-,-

Nu har jag tagit på mig mitt mysiga nattlinne och raggsockor och krupit ner i sängen. Så nu är jag varm igen, förstår inte varför det jämt ska va så kallt hos oss, brrrr!

Har haft en trevlig eftermiddag/kväll hos Emma, blev Inge bebisgos då Adam sov typ hela tiden jag var där så de får de bli dubbelt av nästa gång ;).

Kollade nyss på filmen på sexan Terrytorin (eller hur det stavas) andra gången jag ser den och den är verkligen hur bra som helst, spännande från början till slut. Den rekommenderar jag starkt.

Nu har det åter igen blivit ett sånt där stort diskberg igen, det räcker att man är borta några timmar för att det ska tippa över. Så i morgon blir det att ta hand om det och även passa på att städa hela lägenheten. Jag säger bara - vad skulle ni killar göra utan oss tjejer? Antagligen svärma över av diskberg,tvättberg,sopor och annat skit. Tur ni har oss ;) men tur vi har er med hehe ;p.

Nu blir det sova så jag vaknar upp pigg och glad i morgon. God natt! /B


Tisdag!!!

Hej fina ni :)

Har nyss slängt ihop lite mat, kassler med broccoli och cream fräsch (stavning) med potatis och massa kryddor, riktigt gott faktiskt! Nu ska jag ta mig hemifrån och bege mig mot rörors hem till Emma för gos med bebis och för att umgås. Va allt för längesen vi sågs över två veckor tror jag det var.

Skriver sen! Ha en fin tisdag! /B


Måndag !!

Måndag i dag då och den här månaden börja lida mot sitt slut. Vi går snart in i årets andra månad, februari. I dag har jag inte gjort mycket än det gamla vanliga så som att laga mat och handla mat. Har även kollat på familjen annorlunda som började i dag, jag vet inte vad jag ska säga om det programmet mer än att det verkar väldigt rörigt med så många barn.
Nu kollar jag på chefen undercover väldigt intressant och roligt!

/B


Aaaaagh

Är det någon mer än jag som känner så här: att eran pojkvän/ flickvän har en massa trevliga kompisar men endel som man stör ihjäl sig på. Jag gillar de flesta utav min pojkväns kompisar men det finns en/flera som jag stör mig på att jag får damp. Jämt när Daniel är hos en viss person så kommer han allt hem mitt i natten och det är aldrig när han är någon annanstans, han håller kvar honom så länge han bara kan. När hans vän kommer hem till oss eller någon annan så vill han aldrig gå hem. Jag blir så irriterad, bara för han inte har någon familj längre så behöver han väl inte tränga sig på, som det känns som han gör! Jag får damp bara någon nämner hans namn. Aaaaagh!!!

Är det någon som känner som mig eller har upplevt detta. Jag gillart Inte.

( nu tänker ni att jag är stöd, men det är jag inte jag vill bara få ut min frustration över hur illa jag tycker endel beter sig, noll respekt enligt mig)


.-.

Pannkakor med jordgubbsylt och grädde blir det nu, blev ingen exprementering får bli en annan dag!


Uuusch!

Kollade på fear factor USA nyss, jag fattar inte hur man frivilligt kan göra det som de får göra där. Äta anktunga komage maskar och allt vad det är, vidrigt!
Nu blir det i alla fall att gå ut med Diesel och sedan hem och vänta på att Wallander "skytten" ska börja. Och även på att Daniel ska komma hem.
Tror jag ska laga någon mat, någon ny som jag inte gjort tidigare experimentera lite med det som finna hemma. Kan va ett bra och roligt sätt att fördriva tiden lite.

/B


Söndag

Hade en trevlig kväll i går hos Sanna och Jocke och på bowlingen. Kul att det för en gångs skull var lite folk där, bowlingen alltså händer inte allt för ofta. Alla var typ fulla utom jag men det var lila kul endå, skönt att inte dricka för då vet man att vaknat upp och mår bra dagen efter medans alla andra mår som de förtjänar hehe !

I dag blir det en lugn dag hemma med massa tv tittande och mys!

Ha en fin söndag i det soliga vädret
/B


Rött måste va den finaste färgen!

Har röjt upp lite här hemma i lyan så nu ser det i alla fall okej ut. Har även lagat mat chili con carne utan bönor med ris, blev lika gott som alltid när jag lagar mat ;)

Nu har jag målat naglarna, självklart röda. Det måste vara den finaste färgen ever!

Bjuder på en halvtaskig bild på en min hand och måladefingrar, nu blir de att fixa sig för kvällen.
Spenderas med trevligt folk hemma hos Sanna och Jocke, även bowlingen!

Ha en din lördag! /B


Lördag!

Som rubriken lyder så är det lördag i dag. Har redan hunnit med en liten morgon promenad med Diesel och nu några timmar efter så blir det frukost!

Blir även lite vinterstudion så här på förmiddagen, anar att jag inte har så mycket annat till val ;)

Nu frukost, skriver sen!

