Söndag - Vilken jävla fest!

Hej!

Idag mår jag inte så bra, Var i ullared med Emma igår det var jättekul köpte en massa onödiga saker men endel bra med. Det måste vi göra om snarast.

När jag kom hem vid sju så gjorde jag mig i ordning för fest. Cirre och hans kompisar hade hyrt en lokal vid sandlyckan så det kom massor med folk dit, kände inte igen alla. Det var mest massa äklicka fjortisar där som höll på och äklade sig, det tycker jag inte om och så var det så klart folk som var där och skulle ställa till bråk. Jag kan inte fatta att det måste bli bråk varje gång det är fest, så himla larvigt.
Festen var inget för mig, för mycket fjortiar och konstiga människor, men det var kul att träffa sina kompisar i alla fall.

Nu ska jag kolla på film orkar nog inte så mycket mer idag, mår inte prima precis.

PUSSS!


Fredag - Romantisk middag för två!

Hejsan!

Vaknade vid halv tolv idag måste ha varit riktigt trött, mormor och morfar har varit här en snabbis för att lära sig lite om hur man ska använda min gamla mobil som de har fått av mig, de är inte så duktiga på "nya" tekniska skaker.

I dag ska jag och min underbara älsklings Daniel umgås. vi ska åka in til Örebro och kolla lite i affärer och så ska vi äta en romantisk middag för två, det ser jag fram i mot. Vi kulle egentligen gå på bio också men det finns inte så många som verkar bra och dom som verkar bra har vi redan sett., så det blir att hyra/köpa en film och mysa hemma istället men det är också trevligt. Kanske lika bra eftersom det alltid brukar bli sent när man går på bio och jag ska ju upp tidigt i natt eftersom bussen går kvart i fyra.

Nu ska jag hoppa in i duschen och snygga till mig sen blir det Örebro.

Ha en toppen dag/kväll, det ska i alla fall jag ha!

PUSSS!

Torsdag - Tandläkaren med Denise

Hejsan!

Har varit ledig från skolan idag eller jag pratade med min lärare igår och hon sa att jag inte behövde komma idag eftersom jag bara hade en lektion, så det var vell snällt.
Så morgondagen har jag spenderat framför i sängen och kollat på OC. Sen vid tre tiden så följde jag med Denise till tandläkaren, man kan behöva ett moralisktstöd när man ska gå dit för det är kusligt.
Annars idag har jag inte gjort så mycket ätit på bowlingen med Daniel och hälsat på hans mamma en snabbis.
Nu sitter jag här igen och ska snart hitta på något som roar mig, kanske ska fixa lite skolarbete eller kanske något som är lite roligare.

På Lördag blir det som sagt Ullared med Emma, det ska bli jättekul ser verkligen fram i mot det, jag kan bara säga se upp ullared för här kommer vi! :D

PUSSS!

Onsdag - Örebro med Denise

Hejsan!

Jag hade endast en idrott i dag så efter den så åkte jag in till Örebro för att möta upp Denise. Och det första jag gjorde var att skämma ut mig när jag skulle gå ner från en sig vid ett övergångsställe preics efter station, då så ramlar jag i värsta snödrivan, aspinsamt. Och det är ju klart att det är folk som ser. Det kom några killar på cykelbanan som såg att jag hade fursvinint bakom snödrivan och undrade hur det gick, jag svarade att det var lungt, och skämdes lite. 
I vilket fall när jag väl träffa Densie så gick vi och avnjöt en god lunchbuffé på kinamuren det är aldrig fel, kinamat är mumma!
Efter vi hade ätit klart så gick vi och kollade lite i affärer och sen bar det väg hem mot laxå, och nu sitter jag här astött kan knappt hålla upp ögonen. Ska nog lägga mig och vila ett tag så jag orkar kolla på Andra avenyn ikväll.

Ha en trevlig kväll.

PUSSS!

Tisdag -

Hejsan!

