Bvc

Medans Levi äter så passar jag på att skriva lite här.

I dag har vi varit till bvc för att väga Levi. Han var så duktig, men han kissade på mig när jag skulle sätta på han blöja efter vägningen det var väl mindre kul men vi skrattade bara åt det ;p. Han är nästan tillbaka till sin födelsevikt så det känns bra. Vi var till bvc i måndags eftersom de på bb sa att de skulle vägas 6dagar efter födseln. På förmiddagen innan vi åkte till bvc så satt Levi vid mitt bröst nästan konstant i 6 timmar för annars skrek han efter mat, vi berättade det på bvc när vi kom dit och efter att vi pratat lite så konstaterade vi att jag inte hade tillräckligt med mjölk i brösten ännu. Vi bestämde att vi skulle prova att ge han ersättning i mellanåt och det hjälpte direkt, han blev genast mkt lugnare. Stackars lilla Levi som varit så hungrig,inte konstigt att han skrek så mkt. Nu bajsar och kissar han mer än någonsin och allt är frid och fröjd.

I morgon kommer Jannika hit och hälsar på oss det ska bli trevligt, var för längesedan sist nu.

Nu kurrar min mage så ska försöka få i mig något.

/B


Hemma

Det blir lite dåligt med uppdateringar här ett tag fram över jag hoppas ni har förståelse för det. Just nu så lär vi känna varandra och försöker komma in i vardagen.

Kan i alla fall berätta att i fredags kom vi hem. Första bilturen för Levi kunde slutat illa, när vi skulle ut från parkeringen på BB så var det en kvinna/tant som bakade på oss. Som tur va så va det jättelöst att det inte kändes men sen kom det en gubbe från andre hållet och han backade också nästan på oss! Det var tur att inget hände och vi alla mår bra och det är de viktigaste !

I fredags när vi kommit hem så kom mormor och morfar med Diesel och gud vad jag hade saknat honom, de hade även med sig fika blommor och present till Levi, mycket snällt.
Daniels mamma och syster kom även de förbi en snabbis och kollade på Levi av dem fick han en gosedjur, en söt liten ko.
Senare på kvällen så kom Emma,Morten och Adam för att kolla på Levi och även av dem fick han en present, en body och den var med mycket fin.

I går lördags så kom Veijo,Amanda,Jossan och Amandas Rasmus hit och fikade och kollade på Levi, de var trevligt. De som alla andra hade med sig present och av dem fick vi massor av kläder, mycket fina var dem!

Vi tackar jättemycket för alla fina presenter vi fått, bild på dem kommer!

Nu har Levi ätit så även jag ska försöka få i mig lite frukost.

Vi höres när vi höres. /B


Vi är kvar på BB

Kommer in med en liten uppdatering så att ni ser att vi lever!

Vi är fortfarande kvar på BB , vi bestämde oss för att stanna kvar en natt extra så att amningen kommer igång lite bättre, men i morgon kommer vi äntligen hem. Det ska bli skönt men det har varit bra att ha all hjälp så här i början så jag är glad för att vi varit kvar i några dagar och inte jäktat hem.

Nu ska jag passa på att sova lite medans lilleman gör det!

/B


Gos

Har inte sovit en blund sen klockan nio i går morse, går inte att slita blicken från våran lilla söta smurfunge :)

En trött mamma som gosar för fullt med våran lilla prins :)


Fött barn!

Jag har varit med om världens bästa upplevelse medans ni andra låg och sov. Jag har fött barn! Världens finaste prins är nu äntligen här hos oss.

3135g vägde han och 49cm lång, så lagom stor var han ;)


40 fulla veckor

Dagens mage!


BF <3

Då var dagen här som vi har gått och väntat på hela året sen vi fick reda på att vi tre (jag,Daniel,Diesel) skulle bli fyra.
Jag hade någon känsla i mitten av graviditeten att jag skulle få bege mig till förlossningen några dagar innan BF men de senaste veckorna har det känts tvärtom och så verkar det bli med.

