Dagens

I dag har vi varit på babymassage och Levi tyckte de va lika roligt som vanligt, han låg och kolla på alla bebisar och "pratade" sig igenom nästan hela massagen,min lilla tokunge.

På eftermiddagen så åkte vi till min mormor och morfar och hälsade på en sväng, trevligt!

Nu sitter jag och Daniel och kollar på Brynäs - Färjestad, eller jag lyssnar mest.

I morgon blir det en promenad med Jannika och kidsen och sen får jag se va dagen har att bjuda på, lite fredagsmys kanske ? ;)

/B


Babymassage

Godmorgon!

I dag har vi varit vakna sedan 06.50, Levi har legat och pratat med sitt gosedjur typ till 07.30 så jag kunde få sträcka lite på mig innan det var dax att gå upp och ge Levi mat. Nu har han ätit och är mätt och belåten, nu ska jag få i mig lite frukost innan det är dax att fixa sig lite inför babymassagen som vi ska vara på vid tio, mys!

Har inga andra planer för dagen så får se vad den har att bjuda på.

Ha en fin torsdag! /B


Tvättning/äppelchips

I dag har jag och min lilla familj tagit en promenad tillsammans, de var trevligt. Gick även förbi ica ( som vanligt) och köpte lite till dagens lunch som fick bestå utav hamburgare.

I eftermiddags så har jag tvättat några maskiner tvätt och gosat med min lilla kille. På kvällsqvisten så beställde vi hem Kina mat, alltid lika gott!

Ska försöka bli lite nyttigare även om det kan bli svårt. Ska i alla fall bara dricka läsk en och äta godis en gång i veckan ( fredag eller lördag). Jag får sån ångers när jag läser på fb och instagram om hur nyttiga och hurtiga alla har blivit. Så en liten förändring i taget för min del får det bli.

I dag har jag även gjort ett litet nyttigare alternativ till godis, läste på Stinas blogg eller om det var instagram om att hon hade gjort äppelchips med kanel och det såg himla gott ut så nu ska jag ta ut mina från ugnen och smaka för nu borde de va klara, har varit där inne i några timmar.

I morgon är det dax för babymassage igen och efter den så blir det nog en promenad om vädret tillåter.

/B


Baggis ;p

Har nyss ätit en baguette men handskalade räkor och lite ägg och sallad, det var riktigt gott.

Daniel kollar på Färjestad- Skellefteå och jag ska nog plocka lite här hemma och sen ta en lång dusch.
Levi har somnat för natten så måste passa på och fixa lite då när man har tid till det även om jag helst av allt bara skulle vilja ligga här i soffan.

/B


Dagens planer

Maten står på spisen och Levi ligger och sover och har gjort det sedan halv elva, herregud han måste vara jättetrött.

Dagens planer är att städa här hemma och försöka ta mig ut på en promenad med Levi och vagnen om det inte är värsta isgatan över allt.

/B


Varit med Emma och Adam

Hej!

I dag har jag och Levi varit och ätit lunch på bowlingen med Emma och Adam. Gick även in på leksaksstoppet en snabbis och kollade lite, köpte en ram att sätta in ett kort på Levi i.

På eftermiddagen så åkte jag, Daniel, Levi och Diesel upp till Emma med familj för att låna deras dator, lägga in bilder och sedan framkalla. Det skulle ta över en och en halv timme att få in alla bilder till smartphoto så vi åkte hem och bestämde oss för att vi skulle beställa bilder en annan dag eftersom det skulle ta ännu längre tid och klockan var redan ganska så mycket.

Ikväll har vi kollat på Ullared, hade velat se familjen annorlunda med, men ska försöka se reprisen, när den nu går?

I morgon tisdag så jag nog städa lite här hemma, är så stökigt!

Nu ska jag fixa Levis flaskor och sen gå ut med Diesel.

