Middag hos mormor och morfar

Kom nyss hem i från mormor och morfar, var ju där på middag. Det serverades potatisgratäng, entrecote, sås, sallad och bröd,de var mycket gott. Till efterrätt fick vi en god fruktsallad med grädde till, en perfekt avslutning på denna middag eftersom jag varit sugen på det ett tag nu men inte orkat göra ;p.

Av dagen som är kvar så ska jag göra så lite som möjligt, kolla x-factor och umgås med min lilla familj hehe!

I morgon är det första oktober, den månad som vi har gått och väntat på hela året - våran lilla bebis är beräknad :) han/hon är mer än välkommen att titta ut nu!

/B



Söndag trettionde september

Hej!

Vaknade nyss och ska strax bege mig ut med lilla Diesel. Sen blir det frukost, senare i dag klockan 16 närmare bestämt så är vi bjudna på middag hos mormor och morfar, såå skönt att slippa laga någon mat!

Ha en fin söndag!/B


Dagens - lördag

I dag var jag och Daniel (och Diesel) hem till Emma och Morten (och Adam såklart) och hälsade på ett tag, killarna kollade på ishockey och Emma, Adam och jag + hundarna roade oss med en promenad, trevligt!

Nu ikväll har jag och Karro umgåtts, vi satt mest och pratade en massa med tvfyras lördagsfilm i bakgrunden som för övrigt verkade ganska så bra ( såg inte så mkt utav den ) åt lite ostbågar och godis med, gott!

Nu är klockan så pass mycket att det är dax att sova några timmar, återkommer i morgon. Pusshej! /B


I Röfors

Är hemma hos Emma och hälsar på lite. Bjuder på en söt bild på Adam som leker i sin lekhage :)


Lördag tjugonionde september

Hej !

Har varit vaken i en timme ungefär men har endast hunnit med att gå ut med Diesel. Ska snart göra mig lite frukost innan magen börjar kurra ;p.

I dag har jag inga planer för dagen så jag får se vad den har att bjuda på.

I dag går jag in i v.38 (37+0) med andra ord så är det bara tre veckor kvar till Bf, hur kul är inte det :D. Såg igår på FB att en i min föräldragrupp fick barn igår, vad roligt men nu längtar man ju ännu mer ;p men hur som helst så är det inte långt kvar nu (spännande)!

/B


Marieberg/kinamat/ishockey

Har haft en trevlig dag och kväll med min fina Daniel. Dagen spenderades ju som ni vet på Marieberg och kvällen spenderades på hemmaplan med Kinamat framför tv;n då det som vanligt visades ishockey på tian men jag börjar faktiskt tycka att det är mysigt att se på det en fredagkväll hehe! Sen åt vi även lite fredags godis och vindruvor,Kollade på filmen som gick på fyran - kärleken checkar in, den var helt okej bra.

Nu har jag bäddat ner mig i sängen och väntar på att Daniel och Diesel ska komma in från kvällspromenaden, blir nog att slå på en film här inne i sovrummet och sen somna till den, får se vad Daniel säger om det.

Dagen får avslutas med en bild som Emma tog i dag på Diesel och stoyko när hon var så snäll och ställde upp och var hundvakt, tack Bästaste Emma ännu en gång!

/B


Hemma igen, äntligen

Äntligen hemma efter en dag på Marieberg. Mina fötter och ben är verkligen trötta efter att ha gått hela dagen så nu ligger jag och tar igen mig i soffan. Skulle kunna somna nu känner jag men det vill jag inte ;p.

Hittade inga skor till mig och inte blev det något nytt snyggt klädesplagg heller, men de orkade jag inte ens titta efter. Köpte i alla fall ett puder och en mascara och ett saftigt skinkben till Diesel som han blev mkt glad för, han har tuggat på de sen vi kom hem ;p.

Stor handlade på Willys med så nu finns det massa gott att äta, det gillas!

/B


Fredag - Marieberg

God morgon!

Ligger i sägen och drar mig men ska snart gå upp och fixa mig och gå ut med Diesel, äta lite frukost och sen dra vidare mot Marieberg.
Den stora frågan är vad jag ska ha på mig idag? Har nästan inga kläder som passar så får väl ta på mig en gammal typbit haha, nej något ska jag väl hitta men det är så tråkigt att jämt ta på sig samma när man ska någonstans och göra sig "fin", vilka problem jag har ;p HAHA!

Återkommer ikväll med en uppdatering, ha en bra fredag! /B


...

Tänk att man kan älska någon så mycket som jag älskar min fina pojkvän och lilla hund Diesel. Min kärlek till dem är obeskrivlig! <3


Tvkväll

I dag har jag varit trött ( som alla andra dagar kan tilläggas ) så efter att mormor och morfar var här och hämtat allt skit och fikat så har jag inte gjort mkt. Varit ute med Diesel är nog det mest ansträngande haha!

Hela kvällen har jag spenderat i soffan tillsammans med mysDiesel. Vi har kollat på halv åtta hos mig, kockarnas kamp, new girl och två panka tjejer, mycket bra program allihopa.

Kollade också på reprisen av uppdrag granskning och det skulle jag nog inte ha gjort för det var om förlossningsskador ;o så nu är jag ju lagom förskräckt inför förlossningen, inte roligt!!!

I morgon ska jag och Daniel in till Marieberg och stor handla på Willys, tänkte även köpa mig ett par skor om jag hittar något fint par och kanske något annat fint om det är något som tilltalar mig.