Man får nästan räkna med att gå över tiden men nu tycker jag att det är på tiden att lilla smurfen vill komma ut. Jag är helt slut i hela kroppen, jag längtar verkligen efter att få kunna röra mig som vanligt igen även fast det är väldigt mysigt att vara gravid. Jag tror nog att jag kommer att sakna gravidmagen sen och alla små sparkar, det är en sån fantastisk känsla som inte går att beskriva man måste va med om det själv för att förstå!

Dagen började inte på bästa sätt precis, fick gå ut med en seg hund i spöregn och sen när jag kom in så började alla gravidhormoner att spöka. Så det är förens nu efter ett långt varmt bad som dagen börjar bli bra.

Ska nog spendera kvällen som igår, framför tv:n med min andra hälft och lilla Diesel. Något lördagsgott blir det nog med!

Ha en bra lördag i höstrusket! /B


Lugn fredag med fredagsmys

Har haft en lugn och skön kväll hemma med mina favoriter Daniel och Diesel. Det visade ingen hockey på tian i dag så vi fick kolla på Xfactor istället vilket för mig inte gör någonting. Blev i alla fall fredagsmysgott till det och tända ljus,raggisar och täcke så det var Mys!

Nu är Daniel ute med Diesel på sista promenaden för idag. Daniel var trött efter denna jobbarvecka så vi dissar denna fredagskväll som är kvar och går och lägger oss. Kollar på en film i sovrummet och somnar till den får det bli.

Hoppas ni har haft en bra fredag! God natt! /B


1 dag kvar till BF

Hej!

Har varit duktig och fredagsstädat lägenheten man vill ju ha fint till helgen och om bebisen bestämmer sig för att komma ut så är inte städa det första jag vill göra när jag kommer hem från BB så med andra ord så hade jag väl typ inge val ;p.

Ska snart gå ut med Diesel, ibland önskar jag att jag slapp det han är så seg. Jag älskar min lilla Diesel massor men ibland får jag verkligen damp på honom när vi är ute och går. Han tar verkligen god tid på sig och luktar i hundra år på varje stolpe/sten osv ibland bryr jag mig inte så mycket men i mellan åt är det faktiskt jobbigt. Att gå i skogen löst med honom det är absolut det bästa för både mig och Diesel, jag får gå i min takt och Diesel i sin och så får han springa av sig. Får se vart vi går denna promenad!

Vill passa på och tacka alla som önskat mig lycka till inför förlossningen jag blir verkligen glad och peppad, de vill jag att ni ska veta!

I dag har jag tänkt laga potatisgratäng och kassler tills Daniel kommer hem, har varit sugen på det i några dagar nu så idag tänkte jag slå till och laga det.

Ikväll blir det fredagsmys med godsaker framför ishockeyn med tända ljus, raggisar och täcke haha! Blir nog även att se på filmen som Daniel köpte igår om vi inte ska se den på lördag.

Ha en fin fredag! /B



Lika lugn dag som igår

Har varit en lika lugn och skön dag som igår. Har kollat på tv hela kvällen nerbäddad under täcket i soffan. Halv åtta hos mig, kockarnas kamp och halva plus har jag sett.

I morgon är det fredag och då är det fredagsmys som gäller här hemma. Var till Ica förut med Daniel och köpte lite gott till morgondagen och förhoppningsvis glömde jag inte något, har ingen lust att ta mig till Ica i morgon för då måste jag slåss med pensionärerna, de spenderar nämligen varje fredag inne på Ica och ockuperar hela affären.

Nu är det dax för lite vila och sömn igen, hoppas ni har haft en bra torsdag! /B


2 dagar kvar till BF

Hej!

Som igår så kunde jag inte somna om när Daniel åkte till jobbet så jag gick upp, gjorde frukost och kollade på ett avsnitt OC och sen sov några timmar till.

I dag har jag hittills inte gjort mycket, varit ute med Diesel på en skogspromenad och kollat på kalla fakta på tv4play eftersom jag missa det igår. Och jag måste hålla med alla andra som sett det att det är sjukt hur de kan behandla djur på de sett som det gör, jag tänker inte åka dit med mitt barn den dag när det är dags för djurparksbesök, då åker jag hellre till någon annan djurpark!