/B


Dagens inköp m.m

Sitter nerbäddad i soffan och har lite egentid, Levi sover och Daniel är på 30års fest! Jag borde egentligen ta vara på lugnet och njuta men jag kan inte, jag har knappt träffat Daniel på hela dagen och jag saknar honom och vill bara att han ska komma hem, jag vet inte riktigt vad det är med mig men så känner jag just nu!

I dag har jag och Levi varit med Jannika och Hugo till marieberg och shoppat lite. Köpte sån där grej man gör fot och handaavtryck på , som jag ska göra med Levi någon dag. Köpte även 2 bodysar, 1 par byxor, 1 pyjamas, 2 dregglisar, 1 par skor, 1 mössa och 2 par strumpor till Levi så det blev lite grann.

Funderar på om jag snart ska gå och lägga mig så tiden går fortare tills Daniel kommer hem hehe, + att jag är väldigt trött efter dagen. Ska nog kolla klart på bröllopsfixaren som jag börjat kolla på och sen krypa ner!

Hoppas ni har en fin fredag! /B


Marieberg!

Hej!

Nu bär det av till marieberg med Jannika och Hugo och självklart följer min lilla Levi med. Jag kan tänka mig att det är fullproppat eftersom det är lönehelg och att det var fem veckor sedan sist folk fick lön, får se om man kan ta sig fram. Hoppas Levi har lust att chilla i vagnen mesta delen av tiden de är smidigast ;p men har i dag med mig bärsele i alla fall :)

Ha en fin lördag mina vänner! /B


Fredagsmys

Hej fredag!

Vad skönt att det är fredag i dag, även om jag är hemma hela dagarna med Levi så känns helgen endå extra speciell.

Jag kom nyss in från en liten promenad med min lilla familj, vi gick till spelboden och tippade och så hämtade jag ut en tröja som jag beställt till Levi. Var även inne på Ica en snabbis och köpte lite fredagsmys.

Nu sitter jag och Levi i soffan och väntar på att one tree hill ska börja.

Ha en fin fredag! /B


Min skruttis

Hej finisar!

Natten som var så sov inte Levi lika bra som han brukar, han somnade vid halv åtta och vaknade vid tio igen och var vaken i en timme tills jag och Daniel gick och la oss, då somna han gött och sov tills halv sju.

Vid tio i morse så var jag och Levi på babymassage, jag tyckte Levi verkade va på lika bra humör som vanligt så jag tänkte att han skulle uppskatta det. Han verkade gilla det till en början då han låg och kollade på alla bebisar som var där, men sen var det några bebisar som började gråta och då började Levi med. Först tänkte jag att han sympatigrät men jag tror faktisk inte att de var så. Så fort jag tog på honom overallen och satte ner honom i babyskyddet så slocknade han direkt.
I dag har han sovit lite mer än vanligt och varit lite gnällig, jag känner inte egen honom. Jag hoppas att han vaknar upp pigg och glad i morgon min lilla skruttis.

Dagen har i alla fall spenderats här hemma med min lilla familj, vi har inte alls gjort mycket bara varit hemma och tagit det lugnt och gosat med våran lilla skatt och lilla Diesel.

Ska fixa Levis flaskor och sen ska jag nog krypa ner och sova jag med!

God natt /B


Sprutor

Min lilla skruttis ligger och sover så gött i sängen och jag har precis kollat på Sveriges mästerkock.

Som ni vet så fick Levi sina första sprutor i dag och det gick bra. För en sekund så trodde jag inte att han skulle börja gråta när bvc kvinnorna stack in varsin spruta i hans lår. Han var helt coollugn först men efter någon sekund så skrek han till och det högtag direkt i mamma hjärtat, jag fick bita ihop för att jag inte skulle börja gråta jag med. Men direkt efter att han fått sprutorna så fick han nappen och lite tröst och de blev genast mycket bättre så det var skönt!