Nu tänkte jag gå ut med Diesel och sen hoppa in i duschen för att sedan inta sängläge! /B

(bilden v.37 (36+5) )


Rensat ur källarutrymmet

Hej!

Hoppas ni mår bra! I dag började dagen inte precis jättebra, vaknade 07.15 av att de höll på utanför och tog ner massa buskar, det lät som bara den och inte kunde jag somna om förens de slutat men men de sluta efter ett tag så somna om en timme eller två och gick sedan ut med Diesel.

I dag vid två tiden så kom mormor och morfar hit och hämtade massa saker i från källarutrymmet som jag ville få bort, de ska nämligen till soptippen i morgon så passade på att lasta med mitt skit, blev faktiskt hur mkt som helst så jag undrar hur de ska få plats med sitt hehe men det fixar sig nog.

När jag höll på och plockade där nere i källaren så hittade jag världens sötaste teckning som min kusin jossan hade gjort till mig för typ 8-9 år sedan (bilden) jag minns så väl hur jag lärde henne att måla grisar och se själva vad söta dem vart :).

Det är nästan lika ruggigt ute som det var igår så jag tror att kvällen får spenderas på samma sätt, med tända ljus, mys Diesel, en god kvällsmacka och ett bra tvprogram !

Ha en fin kväll! /B


Blött och kallt

Efter en väldigt blöt och kall kvällspromenad med Diesel så kryper jag ner i sängen och värmer mig och väntar på att min älskling ska komma hem från jobbet.

I morgon är det ny dag med nya tag och jag hoppas på finare väder så jag kan ta en långpromenad. Våran bil ska föresten besiktas med, jag hoppas innerligt att den går igenom och att inget behöver fixas. Med lite tur så kanske ;p

Nu ska jag i vilket fall avrunda denna dag så God natt påer! /B


MAMMA <3

Nu när det börjar dra ihop sig och förlossningsdagen snart är här så tänker jag ännu mer på hur kul det skulle vara i fall min mamma fanns i livet, nu menar jag inte att jag hade velat ha med henne inne på förlossningen men att hon hade fått ta del av mitt och Daniels barns liv och få vara den mormor som hon hade förtjänat att vara. Jag hade verkligen behövt henne nu, någon som stöttat mig in i det sista. Även om jag har Daniel och fina vänner som alltid finns för mig så är det inte samma sak som ens egna mamma, jag skulle göra vad som helst för att hon skulle vara här nu!

Det går inte en enda dag då jag inte tänker på min fina mamma, att det snart har gått fem år sedan du plötsligt gick bort kan jag inte förstå, det känns fortfarande som igår och jag tror nog aldrig jag riktigt kommer att kunna gå vidare i livet. Även om jag nu är ett steg närmare att ta ett kliv in i ett nytt kapitel i livet så kommer jag alltid att bära med mig hur mitt liv var förut med mamma i livet, jag kommer alltid att minnas hur hon såg ut, luktade, var som person och hur hon verkligen älskade livet och sina barn..

Nu rinner tårarna ner för kinden, jag tror inte det finns någon i hela världen som förstår hur mycket jag saknar min mamma. Det kan inte finnas någon Gud, för ingen skulle låta en frisk människa bara dö i från sina barn som är 14 och 16 år, det är så Sjukt!!
Det finns inga ord som kan beskriva den ilska och saknad som jag känner!

Jag älskade min mamma och gör fortfarande, hon är min Idol och förebild. Hon var och är världens bästa mamma och person på denna jord, helt genom snäll och tänkte alltid på alla andra i första hand. Jag ska bli lika bra mamma som hon var för mig, världens underbaraste!!

/B


Mysdagsväder

Hej påer!

Jag ligger nerbäddad i sängen men skulle behöva ta mig ut med Diesel, regent utanför fönstret gör inte direkt så att man har någon vidare lust och tur jag har en hund som håller med så vi väntar lite och hoppas att det lugnar sig.

I dag har jag tagit en fika på bowlingen med Jannika, det var trevligt som vanligt! Och som vanligt blev det en massa bebis och förlossningsprat.

Bebisen i magen har verkligen hittat en sida som den nästan ligger på hela tiden, och rumpan känner man väldigt tydligt ( nästan ) hela tiden så jag hoppas att han/hon fixerar sig snart och kommer ut. Det börjar bli jobbigt att ta sig upp för sängen nu, jag får verkligen ta i med all min kraft och att sitta vid köksbordet framlutad är inte speciellt skönt de heller. Nu märks det i alla fall att man är höggravid och jag hoppas att jag slipper gå över tiden.

I kväll ska jag bara mysa ner mig i soffan, tända lite ljus och kolla på halv åtta hos mig och bonde söker fru. Det är verkligen väder för mys idag, synd bara att Daniel jobbar, men jag har ju min lilla Diesel att kramas med som tur är :).

Nu ska jag bege mig ut, i regn eller inte det märks fort.

Ha en fin kväll :) /B


Kvällen med mormor och morfar

Har ju haft mormor och morfar över på tacos här ikväll, det var trevligt. De tyckte att det var gott och jag kan inte annat än att hålla med, tacos kan man ju inte misslyckas med så det är ju bra. Chokladpudding blev det med till efterrätt, lite barnkalas varning kanske men jag tycker att det är gott.

Efter att vi ätit klart så kollade vi på halv åtta hos mig, alltid lika roligt tycker jag. Kollade även på x-factor ganska så intressant tycker jag. Följer ni det?