/B


När man inte har något att göra

Jag har verkligen inget annat vettigt för mig!

Vad heter du: Gabriella
Ålder: 20
Vad gör du: Inget, ligger i soffan.
Vad längtar du till: Att Daniel ska komma hem!
Vad händer i helgen: I morgon ska jag troligen över till Sanna och Jocke, sedan blire bowlingen!
Senaste hånglet: Älskling
Hände nåt mer: haha ;)
Vad har du på dig: Leggins och skjorta
Favoritöl: Ingen, dricker inte öl
Vad blir du glad av: Att umgås med min Daniel och mina vänner, även pengar och shopping gör mig glad ;)
Vad blir du ledsen av: när jag tänker på min mamma som jag saknar.
Vad ska du göra idag: Fortsätta med det jag gör nu, inget. Dagen är ju typ slut
Favoritsnabbmatställe: Hellas i Örebro, älskar grekisk mat
Vilken låt lyssnar du på nu: Inget, enda ljudet jag hör är de som kommer från tv:n och klockan som tickar
Vad dansar du till: jag dansar inte, det ska i så fall jävligt mycket till om jag ska det
Vem saknar du: Min mamma och lillebror
Bästa Hang-outen: haha här där jag bor måste nog va bowlingen
Nått någon inte vet om dig: Jag har världens sämsta självförtroende och jag är livrädd för att dö
Nått du vill ha sagt innan vi slutar: Jag vill va Rik! Haha


HUR
Svarar du i telefonen: Hallå
Gör du när du är kär i fel person: Inget, för är inte det
Tycker du om gul-bil-leken: Nej såå ute!
Mycket pengar har du i plånboken just nu: har inga kontanter, använder bara mitt kontokort
Mycket är klockan: 23.10
Hur många kontakter har du på msn: Ingen aning..använder inte msn men antagligen för många
Spenderar du en regnig dag bäst: Nerbädda under ett varmt och mysigt täcke med en bra film och mina två älsklingar

VEM
Är ditt 10:e sms ifrån och vad står där? Från Daniels mamma: Lite fika i morgon hos emma firar annelie typ kl halv två vi hämtar upp
Pratar du med på msn just nu? Ingen
Ringde dig senast? Svärmor
Pussade dig senast? Min fästman
Vill du kasta en sten i huvudet på? Ingen, vad jag känner just nu haha
Saknar du mest just nu? Hur jag såg ut för 3-4 år, just i denna stund.
Ska du träffa imorgon? Kanske Sanna och hennes fästman Jocke och säkert massa andra
Sov du med senast? Älskling
Festade du med senast? Har inte druckit sen nyår ( duktiga jag) så alla som var där på festen
Vem fick du senast sms av? Sanna

JA- OCH NEJ-FRÅGOR
Cyklat utan händerna: Ja
Gråtit en hel natt: Ja
Druckit så du spytt: Ja
Åkt vattenskidor: Nej
Åkt rullstol: Ja, och jag har även "ägt" en
Gjort en bakåtkullerbytta: Ja, long time ago.
Köpt lösgodis för över 50 kr: Ja
Haft träningsvärk: Ja
Önskat att du var det andra könet: Nej
Sett din kompis i rosa kanindräkt: Nej



Bjuder även på en bild på mig, från den tiden man var lite snyggare och smalare men väldigt mycket fjortis, men jag gillart!!


Fredag = helg!

Hej!

Fredag i dag vilket betyder helg! Dagen i dag har jag inte gjort så mycket, som vanligt bara vardagligheter så som laga mat och gått ut med hund. Har även varit nere till Ica och handlat lite gott till kvällen.

Efter att nu har avnjutit en måltid tillsammans med älskling framför tv:n ( eftersom det visas hockey så sitter vi där) så ska jag snart göra lite efterrätt, fruktsallad med en klick grädde blir det, mums!

Annars i kväll händer det nog inte mycket, en lugn hemmakväll med Mys!

Ha en fin fredag! /B


T O R S D A G !!

Hej raringar!

Idag har jag haft någon lust att uppdatera förens nu. Har inte haft så mycket för mig, kollat på 90210 och halv åtta hos mig är nog det roligaste som hänt idag, så med andra ord inte alls vidare kul. Har i alla fall varit duktig och städat här hemma så nu är allt i sin ordning, eller? Vågar mig inte ut till köket då Daniel gjorde en omelett förut och han är så dålig på att städa, vill inte se en massa ny disk när jag nyss taggig hand om den gamla. Vilka problem jag har haha!

I morgon är det fredag, vet inte vad som händer då, inget planerat så tar dagen som den kommer.

Nej nu tillbaka till mitt planetingstrams,.

/B


Livet!