När vi kom hem så fick Levi sin gosdjursbil och han blev så glad hehe ;p

Nu ska jag gå och hämta upp tvätten och sedan ha teledate med Emma. I morgon blir det babymassage för mig och Levi, mys! ( om han mår bra dvs)

/B


3 månader

Min lilla skruttunge blir tre månader i dag, min lilla stora kille. Vid fyra ska han få sin sprutor och när han fått dem så ska han få en liten tremånaders present som som tröst och för att han har varit så duktig. Det är ett gosdjur som är en bil från filmen Cars 2.

Men innan ska vi träffa Jannika och Hugo ska verkligen bli såå kul!

Nu ska jag fixa mig lite och fixa lite andra saker.

Ha en fin dag!
/B


Föräldrargrupp m.m

I dag har jag, Daniel och Levi varit på föräldrargruppen och ärligt talat så tycker jag faktiskt inte att det är så kul eller givande så jag vet inte om jag har lust att gå något mer men får se hur jag känner nästa gång, är inte förens 19 februari ( på min namnsdag).

I morgon ska Levi och jag luncha med Jannika och hennes lilla Hugo, de ska bli så kul att äntligen ses. De har kommit så mycket i vägen hela tiden, de har alltid varit någon som inte kunnat ses men nu så äntligen.

I morgon blir min skatt tre hela månader, de tre bästa månaderna i mitt liv. Jag älskar allt med att vara mamma till och med att byta bajsbljöorna ;p. Det finns så mkt som man får vara med om som mamma, det är så kul att se hur Levi utvecklas för varje dag och att alltid vakna upp bredvid en glad liten kille kan inte göra att man vaknar på fel sida inte. Du är det bästa som har hänt mig min lilla skatt och jag älskar dig mer än vad ord kan beskriva.

I morgon ska Levi få sina första vaccinations sprutor, något som jag inte ser fram i mot. Det är ju helt klart en bra grej och det är ju för hans bästa så det är klart att han ska ha dem. Men att jag är spruträdd gör det inte precis lättare att se Levi få två stycken, tur att Daniel ska följa med för själv vet jag inte om jag hade klarat. Jag är rädd för att om Levi börjar gråta så kommet jag med säkert göra de för jag har så nära till tårar att jag gråter jämt ( näsan i alla fall). Men det går säkert bra man måste ju tänka positivt!

Nu ska jag mysa ner mig i soffan bredvid min karl och se klart filmen som vi började att se på igår!

/B


Besök

I dag har vi haft besök av Daniels mamma och Anders som varit på Kanarieöarna i två veckor, de berättade om sin resa och de verkar har haft de bra.

Emma Morten och Adam har också varit här, vi beställde mat från kinan/grindstugan de var mycket trevligt och gott.

Nu har jag slagit mig ner i soffan och bunkrat upp med lite lördags gott. Jag hade hoppats på att få se en bra film men istället får jag kolla på någon dålig NHL match, gahhh jag blir tokig på all hockey!!

/B


<3

Jag och bror


Min dag!!!!

Hej!

Idag har Levi och jag varit med min mormor och morfar till Kumla för att hälsa på min bror. När vi kom dit så ville David att vi skulle åka till Marieberg så det gjorde vi.
David handlade lite kläder och jag köpte ett par leggins och bordstabletter till matsalsbordet. Vi passade även på att äta lite mat på chili and wok (stavas de så?)gott,gott!

Kurt och Isabelle har varit här hela kvällen och är fortfarande. Levi somnade nyss i min famn han kan inte komma till ro när det är folk här som pratar as högt, inte fattar att man ska sänka rösten + en vild unge som inte vill sitta still. Om man kan tänka lite själv så behöver man inte stanna hela kvällen eftersom vi har en liten bebis, jag är faktiskt lite (mkt) irriterad! Jag vågar inte slänga ut dem heller, jag har sagt flera gånger att de ska sänka rösten men det värkar inte fatta.

Nu har jag satt mig i en fåtölj i mörkret i Levis blivande rum, de är de enda stället som är någorlunda lugnt.

I morgon ska vi ev åka till Cirre och Karro och äta och umgås men vet inte om jag har någon vidare lust. Får se vad jag känner för i morgon.

