Nagelfin

Idag har jag och Levi varit och hälsat på Emma och Adam en sväng, gungade lite utanför dem där det finns två gungor. Jag har även som vanligt plockat lite i hemmet. Nu på kvällskvisten så har jag målat mina tånaglar och även målat fransk manikyr, det blev ganska så bra i alla fall bra för att vara så pass länge sen sist ( över 2 år). Måste ju va lite fin till morgondagen då vi ska på Amandas studentfirande.

Diesel har bott hos mormor och morfar i snart två veckor (kan va tre veckor med) och ska göra det ett tag framöver men det betyder inte att jag inte bryr mig om honom, tvärtom jag vill ju hans bästa och han har det bra där. Han är fortfarande min lilla Diesel och jag älskar honom!

I går kväll ringde mormor och berättade att Diesel blivit biten av en huggorm och de varit inne med honom akut till veterinären, han fick ligga över natten med dropp och fick komma hem idag. Han klarade sig bra endå och han är redan på bättringsvägen men jag vill inte tänka på vad som skulle kunna hänt. stackars min lilla Diesel, tårana bara rann ner från kinden när mormor ringde och berättade. Jag har varit så orolig för honom och samtidigt känt mig som världens sämsta matten som inte fanns vid hans sida. Han får inte bli uppstressad eller gå långa promenader nu, vila vila vila så han blir bra. I morgon ska jag krama min fyrbenta vän massor ♡

Ta hand om er och era käraste!




sommar och sol!

Hej i värmen!

Nu är det verkligen sommar, det är varmt och härligt ute och fast klockan snart är 23.15 (i skrivande stund) så är det riktigt skönt ute. Jag älskar verkligen sommaren!

I dag har jag och Levi gått till Yee med Emma och Adam för att Levi och även Adam behövde klippa sig. De var så duktiga bägge två och de blev jättefina i håret. Efter klippningen så gick vi till spelboden och köpte glass och satt och smaskade på i skuggan, Levi som stejka dagens vila passade på att sova en stund efter klippningen så han skulle bara veta vad han gick miste om hehe.

Efter en stund i centrum med diverse besöken på olika ställen så gick vi hem och Levi fick äta lite mellis , sen mellis blev det idag. Jag tog tag i dagens diskberg och sen fick Levi äta kvällsmat, lite vattenmelon till efterrätt på balkongen. Efter maten blev det en välbehövlig dusch för Levi innan läggdags. I dag tog jag en promenad med vagnen och la honom där i, han somnar så bra där i och jag slipper kämpa i över en timma så de är skönt och så får vi båda frisk luft med.

När jag kom hem från läggningsturen så hade Daniel kommit hem från jobbet, vi satt på balkongen och åt goda baggisar med salami/brié och spelade lite spel de var mysiht och ett bra avslut på denna dag.

I morgon är det dagis igen för Levi och resten av dagen får vi se vad den har att bjuda på.

På fredag är lilleman i alla fall ledig från dagia för då ska vi på studentfirande för min fina kusin som tar studenten, de blir trevligt, jag håller tummarna för att det ska va fint väder men att det är fredag den 13 säger väl allt hehe ;)




så glad :)

Hej! Levi vilar middag som vanligt efter dagis och jag ligger med i sängen efter att ha ätit lite mat och diskat, får passa på innan yrvädret vaknar för då blir det livat igen.

I dag skippa jag promenaden när Levi var på dagis, i stället gjorde jag inte ett dugg. Låg i sängen och latade mig och kollade lite på skärgårdsdoktorn. Det är så skönt att bara va ibland och inte göra någon nytta alls. Men när Levi har vaknat till så blir det nog en promenad i alla fall, fast inte i skogen höll på och dö sist jag dkulle skjutsa upp Levi för alla backar haha! - då flög jag inte upp kan jag ju säga haha!

Jag började ju med lchf i slutet av november och åt de i två månader tills jag blev magsjuk eller vad det nu var. I alla fall sen dess så har jag ju ätit som vanligt igen, inte dålig mat men inte nyttig heller. Jag har inte ätit lika mycket godis som innan men jag har ätit en hel del, ibland har det blivit mycket de ska jag inte ljuga om men jag äter absolut inte godis varje dag som jag gjorde förut. Det är meningen att jag ska börja äta mer nyttigt igen och dra ner ännu mer på sockret, men eftersom jag har börjat röra på mig mer nu, ja mycket mer nu så känner jag att jag vill ta en sak i taget.

Jag vägde mig igår och på ett halvår utan att anstänga mig särskilt mycket ( endast med lchf 2 månader) så har jag snart gått ner 10kg, kan ni fatta 10kg!!! och 6-7cm runt midjan. Det är ju helt sjukt! ! Det syns inte mycket på mig, men jag kan se en liten skillnad iaf om jag tittar riktigt noga hehe. Jag hade ju mycket att ta av från början och har fortfarande så det är inte så konstigt att det inte syns. Jag har fortfarande en lång väg kvar till mitt mål men nu är jag iaf en bra bit på väg :).


/B


1 juni

I dag är det första juni vilket betyder att det är sommar på riktigt. vädret har varit riktigt fint och vi har spenderat våran dag både ute och inne. På förmiddagen så gick jag och Levi till hans dagis och lekte, Levi har nu börjat att uppskatta att gunga och åka rutschkana och inte bara springa runt så det är kul, även för mamma. Efter lunch så kom mormor och hämta Diesel, han ska vara hos dem ett tag nu, mormor säger att han ska bo där men de får vi se hur de blir med det. För mig får han det gärna då han dagligen går mig på nerverna eftersom han skäller åt allt, visst jag kan överleva med det men det gör mig inte precis glad och lycklig. Mormor säger att hon blir såå glad av Diesel vilket är jättebra då hon behöver lite glädje i sitt liv så han kan gärna få bo där. Jag vet att han trivs hos oss men mitt mattehjärta tycker att han har det bättre där då han får uppmärksamhet när han vill och blir riktigt bortskämd med långa promenader, god mat och mycket kärlek. Visst ger jag mim lilla älskade Diesel kärlek, mat och promenader, men jag kan ärligt säga att det inte blir lika långa promenader som förut och att jag längre inte kan gosa så mycket med honom som han förtjänar. Jag älskar mim lilla Diesel men som sagt får han bo hos mormor och morfar så vill jag det för hans bästa och även för min skull med ( jag slipper dåligt samvete bla). såklart att han kommer få va här med ibland, jag kommer ju aldrig att överge honom.

Efter Levi vilat middag så gick vi ut till dagiset igen och denna gång så följde även pappa Daniel med, kul tyckte Levi.

Vi har även tvättat upp ett stort tvättberg på eftermiddagen och hunnit hejat lite på Emma och Adam som kom och lämna tillbaka vagnen de lånat av oss.

I morgon är det ny vecka igen vilket betyder dagis för Levi och promenaddax för mig. Det blir min fjärde vecka som jag är ute och går i skogen och jag måste säga att jag är så stolt över mig själv. Det känns skönt att röra på sig och jag hoppas verkligen de håller i sig.

Nu väntar kudden och skönhetssömnen ( kan behövas) så godnatt!




RSS 2.0