Just nu gör jag ingeting ska nog laga mat snart och städa lite.
I går var jag på studiebesök på Scandic i Örebro med skolan, det var helt okej.
Efter studiebesöket så mötte jag upp Hanna på stan för att shoppa lite.
Han hjälpte mig att hitta snygga plagg, tack för det! Det blev 3 linnen 2 skjorter och en annan tröja/jacka eller vad det är. aja nöjd blev jag i alla fall.

Idag ska jag inte göra något speciellt, kanske umgås med någon trevlig, får se vad som händer.

På lördag morgon så ska jag och Emma åka till Ullared det ska bli jättekul, då ska jag verkligen shoppa loss, det ser jag fram imot.

PUSSS! 

Söndag - Bowling!

Hejsan!

Gårdagen spenderades tillsammans med Daniel, Emma och Morten i Örebro. Vi var inne i Örebro till halv fem eller något och våran bio började vid halv tio så vi gick till olearys så länge och kollade på hockey eller Daniel och Morten gjorde det. Emma och jag var inte så roade utav det så vi gick och åt på Mcdonalds istället och så gick vi till ica och kollade lite, vi var ju tvungna att fördriva tidnen på nått sätt, eftersom det var flera timmar innan vi skulle på bio. Efter vi hade roat oss på egen hand så gick vi till Daniel och Morten och kollade lite med dem. Sen vid nio så gick vi till bion. Snabba cash kollade vi på, den var bra, inte jättebra men heltokej bra, lite läskig imellanåt men det var bara bra.

Juste innan vi åkte till Örebro så kom Anki och Veijo och hälsade på en snabbis, det var roligt och trevligt att träffa dom. Inte varje dag längre.

Idag har jag varit och bowlat med Daniels mamma, Anders, alla hans små syskon och Morten och Emma.
Jag, Daniel, Emma och Morten bowlade tillsammans och det var jag som vann! Jag är bäst! :D

Nu ska jag nog kolla på film som Daniel och jag har hyrt, Snuten i varuhuset, får se om den är bra.


En sak måste jag tillägga jag hatar verkligen när folk säger att de ska höra av sig och bestämma om de ska träffas och sen gör det inte de, min pappa gjorde så mot mig, man kan nog faktisk inte kalla han pappa så som han sviker hela tiden. Jag ska nog skita i han nu, han skiter ju i mig så varför slösa en massa energi på honom och att hoppas att han ska höra av sig. Det orkar jag faktisk inte. Det är det inte värt.

Ibland saknar jag mitt gamla liv så mycket det var nästan perfect. Min mamma och lillebror som bor tillsammans med mig, en snäll pojkvän. Roligt i skolan. Roliga dagar. Bra och snälla kompisar.

Nu har jag knappt kvar hälften. Men jag är glad för det jag har och jag uppskattar det. En underbar pojkvän som jag älskar, några nära vänner som jag älskar och tycker om. Roliga dagar ibland (endast).

Jag önskar att mitt liv såg lite anrolunda ut men jag gör det bästa av allt även om varje dag är jobbig för varje dag så -

-  saknar jag min mamma
-  saknar jag min lillebror
-  saknar jag en familj
-  skanar jag att göra familjesaker
-  saknar jag att vakna upp med frukost ordninggjord varjemorgon
-  saknar jag mammas goda mat
-  saknar jag att ha en lillebror att bråka med
-  saknar jag att göra saker med min mamma
-  saknar jag att vara barn
-  saknar jag att ha någon att prata med
-  saknar jag fan för mycket., det finns så mycket mer jag skulle kunna skriva

Men jag tänker posetivt och försöker se ljust på livet, jag tar en dag i taget och lever för nuet.

Ha en bra dag/kväll! PUSSS!

Lördag - Biobesök!

Hejsan!

Har nyss gjort mig i ordning så nu är jag snygg, i dag blir det att åka in till örebro och kolla på snabba cash med älsklings Daniel, Emma och Morten. Det blir nog kul.

