killevippen

Idag var jag och levi till killevippen och lekte och även Louise och Lexie var där och gjorde oss sällskap, trevligt!

Annars idag har jag/vi inte gjort så mycket, kollat på tv nu på kvällen bara.

i morgon är det en ny dag får se vad den har att bjuda på!

/B

Oct. 28, 2013

Idag på förmiddagen så var vi, , hela familjen och hälsade på Emma och Adam en sväng eftersom de var hemma pga att dagis var stängt idag. Vi fikade lite och så visade Emma upp lite av fredagens ullaredfynd. Jag vill med dit och köpa julklappar och massa annat, det är ju så kul!

Annars idag har vi inte gjort mycket, lekt och busat med levi och hemma sysslor.

I morgon så bli det killevippen en sväng, Levi behöver leka av sig ordentligt efter ett par gnälliga dagar ;)

Idag var det ju cancergala (eller vad det heter) jag hade ju så gärna velat se det men hade verkligen inte tid. cancer är ju en sådan hemsk sjukdom och 1 av 3 får det.Fy jag blir så rädd när jag tänker på det.

Tänker extra mycket på min fina och snälla moster som för snart 3 år sedan förlorade sin kamp mot cancern.Det är så orättvist att någon så snäll,gullig och glad ska få denna hemska sjukdom. Jag saknar henne mycket♥

Tre år innan min moster fick komma till himlen så gick ju min mamma bort väldigt snabbt. Hon var frisk och kry så inte hade jag kunnat tro att hon skulle försvinna i från mig på många, många år. Hon fick en stroke, en hjärnblödning i lilla hjärnan och bara hoppet kunde rädda henne. Min bästavän och världens bästa mamma rycktes ifrån mig så snabbt och jag visste att mitt liv aldrig skulle bli detsamma igen.

Varje dag saknar jag min mamma och tänker på henne. Men jag kan inte förstå vad min mormor och morfar går igenom, deras två döttrar har både tagits ifrån dem, deras barn. Fy jag skulle inte kunna eller vilja föreställa mig om det skulle hända Levi något som gjorde att han dog. Usch hemska orättvisa värld.

Jag är varje dag oerhört tacksam för varje dag jag får här på jorden med min familj. och jag är generös med att visa hur mycket jag tycker om dem med massa pussar och kramar. Min familj = Bästa jag har!

/B

Oct. 26, 2013

Dagen i dag har inte känts särskilt givande eller jo jag har städat lite annars inte gjort ett piss. Men dagen har sprungit iväg endå som alla andra dagar.

Allt känns så mycket lättare nu när Levi har börjat att gå, i två månader har jag fått gått runt med Levi hela dagarna ( ja och Daniel med) för att han har velat gå men inte kunnat själv. så nu känns allt så mycket lättare och jag känner mig fri på något sätt, (förstå mig rätt).

Från att ha en liten krabat som kommit kravlandes på rumpan och tagit tag i mina ben hundra gånger om dagen för att han vill upp och gå med mig till att kunna ta sig upp själv och gå, då är det inte konstigt att allt känns lättare och jag känner mig "fri".

I morgon får det nog bli en promenad om vädret tillåter och levi är sig själv. Idag har han fortfarande varit gnällig från sprutorna, mins att han var de sist vid fem månaders vaccinationen med och de höll i sig i några dagar så får se om det gått över tills imorgon.

Levi har förresten blivit så mammig på sistone, han är så klängig och bara min tröst hjälper när han är ledsen, jag antar att det är någon fas han är i.

Nu ska jag fortsätta kolla på Marly och jag.

/B

Oct. 25, 2013

ska släcka lampan i vardagsrummet och kollar ut genom fönstret i mörkret och ser hur ett hus längre ner på gatan lyser upp, hela uppfarten lyser och barn (kanske pappor) spelar bandy tillsammans. Alltså åhh, jag verkligen känner hur mycket jag vill bo i hus ,eller i alla fall på något ställe som jag trivs i. Bo större, inreda så som jag egentligen vill, bjuda hem vänner på långa middagar.