I dag har jag inga direkta planer för dagen om man säger så, så får se om det blir att bara va hemma eller om det dyker upp något annat.

I dag är det i alla fall 2dagar kvar till BF och inte verkar det som om bebisen vill ut än. Väntar och längtar ihjäl mig snart ;p men nu är det verkligen inte långt kvar hur som helst!

/B


Lugn dag

Har haft en lugn och skön dag inte gjort mer än att laga mat och varit ute med Diesel i mellanåt.

Halv åtta hos mig, bonde söker fru och berg flyttar in har jag kollat på ikväll med lite kvällsmackor och kaffe ( kors i taket). Nu börjar klockan bli mycket och det är dax för några timmars sömn i morgon blir det nog en liknande dag som idag, skönt att inte göra så mycket.

Hoppas ni har haft en bra onsdag!

/B


När?

Det är endel utav er som varit med och gissat när våran lilla bebis vill titta ut och idag kan vi börja stryka från listan.



Jannika - 17 oktober, pojke 49cm 3980g [X]
Amanda - 17 oktober, flicka 48cm 3547g [X]
Nathalie - 17 oktober, flicka 49cm 3100g [X]
Jag ( Bella) - 18 oktober, flicka 51cm 3885g [ ]
Emma - 19 oktober, flicka 51cm 3100g [ ]
Daniel ( blivande pappan) - 21 oktober, pojke 53cm 3301g [ ]
Karro - 22 oktober, flicka 50cm 3871g [ ]
Hanna - 22 oktober, flicka 48cm 3175g [ ]
Sanna - 22 oktober, pojke 49cm 3257g [ ]
Stina Nilsson - 23 oktober, flicka 50cm 3462g [ ]
Sara - mamma till Elvin - 23 oktober, flicka 51cm 3850g [ ]
Mormor - 23 oktober, flicka 50cm 3140g [ ]
Morfar - 23 oktober, pojke 51cm 3560g [ ]
Thilde - 29 oktober, pojke 53cm 4525g [ ]



3 dagar kvar till BF

Godmorgon!

Uppe innan tuppen ;p. När Daniel åkte till jobbet så kunde jag inte somna om, orkade inte anstränga mig heller och eftersom det är så svårt att hitta en bra sovställning så gick jag istället upp och gjorde mig lite frukost.

Har nu ätit upp den och kollar på ett avsnitt OC, ska försöka sova någon timme till sen när det har slutat.

I dag har jag inte något speciellt inplanterat så ska bara va hemma, slappa och ta det lugnt.Skönt !

" 3 dagar kvar till BF idag, snart får vi äntligen träffa våran lilla skatt "

/B


Gå över tiden

Det här med att gå över tiden, det är något som varje gravid inte vill vara med om ( man vill ju träffa sin bebis så fort som möjligt och slippa känna sig stor och klumpig bla ). Bebisen i magen är ju färdigbakad i v37 så veckorna efter det så lägger den ju bara på sig massa extra.

Jag vet också att ju längre man går över tiden så är det ju sämre för både mamman och barnet osv så jag tänkte fråga er, för jag vet att det finns endel mammor som kickar in här i mellan åt. Fick ni gå över tiden med er första barn? I så fall hur många dagar osv.
Tycke att det vore intressant att veta.

Nu ska jag ut med Diesel på kvällsrundan och sedan krypa ner i sängen och sova. Hoppas ni har haft en bra tisdag! /B


JULMYSFIKA

Varit till Ica en sväng och handlat julmysfika som det blir att fika på sen. Var även förbi spelbutiken med Daniel och tippa, hoppas på att man vinner lite!




BB väskan

Har nästan nyss ätit lunch och det blev mycket gott.

Har varit duktig och vikt all tvätt som tvättades igår och lagt in de i skåp och lådor, har även dammat lite som jag sa att jag skulle. Nu tänkte jag packa ner det sista i min BB väska och sedan ev bege mig till Ica och köpa julmust och pepparkakor är så sugen på det.

