Mitt hjärta gör ont, jag är sviken... ännu en gång.

Just nu vill jag bara sticka här i från allt, för allt är verkligen piss, den person man tror att man kan lita på mest av allt han sviker och ljuger. Jag vet inte om jag orkar med detta pissiga liv som jag lever, jag är fan inte lycklig egentligen om man tänker efter, jag var mycket mycket lyckligare för några år sedan nu är allt mycket anorlunda och dåligt. något måste hända snart annars vet jag inte vad jag tar mej till.
Jag tror inte jag platsar in i denna värld jag är för omedveten om vad allt som har med denna värld innebär.
Man får tydligen inte göra fel, säga fel för då är man dum i huvedet. man får inte göra nått negativt. men det gör jag endå jag ångrar.. Ibland ångrar jag verkligen att jag flytta hem ifrån så fort det var mycket bättre att bo hemma för då kunde man verkligen känna sig ung nu är det verkligen som om jag har vuxit upp och blivit så stor på en gång men så är det inte, det kanske värkar så på utsidan men på insdan är jag fortfarande ett litet barn i alla fall bara 18 och de vill jag vara också.
Jag undrar varför så störda äkliga saker existerar på denna planet det borde var förbjudet.
och jag undrar varför det ska vara så svårt att lita på folk., att de inte kan hålla de, de lovar.
Det är en sånn grje jag stör mig på..

Speciellt när en sånn nära person  sviker..


// gabriella

Lite kort om helgen.

Hejsan!

Min helg började redan i Torsdags eftersom jag hade studiedag, så det blev långhelg för min del.
så i torsdags så gjorde jag inte så mycket tvättade och sen på kvällen umgicks jag med densie ett tag, vi gick till rast punkt/bk och spelade på jack vegas maskinerna och van lite pengar och så bjöd jag henne på mat på BK.

Fredagen spenderades mesta delen i marieberg men mormor och morfar. men sen kom liljan också och gjorde oss sällskap. jag var nämligen tvungen att köpa en ny mobil eftersom min är helt cp, och en ny blev det också en iphone 3G riktigt snygg men ganska så svårt att förstå sig på men det går nog bra bara man lär sig, men  så blev det lite kläder, en jacka och två par skor, smink, plånbok och en väska också, så det blev en del., trevligt!
på kvällen när jag kom hem var jag med hanna i några timmar och sen typ vid elva så följde jag med Daniel och Daniel till några som hade fest men det var inte så kul där så jag stack hem vid halv ett eller nått.

I Lördags så var jag och hälsade på hemma hos Tommy eftersom David var där och hälsade på vi skulle fira hans födelsedag eftersom han inte kommer till Laxå något mer innan han fyller så det vart trevligt att trffa lillebror även om det bara car en liten stund sen när jag kom hem så var jag var jag och danile hund vakt till stoyko eftersom emma och morten skulle till hasselfors på nån "fest" så vi gjorde inte så myckt blev en film till kvällen, "bröllopsbuellen" den var ganska så bra, men trodde den skulle vara ännu bättre. sen vid halv två- två så kom morten och emma och hämtade stoyko och då gick vi äntligen och la oss.

I dag/söndags så åkte jag till mormor och morfar efter att jag hade vaknat och ätit frukos, fixade min mobil vid datorn hos dom och åt middag där sen vid halv två åkte vi till laxå och hämtade upp anki och amanda och sen bar det i väg mot Degefor för att spela lite bilbingo, det var ganska så kul, men ingen vinst så det var ju synd. Sen när jag kom hem så gick daniel och jag till grindstugan och åt för jag var hungrig och ingen utav oss som orkade laga mat.sen när vi kom hem kollade vi på seriestaren av " Playa del sol" och det var ganska så bra.

Det var vell lite kort om vad jag har haft för mig i helgen. och nu är det snart sovdax för min del om jag ska orka upp i morgon, så god Natt! // gabriella

Studiedag - Örebro

Hejsan!

Vakande vid 9 i dag, och bestemde mig för att siga upp, kunde egentligen ligga kvar en stund till  eftersom jag var ledig i dag, och är i morgon med. men bestämmde mig för att äta frukost och kolla på idol på datorn eftersom jag missade de i går. Sen vid 12 tiden så hade jag tvätt tid så då tvättade jag och diskade..
sen vid 18 så gick jag till denise och var där ett tag sen gick vi till BK och åt lite mat och spelade på jack vegas masikn, det gick faktisk ganska så bra, van 200kr vi spelade bra tillsammans. så vi bestämmde oss för att gå dit och spela nån dag tillsammans och dricka lite cider, låter bra tycker jag, om det går lika bra då dvs.

I morgon ska jag åka till Marieberg( Örbero) med mormor och morfar och införskaffa mig en ny mobil telefon eftersom min inte funkar som den ska, man kan inte skriva sms eller lägga på när man ringer. så det är ett inköp som måste utföras. och sen lite andra saker, skor, jacka och leggins är typ oxå ett måste.

nej nu ska jag gå och ta mig en dusch sen ska jag skrypa ner i sängen och sova.

Godnatt! // gabriella

RSS 2.0