Sista...

Mamma och jag på våran sista semester tillsammans på Öland <3(bild 1)

En vacker bild som jag tog när mamma jag och David var ute vid fyren långe John eller vad han nu heter. (bild 2)


Fyra år sedan!

Hej!

I dag är det torsdag vilket betyder att det är fredag i morgon och då är det julgalan som gäller med jobbet. Det blir nog kul.

I dag har jag som vanligt jobbat, efter jobbet kom Hanna och hjälpte mig och klippa diesel. (resultat på bilden där nere) så snäll är hon, jag har tur som har en vän som henne. Resultatet blev mycket bra, diesel fick mindre päls men vi fick istället den på oss, kanske inte lika kul men vad gör man inte. Men nu är det borta så det är bra.
Hanna hade också med sig lussebullar som hon hade bakat, dem var mycket goda ( bild nr 2).

I dag klockan 07.40 så var det exakt 4år sedan min älskade bästa mamma dog, kan inte förstå att det redan har gått fyra år, när det högs känns som ett. Kan inte förstå hur jag kan ha klarat mig utan henne så länge.. Skulle ha behövt henne mycket längre i mitt liv än 16år. Livet är verkligen orättvist, vissa har allt, andra har inget det finns Lixom ingen jämn fördelning. Jag är glad och tacksam för alla nära och kära jag har kvar i mitt liv och dem vill jag gärna behålla i en lång tid fram över. Dem gör mig stark, och gör så att jag klarar av en ny dag varje dag!

Jag försöker alltid att vara glad och positiv utåt, men innerst inne så gråter jag av saknad! Det går inte en enda dag då jag inte tänker på mamma, med henne var jag hel och nu är jag halv, och det kommer jag alltid att vara.

Jag älskar dig mamma, jag hoppas vi ses på en bättre plats där vi får vara tillsammans för alltid och inget kan skilja åt oss.

/B


God morgon!

Hej!

Sitter nu i fikarummet på jobbet och har fått i mig en skål med start. Snart ska jag gå iväg och fortsätta jobba.
Förstår inte att jag nästan varje natt vaknar av att jag tror att jag har försovit mig, så himla jobbigt.

Jaja ett kort och onödigt inlägg, men skriver senare sen. Ha en fin onsdag!

/B


Tisdag!!

Hej!

Denna dag började bra, men någon timme efter att jag kommer till jobbet så får jag ett tråkigt besked av en av min kompisar så hela dagen har varit lite seg pga det.

Nu sitter jag här hemma i fåtöljen och sneglar på en fotbollsmatch som visas på tv10 som Daniel kollar på, samtidigt som jag skriver de här inlägget. Jag har verkligen fullt upp resten av veckan har jag kommit på. Så här kommer en liten lista på vad jag ska göra denna vecka, om ni är intresserade att veta.


Imorgon onsdag:
- jobba till 16
- åka till marieberg och göra lite ärenden
- åka till mammas och ankis grav

Torsdag:
- jobba till 16
- funderar på att klippa diesel lite bättre eftersom han ser lite konstig ut, jag har bara klippt hans huvud ;p
- ta en långpromenad till kyrkogården ( 4år sedan mamma dog)
-städa

Fredag:
-jobba till 12
- hem och äta och fixa mig för julshowen
- förfest
-julshow på conventum i Örebro

Lördag:
-fira mormor som fyller 65år
- "hemlig" kväll med Daniel

Söndag:
- åka till Marieberg med karro och köpa julklappar
-tvätta

Ja det är nog allt som jag ska hinna med denna vecka, en hel del är det men det ska nog hinnas med.

Nu ska jag hoppa in i duschen och sen blir det sängen! Hoppas på en bra och härlig dag i morgon. God natt!

/B


Måndag!

Hej!

I dag har jag som vanligt varje måndag varit på jobbet och jobbat. Har även hunnit med att umgås med Namam, det var jätte trevligt vi hade mycket att prata om, roliga och tråkiga saker, vi ska ses redan i morgon igen då blir det en långpromenad eller att träna på gymmet.

Nej nu ska jag krya till korgs och få lite extra sömn, kan behövas ibland.

God natt !! /B


Söndag!

Hej!

Den här dagen har varit jättebra, har bara varit hemma med Daniel och inte gjort något speciellt men det har varit jättemysigt och bra hela dagen, så jag är glad! Inte för att det brukar va dåligt, vad jag menar är att stämningen var så mysig, svårt att förklara vad jag menar.