Nu har jag berättat min dag och klagat lite grann så nu ska jag vänta på att få gå och lägga mig

/B


Upptagen kvinna

Hej!

Jag har varit väldigt dålig på att uppdatera här på sista tiden har jag märkt men jag har haft fullt upp med flytt och annat, men nu är jag tillbaka så nu ska jag ta mig tif att svara på era kommentarer och berätta vad jag haft för mig de senaste dagarna.

I tisdags lämnade vi nycklarna för andra lägenheten, så skönt att bli av med dem och att vi hann klara med städningen i tid.

Igår var jag Daniel och Levi inne till Mio och köpte ett matsalsbord till vårat vardagsrum, jag har velat ha ett länge och nu har vi äntligen fått plats med ett, de blev iof lite trängre än vi räknat med men de blir nog bra endå man får ju plats och det är ju huvudsaken.

Idag har jag och Levi varit på babymassage, de var såå mysigt och kul. De var tre andra mammor där med sina barn och de var kul att prata och träffa mammorna och deras barn som är i samma ålder som Levi. Så fort jag gick där ifrån så längtade jag redan tills nästa gång!

I morgon ska Levi och jag åka till Kumla med mormor och morfar (gammelmormor/gammelmorfar) och hälsa på min älskade bror. Han har flyttat dit från Hudiksvall. Det var säker 1,5 år Sedan jag träffat honom och jag har saknat honom så det ska bli kul att vi äntligen ses.

Nu sover Levi så jag ska fixa lite här hemma och sen mysa ner mig i soffan hos Daniel.

/B


Ännu mera flyttstäd

Godmorgon!

Idag blir det att fortsätta att flyttstäda finns en heldel kvar att göra om man säger så, sen till kvällen ska jag försöka hinna packa upp lite saker med.

Daniel börjar jobbar eftermiddag i dag så jag är själv med Levi och Diesel hela eftermiddagen, var evigheter sen sist.

Ikväll ska jag bara slappa framför tv:n och se på något riktigt bra känns som om det var längesedan nu.

Ha en fin måndag!/B


Flyttstädning

Det måste va det tråkigaste och jobbigaste som finns, vi har hållit på hela dagen eller Emma och jag mest och vi har fortfarande massor kvar så i morgon måste vi verkligen lägga i en högre växel om man säger så.

Det tar verkligen på krafterna att flytta och flyttstöda osv nästa gång vi ska flytta ( det får dröja) så ska jag nog hyra flyttfirma och städfirma - det får kosta vad som helst det är värt det!

Nu ska jag ta igen lite tid med min finaste lilla Levi.

/B


Lååång dag!

Har haft fullt upp hela dagen lång med att flytta och packa upp och ner saker. Daniel och hans kompisar har flyttat alla stora saker så som säng, soffa osv så det är i alla fall skönt att jag slapp det. Det skulle jag väl har gjort i vilket fall eftersom jag är så svag hehe.
Mormor och morfar har också varit här och hjälpt till,mycket snällt.

Nu är det bara lite små saker kvar, tavlor, gardiner och lite annat små plock + några lådor i källaren. Det tar vi tag i imorgon, nu ska vi sätta ihop sängen så vi kan få några timmars sömn. Är trött efter en lååång dag!

GOD NATT!!

/B


Fullt upp!

Hej vänner!

I dag har vi haft lika fullt upp som vanligt. Levi och jag skulle egentligen på babymassage i dag men fick ställa in eftersom tiden inte riktigt räcker till. Vi har fullt upp hela dagarna med att måla vardagsrummet i nya lägenheten samtidigt som vi ska ta hand om lilla Levi och Diesel och det är inte det lättaste kan jag säga. I dag ställde min finaste vän Emma upp och tog Levi i några timmar så vi i alla fall fick måla ett lager på alla väggar, det gick snabbt och smidigt, tog typ två timmar med själva målningen. Tusen tack ännu en gång !

Nu är det bara att måla ett lager till på den stora väggen sen får det duga, ska försöka hinna det i morgon när Daniel är på jobbet.