Nu när man bjuder hem någon så känns det inte så som jag vill att de ska kännas. Jag vill lixom ha lååånga middagar där man sitter och pratar länge, länge. Där barnen leker ( om man bjuder hem någon med barn) man skrattar och bara umgås.

Det känns som det är svårt att få den stämningen i den här lägenheten, ja för att jag/vi inte trivs. Men så småningom så hoppas jag att jag får det :)

( lite kvällstankar såhär nu innan läggdags)


höstpromenad

Vi har haft ett härligt höstväder idag om man bortser från blåsten. Jag och Levi har varit ute på en promenad och han fick även gå lite själv, fast bara på gräset för på asfalten vågar jag inte låta honom gå än på ett tag.

Levi har varit lite gnällig och inte alls sig själv idag, jag tror de är de där dumma sprutorna som spökar ( eller jag är säker på att det är dem)får hoppas han är sig själv i morgon.

Han sover i alla fall gott i sin säng och har gjort det sen efter 19. Jag har kollat på idol och haft lite egentid, Daniel är hos kurt och kollar på (den där jävla) hockey(n).

Jag hade tänkt och kolla på en film som börjar vid tio men jag känner mig trött ( och ensam) så jag tror jag ska göra mig redo för natten och krypa ner och sova.

godnatt! / B





vaccination

I dag hade Levi tid hos Bvc för ettårs vaccination. Han var lika duktig som vanligt och skrek bara till litegrann sen gick det över lika fort igen när han fick komma till mammas trygga famn ( pappa Daniel fick va med och hålla honom), våran duktiga ettåring :)

Vi har i dag hunnit med en liten, liten promenad i höstvädret oxå hela familjen.

Levi och jag har även lekt på framsidan där vi bor, Levi gillar att gå och leka i löven så det har vi gjort.

Nu på kvällskvisten har jag varit duktig och bakat bröd, dem vart helt okej goda!

Nu ska jag bänka mig framför tv:n för snart börja hela Sverige bakar.

Ha en fortsatt fin kväll! /B




Levi 1år!

vad är det för en dag är det en vanlig dag, nej det är ingen vanlig dag för det är levis födelsedag hurra, hurra, hurra!

I dag har levi fyllt ett år och vi har haft en toppendag. Den började med sovmorgon (riktigt skönt) sedan hade vi present öppning i sängen följt av pankaksfrukost. Eftrr frukosten så lekte vi med Levis nya leksaker och gjorde oss sedan i ordning för dagen.

vid ca 11 åkte vi och lämna Diesel hos mormor och morfar sedan åkte vi vidare till Ikea då jag skulle köpa lite mer saker att barnsäkra hemmet med. Vi åt även lunch på ikea när vi var där och levi fick äta ut för första gången, ekologisk barnpasta fick han och det var mycket uppskattat ( som allt annat ätbart ;) ). Efter vi fått lite mat i magen så åkte vi vidare till lek och buslandet. Levi tyckte de var såå kul, speciellt i bollhavet. Jag och Daniel hade med roligt och vi blev barn på nytt och fick leka av oss lite :p haha.

Nu sover lilla busungen för natten, jag tror han fick en väldigt bra första födelsedag.

Nu lite film innan jag ska sova, bjuder på lite bilder från dagen!

(hoppas bilderna kommer iordning nu )







/B








Oct. 22, 2013

För ett år sedan nästan precis ( i skrivande stund , 20.00) så kom vi fram till förlossningen, jag med rädsla över att bli hemskickad eftersom jag hade såå ont.

De undersökte mig och satte ctg och någon annan grej som mäter hur täta värkarna kommer runt min mage. Det visade sig att jag var uppe 8 cm ( helt sjukt förstår inte hur jag lyckades hålla mig hemma så länge ) och allt såg bra ut med bebisens hjärlljud.

ca 7 timmar senare av kämpande och smärta så kom du äntligen ut, , 02.49! Du var helt underbar så fin och söt! Jag kunde inte slita min blick i från dig - så älskad från första stund.