Nu har jag nyss kollat på Gustavsson 3 trappor och jag måste säga att det är himla roligt, någon mer som brukar kolla på det?

Snart ska jag kolla på starke man, det är ganska så bra och så ska jag nog göra mig en smörgås och ett glas obóy.

Skickade ut inbjudan via sms förut till Daniels och min lilla fest som vi ska ha den andra december för våra närmsta vänner. Då får jag ett sms tillbaka utav en, vill inte skriv vem men den personen frågade om hans/hons flickvän/pojkvän eller vad det är, man vet aldrig om det är i hop eller inte fick följa med på festen. Jag vill inte det eftersom varken jag eller Daniel umgås med honom/henne och det bara är en fest för våra närmsta ( ganska så viktig fest för mig, ni kommer förstå varför sen). Så det känns inte rätt att hon/han ska komma då. Hur tycker ni jag ska säga det för att inte framför det på ett för taskigt sätt?

/B


Sova!!

Nu kryper jag ner i sängen och sover med mina två favorit killar Daniel och Diesel. I morgon är det söndag och då väntar nya trevligtheter!

God natt !! /B


Redo för en trevlig kväll!

Nu har jag städat lite och fixat mig och nu sitter jag i soffan med ett glas smultronvin i handen och inväntar Bella och Hanna. Vad ska ni göra ikväll?

Och påtal om någonting helt annat, jag frågade ju er i bloggen för några veckor sedan om ni visste vad årets julklapp var och nu har jag äntligen fått reda på det, det är en matkasse som man kan beställa hem fram till dörren, typ linasmatkasse! En riktigt bra julklapp som jag skulle bli mkt glad för.

/B

Här får ni en bild på en glad tjej som är taggad för kvällen!


Lördag !!

Klockan är nu 16.16 och jag har precis kollat på snowboardåkningen på ettan, det är faktiskt ganska så kul att titta på.

Klockan sex, sju så kommer Hanna och Bella till mig så jag ska nog börja sminka mig lite nu och välja vad jag ska ha på mig, kan va kul att vara klar för en gångs skull när det kommer någon på besök.

I morgon ska jag umgås med Namam, det var säkert ett och etthalvft år sen vi gjorde något ihop om inte mer så det ska bli riktigt kul!

Nej nu ska jag fixa mig och städa undan lite, ha en toppen kväll, det ska i alla fall jag ha!

/B


Skön fredag kväll !!

Denna fredag kväll har varit så lugn och skön, både Daniel och jag har bara varit hemma och kollat på tv. Tycker det är så skönt att inte alltid ha några planer för helgen och fredagskvällen vilket ingen utav oss hade idag så det slutade med hemma gjord kebab tallrik framför tv:n, där det så klart visades ishockey. Jag kollade på sista perioden lite grann och jag måste faktiskt säga att efter fyra år tillsammans med Daniel så tycker jag det är ganska så okej att kolla på hockeyn, inte det roligaste kanske men det blir lite roligare för varje gång och jag överlever ju i alla fall.

Har nyss tagit mig en varm dusch och ligger nu ner bäddad i sängen, tänkte faktiskt stänga mina ögon för dagen och sova några timmar, hoppas ni har/ har haft en bra fredag!

God natt!

/B


( så här gulligt/roligt sov min lilla diesel innan han vaknade av att jag stängde av tv:n )


Helg!

Hejsan!

Åh vad skönt att det äntligen är fredag känner jag. Har ingeting planerat för kvällen så blir nog en myskväll med mina två hjärtan Daniel och Diesel. Laga lite god mat och trycka i mig lite godis. Hade varit kul att se på idol men eftersom det är hockey idag (som vanligt ) så får jag nöja mig med att se på det. Jag har ju det bästa sällskapet så jag ska inte klaga.

Som jag skrev i går så ska jag i alla fall umgås med Hanna och Bella i morgon vi ska ta några cider/glas rött och bara umgås och prata massa skit, det behöver man verklige. Ibland!

Nej nu mot Ica. Ha en toppenkväll!

/B


Bingo lotto!

Hej!

Sitter hemma med Daniel och kollar på bingo lotto, vet egentligen inte varför vi tittar eftersom vi inte har några lotter så vi kan endå inte vinna några miljoner,resor eller något annat trevligt.
Är ju iofs ganska så kul att kolla endå eftersom det är 20års jubileum och det är så mycket mer än att de bara spelar bingo.