I dag bloggar det flesta bloggar om lindex Missoni kollektionen. Jag kan inte förstå varför folk blir så galna så fort det kommer någon speciell kollektion av kläder, jag menar de här Missoni kläderna är ju inte enns snygga och endå är folk som galna. Är det bara för att eller är det något fel på mig som tycker att de är gräsligt fula kläder? Det enda som är bra med kläderna är väl att av varje köp så går 10% till bröstcancerfonden.

Tycker ni det är fina/snygga kläder?

Nu ska jag i alla fall sova och invänta en glad Daniel ( färjestad vann idag och så fick han in sitt tip :p )som kommer hem om en timme typ så god natt! /B

( bild Google)



Tacomys

Daniel åkte nyss till jobbet, jag och Diesel ligger och vilar oss lite i sängen. Ska snart ta tag i tvätthögen och vika och lägga in den, blev ju en heldel igår när jag tvätta och det är lika bra att få bort den på en gång.

Mormor och morfar kommer hit vid sextiden och äter tacos, blir även chokladpudding och grädde till efterrätt var så längesedan jag åt så tänkte att det skulle va gott ;p.

Nu ska jag ta en powernap och sen fixa här hemma. Hej så länge! /B


Träffat Hanna/tvättat/barnmorskan

Ligger nerbäddad i sängen helt nyduschad, så skönt efter denna dag.

Dagen började med att en från Laxåhem kom och kollade på våran skada inne på toan (Äntligen), han skulle återkomma om vad som behöver göras, när vet vi inte.

Sedan ringde Daniel på en trea som vi kanske ska kolla på, eller om han får bestämma så ska vi det. Jag både vill och inte vill, visst skulle det va bra med en större lägenhet speciellt nu när vi blir tre (+Diesel) men jag känner inte att det är så bråttom eftersom bebisen endå kommer att sova i samma rum som oss första tiden/året vad vet jag. Det kanske skulle bli smidigare eftersom vi bor på tredje våningen (högst upp utan hiss) och jag måste gå ut med Diesel varje dag, men allt går bara man vill. Jaja vi får se hur det blir med lägenheten ..

Va med min fina vän Hanna också förut, hon är ju som sagt hemma i Sverige och hälsar på så då måste jag ju passa på att träffa henne. Det var roligt att se henne och veta att hon trivs bra i Polen :).

På eftermiddagen/kvällen så har jag hållit på och tvätta, blev en faktiskt en heldel maskiner men nu är det tomt så det känns skönt.

Va ju hos barnmorskan också förut, alla värden och så såg bra ut och huvudet var ruckbart, så lille bebis har inte fixerat sig ännu. Ska dit igen om två veckor så får se om han/hon är det då.

I morgon har jag bjudit hit mormor och morfar på tacos vid sextiden, Daniel jobbar ju eftermiddag denna vecka så lite sällskap skadar ju inte. Och sen så är dem jämt så snälla och är hundvakt så att visa dem lite uppskattning skadar ju inte!

Nu ska jag sova är riktigt trött. God Natt! /B


Barnmorskan

Sitter och väntar på att få komma in till barnmorskan, förstår inte att jag alltid ska få vänta, minst 10 minuter brukar det ta men men det gör inte så mkt ;p.

Ska umgås med Hanna sen som är hemma på sitt första besök sen hon flyttade till Polen, kul kul!

Återkommer med en bättre uppdatering sen! /B


Bebisfix

I dag har jag hållit på och plockat med alla bebis saker nästan hela dagen. Har monterat ihop skötbordet som jag köpte igår och lagt alla behövliga saker där under som är bra att ha, har även fixat bebisgungan och babygymet så nu står de på sin plats. Är så ivrig så kunde inte hålla mig längre ;p.

La den vita pälsen på babygymet som jag köpte på Ikea igår, det blev riktigt mysigt och det tyckte även Diesel som sprang dit direkt när jag inte såg och trodde att det var en ny mysig sovplats till honom, lilla söta hund. Jag förklarade för Diesel att det var till bebisen, då gav han gav mig en sorgsen och frågande blick och hoppade istället upp i soffan ;p.

Har även monterat in basen till babyskyddet i bilen och nästan packat ner det sista till bb väskan, känns skönt att allt typ verkligen är klart.

Nu sitter jag nerbäddad i soffan under täcket och väntar på att x-factor och Beck filmen ska börja.

I morgon blir det ett besök till barnmorskan för att se att allt står rätt till med mig och bebis. Då ska hon klämma och känna så bebis ligger rätt. Har även tvättid så ska tvätta alla nya bebiskläder som jag fått och som jag köpte igår och även lite annat blir det med.

/B


När kommer våran bebis?

Ni har ju fått varit med och gissat när våran bebis vill titta ut och vad det är för kön, hur lång han/hon är och vad lille bebisen väger. Här kommer en lista på hur ni och några andra nära till mig tror.

Vill ni fortfarande va med och gissa så går det bra, lämna bara en kommentar med vilket kön ni tror att det blir, längd och vikt och även vilket datum han/hon tittar ut :) (bf är beräknat till 20 oktober)


Jannika - 17 oktober, pojke 49cm 3980g
Amanda - 17 oktober, flicka 48cm 3547g
Nathalie - 17 oktober, flicka 49cm 3100g
Jag ( Bella) - 18 oktober, flicka 51cm 3885g
Emma - 19 oktober, flicka 51cm 3100g
Daniel ( blivande pappan) - 21 oktober, pojke 53cm 3301g
Karro - 22 oktober, flicka 50cm 3871g
Hanna - 22 oktober, flicka 48cm 3175g
Sanna - 22 oktober, pojke 49cm 3257g
Stina Nilsson - 23 oktober, flicka 50cm 3462g
Sara - mamma till Elvin - 23 oktober, flicka 51cm 3850g
Mormor - 23 oktober, flicka 50cm 3140g
Morfar - 23 oktober, pojke 51cm 3560g

Får vi se om det är någon som gissar rätt hehe ;).