Jag har gått runt hela dagen och tänkt tillbaka på dagen för ett år sedan. Jag längtar faktiskt tillbaka lite, allt var så spännande. Jag hade ju liksom gått och undrat i 9 månader vem det var som hade gömt sig i min mage och nu skulle vi äntligen få träffas.

Det här året har gått så fort och levi har utvecklats så mycket. Att han skulle gå helt själv innan sin 1 årsdag trodde jag aldrig för några månader sedan men jag kan inte vara en mer stoltare mamma!

I morgon firar vi levis 1 årsdag med presentöppning i sängen, sedan pankaksfrukos, lek med presenterna såklart och senare på dagen åker vi till lek och bus för första gången. En sväng på ikea med ska vi hinna med.

Hoppas på en fin första födelsedag för Levi!




/B

städning

I dag har jag städat lite grann här hemma eftersom jag inte riktigt orkade det igår efter vi städat lokalen så nu ser det hyfsat ut i alla fall, skura och damma gör jag i morgon för de har jag ingen lust med idag.

Inväntar Emma med familj för lite fika och att umgås en sväng.
Men först ut med Diesel :)

/B

För ett år sedan

Exakt i dag för ett år sedan så hade vi Bf här hemma och vi gick runt ivrigt och väntade på minsta tecken att förlossningen skulle börja. Men inte de minsta tecken på att de skulle bli någon bebis de närmaste dagarna, men så fel jag hade. Lite mer än två dygn senare så möttes vi. När jag fick upp min lilla bebis på mitt bröst som jag hade bitit i 9 månader, så kände jag sån lycka och lättnad över att du äntligen var ute hos mig. Det var så mycket att greppa på en gång att det faktiskt var svårt att förstå att du var våran och att du alltid skulle vara hos oss.

Men nu har det snart gått ett år sedan du kom och det har varit det bästa, , händelserikaste och roligaste året någonsin. Jobbigt ibland men såå mycket glädje och bus vi haft.

Igår hade vi 1årskalas för Levi och det blev riktigt lyckat. Massa fina gäster, gofika, fråge sport om Levi och jättefina presenter så det var väldigt kul.
En nöjd lite kille hade vi här hemma efter dagen :)

Nu ska jag sova efter en dag med massa städning i lokalen, lite här hemma och mys framför tv;n.

godnatt! /B









Födelsedagskalas

Har som vanligt varit vaken sen sex, ätit frukost, plattat håret och lagt alla cake pops i lådor.

Nu blir det snart ut med diesel och sedan fixa mig lite inför dagen. Packa ner mer grejer till kalaset som ska med, handla de sista som jag glömde igår och sedan åka förbi mormor och hämta alla kakor för att sedan fixa dekorationerna på tårtorna.

Ha en fin lördag, jag hoppas på en toppendag!

/B


Fullt upp hela dagen

Har hållit igång hela dagen lång. varit upp sen halv sex med levi med endast 4-5 timmar sömn på det. Handlat mat på ica, lagat mat ( fetaostfyllda biffar med pommes och sås), varit och pyntat i lokalen vi ska vara i imorgon, fixat tårorna lite halvt tills i morgon ( bara dekorera dem kvar), diskat, gjort figurer till tårtan och bakat pops cake ( dock inte på pinne). Nu är jag halvdöd så tänkte decka framför tv:n.

godnatt! Hoppas på en bra dag imorgon.

/B



Fullt upp hela dagen

Har hållit igång hela dagen lång. varit upp sen halv sex med levi med endast 4-5 timmar sömn på det. Handlat mat på ica, lagat mat ( fetaostfyllda biffar med pommes och sås), varit och pyntat i lokalen vi ska vara i imorgon, fixat tårorna lite halvt tills i morgon ( bara dekorera dem kvar), diskat, gjort figurer till tårtan och bakat pops cake ( dock inte på pinne). Nu är jag halvdöd så tänkte decka framför tv:n.

godnatt! Hoppas på en bra dag imorgon.

/B



Bullar

godkväll eller snarare godnatt för jag ska krypa ner och sova strax.

