På tåget!

Hej igen ! Nu sitter jag äntligen på tåget på väg till Jossan. Jag förstår inte att jag varenda gång ska behöva stressa när jag ska åka tåg till någon. Jag börjar alltid att göra nog i ordning osv i tid för att jag ska slippa stressa men sen när jag väl är färdig så kommer jag alltid på något nytt som jag måste göra så det slutar alltid med att jag får springa till stationen för att hinna med tåget. I dag gick det nästan snabbare att gå eftersom jag har på mig mina högklacade skor som jag letade fram ur min garderob som jag hade förra året. Dom är jätte fina men kanske inte så praktiska men men huvudsaken att jag han med. Nu är jag snart framme i Kumla jag känner på mig att det kommer att bli en lyckad kväll idag med många skratt. Nej nu ska jag börja förbereda mig för avstigning. Ha en toppen kväll! ( det ska i alla fall jag ha) PUSSS!!

Tisdag femtonde juni - bio med jossan

Hej alla glada :) i dag är jag på toppen humör så det är bra. Vädret ute är fint och jag har fått sovit ut idag så jag mår asbra. I dag om tre timmar typ så åker jag till Kumla och möter upp Jossan för vi ska umgås idag. Vi ska kolla på bio och gå ut och äta något gott och sen ska jag sova hos henne så det blir nog allt trevligt. Kommisarie späck ska vi se, hoppas den är bra. Nu ska jag ta mig en dusch och sen fixa mig och packa lite. Skriver kanske senare. Pussshej!!

Lördag - tolfte juni!

Hej! Sitter här eller snarare ligger framför tvn. Daniel kollar på fotbolls vm och jag stirrar här. Var ett tag sen jag skrev något här och jag kan berätta att jag tog studenten förra fredagen, det var hur kul som helst en av de bästa dagarna i mitt liv lätt! Skulle vilja ta studenten igen, det skulle jag inte ha något imot. Ja nu när skolan är slut så är jag arbetslös och det känns hämskt, var på Arbetsförmedlingen i onsdags och skrev in mig så nu är det bara att söka jobb. Jag måste också passa på att skriva grattis till alla mina vänner som tog studenten i går, hoppas ni hade det kul i går. I dag lördag vet jag inte riktigt vad som händer faktiskt blir vell som igår en riktigt tråkigdag med inge intressant. Pussshej!!

RSS 2.0