Jag har vart jätteduktig!

Hejsan!

Vaknade vid 11 i morse och gick upp och började diska nästan på en gång, det var jätte mycket disk så det tog minst en och halv timma. sen åt jag frukot en snabbis, och sen fortsatte jag att städa hela lägenheten alldeles själv och nu är klockan 15.15 så det tog några timmar att bli klar med allting. så nu ska jag ta en dusch och sen fixa mig lite och sen gå ut och njuta av solen. och kanske ta mig en kall cider, det tycker jag att jag är värd.   Pusshej!

Helt underbar dag!

Hejsan!

Denna dag som har varit helt underbar, vädret är toppen!  och utanför skiner solen fortfarande och det har vatit jättevarmt,. Jag och Daniel var och spelade lite basket förut, och självklart så var det proffset själv som van :). sen så har vi vart och hälsat på Daniels mamma en stund och se hur hon bor och har det, rar och söt mamma det där.
I morgon blir att köra med bilskolan igen, till hallsberg bär det av denna gång. Nu ska jag laga mig lite mat och sen hade jag tänkt att kolla på film " 27 dresses", den är riktigt bra!  Pusshej!





Midsommar !

Hejsan!

Har nyss kollat klart på " I taket lysker stjärnorna" den är så bra, jag blir lika rörd varje gång jag kollar på den.
Helgen som har varit har vartit mycket bra och kul. (har varit i finnerödja sen i onsdags kom hem i dag söndag, har haft hela huset för mig själv eftersom de andra var i örebro och campade)I fredags så var det ju midsommar så då vaknade jag, åt frukost och kollade tv en stund sen kom mormor och morfar och då  fikade med dom ,medans daniel var i Laxå och fixade. Sen när dom hade åkt hem så fixade jag mig, och sen kom Daniel och Daniel och då så grillade vi lite, gott vare! sen vid sex tiden så gick vi till Ann och Niklas med Karro och Kirre för där vare fest, det var inga där när vi kom men efter en timme eller två så kom det massa, roligt vare , vi sjöng sing star och babblade en massa, sen typ vid halv tolv eller nått så kom det massa folk från Laxå och det var en som hade en kniv med sig och det blev värsta bråket, så jävla jobbigt att vare gång man går på fest så är det alltid någon som ska hålla på att bråka det är så himla onödigt, Allv var kul enda tills det blev bråk. Kom hem vid halv två eller nått och gjorde nattmacka åt mig och Daniel sen på lördagen vaknade jag vid sex på morgonen eftersom jag inte kunde sova för att de värkte i mina armar så då gick jag runt i huset och letade efter alvedon och ipreem men hittade ingen så gick jag la mig igen och sov till halv ett kanske eller nått sånt, gick upp och åt fukost kollade på film, sen vid fyra så åkte vi till macken och köpte chips och läsk och kollade på c/o segermhyr marathon och så kollade vi på "En natt på museét". Sen i dag Söndag då har jag inte gjort nått speciellt vaknade vid tio gick upp elva åt frukos och kollade på c/o segermyhr sen fixade lite och nu är jag här i Laxå igen.

I morgon är det redan andra veckan på sommarlovet, det går jättefort och om en månad så ska jag köra halkan! Whiii!! får se hur det går, bra tror jag nog.. På onsdag så ska jag köra i Hallsberg och Kumla i alla fall får se hur det går då är lite nervös för jag tycker inte om att köra där det är mycket trafik känner mig inte så säker direkt, men det ska nog gå bra endå.

Pusshej!

Onsdag 17 Juni

Hejsan!

sitter och kollar runt på blocket på bilar, har lite beslut ångest för vad jag ska köpa mig för bil, men jag tror att de blir en volvo s60, dom är ju ganska så snygga! Mesta delen har jag spenderat framför datorn på blip, har blivit värsta spelnörden förstår inte hur., kanske för att daniel jämt spelar och så har det vell blivit så att jag med har börjat göra de. Nu är jag i finnerödja skönt att komma hem och bort från Laxå ett tag så man slipper att tänka på vardagliga saker så som att diska, laga mat och städa.. I kväll blire vell att titta på någon film och slappa :).
På fredag är det midsommar och då vet jag inte riktigt vad som händer jag hoppas på att väderguden är med mig så att de blir fint väder, men det är inte ofta han är det, men får hoppas på de bästa så man kan hitta på nått skoj, grilla och spela kubb kanske., får se. Nu ska jag snart fika och sen blire att glo på tv.  Pusshej!