Gårdagen spenderades med Emma en snabbis på marieberg och sen hemma med folk. Emma och hennes vän Petra gjorde mig sällskap det var trevligt.

Nu ska jag äta något är jättehungrig har inte ätit något idag så det är jag värd.

Pusshej!

Fredag - Äntligen helg igen!

Hejsan!

Vaknade vid tio i dag och eftersom jag är ledig i dag (eftersom jag inte har någon lektion) så gjorde jag mig en god frukost och kollade på OC och nu sitter jag här. Ska snart hoppa in i duschen och göra mig i ordning men tänkte att jag skulle göra en snabb uppdatering.

I dag ska jag umgås med Emma, det kommer att bli trevligt för vi har alltid kul tillsammans.
Jag kanske ska berätta om våran läskiga händelse i onsdags när vi skulle ta en fika på promenaden.

Det hela började med att vi såklart gick in och jag passade på att fråga om praktik (och det fick jag) medans vi bestämmde oss för vad vi skulle ha. Under tiden så börjar en man prata med oss och det var inget konstigt med det för han verkade trevlig. När vi hade bestämmt oss för vad vi ville ha och jag hade betalat så gick vi och satte oss. Manen fortsatte att prata med oss, han verkade lite skum och tillslut gick han fram med en ljus lyckta och sa: här får ni flickor om ni ska tjuröka. och vi svarade okej och skrattade lite. Sen gick han och satte sig och vi fortsatte att ficka och prata men det dröjde inte många minuter innan han försökte prata med oss igen.
Han frågade Emma vad hon jobbade med och hon svarade: som vårdarbetare, då sa han: då kan du vell vårda mig. Emma bara skrattade för vad ska man svara lixom. Sen så sa jag att jag studerade och det tycket han lät intressant och han vill prata mer om de nån gång. sen på något vis så sa Emma till honom att hon var 26 ( hon ljög hon är 21) och då frågade han om vi visste hur gammal han var och vi svarde nej. Han sa 63. Sen sa han att han inte har några barn och frågade om Emma kunde hjälpa honom med det och hon svarde ingen kommentar. Han blev tjurig och sa att han bara ville prata med mig typ. Men när vi satt där så slog det mig vem det var, det var ju vargmanen. Och för er som inte vet vem det är så är det en konstig typ som tror att han har en vargkompis. som tex när han åkter buss så betalar han för två om han inte får det blir han arg osv.
Sen sa han massa mer konstiga saker till oss tex att vi skulle komma hem till han i kumla och hälsa på men då var Emma tvungen att bli lite snällare.
Sen det sista han sa och gjorde var. När vi satt och prata om Emmas pojkvän Mortens chefer så kom hanfram och sa att Emma ljuger och att hon var obotlig. Han var helt stöd och läskig han förstörde verkligen hela våran fikastund.


aja i dag hoppas jag verkligen att vi inte stöter på honom någonstans. Vet inte riktigt vad vi ska göra, kröka loss kanske, det visar sig i alla fall.

Nu ska jag hoppa in i duschen.

Ha en Toppen dag/kväll.

PUSSS!




Onsdag - Försöker fixa min blogg design men jag kan inte.

Hej!

Som ni ser så försöker jag att designa om min blogg men det går inte så bra måste be någon om hjälp för så här kan den inte heller ser ut, jag förstår mig inte på alla stilmallar och kodmallar och allt vad det är så om någon kunnig vill hjälpa mig så är jag väldigt tacksam.

skriver mer senare.

Pusss

Tisdag - Tandläkarbesök!

Hej!

ska snart hoppa in i duschen tänkte bara sammanfatta min dag lite snabbt först. (för jag har ju verkligen ett sånt intresant liv, eller inte).

I dag har jag varit hos tandläkaren, hade inge hål eller så, så det var bra.
Har också umgåts med Emma, vi kollade på OC och drack varsin cider.