Har tillbringat en heldel tid framför tv:n i dag känner jag, har kollat på 90210 som är mitt nya favoritprogram men även Sveriges mästerkock och halv åtta hos mig, tre mycket bra program om ni frågar mig. Blev inte mycket till städning idag så då jag inte har något inplanterat i morgon så får det bli att ta tag i det då.

Har haft en heldel tankar angående framtiden i dag. Har tänkte mycket på vad jag vill göra med mitt liv och så. Har redan fått en tjugoårskris eller något liknande att jag inte ska hinna med allt jag vill göra, dagarna, veckorna, månaderna går ju så himla fort. Jag fyller Lixom 21 år om ett halv år, jag tyckte nyss jag fyllde 10,16,18 ja åren går allt för fort.

Eftersom jag längre inte har någon familj, mamma, pappa, bror så är en Familj det som är viktigast för mig i mitt liv. Jag har inte längre några större krav på livet så som att resa jorden runt, och lära mig massa språk eller ha det bästa jobbet, med bästa lönen.Det enda jag vill är att ha ett jobb som jag trivs med, jag behöver inte tjäna en förmögenhet så länge jag trivs och klarar mig i vardagen + lite till. Ha en familj med Daniel, ett hem som man kan känna sig trygg i och framför allt lycklig! Det är det enda jag vill ha ut av livet, allt utöver det är ett stort +.

- lev dagen som om det vore den sista, spara inte på orden jag älskar dig, säg det till dem som du verkligen älskar, livet kan ta en sån otrolig vändning, snabbare än du kan ana, tro mig jag vet!

Så om jag får bestämma så vill jag att mitt liv ska se ut ungefär så här, från och med var jag är idag.

- hitta ett jobb som jag trivs med, och få fast tjänst!
- ta mitt jävla körkort som jag har hållit på med hundra år
- köpa en bil, Volvo
- bli gravid
- åka på weekend till Paris
- bli världens bästa mamma
- åka på familjesemester
- köpa och flytta till hus
- gifta mig

Ungefär så vill jag att det ska bli!
Ett tryggt och bra liv, tillsammans med min älskade Daniel, lilla Diesel och ett eller två framtida barn!

Bild på mig i Paris, och en på mig och Daniel!


Onsdag !!

Hej alla glada!

I dag har dagen än så länge inte bjudit på något roligt, men snart ska jag ta tag i maten. Är så sugen på potatis med köttfärssås, låter kanske lite udda men det är så himla gott, så det får de bli.

Efter maten får det bli att stor städa lägenheten inte så kul men behövligt, skönt sen när det är gjort!

Ska också försöka få in en promenad någonstans med, men de ska nog gå bra. - finns det inte tid, får man göra sig tid till det!


Ha en fin dag! /B


Tisdag !!

Dagen som har varit har gått så segt. Inte gjort mycket mer än att kollat på tv, lite äntligen hemma och 90210 har verkligen fastnat för den serien. Om ni inte sett den så kan jag verkligen rekommendera den. Har även kollat på filmen "som man bäddar" den är mycket bra. längtar väldigt mycket efter en liten familj när jag ser den filmen och hoppas att det inte ska ta allt för lång tid innan det händer!

I dag gick jag bara en tre kilometers runda i skogen med diesel så i morgon får det bli en ordentlig tur i skogen.

I morgon har jag inte något inplanterat mer än att jag ska försöka att ta tag i att stor städa hela lägenheten, får se hur det blir men det.

Nu bädda ner sig i sängen med mina två hjärtan och kolla på en film och sen sova!

/B


Ny vecka med nya möjligheter

Måndag i dag igen, känns som det nyss var måndag.
I dag har jag som vanligt gjort hemmasysslor så som lagat mat, diskat och handlat lite mat.

Just Nu har jag nyss tryckt i mig en fruktsallad, väldigt gott! Ska ta mig ett varmt och härligt bad och snart krypa ner i sängen och kolla på en film.

I dag har jag taggig tag i träningen igen efter förkylningen, blev en fem km runda i skogen. I morgon blir det nog en längre sväng. Ska nog gå runt nyhammaren och sen en liten sväng med Sanna. Trevligt med lite sällskap!

/B


Besök

Har umgåtts med Hanna en stund i dag, blev inte allt för långstund så en heldag snarast tycker jag!
Mormor och morfar kom också förbi en sväng, kul att träffa dem med var ett tag sen.

Har ni hört att årets julkalender ska va mysteriet på greveholm, hoppas att den är lika bra som när man var liten.

Nu ska jag kolla på slaget om Sverige eller vad det heter och sen förhoppningsvis Wallander filmen: läckan!

/B


Hanna på besök!

Vaknade inte förens tolv idag, inte roligt att sova bort dagen sådär. Men gick inte och la mig heller förens vid halv fyra så det är ju förståeligt.
Idag ska jag umgås med Hanna, hon kommer till mig runt tre, det blir trevligt senast vi sågs var ju i December förra året. Det låter allt för längesen när man skriver så där december förra året,så vi har nog mycket att prata om.