12-14 Juni! /helgen/

Heeej!

Har nyss kolla på stylista, det är ganska så bra faktiskt. För överigt i dag så har jag inte gjort ett piss bara kollat på tv och läst lite i min teoribok. Helgen som har varit har vart trevlig.
I fredags så var jag mestadelen med Denise vi lagade tackos och köpte godis och kollade på film " tusenbröder återkomsten" blev de. sen klockan 20.00 kollade vi på talang finalen och då kom också maja och gjorde oss sällskap, trevligt vare. Sen efter tolv nån gång så kom daniel och daniel och mötte mig eftersom jag inte vågade gå hem själv eftersom densie sa att de fanns galna polacker i laxå som våldtog folk. sen när dom kom i alla fall så gick vi upp till Karro och robin ett tag, trevliga människor det där..

Lördagen har varit bra, sov länge och sedan på eftermiddagen eller vid 18.00 så åkte jag daniel kurt och jennie till askersund och kollade lite, det var ju tradjazz festivalen denna helg där så det var fullt med gamlingar som var där och kollade, men vi köpte glass vis hamnen och satt där och tittade lite sen åkte vi hem och lagade soppa hos kurt och jennie, god blev den!  sen vid 22.30 typ så gick daniel och jag hem och kollade på " patrik 1,5" den var ganska så bra...

I morgon är det måndag igen vilket betyder att sommarlovet börjar på riktigt :) och att jag har min terorikurs, men i morgon är det sista gången för mig, gött, gött! sen blire att plugga själv. för det är typ bara 7 veckor kvar tills jag fyller och om jag ska ha körkort direkt efter att jag har fyllt så måste jag nog plugga lite :p..

Pusshej!

S O M M A R L O V ! !

Hej, Hej!

I dag har vi haft skolavslutning och ännu ett år har gått, bara ett år kvar till studenten. :D. Vi fick våra betyg och jag är vell hyfsad nöjd ska klaga lite när jag kommer tillbax från sommarlovet, om jag kommer ihår :p, efter att jag hade slutat så kom min älskling och hämtade mig så fikade vi på promenaden, det var mumsigt, sen efter de så tog vi oss en sväng med bilen och sen åkte vi till ica och köpte jordgubbar.. Nu sitter jag här och har ganska så tråkigt faktiskt skulle vilja hitta på något, men det lutar mest åt att jag får köpa mig godis och gotta mig med en bra film, för daniel ska ju dricka öl med daniel så, och jag har ingen lust att bara sitta dricka ensam med dom, roligare om jag har med nån kompis i så fall! Men men får se vad som händer, kanske dyker upp något kul, förhoppningsvis :D

Ha de gött,  Pusshej!

Lite bilder från avslutningen!



Jag och Maria, :), kolla in puddingen till höger, Grrr!




Jag och Ida! :)




Elin och Kajsa :)



Fadila, snygging ;)




Bobbo och Maria :9



Rektorn som håller sitt traditionella tal !!

SOMMAR,SOMMAR,SOMMAR!!

Hejsan!

Nu sitter jag här i soffan i min ensamhet och lyssnar på musik och funderar över vad som ska hända och ske i livet den närmaste tiden. Har också jätteont i magen, typsikt när sommarlovet börjar i morgon och de är sista dagen. Skulle ju ha hittat på något med klassen i morgon men de flesta verkar ha en sånn negativ inställning till detta så de blir nog inte av, lika bra kanske om det ska bli regn, för då är det kanske inte lika kul. men men.. Har kört med Lennart i dag igen de gick bra, jag fick backa och starta i backe och köra runt lite. Har också bokat halkan nu ska köra den 20 juli, och sen när jag har kört den så är det bara att skriva upp och köra upp kvar,! :DWhiiii! Inte så jättelångt kvar tills jag fyller år det är bara 50dagar kvar idag, lite mer än 7veckor så de kommer ju att gå fort. Jag längtar för då får jag gå på krogen också.. Men jag får försöka att inte längta för mycket för då när jag fyller så är sommaren slut, de sa alltid mamma till mej, att jag skulle låta bli att inte längta för då går tiden så fort, och då är sommaren över på en gång.. Jag får försöka hålla mig och njuta av sommaren på bästa sätt i stället, min dag kommer nog också till slut.