I morgon har jag bara en lektion as skönt och på torsdag och fredag är vi lediga för på torsdag har vi bara en lektion och den ska min lärare inte ta närvaro på och på fredag har jag ingen lektion alls. jag gillar verkligen det nya schemat, jag hoppas de inte ändrar något på de.
Förresten så ska jag ta truck körkort v.17 haha det blir nog skoj, bra att ha i alla fall, om man ska söka jobb och så menar jag.

På fredag blir det vell att träffa allt folk som vanllig, det som gör det kul är att träffa Emma.

I bland önskar jag verkligen att det skulle ske lite plötsliga förändringar i mitt liv, det skulle göra susen! (Bra förändringar alltså)

Nu ska jag hoppa in i duchen, sen kolla OC och sova.

God Natt!


PUSSS!

Söndag - skola imorgon, skjut mig!

Hej,hej!

Nu har det gått en vecka igen förstår inte att dom går så fort. Helgen har i vilket fall varit bra den har till mesta del innehållt att kolla på OC men jag har även varit på Hockey, det var kul.

Idag har jag inte gjort så mycket, kollat på OC (såklart) varit och handlat lite mat på ica med Denise och sen inte så mycket mer spelat lite spel med Daniel och nu sitter jag här det är typ det enda.

Imorgon är det skola igen inte så kul, det enda som kan va kul i morgon är att se det nya schemat och att det är en dag närmare Studenten!

Vet inte vad jag ska göra efter skolan ännu vill börja jobba men funderar kanske på att starta något eget med Emma. Det skulle vara kul men det krävs mycket för att man ska kunna göra de. , men drömma kan man ju alltid.

Nu ska jag nog mysa framför tv:n.

Ha en trevlig kväll. Pussss!

Lördag - Färjestad - Frölunda

Hejsan!

Nu ska jag meddela att jag äntligen har fått min OC box, det var verkligen på tiden. I går spenderade jag hela dagen att kolla på första säsongen (inte för att jag blev klar med hela) och då menar jag verkligen hela dagen, jag förflyttade mig bara till toan och köket.

Idag har jag varit i Karlstad och kollat på ishockey Färjestad mot frölunda, färjestad segrade med 5-2.
Det var en riktig rolig match, jag och Hanna stod i klacken och gapade, eller jag i alla fall. Daniel, Danne och Morten satt på sittplats och tittade.

Jag fattar inte att de som är i klacken kan skrika Hora till en spelare bara för att han har bytit klubb så himla omoget, jag blev verkligen as arg när dom skrek så, de borde ju fan skämas, de låter ju som värsta barnumgarna.

aja nu ska i alla fall inte jag stå i klacken på länge, man blir upprörd där och så får man ont i huvedet av allt skrikandet, men det var kul endå för jag fick ju som sagt också skrika lite.

Aja nu ska jag ta något och äta sen blir det tillbax till sängen och kolla på OC

ha det bra  Pusshej!


Här nere kan ni läsa lite frågor om mig som jag svarade på förut när hanna hade åkte hem och jag hade tråkigt.







- Fyra frågor om förhållanden
är du singel? - nej
tror du på kärlek vid första ögonkastet? - ja det gör jag!
hur många har du varit kär i? - Daniel är den första som jag har varit kär i på riktigt.
är du kär just nu? - Jaaa!!