Kul att ni vill va med och gissa :D!


Gårdagens inköp

Slänger in en bild på endel saker som jag köpte igår om ni är nyfikna att se, inte den bästa bilden kanske men endå ;p Nu ska jag vidare till Ica och sen beställa hem lite Kina mat, gott gott!

Ha en fin söndag!

/B


Söndags morgon

God morgon!

Vaknade för snart en timme sedan och har redan hunnit med att varit ute med Diesel och ätit frukost. Nu sitter jag framför tv:n och halvkollar på Nyhetsmorgon.

Gårdagen spenderades som jag skrev igår på Marieberg med Emma och Adam. Tror det var flera år sedan jag var inne till ett köpcentrum på en helg och det vet jag faktiskt inte om jag vill göra om, det var folk Överallt det var som en julrusch jag förstår inte vart alla kom ifrån, jag menar det är ju i slutet av månaden innan lön då borde ju folk hålla sig hemma och spara sina sista slantar haha! Nejmen om man inte vill stressa så ska man nog inte åka in en helg, men men nu har jag i alla fall allt jag behöver ha till lilla bebis, så nu får han/hon gärna komma ut ;p. Nu är det bara den Stora storhandlingen kvar och laga alla matlådor som jag ska frys in men det fixar jag nog i veckan :).

Nu ska jag gå in i sovrummet och se om Daniel är vaken. Ha en fin söndag! /B


Marieberg

Hej!

Hoppas ni har haft en bra lördag i regnet. Själv så har jag varit med Emma och Adam till Örebro ( Marieberg galleria ) och handlat nästan allt det sista till bebisen. Köpte ett skötbord och korgar till det, nytt duschdrapperi och stång även en skön fäll eller vad man ska kalla det. Sen köpte jag en rumpsalva, tre bodys, 2 amningsbhar, ett amningslinne och ett par mamma leggins så det blev en heldel. Bilder på inköpen kommer :).

Nu är jag hemma hos Emma och Morten så tänkte va lite social !

Ha en fin kväll! / B


Förstår inte..

Mormor var här i förmiddags med lite lakan till spjälsängen som hon hade köp åt mig eftersom jag hade för några ( enligt henne ) haha så jag tackade och tog i mot, även lite kläder till bebis som hon hade köpt på Ullared och i stan, det var snällt.

Jag kan inte sluta tänka på vad vi pratade om när hon var här, nämligen den mannen som ska kalla sig min pappa. Han var ju som sagt här och hälsade på en snabbis, typ en timma och lämnade lite bebiskläder. Det kändes verkligen så konstigt och gör varje gång jag träffar honom, han är ju en främmande man, jag har ju knappt träffat honom i hela mitt liv och att han vill ge mig en kram och puss på kinden när vi ses känns för mig helt mysko, jag gillar det inte. Han är verkligen såå speciell, jag sa till mormor när hon var här att jag inte kunde förstå att min underbara mamma har varit tillsammans med honom, de är ju helt motsatsen till varandra. Hon höll med mig och berättade massa saker som inte precis gör det lättare att förstå sig på min så kallade pappa. Även om han är min biologiska pappa så kommer han aldrig att vara en pappa för mig, han har aldrig ställt upp och funnits där för mig så en pappa är han inte. Om det är någon man i mitt liv som jag kan kalla pappa så är det Tommy, han var tillsammans med min mamma och han har jag vuxit upp med, han har alltid funnits där i alla lägen, han om någon är pappa för mig!

Finns så mycket mer jag skulle vilja skriva, men jag blir bara så upprörd.
Istället så kryper jag ner i sängen och kollar på film med älskling.

/B


Fredagsmys !!!!

Hej!

Snart har ännu en vecka gått, men innan det är måndag igen så ska jag njuta av denna helg! Börjar med fredagsmys med mina favoriter Daniel och Diesel. Blir chips och godis framför tv:n med tända ljus, och i dag ska jag nog oxå mysa ner mig under min värmefilt som jag fick i julklapp förra året. Antar att det blir att kolla ishockeyn som går på tian men det gör mig inte så mycket så länge jag är med mina älsklingar hehe ;p.

Har ni några trevliga planer för helgen?

I morgon är det bara fyra veckor kvar till Bf. Det är helt sjukt, kalla mig konstig men jag tycker faktiskt att det är svårt att förstå, det har ju gått så fort. Att jag inom några veckor är mamma, det låter konstigt i mina öron samtidigt som det låter helt fantastiskt underbart!!

Ha en fin kväll! /B


Dagen = fullt upp med andra ord

Jose, Iwona och farmor var som sagt förbi en sväng förut. Bjöd på lite fika och fick lite kläder till bebis, det var snällt så tack så mycket :).

Efter de varit på besök så gick jag ut med Diesel en sväng och sedan vidare till banken och mvc för föräldragrupp. I dag var det bara jag där, men jag tyckte nästan att det var trevligare haha!

När jag kom hem lagade jag lite mat och sedan följde jag med Emma och Adam in till Ikea för att köpa en lära gå vagn till honom, gick även in på sötvaruhuset och köpte lite godis till resan hem.

Nu sitter jag hemma hos Emma i Röfors, Daniel är med här, han kollar på ishockey. Börjar faktiskt bli trött och längtar efter min sköna säng, så snart hoppas jag på hemgång och några timmars sömn innan det är dax att välkomna fredag och helgen!