I morgon och på lördag så börjar vi flytta alla möbler, det ska bli kul även om det är med lite sorg i hjärtat att lämna denna lägenhet. Det är ju här Daniel och jag började vårat liv tillsammans, Diesels första hem, Levi blev till ( HAHA), Levi kom hem första gången osv. Men det blir nog bra till slut i nya lägenheten med, även fast det är bajsbrunfondvägg i vardagsrummet ( Daniels val, han ville inte ha ljusare) ;p.

Jag kanske visar lite bilder på vårat nya hem så småningom, vill ni det?

Vi ska ev åka och kolla/köpa ett matsalsbord på söndag, om vi har tid och ork till det dvs och ett vitrinskåp och tvbänk, har kollat ut några som vi båda gillar!

Nu ska jag fixa lite här hemma innan jag ska ut med Diesel i blåsten.

/B


Målat lägenhet

I dag har vi varit i nya lägenheten hela dagen. Morfar och Daniel har hållit på och spacklat och maskerat lister och sen har Daniel och jag målat på grundfärgen. Morgondagen kommer nog se liknande ut, blir verkligen långa dagar denna vecka. På fredag/lördag så flyttar vi ut från gamla lägenheten och in i den nya så då måste vardagsrummet va klart.

Fick hem Levis älsklingbody från lundmyr i dag och jag verkligen älskar den. Där nere i knäppningen vid blöjan så var det tre knappar som vanligt och sen var det tre knappar till så man kan ha den längre, så himla bra. Jag är verkligen supernöjd!

/B


Marieberg/ packa upp

I dag har vi varit till Marieberg och köpt saker till lägenheten. Blev vit färg och en brun (fondvägg) färg till vardagsrummet och så blev det även lite annat nytt in dit bla. två nya kuddar en ny pläd, vardagsrumsbord och en förvaringslåda till Levis framtida leksaker hehe.

På Ikea så köpte vi en byrå till Levis kläder och en matstol (än kan han inte ha den men de dröjer nog inte så länge till han kan det) och lite annat behövligt.

Vi var även inne på baby proffsen och kollade lite och köpte en kudde till Levi, jag hoppas den är bra!

Nu är vi i nya lägenheten och har varit i några timmar, jag packar upp saker och Daniel maskerar lister med tejp.

Snart ska vi gå hem och sova så vi orkar fortsätta i morgon.

/B


Flyttat första kartongerna

I dag har jag och min kära vän Emma flyttat lite kartonger till nya lägenheten medans våra karlar tog hand om barnen. Det var faktiskt trevligt, inte varda som vi är utan barn ;p.

I morgon ska Daniel jag och Levi åka till Örebro och köpa färg och lite annat till lägenheten, de ska bli mycket kul. Ska även in på baby proffsen om jag kommer ihåg (mitt minne är inte det bästa om man säger så) och köpa en ny kudde till Levi för den han har nu är värdelös så de behövs verkligen. Ska nog även in på Ikea och kolla lite och kanske köpa en byrå till Levis kläder, får se om jag hittar någon som jag gillar.

/B


Nycklar till nya lägenheten

I dag har jag och Levi tagit en promenad med Emma och Adam, det var trevligt och skönt med lite frisk luft.

På sena eftermiddagen så hörde juha av sig som vi skulle köpa lägenheten av och sa att de håller på och städar och att vi kunde få nycklarna idag, och de gick vi med så i morgon börjar vi flytta lite små saker- glad tjej med andra ord!

Nu sitter och jag och sappar lite på tv:n men funderar snart på att krypa ner och sova för det finns endå inget bra. Daniel är med några kompisar så det är endå inge kul att vara vaken själv.

Hoppas ni har haft en bra lördag!

/B


.-.

Levi har nyss vaknat och ätit lite mat, nu somnar vi om en stund för att sedan gå upp och se vad denna lördag har att bjuda på. Kanske en promenad med barnvagnen hela familjen, ja de visar sig!


