

I dag är det bara 20 dagar kvar till julafton och exakt två veckor kvar till jullov :D det ser jag fram i mot. vet inte riktigt vad jag ska hitta på men något skoj blir det ju alltid.

Nu ska jag plugga lite matte tills veijo kommer och vi ska gå på utvecklingsamtalet så ha de bra   PUSSHEJ!

RSS 2.0