/B


Besök

Hej!

Skulle ha gått upp tidigt i dag men eftersom jag inte kunde somna i natt och vaknade hela tiden när jag väl somnat så gick jag faktiskt upp kvart över nio, Så lite sömn fick jag i alla fall :).

Har städat lite här hemma och slängt i mig lite frukost. Nu är josé (pappa) Iwona ( pappas tjej) och farmor på väg hit för att hälsa på en stund så ska fixa mig lite.

Ha en fin dag i det kalla höstvädret! /B


Fullt upp

Hej!

Har haft fullt upp hela dagen känns det som. Varit ute på en liten promenad med Diesel i skogen, gått till Ica och handlat, fixat disken, pratat med mormor i telefon, pratat med josé (pappa) i telefon, ringt Laxåhem om våran skada i badrummet för andra gången, varit ute med Diesel en andra gång och lagat mat ( potatisgratäng och kassler). Så nu sitter jag i soffan med gottsamvete i alla fall.

I morgon kommer dagen att vara lika full av saker att göra så det blir att gå upp tidigt för att inte behöva stressa ihjäl sig. José (pappa) och hans tjej skulle komma och hälsa på en sväng runt typ 11. Så innan det så måste jag ha hunnit med att gå ut med Diesel, ätit frukost och städat lite här hemma. Sen vid två så ska jag vara på banken, vid tre så ska jag på föräldragrupp, efter den så ska jag hem och laga mat, efter det så kan jag koppla av! Ser ut att bli en väldigt fullspäckad dag men det ska jag nog klara av ;).

Nu ska jag lägga mig och vila bredvid min trötta karl som kom hem från jobbet för ett tag sedan.

/B


Godmorgon !!

Hej påer!

Kunde inte somna om efter att Daniel åkt till jobbet och eftersom min mage endå kurrade så gick jag upp och gjorde frukost, smörgås och smoothie.

Nu kollar jag lite på playa del sol men tänkte att jag ska se om jag kan somna om en stund till. Sover ju så dåligt på nätterna nuförtiden, finns ingen bra sovställning att inta så vaknar flera gånger varje natt, men det gör inte så mycket.

Återkommer senare under dagen. Hej sålänge! /B


Crunchy corn

Har haft en lugn och skön eftermiddag tillsammans med mina killar efter att ha städat lite här hemma på förmiddagen eller tidiga eftermiddagen ;p.

Daniel och jag var till Ica och handlade lite förut och då passade jag på att köpa nya Maraboun crunchy corn. Jag har varit lite nyfiken på den ett tag nu så tänkte att jag skulle slå till och prova den. Den var helt okej god men jag tycker nog faktiskt att Maraboun med daim, digestive, hasselnötter, polka osv är godare. Har ni provat crunchy corn? Vad tyckte ni om den i så fall?

I morgon är det onsdag, vet inte vad jag ska hitta på så får se vad jag hittar på. Nu ska jag i alla fall sova så God natt! /B

( bild lånad från Google)


Tisdag 18 september

Hej alla fina!

Har hittills i dag inte gjort något vettigt, blev en väldigt lång sovmorgon här hemma och när jag väl vaknade till liv så möttes jag utav spöregn utanför fönstret så det gjorde att man inte direkt kände för att gå upp. Men väl uppe så gick jag ut med Diesel när regnet hade lugnat sig och det faktiskt var uppehåll och sedan gick vi in och åt frukost och bädda ner oss i varma sängen igen och kollade lite playa del sol.

Nu är det snart dax för promenad nummer två, får passa på nu när det inte regnar. Sen blir det in och laga mat, potatismos och värmlandsfalu!

Annars i dag ska jag nog inte göra så mycket, städa lite kanske om jag orkar, förstår inte vart allt damm kommer ifrån det kommer ju nytt över en natt, inte kul!

Ha en fin tisdag! /B


Ny vecka

Hej!

Måndag i dag och ny vecka IGEN, det går verkligen för fort. Kom nyss in från en blåsig liten promenad med Diesel, i dag är det ett härligt höstväder ute tycker jag!

Håller på och gör en gryta, vet inte än hur den kommer att smaka men förhoppningsvis bra. Igår när jag var på Ica så upptäckte jag att det äntligen har fått tillbaka den vanliga potatisen, som jag har väntat nu kan jag äntligen göra god mat igen. Har saknat potatismos, potatisgratäng och hemmagjord klyftpotatis ,det är mycket gott och bara vanlig kokt potatis.

Mormor och morfar skulle komma förbi en sväng sen med nya blåbär,dill och saft. Blåbären går verkligen åt här hemma, jag gör ju smoothie varje dag nästan så det är inte så konstigt, ibland kan det till och med bli två om dagen. Och hemmagjord svartvinbärssaft är aldrig fel :).

Annars i dag ska jag inte göra mycket, bara va hemma och ta de lugnt.

/B


Gårdagen och dagen

Hej!

Igår kväll så kom Karro och Cirre hit och med sig hade de Karros bror och hans flickvän. Vi gick en sväng till bowlingen och så satt vi här hemma hos oss och pratade och umgicks, det var helt okej!

I dag har jag mest vilat mig hela dagen, det är konstigt att man kan bli så trött av att inte göra någonting som gravid. Men vid sex tiden kom Emma och Adam hit, vi gick till Ica och köpte lite fika som vi sedan gottade oss på, ovanligt tänker ni ( eller inte ). Kul att träffas en stund var det i alla fall.