I dag har jag och Levi varit och bakat bullar hos mormor och vi baka, baka och baka. så mycket bullar vi har bakat misslyckad och även goda ätbara så nu finns det fika i alla fall på lördag.

i morgon hämtar vi nyckel till lokalen - taggad!

/B

Bullbak

Hej på er vänner!

Levi vaknade i dag lite innan sex i dag och ville gå upp så då var det bara för en trött mamma att stiga upp. Vi åt en riktigt Ägg frukost idag, jag äggmackor och levi äggröra med blåbär - väldigt poppis.

Nu blir det att klä på sig och gå ut med diesel och sedan vidare till mormor för att baka bullar.

Ha en fin dag! /B





godmorgon!

Eller här hemma har vi varit vakna ett bra tag. Levi hade en väldigt orolig natt (tänder på g tror jag) så det blev väldigt lite sömn för oss båda.

Alltså jag ska inte klaga men jag är verkligen ingen morgon människa och har aldrig varit. Jag skulle göra vad som helst nästan för en natts sammanhängande sömn var säkert 1, 5 år sedan jag fick sova en hel natt utan att behöva springa på toa eller göra mat åt en liten Levi. Jag visste att barn=lite sömn bla och det är det självklart värt ,men lite extra sömn skulle jag kunna leva på lääänge om jag fick ;)!

Bvc idag och sedan blir det nog att handla allt till levis kalas som är kvar då jag har konstaterat att på fredag vill jag inte trängas med alla pensionärer .

Ha en fin onsdag! /B

Hans och hennes

Levi sover och Daniel är hos Morten och kollar på fotboll, jag sitter i soffan och har egentid. Kollar på Hans och hennes och tycker livet är lite orättvist att det bara är vissa som kan få barn. Och hur stor en längtan efter ett barn kan vara. Jag är såå tacksam för att jag fick bli Levis mamma och ett liv utan barn skulle jag aldrig kunna föreställa mig.

I dag har jag och Levi varit hos Jannika och Hugo och hälsat på, de var lika trevligt som alltid. Jannika bjöd på god hembakt pizza och chokladboll till fikat, inte helt fel.

I morgon blir det bvc och sen får jag se vad resten av dagen har att bjuda på.

På torsdag blir det att baka bullar till kalaset hemma hos mormor och morfar.

och på fredag så blir det att fixa inför kalaset på lördag hela dagen lång! !

/B

För ett år sedan

Tänk att för ett år sedan så gick jag i väntans tider höggravid och nyfiken vem det var som bodde i min mage. Och även ungefär vid den här tiden med så var jag och Daniel på hockey i Karlstad, jag kände mig lite galen som åkte iväg ända dit så passa nära Bf men tog min chans att göra något sista tillsammans med Daniel innan vi skulle ha fullt upp med våran lilla bebis.

Det här året har verkligen varit så mysigt, händelserikt och helt underbart. Livet som mamma är verkligen så kul även om det ibland är så jobbigt att man bara vill bryta ihop. Men de positiva väger upp de negativa som ibland är jobbigt tusen gånger om och jag skulle aldrig vilja byta ut mitt liv som mamma.

Det har snart gått ett helt år sedan jag fick upp Levi på mitt bröst inne på BB och jag kan inte förstå vart det här året har tagit vägen. Tycker man att veckorna, månaderna och åren går fort utan/innan barn så ska jag bara berätta att veckorna och månaderna går dubbelt så fort när man väl får barn så de gäller verkligen att passa på att njuta av nuet.

På lördag så är det äntligen dax för en dag jag väntat på länge (men endå inte eftersom min lilla kille inte är så liten längre då) Levis 1 års kalas. Vi blir ca 35st om alla kommer så de blir ett stort kalas med andra ord. Mormor har tagit påsig att hjälpa mig att baka ( jag behövde inte änns be henne hon erbjöd sig) två sorters kakor ska hon baka och en mjuk kaka och sen på torsdag ska vi baka bullar hos henne. Själv ska jag fixa kakor, tårtor och annat gott. Och självklart massa dekoration , jag hoppas de blir som jag föreställt mig :)

Nu ska jag ta tag i dagens diskberg nummer två och sedan ta en lååång dusch!