Nu är jag helt återställd från min förkylning så i morgon återtar jag mina långpromenader och allt var det är, ska bli skönt!

Nu äta något! Ha en fin söndag. /B


Ä N T L I G E N!!

Nu äntligen så har jag bäddat ner mig i sängen, såå jobbigt att det alltid ska ta sådan tid för Daniels vän Kurt att gå hem haha och för Daniel att ta sig ut med diesel på sista rundan. Alltid tar det en timme från och med att man sagt att man vill gå och lägga sig tills de går, inte så roligt precis.
Men nu hoppas jag på några timmars skönhetssömn innan Hanna kommer.

G O D N A T T !!

/B


Lilla söta älsklings Diesel nerbäddad bland alla kuddar, myshund!


God mat med trevligt sällskap.

Har haft en trevlig kväll med Daniel, Karro, cirre och Kurt. Först blev det kinan för lite god mat, oxfilé i vitlök (bilden) blev det för min del, alltid lika gott!

Efter att ha avnjutit en trevlig måltid med mycket skratt och prat om det ena och det andra så blev nästa stopp på bowlingen. Var inte jättemycket folk där men endå helt okej!

Nu sitter vi hemma hos mig och Daniel, Karro och Cirre åkte precis hem så nu är det endast jag, Daniel och Kurt kvar. Hoppas på att få krypa ner i sängen snart och kolla på någon film.

Dagen har varit mycket trevlig och jag ser fram mot morgondagen då jag äntligen ska få träffa min fina vän Hanna, det blir trevligt.

Hoppas eran lördag har varit lika bra som min! /B


Fix !!

Har nyss ätit mat, hemmagjord potatisgratäng, fläskfilé med café de Paris sås, det var gott!
Nu blir det att fixa sig, inte allt för ofta man ser mig med smink så det ska bli skönt att känna sig lite fräsch för en gångs skull.

Ska också plocka in all disk som jag diskade förut, jag förstår inte hur det kan bli ett stort diskberget så fort.
Och städa lite här och där med, vill ju visa upp den bästa sidan av sitt hem när man får besök!

Ha en trevlig kväll! /B


-.-

Hej på er alla fina!

Har knappt klivit upp ur sängen än, har bara varit ute med Diesel på morgon promenad men efter som det är så kallt ute så gick vi tillbaka till sängen för att värma oss. Och här har jag/vi legat sen dess, men nu blir det att stiga upp och äta frukost.

Idag blir det att umgås med Karro och Cirre, blir att äta lite god mat på kinan och bara umgås, mys!

Ha en fin lördag! /B


.

Har nu tillbringat ennu en fredagkväll helt i min ensamhet om man nu inte räknar med min lilla diesel. Varför har jag så himla tråkigt varje fredag + helg? Är det jag som är tråkig eller är det alla andra?

Har kollat på tv hela kvällen först the voice Sverige och sen Little miss sunshine. Varken the voice eller filmen var bra, det duger i alla fall inte åt att göra mig nöjd en fredag kväll, hade jag haft sällskap hade det varit en annan sak.

Förut på mina och Emmas tider då var varje dag en fredag kväll, alla dagar var roliga. Vi hittade på roliga saker hela tiden, ibland längtar jag faktiskt tillbaka dit..

En dag som denna hade jag helst av allt velat spendera med goda vänner och en god drink i handen, men nu när det är som det är så kan jag väl inte göra mycket annat än att krypa ner i min säng och vänta på att Daniel kommer hem och kolla på någon film som jag sett hundra gånger!

Hade lite sällskap på min och Diesels kvälls/natt runda av Sanna och hennes lilla söta valp Ozzy. Verkligen hur söt som helst, saknar när diesel var valp, han var så liten och puttinuttig, såå söt!

Nej nu en snabb dusch sen krypa ner i sängen! God natt! /B

Diesel som valp, bilder tagna av: Jessika Albertsson


Fredagsmys !

Hej!

Har bäddade ner mig i soffan med en varm filt och bredvid ligger min lilla Diesel. I dag är det jag och Diesel som har fredagsmys tillsammans, vi kollar på the voice Sverige. Daniel drog i väg till Askersund med Cirre nyss så han ser jag nog inte förens om några timmar plus några öl senare haha!

Annars idag har jag inte gjort mycket, städat lite men inte mer än det.

Ha en fin fredagkväll och ta det lugnt med alkoholen ;)

/B


Vardagliga sysslor

Hej!

I dag har jag inte gjort mycket, mest vardagliga saker så som diskat,lagat mat och gått ut med hunden.
Har även kollat på Sveriges mästerkock och det är lika bra som alltid!

I morgon blir det att umgås med Emma och Adam igen, blir mest att umgås och prata massa skit som vanligt men det är alltid trevligt!

Nu ska jag nog bädda ner mig och kolla på en film.

/B


Heldag med Emma och Adam !!