Tänkte skriva allt som jag packat ner och ska packa ner så får ni gärna skriva i fall jag glömt något.

Till bebis

- 3 bodys
- 2 pyjamas
- 2 byxor
- 1 set tjocktröja och mjukbyxa
- 2 par strumpor
- 1 par vantar
- 1 mössa
- 1 hjälmmössa
- 1 snuttis
- 1 filt
- 1 välkomms gosdjur
- blöjor
- våtservetter
- rumpsalva

Till mig

- 2 amningsbh
- 1 amningslinne
- bekväma mamma leggins
- tjocktröja
- tunika
- trosor/strumpor
- bindor
- amningsinlägg
- mjukt toapapper
- hygienartiklar
- huvudkudden

Till Daniel

- 1 ombyte
- underkläder
- hygienartiklar

Det var nog allt!



4 dagar kvar till BF

Hej!

Utanför fönstret öser regnet ner men när man ligger nerbäddad under täcket och ligger och kollar ut igenom fönstret och vet att man inte måste gå ut så tycker jag faktiskt att det är mysigt.

Jag tycker att hösten går så fort, alla fina löv på träden som färgas har nästan ramlat ner och jag som hade tänkt att ta fina höstbilder, det verkar det som om det inte blir så mycket utav. Får i stället kolla på alla andras fina ;p.

I dag har jag inte tänkt att göra mycket, vika och lägga in tvätten som jag tvättade igår och damma lite är nog det enda, och så klart laga mat till min karl tills han kommer hem från jobbet. I dag blir det nog kött, Hasselbackspotatis och någon god sås!

Ännu en dag närmare BF och inte några förvärkar än, verkar vara en liten som trivs bra i min mage ;)

/B

Bild på stora magen v.40 (39+3)


5 dagar kvar till BF

Hej!

Jag vet att jag har varit dålig på att uppdatera här och även fast jag ibland har all tid i världen till det så känner jag ingen ork, men nu så äntligen!

I dag har jag varit duktig och städat hela lägenheten, endast dammning kvar och det gör jag i morgon. Har även tvättat några maskiner tvätt så när jag sprungit några vändor i trappen så har jag samtidigt hoppats på att något ska hända och att det ska sätta igång, men nehe - det tar allt ett tag till, bebisen verkar trivas i min mage, lite för bra hehe :p

I dag är det bara 5 dagar kvar till BF dagen och den eviga väntan är snart över. Jag önskar att man kunde veta när allt ska sätta igång så man kan förbereda sig åtminstone lite, nu går det inte tycker jag. Men jag tar det som det kommer, jag tror nog att det är bäst!

Nu ligger jag nerbäddad i sängen med mina rosa raggisar som mormor stickade till mig förra året, dom är verkligen behövliga denna årstid och speciellt i våran kalla lägenhet. Ska nu sova några timmar, hoppas på att Laxåhem ringer i morgon om badrummet ( de ska fixa det åt oss, hoppas jag), de var här för tre veckor sedan och tittade och skulle återkomma men de har de inte gjort så jag ringde i dag och tjatade, tycker det är lite dåligt att de inte hört av sig faktiskt! Jaja nu säger jag god natt! /B

Bild på Färjestad t-shirten till bebisen :), tänkte att ni ville se den ;p


Ishockey

Har haft en toppenbra dag med min fina pojkvän. Vid halv ett åkte vi upp med Diesel till mormor och morfar, de va hundvakt åt oss när vi åkte till Karlstad. Väl framme så hämtade vi ut biljetterna vid arenan men åkte sedan vidare till McDonalds och åt lite mat.
När det sen var dax att gå in i arenan så gick vi direkt och kollade i shoppen, Daniel köpte en Färjestad t-shirt till bebisen och två filmer om Färjestad till sig. När vi var klara i shoppen så gick vi och kollade in våra platser, och de var faktiskt mycket bra det enda som var anmärkningsvärt var nog att de satt en konstig/kuslig gubbe bredvid mig men jag överlevde ju som tur var ;p.
Hela matchen var spännande och bra men jag tycker att det borde ha blivit mer mål från båda lagen, framför allt Färjestad - som borde ha vunnit! Men vi hade i alla fall en rolig dag tillsammans även om det blev en förlust för Färjestad, men det fick i alla fall ett poäng så det är ju bra.