I dag är torsdag och det betyder att det är fredag i morgon. Det ska bli skönt med helg. I morgon vet jag inte vad jag ska hitta på men på lördag så ska jag umgås med Hanna och Bella så det blir trevligt.

Längtar så tills nästa vecka för det känns som om det är så mycket roligt som ska hända då. På onsdag så ska jag och Daniel in på Marieberg handla lite gott till helgen och göra lite ärenden, jag ska nog passa på och köpa något fint till mig med som jag kan ha på fredagen för då ska jag nämligen på julbord/julshow med jobbet i Örebro så det blir nog kul. Dagen efter på lördagen så fyller min mormor 65åt så jag ska dit och fira henne och sen för kvällen har jag och Daniel andra trevliga planer! Så som sagt nästa vecka ser jag fram i mot !

Klockan är bara halv tio men jag tror endå jag ska gå och lägga mig, kan vara skönt att få lite extra sömn ibland.

God natt! /B

(hittade en gammal bild på mig och Daniel, gulligt! )



Frukost!

Hej påer!

Nu är jag på jobbet och som vanligt vid den här tiden så äter jag frukost. I dag har jag med mig två skivor som heter något med havssalt, en ny favorit för mig, med skinka på och till det blir det svartvinbärs te. En mycket bra start på dagen.

Idag efter jobbet så ska jag umgås med Emma, får se vad vi hittar på inte något allt för ansträngande eftersom hon är höggravid och inte orkar med så mycket, och det är förståeligt.

Nej nu ska jag äta, skriver senare.

Ha en fin dag! /B


Måndag igen!

Hej!

Nu är det måndag igen och ennu en ny vecka! Dagen i dag har faktiskt varit riktigt bra, började som vanligt med jobb 7-16 och efter jobbet blev det Marieberg med Daniel.

Jag hade så roligt åt alla mina vänner som gick på Facebook skämtet som alla tjejer ska skriva för att inte killarna ska förstå. Ni kanske vet vad jag menar, om inte så ska jag förklara.
Alla tjejer på facebook håller på och skickar kedjebrevet, i det står det att man ska skriva en stad eller ett land beroende på vilken månad man fyller i, jag fyller i juli och skulle därför skriva Österrike. Sen skulle man ta sitt datum då man fyller och skriva att man skulle va där så många månader, jag fyller 31. Så jag skulle alltså skriva att jag skulle till österrike i 31 månader. Det kanske inte låter något roligt nu när jag skriver och berättar det, men jag hade väldigt roligt åt det och att det var så många som gick på det med.,men men nu vet de flesta att det inte är sant och att jag inte ska till Österrike.

Efter jobbet så åkte jag och Daniel som sagt till mareberg, åt lite mat på pacos, köpte 65års present till mormor( bild längst ner, dock inte så bra ) handlade lite mat och fixade lite annat!

Nu har jag städat lite och plockat här hemma så nu blir det en dusch och efter det, sova! Jag är helt slut, lång dag!

God natt!

/B

Var tvungen att ta en bild när jag slutade jobbet i dag, för himlen var så himla vacker!


God natt!

God natt!

Efter lite tv tittande så blire att krypa ner och sova nu, god natt! <3

/B


Härliga söndag!

Hejsan!

Kom hem för ett tag sen efter att ha tagit en fika på bowlingen med Denise blev som vanligt en massa prat om allt och inget. Trevligt var det i alla fall.

Gick även förbi Ica på vägen hem och köpte lite gott bröd till kvällen och grillad kyckling som jag hackade ner och gjorde kyckingsallad av, så nu har jag en mycket god matlåda i morgon!

I morgon efter jobbet så ska jag och Daniel åka in till Marieberg och göra lite ärende, puder och present till mormor står på min inköpslista. Och även något annat som för tillfället är hemligt, mer om det kommer senare på bloggen!!

Nu ska jag ta en liten promenad med diesel sen ska jag nog göra mig en kopp varm choklad!

Ha en fin söndagskväll! /B

(bild på denise och mig från i sommras)


Vad händer???

Vet inte vad jag hitta på en kväll som denna, är sjukt partysugen och det är verkligen ovanligt för att vara mig.

Har i alla fall tagit mig en cider här hemma i min ensamhet, men det skulle va kul med lite sällskap.


Tolfte november

Hejsan!