God natt!!

Levi och jag gick iväg till Hanna en sväng förut även Bella var där, trevligt! Levi fick två fina bodys av Hanna, tusen tack! Min lilla kille blir så bortskämd ;p.

Sitter nu och kollar på mission impossible 3 som visas på fyran men den slutar inte förens 00.20 så jag funderar att dissa den och gå och lägga mig med Levi i stället för jag orkar nog endå inte va uppe så länge. Daniel är och bastar med sina killkompisar och han är nog borta ett bra tag till om jag känner honom rätt så de är ingen ide att vänta uppe.

Diska flaskor och fixa för natten får det bli, i morgon är det lördag (igen) får se vad denna dag bjuder på då.

God natt! /B


Kläder

Vi har inte riktigt bestämt oss för vilken färg vi ska ha i vardagsrummet men jag tror vi möts på halva vägen, det är ju trotts allt inte bara jag som ska bo där även fast jag vet att Daniel skulle tycka att det blev fint om jag fick bestämma exakt så som jag vill ha det. Vi köper nog färg till veckan när vi fått nycklarna till lägenheten och vet hur mycket vi behöver osv.

Eftersom Levi växer så det knakar så har jag beställt lite nya kläder till honom. Han har en hel del i 62 ( som han använder nu) så beställde tills han börjar använda 68, han fick visserligen en heldel kläder i 68 i julklapp men man kan ju aldrig få för mycket bebiskläder. Blev en body från lundmyr, två pyjamaser, ett par byxor och en cardigan. Tror det var lång leveranstid på cardigan och pyjamasen så får det inte förens i slutet av januari, början på februari men det gör inget eftersom han inte ska använda dem än.

Nu ska vi snart gå i väg till Hanna och umgås lite, måste passa på nu när hon är hemma här i Sverige!

(bild på bodyn jag beställt)

/B


Colorama

Vi är på väg till colorama och ska kolla på färg till lägenheten. Känner på mig att det kommer att bli mycket diskussioner fram och tillbaka men jag hoppas att jag kan övertala Daniel och få som jag vill ;). Han är den som vill ha det mörkt på väggar och jag vill ha ljust så ja vi får se vad vi kommer fram till.

Skriver senare! /B


Andra januari 2013

Det är den andra dagen på året och vi har hittills inte gjort särskilt mycket, mest slappat och tagit de lugnt. Vi är inte helt krya här hemma, jag har varit hostig och förkyld men börjar nu bli bra igen. Levi är lite täppt i näsan men börjar med bli lite bättre så det är skönt.

Vi firade in de nya året tillsammans med Emma, Morten och Adam det blev inte precis som jag hade målat upp det i mitt huvud men de blev ganska trevligt endå. Jag lagade trerätters och bjöd på, till förrätt blev det en toast med sallad,lök, röra och räkor till varmrätt blev det potatisgratäng, fläskfilé i ugn i en sås och sallad till och till efterrätt blev det nuetella semifredo med jordgubbar till. Allt blev jättegott och de tyckte även Daniel, Emma och Morten med så jag får se det som ett bra betyg! Efter vi ätit så röjde jag undan och så gick jag och Emma ut med Diesel, när vi kom in så natta vi barnen och spelade sedan mitt spel som jag fick i julklapp av Daniel - vem i rummet. Vi tolvslaget skåla vi i våra glas och Daniel och Morten gick ut och smällde lite raketer som jag och Emma stod i fönstret och kollade på som två små barn.

2012 måste varit de bästa året i mitt liv eftersom jag blev mamma till världens finaste lilla kille.

Jag ser fram i mot 2013, jag har en känsla av att de kommer bli ett bra år! :)

Nu ska jag flyttpacka lite, gick förbi lägenheten där vi ska flytta in och den börjar se tom ut, på måndag får vi nycklarna. Gud så kul :)!!!

Bilden är från nyårsafton på Levi, han spärrade upp ögonen så när han fick blixten på sig, stackare!

/B


RSS 2.0