Har haft en heldag med Emma och Adam i dag. Åkte in till Marieberg vid 11 och stannade först till på baby proffsen och kollade lite till Adam. Asså Gud vad mycket saker det finns till bebisar, jag längtat tills jag får gå där och handla massa söta saker :).
Nästa stopp blev IKEA och där inhandlades en ny toasits, dock inte den vackraste. - Daniels kommentar när jag monterat upp den var: fan vad ful, det ser ju ut som en handikapps toalett nu, haha! ( fast han ville ha en vit och jag en i trä, men det var tydligen fel modell eller nått)
Sista stoppet vid Marieberg blev gallerian, där blev det besök med Emma i ammningsrummet i typ en timma och så blev det en fika på the coffe.

På vägen hem svängde vi förbi Ica och handlade lite, Emma köpte ingredienser till kalops som hon bjöd mig på, så himla gott! Kommer inte ihåg när jag åt de sist så det uppskattades mycket.

Sedan vid sextiden så kom Emmas kompis Petra upp med sin lila son Jack som är en dag yngre än Adam, vi fikade och pratade ,det var trevllgt!

Nu är jag hemma och ligger nerbäddad i sängen, hoppas på mycket sömn i natt!

God natt! /B


Marieberg nästa!

God morgon!

Nu blir det att göra sig i ordning och sen vidare mot Marieberg galleria med Emma och Adam. Förkylningen är inte bra men bättre, skönt!

Ha en fin tisdag alla fina läsare, det ska jag ha :) /B


Måndag!

Hej!

Är fortfarande sjuk, men det känns som om det blir bättre och bättre hela tiden så det är skönt.
I dag är det jag som har varit duktig och tvättat, Daniel var till gymmet så det fick bli jag som gjorde det. Har även varit duktig och diskat bort det stora diskberget som var.

Kollade nyss på idrottsgalan, var faktiskt ganska så bra, hästhopparen Rolf- Göran Bengtsson tog hem Järringpriset, det var han faktiskt värd!

I morgon ska jag umgås med Emma och Adam hela dagen, en riktig heldag! Vi ska till Marieberg och kolla lite och sen hem till Emma och laga mat och bara umgås, kommer bli trevligt!

Nu ska jag ta upp tvätten och sen sova. God natt! /B


.

Nu har jag kollat på filmen " the perfect man" och den var verkligen bra, så jag mindes rätt! Verkligen en kärlekskomedi, det är en väldigt söt kille med som spelar Adam om man får säga det. Hilary Duff spelar huvudrollen som Holly. Jag gillar verkligen Hilary Duff, hon är en bra skådespelare!

Skriver lite kort vad filmen handlar om så lovar jag att ni kommer vilja se den om ni inte gjort det. Speciellt om ni gillar romantiska filmer med lite skratt i mellan åt.



Holly bor tillsammans med sin mamma och lillasyster Zoe. Varje gång hennes mamma avslutar ett dåligt kärleksförhållande så flyttar dom till en ny stad. Holly och hennes nya kompis beslutar sig därför att hitta på den perfekta mannen åt hennes mamma, vars mailbox snart är full av romantiska meddelanden. Men vad händer när mamma tycker det börjar bli dags för en träff i verkliga livet?

Ännu en gång, väldigt sevärd film!

Imorgon har vi äntligen tvättid, hade en förra veckan men den var det någon som tog, gick ner och satt en lapp, där jag bad om i fall de kunde avsluta men inget hände. Tror att det var någon av de asylsökande som nyss har flyttat in i området som tog min tid och de kan ju inte svenska så då kan de ju inte läsa heller men men hoppas jag får tvätta i morgon i alla fall. Eller rättare sagt Daniel får tvätta, det är alltid han som gör det, duktiga han!
Jag får väl ta tag i diskberget som står och växer i köket, Inge roligt men måste ju göras!

Nu ska jag krypa ner med mina två älsklingar och sova. God natt!

/B


The perfect man

Sitter nerbäddad i soffan med täcke och kudde och ska snart förflytta mig till sängen och kolla på en film. Köpte "the perfect man" i veckan för endast 39kr så jag kunde inte stå emot, den är ju såå bra om jag mins rätt, så blir att kolla på den snart!

Har nyss ätit varma mackor med en kopp té, smakade inte så mycket då jag har tappat mina smaklökar. Jag hatar att man jämt gör det när man är förkyld det känns så tråkigt att äta då när man är hungrig haha!

Påtal om något helt annat, i dag är det tulpanens dag för dom som ville veta, vet inte varför jag skrev det, för det intresserar nog ingen, inte ens mig ;p men men nu vet ni det, lite onödig info..

Nej nu film! Pusss /B


Söndagens dödsbädd!!

Hej ligger nerbäddad i sängen och hoppas på att jag inte behöver gå ut något mer på hela dagen, inte ens ur sängen. Efter en natt med en täppt näsborre och en snuvig så fick jag kämpa mig ner till Ica på min cykel utan luft för att köpa nässpray så JAG skulle kunna få någon luft!
Har vaknat till och från hela natten.. Inte kul.

