Dagis

I dag har jag och Levi varit till killevippen och även fast jag sagt att jag är lite rädd för att gå dit pga av att de kan finnas småsjuka barn så gick det bra. I morgon går vi nog till kyrkis en sväng med så levi får springa i det där stora rummet med bollarna som han gjorde sist, de gillade han massor. Får se om mormor följer med och även där hoppas vi på friska barn nu när Levi är frisk igen!

I dag efter mycket krångel så har vi ÄNTLIGEN fått svar om dagisplats till Levi och inskolningen börjar redan om en vecka! !! Det ska bli spännande men endå jobbigt. Jag är rädd, rädd att det ska hända honom något, att han ska sakna mig, att jag ska sakna ihjäl mig, att han ska va dum mot någon, att någon ska va dum mot honom osv. Jag tror aldrig att man som mamma slutar att oroa sig över sitt barn oavsett ålder. Jag kan bara hoppas att han kommer trivas bra och att han får många nya kompisar.

/ B


Du är det finaste som finns och jag ska föralltid finnas här för dig, jag älskar dig min ögonsten! ♡




mammaledighet

Min mamma ledighet börjar gå mot sitt slut och snart börjar min lilla buse dagis. Det är verkligen med blandade känslor, jag kommer sakna ihjäl min skrutt men jag tror och hoppas att han kommer få det jättebra.

Att va hemma mammaledig till Levi blev inte riktigt som jag hade tänkt mig ( men när blir det de egentligen? ) men det har varit helt underbart och roligt och jag har tagit tillvara på all tid jag fått ordentligt.

Jag hade hoppats att jag fått lite mammavänner att umgås med om dagarna men i denna lilla håla så verkar det inte direkt lätt. De som redan känner varandra umgås med varandra. Men jag är iaf glad över att jag har haft Emma som fortfarande va mammaledig ett tag under levis första månader och Jannika, utan någon/några mamma vänner att vända sina tankar till så hade det inte varit lika kul.

Tiden hemma med Levi har gått så fort och att tänka att vi har fått 16 måmader tillsammans redan är sjukt, hur kan dagarna gå sååå fort?

Ju närmare vi kommer Levis 1,5 årsdag så får det mig att tänka på min storebror. Min storebror Christian som är en liten liten ängel uppe i himlen. Det är nämligen så att några månader innan jag föddes så dog min storebror, han föddes med hjärtfel och blev bara 1,5år. Hemska värld!! Jag kan inte och vill inte föreställa mig hur det måste ha varit för min mamma att förlora det allra käraste man har. Även om jag aldrig har träffat min bror så känner jag en saknad av något som skulle kunna va en fin syskonrelation. En dag kanske vi ses! ♡

/B


godkväll

Som vanligt så ligger jag i sängen och uppdaterar bloggen, ganska så skönt att varva ner på de viset.

Idag har det varit en hemma dag som nästan alltid, lekt med Levi och gjort vardagliga saker. Levi har blivit lite snorig, tror det var den lilla killen från kyrkis som smittat honom då han var riktigt förskyld. Förstår fortfarande inte varför föräldrar tar med sina sjuka barn dit, det är en av anledningarna till varför jag inte egentligen vill gå dit. Men o andra sidan så tror jag det är bra för Levi att härda sig om ni förstår vad jag menar och så tycker han det är så kul.

Har precis ätit lite fredagsgottis framför fyrans film killing och den var faktiskt bra, den föll mig i smaken hehe.

I morgon ska vi till Karro och Cirre på middag de blir trevligt!

/ B


Gabriella

Ja i dag har lilla jag namnsdag, så grattis till mig!

I dag har jag varit väldigt duktig måste jag säga. Jag har dammat, dammsugit, diskat ett stoooort diskberg, städat toan, tvättat 4 maskiner, bäddat rent sängen, lagat mat, lekt med Levi och plockat här hemma. Har även hunnit med en middagsvila med Levi, kollat på Sveriges mästerkock och en promenad med Diesel så här på kvällen.

Nu ligger jag nerbäddad i den renbäddade sängen och ska sova. I morgon tänkte jag ta med mig Levi tilk kyrkis så han får leka lite, de tycker han är såå kul.

/B


helgen

Har varit en ganska så bra helg, i fredags var vi ju hos Emma med familj som ni vet och igår va jag med Hanna och Bella.

Vi åt god mat som de hade lagat, lax, ris, sås och sallad, riktigt gott var det. Vi kollade på en film som handlade om människohandel och gu så hemskt det var, även om det var intressant och se. Det gjorde så ont i mammahjärtat att se så små barn utsettas för något så fruktansvärt. Jag lever mig alltid in i filmer som jag ser och denna var verkligen så hemsk att jag drömde en mardröm i natt. Tur det bara var en dröm!! Låt inget hemskt hända min lilla Levi. Jag önskar att jag kunde skydda Levi från allt ont, faror, sjukdomar osv. men tyvärr är jag inte gud bara en helt vanlig människa, en mamma som önskar att inget ont fanns i denna värld.

I dag tog jag och Levi en liten promenad med Emma och Adam, det var trevligt trots regent. skönt med lite frisk luft. Jag pallar inte att va hemma och lyssna på alla kommentatorer och allt vad det är så här i OS tider. TV:n är på 24/7 och det endast som visas är OS ja sport i någon form, jag blir tokig snart!! så nej, hoppss på att vädret är bra i morgon så jag kan ta med mig Levi på en låååång promenad. Om inte annat så kanske vi kan gå till killevippen så Levi får leka lite ( och hoppas att det inte är någon mamma som tagit dit sitt sjuka barn) .