- Tio frågor om dig själv
namn? - gabriella önnelind
när fyller du år? - 31 juli
några piercingar? - endast i öronen, men det räknas kanske inte ;p
vad har du på dig just nu? - legging, underkläder, t-shirt och tjocktröja
vilken årstid är bäst? - Sommaren!
hur ser den perfekta morgonen ut för dig? - att jag får sova ut och sen äta en god frukost
vad tycker du mest om hos dig själv? - Att jag är känslosam och har lätt att visa känslor (kan va jobbigt också)
vad är du bra på? - att se till att andra har det bra i min omgivning, tror jag i alla fall
vem älskar du mest på denna jorden - Daniel, David, släkt och nära vänner.
sover du hellre själv än tillsammans med någon? - Nej tillsammans med min Daniel

- 10 frågor om dina vänner
vem vet allt om dig? -  Emma vet nog det mesta!
vem är den roligaste av dina vänner? - Alla mina vänner är unika och roliga på sina sätt :D
vem är snyggast av dina vänner? - Alla, jag har bara snygga vänner
vem är mest partyprisse? - Karro måste jag nog säga.
vem är den du helst har filmkväll med? - Emma, älskar våra film marathon :)
vem av dina vänner är mest "evil"? - Inga har bara gulliga vänner.

- 10 Frågor om din familj
vem står dig närmast? - Daniel
har du bra kontakt med båda dina föräldrar? - Har typ inga :/
vem är farligast i din familj? -  Daniel
vem ser roligast ut i din familj? - Daniel
vem är coolast? - Daniel
har ni något husdjur? - nej, men kanske i framtiden, skulle va gulligt med en liten hund eller katt.
vem har du mest gemensamt med? - Daniel
vem står för underhållningen? - Både jag och Daniel
vem sover du oftast med? - Daniel, såklart! <3
roligaste kvällen med familjemedlem? - Daniel

( Daniel är min enda familjemedlem så han är svaret på alla frågor)

- 10 frågor om idag
vad har du gjort? - Jag, Daniel, Hanna, Morten och Danne har varit i Karlstad och kollar på när färjestad och frölunda spelar match. (färjestad van 5-2)
har du varit glad idag? - Ja när jag stod i klacken med Hanna och skrek, det var riktigt kul.
har du varit ledsen idag? - Nej inte än i alla fall och ska inte bli heller :)
har du gjort något bra idag? - Kollat på OC det är bra för mig
vad ska du göra nu? - Äta något och sen kolla på OC igen!
har du gjort något dåligt idag? - Inget vad jag vet.
vad har du ätit idag? - En hamburgare
har du duschat idag? - Japp
är du trött nu? - nej inte så, ska allt vara uppe ett tag till
vad händer imorn? -  Kolla på OC och plugga skulle jag tro
går du i skolan? - Ja sista terminen för mig sen tar jag STUDENTEN!!
har du varit i skolan idag? - nej, det är ju lördag


- ANNAT
Hur mår du just nu? - Bra!
Har du piercat dig? - nej
Är du hungrig nu? - a lite
Vad är klockan nu just nu? - 22.26
Vilka sidor på Internet är du inne på just nu? - endast min blogg.

- TELEFON/MOBIL
Vem ringde dig senast? - statistiska centralbyrån, dom ger sig aldrig
Vem ringde du senast? - Hanna
Vem sms:a till dig senast? - Denise
Vem sms:a du till senast? - Denise

- FAMILJ
Hur länge sen var det du träffa din morsa? - 2år 1månad och några dagar
Hur länge sen var det du träffa din farsa? - Några månader

- ÖVRIGT
Gillar du punk? - nja ibland kanske
Har du sminkat dig idag? - japp

- MUSIK
Lyssnar du på musik just nu? - ja
Vilket är ditt favoritband? - har inget favoritband, det finns så många bra
Vad gillar du för musik? - allt typ

- KLÄDER
Har du fler än 4 linnen? - ja
Har du fler än 3 jeans? - ja, men använder dem inte
Har du fler än 5 tröjor? - ja


- SMINK OCH HÅR
Använder du mascara? - ja
Använder du wax? - nej
Använder du ögonskugga? - ja ibland
Använder du kajal? - nej
Använder du hårspray? - ja ibland
Använder du volymspray? - nej
Andänder du mousse? - ja ibland
Använder du deodorant? - ja
Använder du skinspray? - har hänt
Använder du parfym? - ja
Använder du läppglans/läppstift? - ibland
Använder du brunkräm? - foundation
Använder du rouge? - ja
Uppsatt hår eller hängande? - båda, men mest uppsatt
Plattar/lockar du håret varje dag? - ja typ
Duschar du varje dag? - ja
Målar du tånaglarna efter varje gång du duschat? - nej