Skulle ha umgåtts med Hanna idag, men fick tyvärr ställa in då jag inte känner mig så kry och med risk för att smitta henne med. Får bli att ses i veckan som kommer, då jag förhoppningsvis blivit frisk i alla fall friskare.

Idag ska jag göra så lite som möjligt, ligga nerbäddad i sängen och kolla på film typ.
Hoppas på en snäll pojkvän som kan ta sig ut med Diesel under dagen så jag slipper. Skulle va skönt, känner inte att jag varken vill ut i snön eller orkar! Men får se hur det blir med den saken!

Ha en fin söndag! /B

( bjuder på en bild på en sjukt skabbig brud med finne i pannan, ner bäddad i sängen )


Förskyld

Kom nyss hem från Emma,Morten och lille Adam. Har varit där ikväll och umgåtts, gjorde inte så mycket Emma och jag satt mest i köket och pratade om allt och inget och killarna satt i vardagsrummet och kollade på någon ishockey match som vanligt. Det var trevligt att träffa Emma som alltid men jag hade nog faktiskt helst av allt legat nerbäddad i min säng ( som jag gör just nu) och kollat på en film, är så förkyld. Det bara rinner och går inte att snyta ut ( intressant haha ) och jag orkade inte ta mig ner till affären för att köpa nässpray så jag får se hur denna natt blir, inte mycket sömn.

Ursäkta att jag skriver om mina äckliga problem men jag måste få ut min frustration över min näsborre.

Att jag kunde va så dum att jag gav mig ut på promenad/ spring tur i nästan inga kläder när det var kallt och blåste, dumma mig!

Nu sova och hoppas på sömn och en friskare och kryare dag utan en massa papper i näsan.

GOD NATT !!

(bild på Adam och daniel)


Lördag fjortonde januari !!

Hej!

I dag får jag se vad dagen har att erbjuda. Har än så länge bara hunnit med att gå en liten liten morgonrunda med diesel och ätit frukost. Gröt med äpple och kanel och en apelsin fick det bli, gott vare.
Nu ska jag ta mig ut i kylan på en lång promenad, känns inte som det roligaste . Har nämligen blivit förkyld men inget kan stoppa mig nu hehe!

/B


Sova nu...

Efter en lugn hemmakväll så blir det att gå och lägga sig nu och hoppas på att morgondagen har något roligt att bjuda på! Blev ingen långpromenad idag så tror jag ska ta en i morgon innan frukost annars blir det en innan lunch.

Nu ska jag borsta tänderna och tvätta bort mitt smink och sedan sova så God Natt!

/B


Myskväll!!

Blev inte att umgås med Denise hon missade tåget och de var de sista som gick från Örebro till Laxå så det blir en lugn hemma kväll med med mina två älsklingar. Dipp och grönsaker och en bra film får det nog bli :)

/B


Friday!!

Hej alla fina läsare!

Idag är det fredag och början på helgen, känns riktigt skönt. I dag ska jag ev umgås med Denise men får se hur det blir. Annars kanske jag går till bowlingen och tar mig en titt där och ser om det är något trevligt folk. Får se hur det blir, en lugn hemma kväll med grönsaker och lite dipp skulle ju oxå sitta fint :). I morgon så får jag se vad dagen har att bjuda på men på söndag ska jag i alla fall umgås med Hanna, blir trevligt var ju ett tag sen nu.

Nu blir det att städa lite och fixa mig!!

Ha en fin kväll! /B

( bjuder på en söt bild på min lilla älskling, Diesel )


Springa/gå ! ! !

Kom nyss ut ur duschen och ligger nu ner bäddad i min säng och väntar på att Daniel ska komma in med Diesel i från dagens sista runda.

Kom för ett tag sedan in från dagens spring/gå runda, blev samma som i går runt lite i nyhammaren och oxhagen. Det var inte det bästa underlaget att varken gå eller springa på, nästan is överallt. Det är tack vare att det har regnat, snöat och åter igen regnat massor i dag, inte kul. Hoppas på bättre väder och underlag i morgon hehe.

Blev inte att umgås med Denise i dag, hon fick hoppa in på jobb och även jobba över så vi ska ev ses i morgon, om inte annat någon dag här fram över.

Nu ska jag glo på en film tills mina ögon säger i från och jag somnar! God natt!!

/B

( lämna gärna en kommentar och er bloggadress så tar jag mig en titt på era bloggar)


Matlagning på g

Hej!

Just nu håller jag på och lagar mat, lax, potatis och sallad blir det. I dag ska jag umgås med Densie, vet inte vad vi ska hitta på blir nog prata en del om vårruset skulle jag tro.

Gud vilket väder vi har idag, det snöar och regnar och det är inte den trevligastes kombinationen, känner mig inte så pepp på att ta mig ut i regnet på en promenad/spring runda så tar det till kvällen och hoppas att vädret har blivit lite bättre.