Nu ska jag hoppa in i duschen och sen sova, Daniel börjar ju vid 6 denna vecka så det får bli en tidig kväll idag, vilket för mig inte gör någonting eftersom jag inte har något i mot att sova hehe!

Hoppas ni har haft en bra helg! /B


V.36

Hej!

Lördag i dag då, och det betyder att jag går in i ännu en ny graviditetsvecka närmare bestämt v 36. Tänk att jag nu har gått 35 fulla veckor och bara har fem veckor (35 dagar) kvar till Bf, det är helt sjukt det har verkligen gått så otroligt fort!

I går bäddade jag själsängen och satte upp mobilen, har fått för mig att bebisen känner sig välkommen då och vill titta ut hehe ;p. Men när den än väljer att titta ut så är det inte långt kvar :).

I dag får jag se vad jag ska hitta på, vill inte göra allt för mycket de dagarna som är kvar mer än att vila och ta det lugnt så får se om jag bara ska va hemma eller om jag hittar på något!

Ha en bra dag i det härliga höstvädret! /B


Mys

Sitter och kollar på ishockey med mina favoriter, fredagsmyset är också framplockat! Det är mys på hög nivå här hemma hehe ;p

Ha en toppen mysig och bra fredagskväll! /B






Regniga mys dag

Hej!

Idag är det ett riktigt regnigt höstväder vi har, inte så kul. Men vad passar bättre än att tända lite ljus och ha fredagsmys, det har i alla fall jag tänkt!

Ska börja med maten nu, i dag får det bli korvstroganoff och ris för det går snabbt och smidigt och så är det gott, ingen fin fredags lunch här inte ;p får kanske bli till kvällen om jag orkar laga något.

Ha en riktigt mysig fredag alla fina! /B


Stormsteg

Bf dagen närmar sig med stormsteg på lördag är det bara fem veckor kvar dit. Jag kan inte riktigt slappna av när jag tänker på det,känns som om jag har så mycket kvar att fixa men endå inte.

Jag är rädd att vattnet ska gå när jag är inne på Ica så där vågar jag snart inte gå in. Att jag och Daniel ska åka in till Örebro av slutet av månaden och fixa det sista och storhandla det vågar jag heller knappt tänka på, tänk om vattnet skulle gå då, det skulle va både pinsamt och jobbigt!

Jag har börjat oroa mig mer och mer för varje dag som går och att slappna av och bara njuta av tiden som är kvar som gravid och det här gamla livet eller vad man ska säga, det går inte så bra. Vissa dagar går det bättre än andra men det är verkligen så svårt.

Ska nu i alla fall sova en stund innan Daniel kommer hem från jobbet och väcker mig, eller rättare sagt Diesel av sitt skall.

God natt!! /B


Umgåtts med Amanda/ barnmorskebesök

Hej!

Har i dag varit med min kusin Amanda, vi lagade Pannkakor med grädde, jordgubbsylt och färska hallon och blåbär, det var mycket gott!

Har också varit till barnmorskan och kollat så allt stod rätt till med bebis och det gjorde det, allt såg bra ut och hon trodde att bebis hade fixerat sig med huvudet neråt, eller ja det hade han/hon. Hon frågade också om jag hade fått någon halsbränna eftersom hon kunde känna att lilla bebis låg högt upp och det har jag faktiskt fått, ibland när jag ska sova och ibland annars, de är inte mycket och det går över fort så det är skönt.

Nu ska jag plocka ur diskmaskinen och sen äta något och vänta på att halv åtta hos mig ska börja.

/B


Kvällen

Idag var det riktigt kallt ute när jag gick kvällspromenaden med Diesel, det märks verkligen att vi går mot mörkare och kallare tider. Men efter en lång varm dusch så ligger jag nerbäddad i sängen, så nu är jag varm igen!

Kollade på bonde söker fru förut och han den skäggiga manen med fläta tycker jag verkar så himla gullig och snäll, ska bli kul att följa årets bönder :)

I morgon kommer min kusin Amanda hit och umgås med mig, hon slutar redan vid halv 11 och är i Laxå vid 11 så då ska jag möta henne vid station. Tänkte då passa på att handla något gott på Ica som jag kan laga och bjuda på, får se vad det blir. Tips på något gott men som går hyfsat fort att laga mottages gärna då jag är kass på att komma på vad jag ska laga för mat.

Ska även till barnmorskan i morgon vid 13 och kolla så allt ser bra ut. Tror hon ska klämma och känna på hur bebis ligger med. Jag tror han/hon ligger med huvudet neråt och har gjort ett bra tag för det trycker på lite och jag känner mig kissnödig hela tiden typ, men vi får se vad hon säger.

Nu ska jag sova i alla fall så jag orkar med morgondagen. God natt påer! /B


Fika

Tog en fika med Emma på
Bowlingen och hennes lilla Adam förut, det var trevligt som alltid! Ovanligt att jag fikar, eller inte. Bebisen i magen lär ju bli väldigt stor så som jag fikar haha!

Nu ska jag gå ut med min lilla Diesel plutt och sen invänta att halv åtta hos mig och Bonde söker fru ska börja.

Ha en fin onsdagskväll ! /B


Fint höstväder

Hej!

I dag skiner solen och än så länge är det ett vackert höstväder vi har.

I dag har jag inte hunnit med så mycket ännu, det dagliga bara så som promenad med Diesel och ätit frukost. Nu var ju det ett tag sen så jag ska snart börja med maten får se vad jag kan trolla fram ur kylen i dag haha!