Jag har börjat att tänka på vad jag har och vad jag inte har i mitt liv. Det är inte så speciellt likt andras som är i samma ålder som mej. Jag har egentligen inte någon kvar utav min familj som jag har växt upp med (mamma, lillebror, tommy,robin) tommy och robin flyttade mamma, david och jag ifrån 2006 efter att ha bott tillsammans med dom i 11år, mamma dog 2007 och min lillebror (david) bor nu enda långt uppe i norrland, jag förstår inte vad socialen tänkte på när han fick flytta dit, dom kanske skulle kunna ha tänkt på att vi ville träffa varandra eller att han ville träffa sin mormor och morfar eller någon annan han känner, det är ju lite svårt  nu när han bor 50 mil här i från, så jävla sjukt att skicka iväg nån så långt bort och inte tänka på att man kanske vill träffa sin bror ibland... Nu bor jag tillsammans med min pojkvän och vi har det bra tillsammans, det enda som är jobbigt är att jag känner mig som en hemma fru och är helt slut på kvällarna. eftersom jag går upp tidigt  går till skolan till 15.00 och kommer hem halv 15.30 sen lagar jag mat och diskar och det är inte ovanligt att jag inte kan slå mig till ro förens vid 18.00 och ibland ännu senare vid 19.30 då kollar jag på tv, och somnar inte förens efter klockan 00.00 varje dag, det är inte ovanligt att jag somnar vi 02.00 eller ännu senare så de är inte kontigt att jag fösrover mig eller är tött jämt.  men men jag överlever och jag tar hjälp av min pojkvän och mina vänner utan dom i livet så skulle de inte vara värt att leva. ..

jag har gått igenom mycket i mitt liv och jag har förlorat någon jag älskar mest på denna jord och det är min mamma. Jag försöker att vara stark men det är svårt, jag tänker på henne varje dag och då fäller jag en tår, oftast fler. det är jobbigt att leva utan någon som man är så otroligt beroende av, det är ingen som kan föstå hur svårt det är att mista sin mamma, det är som en mardröm som man aldrig vaknar upp ur. jag önskar att allting vore anorlunda och att min mamma vore liv, vi hade planerat så mycket roligt vi skulle göra tillsammans. bo på hotell vid västkusten själva, och äntligen få tid att umgås med varandra, och sen så skulle vi ju shoppa i stockolm och åka utomlands till bulgarien, det var mycket vi hade planerat men inte han göra,. nu får jag försöka klara mig utan dig, det är jättesvårt men jag tar en dag i taget..

Jag har blivt jättekänslig på sista tiden jag vet inte vad det är med mig, jag gårter hela tiden och åt allt. så fort jag ser någon krama sin mamma på tv eller i verkligheten så blir jag ledsen för då tänker jag på dig, och tänker: jag kommer aldrig mer att få krama min mamma. det gör mig verkligen jätteledsen. Och så fort jag ser nån med sin bebis så får jag tårar i ögonen och längtar tills jag får barn, för då kommer jag ha en liten liten bit av han eller henne som på minner om dig eftersom jag har delar av dig och då kanske de förs vidare till min lilla bebis. Det är inte så att jag vill ha barn nu det är inte de jag menar, men den dagen jag får barn så tror jag att jag kommer att bli gladare jag känner det bara på mig, det är helt sjukt,. Jag vet också att jag kommer att jag kommer att bli världens bästa mamma som du var eftersom jag har lärt mig från dig. Du var bäst och förblir bäst i mina ögon. Jag saknar dig, men jag hoppas vi ses igen, hoppas du har det bra/bättre där du är nu, och vänta på mig för en dag är det min tur med och då får du vara redo för äventyr!  Älskar dig, vi ses snart igen! <3



Kännde att jag var tvungen att skriva av mig lite, nu ska jag snart duscha, och gå och lägga mig.
I mogon får jag SOMMARLOV'! Whiiiiii!!  
Pusshej!

Hej!

Hejsan!

Det har varti en sån där lång måndag igen, kom inte hem förens klockan 18.10 eftersom jag hade körkorts teori idag. sen när jag kom hem så diskade jag och lagade mat, och inte förens klockan 19.30 var jag klar och kunde koppla av.

I mogon är det redan tisdag och ennu en dag närmare sommarlovet. Det känns lite onödigt att gå till skolan de här sista dagarna eftersom vi inte gör något typ, och i morgon så har jag bara fotbollstunnering och fika så det känns ju inte värt att åka till skolan då, men få se hur jag gör och vad jag känner för i morgon när jag vaknar.