Nejnu tillbaka till matlagningen, skriver sen! Ha en fin torsdag!

/B


Gud vad stolt jag är..

Jag är verkligen hur stolt som helst över mig själv. I dag har jag motionerat mer än vad jag har gjort på flera år mellan 7-8km, förr vissa är det en vardaglig sträcka motion men för mig som har legat på den lata sidan i säkert fem år så är det hur mycket som helst och jag kan inte annat än att känna mig stolt !! Har några gånger det senaste året gått en 5km's runda i skogen men det är väl typ 8ggr och sen även en 3km's runda kanske 20-25ggr men det är det enda jag gått på flera åt utöver diesel promenader som oftast är 1-2 km som högst.

Kom nyss ut från duschen har varit ute och kollat hur långt jag orkade springa i sträck och jag ska säga er att det var inte många meter så jag fick varva mellan att gå och springa, min kondition är verkligen inte på topp men det ska jag som sagt ta tag i nu!
Vårruset nästa, tagga tagga!!

Nu lite välförtjänt sömn, god natt!!

/B


Vårruset!

Kom in från en 5km runda med diesel för ett tag sedan, tog sin lilla tid pga av all is och snö som var överallt i skogen men gick bra trots allt.

Denise och jag pratade på nyår om att vi skulle springa/gå vårruset i år så jag kollade upp lite om det och jag tycker att det verkar trevligt. Man startar olika tider beroende på om man ska gå hela rundan eller gå och springa eller bara springa. Tänkt att jag väntat med att anmäla oss eftersom jag inte vet hur mycket jag kommer att orka när det är. Måste nog vänta några månader och se vilken typ av "grupp" vi ska vara i ;p
Någon mer som vill springa/gå med oss??

/B


Promenad?

Funderar på om jag ska bege mig ut på en långpromenad, känner att det skulle va skönt! Helst av allt skulle jag vilja springa en sväng men vill inte att det ska vara så ljust ute så i så fall får jag vänta en stund tills det börjar mörkna. Det kanske låter larvigt men jag springa, det kan inte bli en vacker syn så vill helst inte att folk ska se att det är jag haha. Var flera år sedan jag sprang så vet inte hur långt eller hur mycket jag orkar, men det visar sig!

Skriver sen om jag hinner!
/B


Ny veckan igen !

Nu var det måndag igen och i dag har jag inte gjort mer än nödvändigt typ. Varit ute med Diesel och bakat en toscakaka är nog det enda vettiga som jag har gjort. I kväll börjar ju Sveriges mästerkock det ska jag inte missa, älskar matlagningsprogram.

I dag är det -10 grader ute, så kallt har det inte varit på hur länge som helst. så nu ska jag nog gå och tappa upp ett varmt härligt bad. Ska passa på och göra en ansiktsmask med för det behövs alltid!

Ha en fin måndag kväll!

/B

(bild på min toscakaka, blev godare än vad den ser ut måste jag nog säga ;p )


Skogspromenad med Diesel !!!

Kom in från en skogspromenad med Diesel för ett tag sedan. Vi gick en 3km's runda i elljusspåret, det var skönt och lagom långt eftersom jag inte hade på mig så mycket kläder nertill så det blev lite kallt på slutet.

I dag har min morfar namnsdag, Erland så grattis till honom!

Nu ska jag nog bädda ner mig i sängen och värma mig lite och kolla på någon bra film.

/B


Playa del sol!!

Kryper ner i sängen med mina två små hjärtan och kollar på lite playa del sol innan det är dax att sluta mina ögon för några timmars vila.

God natt! /B


Kvällsmys!

Nu har jag äntligen fått bort alla julsakerna, Gud vilken tid det tog men nu ser det ut som "vanligt" igen, skönt!

Idag har jag inte hunnit med mycket mer än att städa, laga mat och städa och där i mellan rastat lilla Diesel.
Men nu har jag placerat röven i soffan efter en cykeltur till Ica, där jag inhandlat lite godis till kvällen. I dag är det ju premiär för gladiatorerna och det får man ju inte missa. Kollade jämt på de när jag var liten så jag hoppas att det är lika bra som då.

Så som ni kanske förstår så blir det en lugn och skön hemmakväll, bara jag och Diesel.
Daniel är ute med några kompisar och jag gissar på att det kommer dröja länge, länge innan han kommer hem. Men det kan vara skönt med lite egentid ibland, jag uppskattat det i alla fall.

Ha en fin kväll! /B


Lördag ! !

Hej!

Dagen började med en morgon promenad med diesel, alltid lika skönt!

Idag ska jag nog plocka bort julen, skulle ha gjort det för någon dag sedan men har inte orkat.
Annars idag vet jag inte riktigt vad som händer, skulle va skönt att inte göra så mycket typ hyra en film och bara ha myspys! Men som sagt får se vad dagen ha att erbjuda.