Annars i dag har jag inget inplanterat ska nog bara va hemma och ta det lugnt och vila om jag inte blir allt för rastlös ;).

Ha en fin onsdag! /B


Promenad i skogen

Vilken tur jag och Diesel hade. Vi var nämligen ute och gick i skogen ( elljusspåret ) och vi hann precis innan för dörren innan det började regna.

Vi gick tre kilometersrundan, kände direkt att jag aldrig hade klarat av att gå den som är fem. Eller jo, men det hade tagit tusen år och jag hade inte orkat göra något mer på hela dagen ;p. Det märks att man är höggravid nu kan jag säga.

Nu har jag nyss fixat med disken och ska invänta att halv åtta hos mig ska börja.

Ha en fin kväll raringar! /B


Umgåtts med Nathalie

Hej!

Gårdagen spenderades med min kusin Nathalie och även förmiddagen av denna dag. Det enda som hanns med i dag var att äta frukost och kolla på film. Efter det tog Nathalie tåget mot Örebro och hem igen. Det var trevligt att umgås med henne, det händer allt för sällan, fick en fin fleceoverall till lilla bebis som säkert kommer att bli mycket uppskattad den var så gosig.

Nu ligger jag och tar igen mig lite efter att ha lagat mat och städat lite. Daniel åkte till jobbet för ett tag sen så denna eftermiddag spenderar jag själv med lilla Diesel.

Funderar på att ta en promenad sen i skogen, det är ju trotts allt ganska så skönt ute får se om jag hittar någon ork till det men de tror jag. Annars i dag ska jag bara ta det lugnt och kolla på tv.

Ha en fin tisdag! /B


Äntligen en uppdatering

Hej påer alla fina!

Förlåt för den dåliga uppdateringen men har verkligen inte haft någon lust eller ork att skriva något.

Kan i alla fall berätta lite kort om vad jag gjort i helgen för er som är nyfikna på det.

I fredags så hade jag och Daniel hemma kväll, kollade lite ishockey och åt gott. I lördags så var det ju after summer party eller vad det nu heter så det gick jag på med Jannika och Daniel med sina kompisar. När jag och Jannika kom dit typ vid nio så var det typ 40pers eller nått där, jag trodde typ att det var ett skämt. Efter några timmar så börjar det dyka upp folk och det vart faktiskt en del del. Men vid typ kvart i tolv eller nått så drog jag och Daniel hem, det var inget vidare trevligt väder, kallt som fan så det var inte så kul som jag hade hoppats på. Om man ska se något positivt med kalaset så var det nog att jag böt några ord med vänner från förr, det var faktiskt kul.

På söndagen så hade jag och Daniel en mysdag, åt god mat, kallskuret, potatissallad, baguette,kex och ost ( gravid ost som jag kallar det) och även lite godis. Det var myspys!

I dag har jag umgåtts med min kära kusin från Kumla men som nu mera bor i Örebro. Det har varit trevligt, vi har varit till bowlingen och fikat, kollat på film och så har jag lagat god mat till oss, tacorullar + grönsaker det var mycket gott! Nu ligger vi ner bäddade i varsitt rum, hon i vardagsrummet och jag i min säng, vi får se vad morgondagen har att bjuda på. Nu ska vi/jag sova.

God natt! /B


Trevlig fredag

Har haft en trevlig eftermiddag/kväll med mina fina killar Daniel och Diesel.

Vi åkte upp till sjön med Diesel så han fick springa av sig förut och så passade vi även på att gå en sväng. Efter det åkte vi till Ica och köpte fredagsmys, chips och dipp!

Vi har spenderat kvällen framför tv:n och kollat på postkodmiljonären och tvpucken. Tvpucken var inget för mig, men ibland är jag riktigt snäll och offrar mig.

Nu är Daniel ute med Diesel på dagens sista runda, vi bestämde oss för att gå och lägga oss tidigt i dag, kolla några avsnitt playa del sol i sovrummet och sen sova.

I morgon är det summer after party här i Laxå, öl tält och band kommer och spelar det brukar faktiskt va riktigt skoj. Får se om jag går dit eller om jag spenderar kvällen hemma, får se vad jag känner för i morgon och vad det är för väder!

God natt påer i alla fall, och hoppas ni har haft en tiptop dag! /B


Härligt höstväder

Hej !

Vilket underbart höstväder vi har i dag, sol och lite lagom höstkallt. Kom nyss in från en promenad med Diesel, vi gick en sväng i skogen. Det är verkligen mysigt att se löven falla från träden samtidigt som det är lite sorgligt. Vi har ju inte haft en ordentlig sommar i år så det känns bra att hösten äntligen är här för då är det närmare nästa sommar med, som förhoppningsvis bli bättre med mer värme och sol!

I dag har jag inte några spikade planer, karro och cirre ville att vi skulle komma till dem ikväll men får se hur det blir med det, jag skulle inte ha något i mot att bara va hemma och ha fredagsmys och ta det lugnt.

Ha en fin fredag mina vänner!

/B


Äntligen klar..

Nu är jag äntligen klar med dagens städning, det tog typ 2-2 halv timmar att städa sovrummet riktigt ordentligt + att springa ner med tvätten och fixa disken så nu känner jag mig faktiskt nöjd för i dag. Nu väntar jag på att halv åtta hos mig ska börja och finalen av robinsson :).

Vi har funderat på det här med andningsalarm till våran bebis men det finns ju en del olika märken. Någon som har använt andningsalarm? och i så fall vad tyckte du om det och vad vare för märke?

/B

( bild lånad från Google)


Städning/tvättning

Hej!

