Onsdag tjugoåttonde April - Hämtat min hund!

Hej !

Dagen i dag har varit toppen. I skolan så har jag kört truck och det var jättekul.
och sen i dag efter skolan så har vi hämtat min Hundvalp Diesel, han är så gullig!

bild kommer vell någon gång senare när jag har tid!

Nu ska jag gå och va social mot Emma.

Pusshej!

Tisdag tjugosjunde April - Disel <3

Hejsan!

Jag vet att jag har varit dålig på att uppdatera dom senaste veckorna och det är för att jag fortfarande inte har någon dator, har en till låns i några dagar men sen är jag utan igen.

Kan börja med att berätta att jag håller på att ta truckkörkort denna vecka i skolan(det kan va bra och ha när man söker jobb ), det är ganska så intressant. Man överlever i alla falll. Hittills så har vi bara haft teori men i morgon så ska vi få ha teoretiskt efter att vi har gjort vårat teoriprov. så det kan bli lärorikt, jag får hoppas att jag överlever.

Kan också meddela att jag och Daniel ska köpa hund, ska hämta den redan i morgon. Var och kollade på den i Lördags den var jätte söt. Det är en svart/vit och lite brun blandras utav Lhasa apso/Papillon. Disel ska han heta. Jag ser verkligen fram i mot detta.

Kan inte förstå att endel tycker att jag är dum i huvedet som köper en hund nu när jag precis ska sluta skolan och ska börja jobba. Men jag ska ta och säga er att för det första så ska jag inte lämna han ensam, jag eller Daniel kommer alltid att vara med han ( sålänge man inte kan lämna han själv i någon timme) även om jag får jobb efter skolan. För jag kommer jobba dag och Daniel jobbar ju natt så det kommer funka väldigt bra.
Jag kommer att ta hand om min hund precis lika bra som alla andra hundägare och så är det med det.
Jag skaffar min hund för att jag känner att jag behöver en förändring i mitt liv och att en hund uppfyller de krav jag har för förändrig och för att jag själv vill  ha en hund. Jag ser mycket positivt med att skaffa hund. Man får varje dag komma ut och gå en sväng vilket innebär motion, för både mig och min hund. Man kan gå kurser med hunden, där den lär sig saker och även jag, man får träffa folk där och min hund andra hundar. Jag har hört att hundmännikor mår mycket bättre än vi "vanliga" människor, och det behöver jag. Det finns mycket mer positiva saker att skriva och det finns såklar negativa saker med, tex att det kan vara jobbigt i början innan de blir rumsrena och att det kan vara jobbigt att gå ut när det är fult väder. Men vad gör man inte för sin hund. Vet man att man inte kommer att klara av det så skaffar man ju inte någon. Det skulle vara roligare om man blev stöttad i sitt beslut om att köpa hund i stället för att få höra på folk som klagar.
Det var bara några åsikter från mig, tolka dom hur ni vill.


Nu ska jag plugga teori ett tag.
Får se när jag skriver nästa gång, förhoppningsvis snart!

Ha det fint! Pusss!



Onsdag fjortonde April - Vilket vackert väder!

Hejsan!

Ska strax börja städa lite i lägenheten vilket kan behövas eftersom det ser ut som fan.
I dag så hade jag Nationella prov i svenska B och jag tror att det gick bra, får ju hoppas på G i alla fall, det tycker jag inte är för mycket begärt. Man fick välja mellan åtta olika ämnen att skriva om och jag valde Älskade ting, man skulle skriva om en ägodel man älskar och inte klarar sig utan, så jag valde min plattång för utan den så kan jag inte leva för då skulle jag se ful ut.

Det är verkligen jättefint väder ut i dag och jag skäms för att jag ska vara inne och städa man borde passa på att komma ut lite. Men om en timme typ så ska jag gå till station och möta upp Denise för då ska vi gå till kinan och äta lite och sen blir det vidare till Emma för då ska jag umgås med henne.
Hon ska hjälpa mig att skriva en novell som jag har i uppgift att göra ( eller alla i klassen har det) och sen hoppas jag såklart på att få se Andra Avenyn!