På torsdag när vi slutar skolan så skulle ju klassen hitta på nått tillsammans, typ spela kubb och grilla, men jag tror inte att de skulle bli så fint väder så får se hur det blir med de.

Pusshej!

Helgen,Helgen,Helgen!

Hejsan!

Har just skrivit klart min bok recention på engelska och ska snart gå och ta mig ett bad. tänkte bara berätta lite kortfattat vad helgen har bestått av. I fredags så slutade jag tidigt kom hem lagade mat och senare på kvällen så umgicks jag med Hanna, mycket trevligt var de. I går (lördag) så gick jag upp åt frukos duschade och gjorde mig i ordning sen vid fem eller nått så cyklade jag till Hanna. Vi seplade geni (jag van) :D och tittade på roliga klipp på youtube och så lite annat. Mycket kul var de i alla fall.Hittills i dag så har dagen bara varit anmällt slapp, vaknat sent kollat på film och gjort min engelska recention, och resten av dagen kommer att se likadan ut..

I morgon är det sista veckan före sommarlovet så himla skönt, får se om vi i klassen ska hitta på något tillsammans när vi slutar på torsdag, skulle vara trevligt.

Pusshej!

Hanna räddade min dag/kväll! :D

Hejsan! 
som ni märkte förut så hade jag damp när jag skrev, jag var arg och besviken. men nu är jag gladare för jag har varit med Hanna, hon räddade min kväll och gjorde den trevlig och rolig, tack för de!. vi tittade på Talang och så pratade vi en massa, trevligt var det i alla fall.. Och nu är det äntligen helg,den sista före sommarlovet, as skönt. sen ska jag vila ut mig rejält när jag får sommarlov, för det är mitt sista för nästa år tar jag studenten, vilket kommer att bli skitskoj, längtar faktiskt lite grann men inte så mycket endå för sen när man slutar skolan så måste man skaffa jobb och börja försörja sig själv och en massa och sen får man kanppt nån ledighet ,endast typ 4 veckor och de är inte mycket.. men men allt ordnar sig nog, det är ju trotsallt ett år kvar så än behöver jag ju inte oroa mig. I morgon är det lördag och då vet jag inte vad jag ska hitta på något roligt skulle trevligt behöver något som piggar upp mig! Får se vad som händer. .

Nu ska jag kolla på tv och sen ska jag sova!

God natt! Pusshej!

Jävla penisbajs!

Hej!

jag känner att jag måste skriva lite och avreagera mig.. jag blir så besviken på daniel asså. Han har sagt hela veckan typ att han ska vara själv med mig idag för att han ska vara med sina kompisar i morgon (lördag) och dricka öl,. så fort nån av hans kompisar föreslår att de ska dricka öl, så gör han de, han kan liksom inte tacka nej och säga att han ska vara med mig, så himla dåligt.. jag blir så arg men mest ledsen och besviken.. jag sätter alltid honom i första hand men det verkar som han sätter mig i andra eller typ tredje..   vet inte vad jag ska hitta på idag trodde ju att jag skulle vara med älkling i dag men jag hade visst fel..  så jag får vell vara själv om inte nån annan kan göra mig sällskap, de skulle vara trevligt för jag vill lixom inte spendera en fredag själv tack.!  så om nån läser det här och vill hitta på nått med mig så är det bara att höra av sig.

Pusshej!

Som vanligt!

Hejsan!

I veckan som har varit hittills så har jag som alla andra dagar varit i skolan, sen så har jag också kört med Lennart och de gick lika bra som vanligt. I dag i skolan så fick jag reda på att jag fick G på nationella i engelska så jag är såå gald för de :D. I dag när jag kom hem från skolan så var jag riktigt duktig, först lagade jag mat till mig och Daniel och sen satt jag och gjorde en film recention på engelska i typ tre timmar så jag är riktigt stolt över mig själv.

I morgon är det meningen att turismgruppen i skolan ska åka dressin i degerfors men jag vet inte i fall jag kan följa med eftersom jag har fuckingbajs mens och det är ju inte särskilt fräscht att kissa ute då och hålla på, så jag får nog hoppa över de tvärr, jag som hade sett fram i mot de jättelänge, menmen..

Ska nog gå och glo på en film nu och ta mig en cider, det är jag värd.. Pusshej!




RSS 2.0