/B

Oct. 11, 2013

Hej! kommer in med ett litet inlägg. Levi och jag har varit med Emma och Adam idag en stund. vi luncha på bowlingen och så va vi hos Emma och Adam en stund, trevligt var det!

kvällen har spenderat här hemma med att försöka lägga en envis trött Levi, inte mycket mer har jag gjort. Daniel och Morten kollar på fotboll i vardagsrummet just nu och jag har tråkigt så jag ska gå och sova.

i morgon ska vi på 40 års fest hos Daniels moster så då kommer bästa barnvakterna hit Amanda och Rasmus för att se efter Levi (ja och Diesel med) . De är så snälla som ställer upp väldigt, väldigt uppskattat!

nej nu sova!

/B







Godmorgon!

levi vaknade vid halv fem idag och ville gå upp men jag hade absolut ingen tanke på det så gjorde lite välling till honom så låg vi och drog oss till halv sex (tror jag).

fick ingen vidare sömn i natt då Daniel släpade hem Bo och väckte mig. somnade runt 23 och vid 23.20ca så kom de hit och satte sig i köket och prata ( absolut inte tyst). Jag kunde absolut inte somna om, det tog över 1, 5 timme innan jag kunde det så ogilla massa.

Men jag är pigg och glad endå ( eller? )

Gud vad jag önskar att jag hade mitt förbannade körkort så jag skulle kunna hitta på roliga saker med Levi, i dag är typ en sånn dag. Det är lördag och här hemma är det hockey lördag och då vill man helst inte va hemma eftersom hockey inte alls intresserar mig särskilt mycket, men vad jag ska hitta på de vet jag inte.
Nu ska jag i alla fall ut med diesel som ligger och väntar på mig!

Ha en fin helg!

/B

ensam

gud vad mycket funderingar om livet och massa annat jag har samlat på mig på sistone. jag känner att jag har så mycket att tänka på hela tiden och så mycket som måste göras och så många beslut som måste tas hit och dit att jag snart går av. Jag känner mig så halv och absolut inte som mig själv, jag mår inte bra och inte heller min kropp. Jag har mens ont nästan hela dagarna pga av de där jävla minipillerna ( men bra att de finns) och har jag inte ont av dem så känner jag mig allmänt konstig. Jag vill bara bli mig själv igen och få må bra!

Jag funderar på om jag ska prata med en kurator eller nått, med någon som verkligen lyssnar. Även fast jag har några vänner jag kan prata med om det mesta så finns det endå ingen jag kan lätta mitt hjärta fullt ut till , pga av mig själv.

för mycket tankar för min skalle så jag säger godnatt!

p.s om någon vänlig själ vill eller känner någon som kan fixa min blogg header så skulle jag bli riktigt glad :) hör av er i så fall !

i'm back !!

äntligen är jag tillbaka till min älskade blogg. Har inte kunnat skrivit på hur många veckor som helst, först pga av att min mobil gick sönder och jag sen fick vänta 2 veckor på en ny, och sen när jag äntligen fick min telefon så hittade jag inte någon blogg.se app men nu så ÄNTLIGEN! jag hoppas att jag är här för att stanna ;)

i alla fall kommer inte skriva om allt som
har hänt utan kommer bara skriva på som vanligt och som om inget hade hänt :p

sitter och kollar på idol medans jag surfar runt lite här på mobilen, Daniel är ute och levi sover. Levi sommar nuförtiden runt 18 och vaknar runt 5-6 så jag kan inte heller va vaken alltför länge för då orkar jag inte upp - buu för tidiga mornar!

om inte äns 3 veckor så blir vårat lilla bustroll 1år och självklart har jag planerat massor inför kalaset och ännu mer ska fixas. Har bokat en lokal där kalaset ska hållas och där ska jag pynta massa fint, sen ska det bakas bullar, kakor tårtor och fixas lite annat, Sen är vi redo för kalasdagen!

/ B



RSS 2.0