7 månader

Har haft en trevlig dag idag. Kunde inte vaknat på något bättre sätt då Levi gav oss sovmorgon till nio, blev lite stressigt då jag vid halv tio skulle äta frukost med Emma men det gick.

Blev en lång frukost utan barn, skönt att bara ha sig själv att tänka på en stund.

Efter vi ätit frukost så följde Emma med mig hem för att efter ett tag senare laga lunch, tacos blev det! (ja vi äter hela tiden ;p )

Efter vi ätit så åkte Emma och hämta Adam på dagis och vi åkte in till Marieberg för att handla på Willys och även lite ramar på Ikea till bilderna som studiofotografen tog för ett tag sedan. Blev även två 7 månaders presenter till Levi, en lekmatta och en leksak.

I morgon är det fredag igen och jag förstår inte att veckorna kan gå så fort våran skrutt blir ju 7 månader idag med om 5 månader blir han 1 år, herregud!

/B


Hänt en del sedan sist

Hej!

Jag har fått order av min kusin Amanda att det är dax att uppdatera här och de har hon faktiskt rätt i.
Jag har tänkt flera gånger att jag ska göra det men det har alltid kommit något i mellan.

Har hänt en hel del sedan sist jag skrev något här.

Har klippt mig, ja eller de var ju frisören som gjorde det ( för engångsskull ;) ) blev väldigt kort, kortare än vad jag hade tänkt mig men jag överlever blev ganska så nöjd endå.

I går köpte vi en ny bilstol till Levi då han snart vuxit ur babyskyddet, de börjar bli väldigt trångt så vi tyckte de var dax. Vi köpte en Britax multi tech och än så länge är vi väldigt nöjda!

I dag har vi vart till BVC och vägt och mätt Levi och han följer kurvan så fint så de känns bra :). Vi har även haft en städdag här hemma med diskning, skurning tvättning m.m.

Jag var hurtig och avslutade dagen med en 40 min lång promenad i rasktakt på gåbandet som jag fått låna av mormor - Duktiga jag!

I morgon ska jag och Emma ha en frukostdate, ska bli skönt med lite egentid ( Daniel är snäll och tar hand om Levi, men det gör han mer än gärna såklart).

I morgon blir Levi 7 månader, våran lilla kille börjar bli stor nu!

Nu några timmars vila innan Levi vill gå upp ;p. God natt!


Frisörbesök bokat !

Hej!

Var några dagar sedan jag skrev något här.

Helgen har varit bra. I fredags så var jag och min lilla familj till kumla för att gå på marknad hittade inget som tilltalade mig så det blev inget köp men en lunch på cesars blev det och lite mat på Ica maxi.

På eftermiddagen så kom Daniel H över till oss och grilla, gott!

På lördag så satt vi på den gemensamma uteplatsen och grillade våran lunch och efter vi ätit så tog jag med mig levi på en liten promenad för att gunga, och han gilla det!
På eftermiddagen/kvällen så kom Emma med familj och grilla kvällsmat, såå gott man kan aldrig få för mycket grillat!

På kvällen när Emma Adam och Morten hade åkt hem och Levi somnat så satt jag och Daniel på balkongen och hade årets första mysbalkonghäng med lite gott, de var mysigt.En riktigt bra lördag med andra ord!

I morgon så ska jag klippa mig och jag vet inte riktigt vad jag har gett mig in på. Jag har nog inte varit hos en frisör på minst två år så ja de är dax men jag är såå rädd att håret ska bli för kort och inte alls som jag vill ha det. Jag kan inte minnas att jag någonsin har blivit nöjd så det är därför jag aldrig vill gå dit och klipper mig själv i stället. Men nu ska jag ge det en chans igen för jag känner att någon kunnig behöver ge sig på mitt hår och så måste de tunnas ut för det har blivit så (för) tjockt med.

Så i morgon kanske ni får se min nya frisyr hehe ;p.