- KÄRLEK
Är du kär just nu? - ja
Har du kysst någon idag? - ja
Har du ett förhållande? - ja!
Är du romantisk? - ja absolut det är jag!
Har du gråtit framför någon du tyckt om någon gång? - ja massor av gånger
Vad hette din första flickvän/pojkvän? - Daniel är min riktiga första kärlek, det är det enda som räknas för mig
Hur länge höll det? -
Vill du vara singel eller ha ett förhållande? - jag vill vara tillsammans med Daniel
Har du varit tillsammans med två samtidigt? - nej absolut inte
Vem sov du senast bredvid? - Daniel
Vem sa senast att han/hon tyckte om dig mer än som vän? - Daniel
Har du varit tillsammans med någon som du sen hade ett KK med? - nej
När fick du din första kyss? - Om man menar kyss och inte puss så var jag nog 13 eller nått
Hur gamla var dina föräldrar när de blev tillsammans? - vet inte, de var i alla fall tonåringar
Har du någon gång velat ha ditt syskons pojkvän/flickvän? - nej
Skulle du kunna tatuera in din kärleks namn på armen? - nej, det tror jag inte, men man vet aldrig med mig ;p
Har du mest blivit dumpad eller dumpat? - dumpat
Vad gillar du för stil på tjejen/killen ? - Det viktigaste är att han är charmig och ser bra ut och att han är snäll, som min Daniel! <3


Onsdag - Besvärliga tåg

Hejsan!

Denna dag har varit besvärlig. skulle ta tåget vid åtta till skolan men då var det försenat till kvart i nio så då tog jag och Namam bussen istället till Hallsberg. sen när vi kom fram dit så fick vi vänta på tåg till kumla men sen blev det försenat och massa och till slut inställt så Jossan var våran räddare i nöden, hon kom och hämtade oss, det var jättesnällt och det uppskattades mycket. Men tyvär han vi inte vara med på idrotten något i alla fall men fick i alla fall närvaro och det är det viktiga. Idrotten var min enda lektion som jag hade idag för på samhällen pratade vi bara betyg och det räknas inte, så jag pluggade lite i skolan och sen vid typ ett så åkte jag hem.

Hemma idag så har jag inte gjort mycket kollat på Linas kvällsbok som jag köpte i går den är inte direkt bra men rolig att kolla på endå på nått vis.

I morgon har jag bara en lektion som typ börjar ett eller nått så då tänker jag skolka för man kommer endå inte kunna ta sig in så man är där i tid och det är bara jobbigt att försöka ta sig hem sen, så jag skippar nog det.

Har också beställt biljetter till Färjestad- Frölunda nu på lördag. Jag Hanna Daniel Danne och Morten ska åka på den, killarna ska sitta på sittplats och Hanna och jag ska stå i klacken och gapa, det blir nog kul!

I morgon ska jag umgås med Emma, vet inte vad vi ska hitta på kanske kolla på OC om min box kommer någon gång så jag kan hämta ut den, det vore bra!

Nu ska jag ringa till min lillebror sen ska jag göra kvällsmat, smörgås och obóy blir det.

Ha det Toppen! Pusss!

Tisdag - Just nu, skolan. Sen hem och plugga.

Hejsan!

sitter i skolan och gör inte ett piss funderar på om jag ska ta ett tidigt tåg hem fast bara om vi får jobba hemma på turismen annars skiter jag it för jag vill inte ha frånvaro för då får man inget studiebidrag, underhållsbidrag och allt var det är.  aja i dag ska jag i alla fall vara duktig när jag kommer hem för då ska jag plugga, efter att jag har vilat ett tag och så ska jag laga en god kyckling gryta, det ser jag fram i mot är jättesugen på att laga mat och äta också för den delen för jag har inte ätit något idag men får vell gå till matsalen snart och äta för det öppnar snart.
Haha vad glupsk jag är skriver om mat, herre gud!