Jag tror att det här kommer att bli en toppen dag!

Ha en fin dag ute i solen!

PUSS!

Onsdag sjunde April - Kraxande kråka!

Hej!

I dag är det onsdag och i morse när jag vaknade så kände jag mig inte så kry, hade ont i halsen och lät som en kraxande kråka så stannade hemma. Tror jag ska göra det i morgon med för känner mig inte precis bättre och allt té drickande gör det inte så mycket bättre. Men jag får se hur jag mår när jag vaknar skulle vara synd att missa studiebesöket på flygplasen, men är man sjuk så är man.

I dag har jag inte orkat gjort så mycket men har i alla fall varit ute i vårvädret på en promenad med Emma, friskluft gör så man mår bättre och så tänkte jag att jag skulle piggna till lite med.

Nu ska jag lägga mej framför tv:n och kolla på two and a half men. Sen ska jag krypa ner i sängen och sova och hoppas på att jag vaknar upp lite friskare så jag orkar att gå till skolan.

PUSSS!

Tisdag sjätte april - Studentklänning (?)

Hejsan!

Efter min första och sista lektion så tog jag tåget in till Örebro med Hanna. Vi gick runt och kollade lite i affärer. Själv var jag mest ute efter en studentklänning men även en fin vår jacka. Efter vårt första (nästan) stopp vid gina så köpte jag en skjorta och legging. Efter det var vi tvungna att fylla på våra magar så då gick vi till jensens ( fåga mig inte hur det stavas) och åt lite, inte det godaste jag har ätit precis, men potatisen var i alla fall god och köttet slank ner det mer eftersom jag var så hungrig.
Efter vår måltid så gick vi vidare för att hitta min studentklänning och annat fint med. Första stoppet blev cubus och där fick jag med mig en kjol, en t-shirt, en blus och ett naglack. Sen efter det så gick vi vidare till HM, där hittade jag bara ett par legging, sista stoppet (som jag köpte något i från) gjordes på Indiska och tro det eller ej det var där jag köpte min vackra studentklänning.
Den är vit med lite svarta blommor, jättesöt. Har inte riktigt bestämmt mig om jag ska ha den än, men till användning kommer den nog i alla fall.

Min Kära Mormor ringde till mig när jag var i Örebro hon sa att hon satt och läste min blogg, det känns lite konstigt, men om hon så gärna vill det så kan jag vell inte hindra henne :).

Jag kan ju också tillägga att min mormor är den bästa som finns! Och det vet hon (hoppas jag) om inte så vet hon det nu! Morfar är också bäst, men jag kan ju tillägga att de är lite jobbiga när de tjatar på mig, men jag vet att de bara bryr sig om mig och vill mitt bästa! Och vad vore en mormor och morfar om det inte tjatade, det hör nog lixom till lite grann.

I morgon är det Onsdag och endast en lektion står på schemat, Idrott, inte det roligaste som finns men jag tror jag överlever.

På torsdag så ska vi "turister" åka till Örebros flygplats på studiebesök, det ser jag fram i mot, skulle faktiskt kunna tänka mig att jobba på en flygplats typ vid incheckning eller något liknande.

Nu ska jag gå och kolla på en film, så ha en trevlig kväll!

God Natt!!

PUSSS!


Måndag femte april - sista dagen på påsklovet!

Hej !

sista dagen på lovet i dag då så i morgon blir det skola igen, ser inte precis fram i mot det men det ska nog gå bra bara en lektion som tur är. Och efter skolan så ska jag och hanna åka in till örebro för att kolla om vi hittar någon snygg studentklänning. Så det blir allt trevligt och kul.

Annars i dag så har jag inte gjort så mkt bara tagit det lilla lunga, kollat på film och tv.
Daniels mamma, Anders och hans småsyskon har varit och fikat hos oss med annars har det bara vart lungt.

Nu så börjar klockan bli ganska så mycket så ska snart krypa ner i sängen och sova.

I morgon om jag  skriver så berättar jag om jag hittade någon studentklänning., det hoppas jag att jag gör :)

God Natt!

PUSS!