/B


<3 dig

Min kärlek till dig går inte att beskriva med ord, du är det finaste på denna jord! Att varje dag vakna upp vid din sida gör att dagen går lika fort som när man glider på en skida. Du är alltid så go och glad och du gör min da varje dag. - Älskar dig! <3


Nionde maj

Hej!

I dag har jag/vi faktiskt inte gjort mkt , tog en promenad till Ica och Olles på förmiddagen och köpte en glass och sen hem och lagade tacos.

Sedan har dagen bara rullat på som vanligt, Daniel är hos Kurt ikväll och kollar på hockey så jag har kollat på många bra program :).

Kollade på Sofias änglar förut och jag är verkligen så himla glad och tacksam över hur lyckligtlottad jag/vi är som fick en sådan fin/underbar och frisk son.

/B


Promenad /Askersund

Hej!

I dag har det varit lika skönt ute som igår dock inte lika fint men på förmiddagen så tog jag och Levi en långpromenad, härligt!

Efter promenaden så lagade jag lax och potatis, så gott sol alltid!

Efter maten så åkte vi till Askersund för att kolla på djuren som de har där på någon kulle men då börja det regna nästan direkt så de va bara att åka hem igen :/ men jag köpte i alla fall med mig hem en glass från hamnen för de var jag sugen på trots lite regn.

Ikväll har jag kollat på arga snickarn, Daniel är hos Emma och Morten och kollar på hockey med Morten så jag har fått lite egentid och de är faktiskt skönt ibland i alla fall den första timmen ;p.

/B


Gåstol

Hej!

ska snart klä på mig och Levi för att gå ut på en promenad, härligt!

Igår va vi i Örebro och Marieberg vi åt mat och fikade ute i solen, så härligt vår väder de kändes nästan som sommar :). Jag köpte även nappar som lyser i mörkret så all den eviga letan efter nappen mitt i natten är förhoppningsvis över! Och så köpte vi en gåstol till Levi och de är nog bland det bästa köpen vi gjort än så länge för han gillar den jättemkt så de är kul.

I dag har jag inte några speciella planer för dagen får se vad som händer.

/B


Grillning

Hej!

I dag har vi haft ett härligt vårväder fast de har blåst lite kallt men när de har varit vindstilla så har det varit riktigt skönt ;p.

Vi har i dag varit och grillat hos mormor och morfar och jag hade med mig min goda potatissallad ( den är dock godare med färsk potatis), morfar fixade köttet och de var mycket gott!

Nu i kväll har vi inte gjort mycket, skrattat åt Morgan och Ola-Conny när de varit i Hawaii.

I morgon ska vi åka och köpa en gåstol till Levi och så ska vi på föräldrargrupp med, hoppas det inte är lika stelt som de ibland brukar (oftast). Nästan varje gång när man kommer in i rummet där vi ska vara så säger alla hej och sen är alla tysta ( inkl jag) det känns som om varje gång är första gången om ni förstår vad jag menar, men jag tycker endå att det är kul att träffa alla mammor och pappor och deras söta bebisar. Det kanske är för många veckor i mellan man ses så man kanske inte riktigt hinner vänja sig vid varandra eller vad man ska säga, skit samma. Det är ju endå trevligt så de är huvudsaken! :).

/B


Leksakstoppet 3år

Hej!

I dag har Leksakstoppet firat 3år så de hade ordnat med ponnyridning, hunduppvisning,spådam och mycket mer för alla barnen så jag och min familj var på plats, även Emma med sin. Jag och Emma gick till spådamen och spådde oss haha, hon sa att jag skulle leva lyckligt och med en väldigt god ekonomi, hon sa även att det ser ut som att jag kommer att bli sjuk i slutet av livet men att jag hade en ödeslinje i handen så man vet aldrig ;p.

Efter vi kollat på allt så gick vi och åt och sedan gick jag på en promenad med Levi.

Nu i eftermiddag så har vi tvättat, Daniel kollar på hockey och jag roar mig med att läsa i en bok om barnmat.