I dag hoppas jag att min OC box kommer, tror inte den gör de, tror den kommer i morgon. , kanske lika bra att den inte gör de får då kan jag plugga.

aja nu ska jag nog göra lite religon som jag ligger efter i.
skriver kanske senare, annars i morgon.

Pusshej!

Måndag - Inte direkt efterlängtad.

Hejsan!

I dag är det måndag igen och första dagen i skolan på nya året, lika tråkigt som vanligt. Har inte precis saknat min klass finns vell en del jag har saknat som Jossan tex. Så henne var det kul att träffa.
Fick reda på vad jag fick på turism provet som vi gjorde innan lovet och jag fick VG, stolt! jag hade ju inte äns pluggat, så det var bra tycker jag( skryt).

I dag har jag inte gjort så mycket pluggat lite och sovit, var astrött när jag kom hem från skolan så slocknade nästan direkt han precis kolla klart på filmen som jag började kolla på igår, Transporter 3, den var riktigt bra!

Det var ju seriestart utav Familjen Anorlunda i dag och det kollade jag på jag bara älskar att titta på de programmet. Det är så mysigt med alla små söta ungar tycker jag, jag längtar massor tills jag får en egen liten mini Bella, asgulligt ju. Och få göra massa små gulliga utflyckter och så, det gillar jag.

I morgon är det Tisdag och då hoppas jag att min OC box har kommit beställde den i fredags alla säsonger, så nu blir det att glo på OC :).

Nu ska jag strax krypa ner under mitt täcke och sova.

God Natt! Pusspuss!

Söndag - Helgen!

Hejsan!

Nu är det söndag igen och i morgon börjar skolan vilket inte är så uppskattat direkt, det är inget jag har sett fram i mot i alla fall.

I fredags var jag med Emma, det var toppen! Vi hyrde film, Flickvänner från förr och twilight. Riktigt bra filmer.
Och sen så satt vi och skvallra som vanligt  ;p.

I går Lördags så var jag och Daniel i Örebro och åt en Romantisk middag för två på Hellas och sen så gick vi på bio, Göta kanal 3, den var inte så bra, men den gick att se på i alla fall.

I dag ska jag inte göra mycket, plugga och kanske va med Denise en sväng..

Pusshej!!

Fredagskväll - Myskväll med Emma!

Hej!

Nu har jag fixat mig och gjort mig vacker. Kvällen är också bestämd hur den ska bli.
Det blir att ha myskväll med Emma. Vi ska hyra en bra film, skvallra och äta en massa glupska saker ( godis och sånt), jag tror att de kommer att bli riktigt trevligt! :)

Innan jag avslutar skrivandet så måste jag bara avsluta med att jag verkligen älskar låten "Whatcha say" med Jason Derulo den är så himla bra kan aldrig sluta lyssna på den.

Ha en toppen kväll! Det ska jag ha i alla fall!

Pusshej! <3

Fredag - Umgås med Emma! :D

Hejsan!

Nu är det äntligen fredag och i dag ska jag umgås med min underbara vän Emma. vi skulle egentligen åkt på bio med Jennie men hon hade något viktigare för sig så hon dissa oss, inte så snällt precis eftersom vi var snälla och ställde upp för henne och skulle följa med på bio, men men. Får ju i alla fall va med Emma och det är huvedsaken. Får se vad vi hittar på, vi kanske åker på bio själva, det skulle va trevligt, annars blir det vell en lung hemma kväll med masssa skvaller., får se vad som händer.