Ha en fin dag! /B


Hemskt!!!!!

Kollade som sagt på andra avsnittet av the voice Sverige förut och jag tyckte det var lika bra som igår om man bortser från pinsamma Carola som sagt. Tyckte dock att det var synd att det inte var en del som gick vidare, som jag tyckte var värda det men men.

Var ute på en långpromenad förut, satte på mig mina joggingskor och stoppade i mina hörlurar i öronen och gick runt i nyhammaren och oxagen. Gud vad jag saknar att gå där, det är så mysigt på något sätt! Saknar att bo där, kanske blir i framtiden om jag hittar något fint hus där den dagen det är dax för det!

Men på tal om något helt annat...

I dag har det gått ett år sedan min fin vän / moster gick bort i den där jävla cancern om man får uttrycka sig så? Jag gör det i alla fall. Det är så himla hemskt allting, hur fort livet kan vända. Jag visste att anki var sjuk, men jag förstod nog aldrig hur illa det var, jag ville nog inte inse det. Jag trodde verkligen att hon skulle klara av cancern och överleva. Men tyvärr så var han där uppe (om han nu finns, jag vet inte.) inte tillräckligt "snäll" eller vad man ska säga han tyckte väl att det var lika bra att ta någon från en släckt som redan var drabbad istället för någon som inte var det.
I dag har jag lärt mig att leva med att varken Anki eller min mamma kommer tillbaka men det gör inte att jag inte tänker på dem. Jag ska säga er att det går inte en enda dag då jag inte tänker på Anki och min mamma och till och med fäller några tårar då och då men jag är stark och ger aldrig upp hur svårt det än är.

Jag har alltid varit känslig men efter att min mamma gick bort så har jag blivit extremt känslig att det till och med är jobbigt ibland. Kollar jag tex på tv och jag ser ett litet barn krama sin mamma så kan jag börja gråta för att jag önskar att det vore jag. Ser jag ett program där det föds ett barn så kan jag börja gråta för att jag blir så glad för deras skull men önskar att det vore jag som fick en familj. Ser jag någon vinna massa pengar och de börja gråta då gör jag med. Jag det finns massor jag gråter till i alla fall får tårar av, listan kan göras lång!

Jag är glad för alla mina nära och kära som jag har kvar i mitt liv och jag hoppas jag får behålla alla en lång tid framöver!



Nu ska jag krama diesel och sova, Daniel är hos Kurt och ska kolla på hockey som börjar 02.00 va visst JV och Sverige skulle spela,fråga mig inte mot vilka haha jag är inte så insatt..

God natt! /B


The voice sverige

Hej på er!

Nu ska jag ta mig en smörgås och en kopp te och kolla på the voice sverige! Såg ni första avsnittet igår? Jag tyckte det var bra, störde ihjäl mig på Carola bara, hennes röst säger jag bara och sen så verkar hon tror att hon är sen snyggaste 40plusaren på hela jorden aja. Skriver sen.

Puss


The voice sverige

Hej på er!

Nu ska jag ta mig en smörgås och en kopp te och kolla på the voice sverige! Såg ni första avsnittet igår? Jag tyckte det var bra, störde ihjäl mig på Carola bara, hennes röst säger jag bara och sen så verkar hon tror att hon är sen snyggaste 40plusaren på hela jorden aja. Skriver sen.

Puss


Onsdag!

Hej påer!

Som ni märkte så blev det inga bilder från nyår, min blogg app funkar inte riktigt som den ska så det kanske kommer senare.

I dag har jag städat hela lägenheten, det var verkligen välbehövligt så som det såg ut här. I morgon tänkte jag nog gå på och ta ner alla julsakerna om jag orkar. Känner att jag vill ha tillbaka mina vanliga gardiner,lampor osv. Även om julen är mysig!

Om en timme ungefär så beger jag mig till rörors, hem till Emma och umgås med henne och lilla söta Adam. Var ettag sedan nu så har mycket skvaller att berätta haha!

/B


Första inlägget 2012

Hej!

Mitt första inlägg för i år, det känns super! Känner på mig att detta år kommer att bli bra. Hade en mycket bra nyårsafton med mycket god mat, dryck och trevligt sällskap.

Vi kom till karro och cirre vid fyra och började äta vid typ halv fem, maten tog längre tid än väntat. Men gud så gott det var. Vid sextiden började det komma lite folk och fler och fler kom det under tiden då vi väntade in det nya året. David hade med sig en skiva som han hade fixat men 60 olika låtar som var 60sek långa alltså sammanlagt var skivan en timme. Vi spelade ett fest "spel" eller vad man ska kalla det som hette party hour ( stavning) man skulle höja sina glas, säga skål och ta en klunk efter varje minut. Det var faktiskt hur kul som helst och passade perfekt medan vi väntade på allt folk.

Hade ni en bra nyårsafton?

Bjuder på lite bilder från kvällen!

/B


RSS 2.0