Har ikväll kollat på filmen Det brinner, jag hade den på vhs när jag var yngre och jag kommer ihåg så väl hur bra men läskig jag och Denise tyckte att den var. (nostalgi) den var faktiskt bra nu med.
När jag såg filmen så längtade jag verkligen tillbaka till när man gick i 5-6-7-8 -9 när jag jämt var med mina kompisar, va ute och busa på sommar kvällarna, sov över med varandra och jämt hittade på massa roligt och hade kul.Jag saknar att va liten.

Jag växte upp alldeles för fort och skulle jag kunna Leva om mitt liv så hade jag sett till att leva de lite annorlundare. Jag är glad för det jag har i dag och skulle aldrig vilja byta det så missförstå mig rätt. ( jag tror ni förstår)

godnatt!

/B






glad alla♡:ans dag!

Hoppas ni har haft en bra alla hjärtans dag. Min har väl varit sådär. Jag och Levi bakade chokladmuffins på förmiddagen som vi fikade på efter Levi sovit middag, jag fick gelehjärtan och en söt choklad av Daniel, snällt och uppskattat från min sida!

Vi var till Emma med familj och åt tacos och det var gott, tacos kan man aldrig misslyckas med!

Levi somnade sent idag, efter 10 men förhoppningsvis vaknar han senare så jag får lite sovmorgon. Har kollat på filmen Hall pass och den var rolig och bra, Daniel är med någon/några vänner så jag har spenderat självaste alla hjärtans kväll i min ensamhet :/.

ska se om det är något mer kul på tv annars så går jag och lägger mig. I morgon blir det att ha filmkväll med Hanna och Bella, mys! :)

/B

















dagen, bvc

I dag har vi inte gjort mycket här hemma, jag har lekt med Levi och lagat mat, diskat och plockat här hemma och allt annat som hör vardagen till. Daniel har suttit bänkad framför tv; n hela dagen då det är OS, gillas inte!

I går tog jag med mig Levi till bvc för att se om han vuxit något och på en månad så har han vuxit 2,5cm , men jag tror inte att hon mätte rätt så högst 1,5cm men men. Levi följer sin kurva fint och han är en alldeles perfekt 15 månaders kille ( snart 15 månader ) !

I morgon är det ju alla hjärtans dag som ni vet men i år känner jag inte för att fira, ska ge någon liten gåva till Levi och kanske något till Daniel, om han anstränger sig lite först ;).

Vi ska i alla fall över till Emma, Morten och Adam på tacos vid femtiden, Daniels mamma med familj kommer med. Jag hoppas det blir trevligt!

På lördag ska jag ha filmkväll med Hanna och Bella, det ser jag fram emot mycket!

godnatt! /B


finbesök med fika

Hej :) I dag har jag varit med min fina barndomsvän Hanna som är hemma en sväng från Polen.Hon tog med mig till Askersund där vi fikade på tutingen ( tror det heter så) mycket mysigt och trevligt. Mycket prat om allt möjligt men Joel Kinnaman var ett hett samtalsämnen från min sida haha, hur snygg får man va lixom (?). Levi fick vara hemma med pappa, egentid var skönt och välbehövligt.

Levi är verkligen så mammig och inte konstigt är det då det är jag som tar det största ansvaret för honom. Men att inte ibland kunna läma rummet utan gråt eller laga mat ifred utan att ha han hängdes i benet kan ibland vara lite jobbigt. Att vara mamma är verkligen inte helt lätt alla gånger, det är kämpigt men även såå himla underbart. Så mycket man kan älska någon så liten är verkligen helt sjukt!

Levi fortsätter att utvecklas i rasande fart, han både kan och förstår så mycket och varje gång han lär sig något nytt så lyser ha av stolthet. ( Även jag blir jättestolt såklart) Det är så kul att följa hans utveckling, undra vad som händer härnäst (?)

Tänk att min lilla kille som faktiskt inte är så liten längre snart ska börja på dagis ( ångest till tusen), tiden har verkligen gått så fort och jag önskar jag kunde spola tillbaka ett tag. Vi väntar fortfarande svar om dagisplats och hör vi inget denna vecka så kommer jag att ringa och höra hur det blir.Har en dålig känsla av att det inte är som det ska och jag är rädd för att Levis ansökan kommit bort, hoppas såklart inte det och att vi får plats snart!

Nu ska jag sova och i morgon tänkte jag ev ta med Levi till bvc, godnatt!

/ B


"när inget blir som man tänkt sig"

Livet och dagarna rullar på som vanligt men jag känner inte igen mig själv. Frågar någon hur jag mår så svarar jag som alltid bra, men när jag känner efter hur jag egentligen mår så skulle jag helst av allt bara vilja skrika och bryta ihop. Det är så negativ energi runt omkring mig och de enda som gör att de är värt att gå upp på morgonen är Levi. Levi är ljuset i mitt liv och honom gör jag allt för.

Det känns som att allt det sista året sakta men säkert har gått från att varit så bra, till att bara stupa mer och mer ner från ett stup och att allt nu är på botten och inte kan bli värre. Att varje dag gråta i smyg för att ingen ska se hur man egentligen mår, fy de är inge kul. Jag vill att mitt liv ska ordna upp sig så jag får bli mig själv igen!

(Det finns såå mycket mer jag skulle kunna skriva men jag känner inte att jag vill dela med mig om det här)

Nu ska jag iaf sova så jag orkar med morgondagen. godnatt! /B


RSS 2.0