I går var jag riktigt duktig gick upp klockan 10 satte på mig kläder och gjorde lite ärenden och sen när jag kom tillbax så åt jag frukost. Efter de så städade jag hela lägenheten till klockan 17 på eftermiddagen. Det blev kanonfint, speciellt i sovrummet, det ser ut som ett mysigt hotellrum, så jag är riktigt nöjd.

Pratade med mormor nyss om att de är så kalt ute, hon sa att de är kallast här i Laxå i (vårat län), hon hade hört det på radion, inte så konstigt att det är så kallt här inne även fast man har på högsta graden på elementet.

Ska hoppa i ett varmtbad nu och värma mig och lyssna på bra musik.

Pusshej!

Storstädning!

Nu ska jag börja ta ner alla julsakerna har inte haft tid och lust att göra det i dag, har haft annat för mig, som att laga mat tex. men nu ska det bli av. Kommer att ta tid men det kommer absolut att va värt det efteråt.
I morgon blir det kanske att åka in till Ikea och köpa min efterlängtade byrå så jag kan få ordning på mina kläder., just nu så ligger de huller om buller i min garderob och man hittar inte ett piss så en byrå, det är verkligen behövligt. Lite nya gardiner och en tavla skulle oxå vara trevligt att införskaffa. Får se hur det blir , först och främst måste vi ju komma iväg.

Nej nu ska jag inte sitta här, nu är det storstädning som gäller.

Pusshej!

Tisdag- Städa bort julen, ja tack!

Hejsan!

Har nyss kommit ur från duschen och ska snart börja städa lite, men funderar faktiskt på om jag ska ta ner alla julsaker idag med, är faktiskt ganska så trött på julen nu och vill ha tillbaka den vanliga hemma känslan om ni förstår vad jag menar.

kanske ska gå till Mobergs och se om de har några fina gardiner som jag kan köpa. Och sen behöver jag ändå fler dubbellakan eftersom dom från ikea inte är något bra så då kan jag passa på att köpa de med.

så får det nog bli, Mobergs -Nu. Städa- Efter.

Pusshej!

Måndag- Örebro med Daniel

Hejsan!

Nu är det måndag igen och bara en vecka kvar utav lovet, känns ju inte så kul direkt eftersom jag vet att det är mycket jag behöver få gjort. aja helgen som har varit har i alla fall varit toppen. I lördags var jag på bio i örebro med Hanna, old dogs såg vi den var riktigt rolig och bra. Sen senare på kvällen så var jag med Emma det var också jätte trevligt, vi pratade gamla minen och skrattade mycket så det var kul.
I går gjorde jag inte mycket tog det bara lungt.

Idag snart när Daniel kommer hem så ska vi åka in till Örebro och se om vi kan få tag i en tv och en byrå skulle nämligen behöva det till sovrummet.

Annars i dag så ska jag nog inte göra så mycket kanske ta en kvällspromenad, men det är det enda.

Grattis till min kusin Kristoffer som fyller år i dag! Hoppad du får en toppen dag!

Nu ska jag hoppa in i duschen, ha en bra dag!

Pusshej!

Nytt år, nya tag!

Nu är det äntligen nytt år och det betyder nya friska tag med skolan och allt annat som jag måste ta itu med. sen blir det självklart en massa nyårslöften. (som jag ska hålla) 

Min nyårs kväll blev inte riktigt som jag hade tänkt mig. Blev endast jag, Daniel, Danne, Hanna och Emma inget fel på sälskapt men hade hoppats på fler för det hade varit lie mer drag och de hade varit roligare.
Blev nån enstaka cider och drink för min del men är inte ett dugg ful, och tur är vell de, för då vet man att man vaknar upp utan bakfylla.

klockan börjar närma sig fyra på natten/morgonen och jag är helt muck(jätte trött) så funderar seriöst på om jag ska gå och lägga mig,.. så får nog bli, snart i alla fall.

God natt och ha en fortsatt trevlig nyårskväll!

Pusshej!!

RSS 2.0