Levi somnade tidigt idag, han var så trött. Han sov så oroligt och vaknade flera gånger att jag fick lägga över honom i våran säng och då gick de tillslut bra ( peppar peppar).

I morgon så ska vi åka och grilla hos mormor och morfar vid lunch, jag ska göra min goda potatissallad och ta med.

På tisdag är det föräldrargrupp igen, då tror jag att vi skulle prata om familerelationer eller något liknade.

Nu ska jag hämta upp de sista från tvätten!

/B


Besökt Finnerödja

Hej!

I dag har jag Daniel och Levi varit i Finnerödja och hälsat på Karro och Cirre de var trevligt, sist jag var där va i somras - skäms på mig! ( så de var på tiden)

Kvällen har spenderats framför tv:n, Daniel har kollat på bajshockeyn och jag har surfat runt på mobilen, socialt ;). Nu snart tänkte jag fixa Levis flaskor och sedan gå och lägga mig finns ändå inget annat att göra.

/B


Dagens fredag med besök

Hej! Klockan har redan hunnit och bli efter tolv, Levi vaknade till så jag skulle vända han till sidan men inser då att hans blöja har läckt så jag får byta den och sätta på honom ny pyjamas, som tur va så vaknade Levi typ i 30sek bar över honom till våran säng och han somna på engång ( han kan ju såklart inte sova i sin kissäng).

I dag har jag burit ner två lådor med urvuxna kläder och lite andra saker i från Levis rum, måste ju försöka röja bort allt så vi kan börja fixa där snart.

Emma Morten och Adam har varit här i eftermiddag/kväll, grabbarna kollade hockey och vi tog en promenad med Adam och Levi och så tog vi varsin glass. Vi handlade även med kött och tillbehör som vi sedan grilla, jag fixa grillspett, potatisklyftor,sallad och vitlöksbaguette medans de andra va ute och grilla :p, det blev mkt gott och de var trevligt att umgås!

I morgon så ska vi åka till Cirre och Karro och hälsa på en sväng.

Nu väntar några timmars sömn, godnatt!


Morfar 70år

Hej!

Det känns som att jag har haft fullt upp de senaste dagarna så bloggen har glömts bort.

I tisdags så var det ju Valborg och då var vi och åt en trerätterslunch hos mormor och morfar, det var riktigt gott och man kände sig verkligen bortskämd. På kvällen så gick vi upp en sväng till brasan och kollade, den var inte stor precis men det känns som att det hör till att man ska se lite på en brasa när det är Valborg.

Igår så var jag i stort sett ute hela dagen, gick ut lite efter tolv och mötte upp Jannika i centrum. Ica firade 40år så de hade lite olika erbjudande, bjöd på fika m.m så vi gick in dit och smakade lite på olika saker och kastade boll haha, vi vann varsin memori. Efter vi varit där så gick vi ut och satte oss i solen en stund och sedan hem till mig för att lämna lite matvaror sedan gick vi vidare till kinan och åt lunch, gott vare ! Vid fyra var vi vid scen för att se på uppträdande, först skulle Janssons frestelse uppträda och sen timotej. Janssons höll på alldeles för länge så jag missade timotej :/ för vid fem så skulle jag va hemma hos Bella för att grilla ( blev väldigt sen dit men de berodde på så mkt annat med). Men jag kom fram till Bella Hanna och deras vän Henrietta i alla fall, maten var mkt god och de var mkt trevligt sällskap!

I dag har jag hållit på och städa och tvättat hela förmiddagen, tagit en promenad med familjen och fixat de sista på morfars present. Vid ca 17 så åkte vi till mormor och morfar för att fira morfar som fyller 70år i dag, de bjöd på fruktbricka med potatissallad, kallskuret med tillbehör och sen stor fin sommrig jordgubbstårta, allt var mkt gott!

Nu ska jag fixa lite här hemma, ha en fin kväll!

/B


RSS 2.0