Har bäddat ner mig i sängen igen och ligger och läser lite bloggar, det är sjukt vad någon annans liv kan skilja sig från mitt när man tänker efter. Just nu idag så är jag nöjd med mitt precis som det är men det finns mycket jag skulle vilja ändra på med, men det hinns med tiden.

I dag är det i alla fall lördag och skönt är det, har inga planer för dagen förutom att jag ska lämna tillbaka filmen som jag hyrde igår.

Den var ganska så bra, handlade om fem personer som fastnat i en hiss och sen började det hända massa kusliga saker. Vet dock inte hur den slutar eftersom jag var så trött och somna. Får se om jag ska kolla på slutet innan jag lämnar in den eller om jag ska skita i det.

Ha en fin lördag!

/B


11-11-11

Hejsan!

I dag är det elfte november tvåtusenelva, kusligt för det känns som vad som helst kan hända.

Dagen började som vanligt med jobb, efter jobbet blev det att cykla hem på min jobbiga cykel eftersom det knappt finns någon luft däcket så man får damp och flåsar som om man håller på att dö innan jag ens kommit innanför dörren.
Fick i alla fall i mig två mackor och sen hoppade jag in i duschen, mkt välbehövlig sådan efter all silicon jag fick på mig i dag på jobbet, kletigt värre.

Efter min dusch så bestämde jag mig för att sminka mig och platta håret osv även fast jag inte hade några planer för kvällen, kände att jag ville känna mig lite fin för engångsskull då jag aldrig sminkar mig på jobbet, inte ens foundation (eller hur det nu stavas).
Med hopp om att kvällen skulle ordna sig och jag skulle få något kul att göra så ringer jag runt och smsar runt till mina vänner, men det visar sig att de flesta redan har massa planer för kvällen.

Så jag bestämmer mig för att gå och kolla på karro och hennes vänner när det bowlar och även passa på att prata lite med Jannika som också skulle dit.
Väl framme så känner jag hur jag inte platsar in, jag känner mig inte välkommen så jag går hem redan efter någon timma. Och bestämmer mig för att hyra en film " devil" och köpa lite gott till det och ha myspys själv hemma ed diesel.

När jag kommer hem så ringer Daniel mig och frågar om jag är kvar på bowlingen och jag svarar att jag gick hem eftersom det var så tråkigt, men om han och hans kompisar skulle gå dit så tänkte jag att jag kunde ge det en chans till för att det kanske blir lite roligt med lite sällskap som är social mot mig. Men om Sanningen ska fram så var det lika tråkigt andra gången så det kändes bara som om det var bortkastad med tid och pengar på onödig alkohol.

Så nu är jag äntligen hemma och ska strax slänga mig i soffan och kolla på filmen. Berättar i morgon om det var något att ha.

Hoppas ni har haft/har en bra fredags kväll!

/B


Andra november!

Hej!

Att det redan är november är ju helt sjukt, är nu bara två månader kvar på de här året. Kan fortfarande inte förstå vart dagarna/månaderna tar vägen.
Är snart oxå 4 år sen mamma försvann i från mig och det känns fortfarande som igår och jag kan själv säga att tiden läker inte alla sår, man får lära sig att leva med dem.

- jag är väldigt stark, det har jag blivit med tiden, men jag har fortfarande lätt till tårar, och i bland kan det bara bli för mycket.

Förr älskade jag julen för då samlades alla mina nära och kära kring julbordet hemma hos mormor och morfar, vi åt massa julmat, kollade på Kalle anka, kan du vissla Johanna och väntade på jultomten. Det bästa var att alla var så glada och alla var tillsammans. Julen är till för familjen och alla man tycker om.
Nu känns det som att vår släck förlorar någon nästan varje år och julen betyder inte lika mycket längre (men jag tycker fortfarande om den). Jag hoppas att det blir bättre igen den dagen jag får barn(om jag får det).

Jag tycker fortfarande det är kul att pynta och baka julgodis och julen är väldigt mysig. Jag hoppas att den här julen blir bra!

Jobbat idag, helt okej efter de tråkiga beskedet jag fick igår. Har även varit duktig och lagat en jätte god middag till mig och Daniel. Lax med god röra på, pressad potatis och sås, till efterrätt blev det chokladpudding och grädde, de va mycket gott!

Nu blir det snart att gå ut med diesel på min kvällsrunda! Sen blire halv åtta hos mig och bonde söker fru :)

Ha en din kväll /B


RSS 2.0