Påskafton som sagt!

hej igen!

Kom nyss hem från Emma och Morten har blivit bjuden på mat där med idag så det har varit toppen att slippa att laga mat idag :p, maten var god och sällskapet trevlig.

Jag måste säga Grattis till min underbara Vän Emma och hennes Morten såm har förlovat sig, jag är så glad för eran skull. ( Behöver inte vara så orolig för att nån ska läsa detta, för det är typ ingen som läser min ointressanta blogg)
kan ju hoppas att min tur kommer någon gång i framtiden.

Denna dag har varit helt konstig, hemma hos mormor och morfar var allt toppen men sen när jag kom hem till Emma så blev stämingen helt konstig förstår inte varför och det gjorde inte Emma heller. Kan inte heller fatta hur den som står mig närmast fungerar eller vad man ska säga, hur han tänker därinne i sin lilla värld.
( Emma förstår vad jag menar). Jag ska allt prata med han när jag kommer hem. Han betedde (stavning?) sig ohyfsat tycker jag.

aja ska se vad jag ska hitta på nu i min ensamhem.

Hoppas alla andra har en trevlig påskafton i alla fall.

PUSS!

Lördag tredje april - Påskafton!

Hejsan!

Sitter nu hemma hos min mormor och morfar, har ätit god påskmat och ska snart fika så tänkte passa på att sitta här lite och skriva lite sålänge medans maten sjunker ner.

Kunde inte sova i natt så vaknade rätt sent och är fortfarnade ganaks så trött. Får se vad som händer ikväll skulle vara kul att hitta på något men det skulle inte göra något om det blev lungt heller.

Nu ska jag gå och vara lite social skriver kanske senare .

Ha en trevlig påskafton!

PUSS!

Fredag andra april - Långfredag!

Hejsan!

Redan fredag dagarna går verkligen jättefort. Idag har det varit en såndär superlugndag igen och det tycker jag faktiskt är skönt. Jag och Daniel har bara varit hemma och kollat på tv hela dagen, kollat på Talang 2010 och tjockat i oss lite gott med.
Vi gick nämligen till ica och handlade lite godis och på vägen hem så beställde vi pizza på grindstugan och det var ju verkligen värsta kaoset. Dom sa att det skulle ta en kvart tjugo minuter men det tog nästan FÖRTIO minuter alltså dubbel så långtid, jag tro de hade probelm med sin kebbabmaskin så de var tvungna att steka kebbaben. Aja inte så intressant att veta kansek.

Nu ska jag snart gå och lägg mig tror jag klockan är ju snart ett, kan ju inte vara uppe hela natten varje dag.
Speciellt inte denna eftersom mormor kommer och hämtar oss i morgon innan två och så ska vi äta påsklunch där tillsammans med anki och alla, så det blir trevligt!

Jag avslutar med att önska alla en Glad Påsk!

God Natt!!


Just nu!

Hej!

Har nyss kommit hem. Har umgåtts med Hanna idag hon har lärt mig att scrapbooka lite. Min bild blev ganska så bra får i alla fall vara nöjd eftersom det var den första.
På vägen hem från Hanna så gick jag förbi Emma en sväng och hälsade på en snbbis jag berättade om mina planer om att göra något riktigt kul (en rolig grej bara) och hon var med på det. Så det blir vell att göra det nån dag då, kanske nästa vecka.

Imorgon är det Långfredag, vet inte rikgti vad som händer då. Få se. vet i alla fall att jag ska kröka på lördag, påskafton med eller utan sällskap. :p

Nej nu ska jag gå och göra mig en smörgås med helgskina för dom som vill veta och sen ska jag kolla på en bra film.

PUSS!

Torsdag första april - umgås med Hanna!

Hejsan!

Torsdag i dag då och första april är det med, har faktisk blivit lurad en gång idag redan :p.
Just nu sitter jag här och väntar på att potatisen ska koka klart, ska strax gå och platta håret och sminka mig lite för efter maten så ska jag gå och umgås med Hanna.  Hon ska lära mig att scrapbooka så det blir nog trevligt.

Skriver senare!

PUSS!



RSS 2.0