Hoppas ni alla mår bra, själv mår jag toppen!

I dag har jag hittills hunnit med En fika på bowlingen med Jannika, lagat mat och varit ute med Diesel två gånger. Vid fem har vi tvättid så då blir det att tvätta några maskiner.

Nu tänkte jag fixa lite i sovrummet, byta plats på mitt och Daniels sängbord även sida att sova på, så jag får sova närmast spjälsängen, det blir smidigast så när bebis kommer och ska ammas på natten. Ska även damma och fixa lite annat innan det är dax för tvättningen.
Tror jag kommer sova gott i natt ;)

/B


Nervös

I dag är det bara 45 dagar kvar till BF och jag blir mer och mer nervös för var dag som går. Jag undrar ibland vad jag har gett mig in på, kanske inte den delen att bli mamma utan snarare förlossningsdelen. Jag har såå himla låg smärtgräns att jag undrar hur jag kommer att klara det här, jag får ju ont bara någon petar på mig så att klämma fram en unge skrämmer mig lite. Jag är faktiskt rädd ärligt talat.

Jag har alltid tänkt på hur det skulle vara men det går verkligen inte att föreställa sig, allt jag ser är mig själv ha värdens smärta och att jag inte vet vart jag ska ta vägen. Men jag vet att efter all smärta och slit så väntar ju något helt underbart och jag antar att det är värt det, eller det vet jag att det är!

Det är verkligen så mycket tankar som far igenom mitt huvud hela tiden.

- hur kommer jag bli som mamma?
- hur kommer vårt barn se ut?
- vem kommer han/hon va lik?
- kommer vårt barn va friskt?

Osv....

Sen har jag redan lite ångest över alla som kommer att vilja komma och träffa våran bebis. Jag vill inte att alla ska hålla i den lille och den ska slitas fram och tillbaka mellan olika famnar.

Sen kommer ju bebisen på hösten, då brukar folk va förkylda, tänk om någon kommer hem till oss och smittar ner våran lilla bebis. Eller varit nära någon som nyst och sedan för över nysen till bebis så den blir sjuk...

Jag kanske tänker för mycket, eller ja jag gör det. Om jag oroar mig så här mycket nu när inte vårt barn är fött, hur mycket ska jag då oroa mig sen??
Det vågar jag inte ens tänka på.

Ni får tycka att jag är konstig eller så men jag är verkligen en orolig människa, jag vet att man aldrig ska ta något föregivet och det blir aldrig som man tänkt sig. Jag är bara extra rädd om det jag har, så äre!

/B


Putsa fönster

Hej !

Gårdagen spenderades med Emma och lille Adam. Vi gick till Ica och köpte fika som vi sedan fikade på hemma hos mig. Jag lagade även lite lunch som vi åt när Daniel kom hem från jobbet, Morten kom även han på en liten matbit. Det var inget märkvärdigt, korvstroganoff och ris men det smakade bra!

I dag har jag varit duktigt och putsat fönstrena, tror det är första gången jag gör det och det syns när man kollar på dem för de blev inte så bra men mycket bättre än de var förut i alla fall för då var de så skitiga.

Kom nyss in från en lite promenad med Diesel, kände att jag behövde en liten paus från allt putsande och städande, men nu ska jag ta tag i det sista och sen börja med maten som i dag får bestå av köttfärsås och spagetti/pasta.

Ha en fin onsdag i det blåsiga höstvädret! /B


Tisdag - umgås med Emma

Hej!

Har nyss kollat på Leila på landet och ska snart fixa mig lite, i alla fall sätta på mig något anständigt för om en timme typ så ska jag umgås med min kära vän Emma, var längesedan nu så det är verkligen på tiden.
Blir att fika och prata massa skit!

Ha en fin tisdag! /B


God natt!

Efter en myssöndag så är det sängen som gäller nu för i morgon är det jobb för Daniel och jag har tänkt ta tag i städningen som behöver göras här hemma ( den tar aldrig slut) så jag måste vila upp mig ännu mer så jag orkar ;p

God natt! Hoppas ni haft en bra helg. /B


Söndag 2 september

Hej mulna söndag!

Idag har det varit mulet och regn hela dagen, det märks att hösten är på g, riktigt höstväder men jag gillart!

I dag har jag inte gjort mycket, dagen har spenderats i soffan framför tv:n med min Daniel och lilla Diesel.

Nu väntar jag på att solsidan ska börja så man kan få skratta lite ;p.

/B


Höst!

Hej!

I dag är det första september vilket betyder att det är höst. Månaderna går verkligen för fort, det är inte ens fyra månader kvar till julafton.

I går var det 50 dagar kvar till BF , tyckte nyss jag skrev här på bloggen att det var 100 dagar kvar. Jag börjar faktiskt bli nervös..

I dag går jag in i en ny graviditetsvecka v.34 (33+0) och det känns verkligen. Jag blir klumpigare för varje dag som går och det blir svårare och svårare att ta sig upp på morgonen haha! Att gå upp i våran långa trapp känns som att gå ett maraton ( nästan i alla fall ). Men det är nu i slutet av graviditeten som jag har kunnat börja njuta av att vara gravid på riktigt, innan var det så mycket som behövde fixas men nu känns det som om allt börjar falla på plats och det känns riktigt skönt!

Gårdagen var riktigt trevlig, spenderades med min älskade karl, med ishockey och fredagsmys. I dag där i mot vet jag inte vad som händer ännu, mer än att jag nu ska hoppa in i duschen ;p. Får se vad dagen har att bjuda på!

Ha en fin lördag! /B


RSS 2.0