Nu väntar sängen är jättetrött, god natt! /B


7 dagar kvar till BF

Godmorgon!

Ligger och drar mig i sängen, i dag är jag trött för jag vet inte hur många gånger jag har vaknat i natt. Men lite tur har jag endå haft för jag har bara behövt gå på toa en gång (tror jag), inge kul att gå upp flera gånger per natt, de är ju så kallt här hemma.

Nu ska jag i alla fall strax klä på mig och gå ut en sväng med Diesel, jag hoppas det inte regnar. Sen blir det frukost och fix innan det bär iväg mot Karlstad och hockey!

I dag är det endast en vecka kvar till BF :D. Tänk att du snart är hos oss våran lilla skatt, såå vi har längtat och väntat, men snart all vänta över :)!

Ha en bra lördag! /B


Fredagsmys med pizza

Hela dagen har spenderats hemma hos Emma och Morten i Röfors det tog så långtid att fixa med bilen för Daniel och Morten för de strulade, men nu är den fixad och klar, duktiga karlar!

Kvällen har i alla fall spenderats framför tv:n med Daniel, vi har ätit hemmagjord pizza som jag bakade med tomatsås,ost,rödlök,kebab,tomat och gurka den var mycket god. Vi ha även ätit fredagsmysgodis och chips och dipp, köpte en ny sorts chips och den var faktiskt god så den kommer nog att köpas flera gånger.

I morgon spenderas mestadels av dagen i Karlstad på ishockey match, det ska bli kul. Vi ska kolla om vi hittar någon söt Färjestad body till bebisen, för något Färjestad plagg måste han/hon ju ha ;p.

/B


8 dagar kvar till BF

Hej!

I dag var det riktigt kallt ute när jag på morgonen var ute med Diesel, och dimma och frost var det med men nu har solen tittat fram och det har blivit ganska så fint väder.

Just nu är jag hemma hos Emma och Morten, Daniel och Morten fixar med bilen och jag och Emma umgås :).

Ikväll blir det förhoppningsvis hemmagjord pizza och fredagsmys med med min lilla familj, och jag gissar på att det blir att se på hockey med om jag inte har turen att kunna övertala Daniel att se på Xfactor.

" 8 dagar kvar till BF idag"

/B


HÖST!

Slänger in en bild från Diesels och min promenad som vi kom in i från för ett tag sedan!


9 dagar kvar till BF

Hej!

I dag har vi haft ett riktigt härligt höstväder, det har varit sol fast väldigt kallt. Jag har inte gjort mycket idag varit hos barnmorskan är det enda.

Besöket hos barnmorskan gick bra, allt såg bra ut med både mig och bebis och nu har bebisen nästan fixerat sig helt, hon sa att bebisen kommer att göra det närsomhelst så det känns jättekul :)

Nu ligger jag nerbäddad i sängen och ska snart kliva upp igen, har kollat på lite OC och tagit mig en powernap. Vaknar av att det ringer på dolt nummer , jag hatar när folk gör det jag gillar inte att svara det känns kusligt på någotvis, någon som håller med mig?

Och vet ni vad i dag är det ännu en dag närmare Bf, 9 dagar det ni!
Så om jag inte jag har fått några värkar och allt känns bra på lördag så åker vi till Karlstad och går på hockey. Istället för att bara sitta hemma och vänta på att bebisen vill komma ut så tänkte vi att vi skulle göra något kul så tiden går fortare. Vi har ju lika närma till Karlskoga sjukhus från Karlstad som hemmifrån så det är ju bra i fall det skulle sätta igång, inte för jag tror att det kommer att göra det men man kan ju alltid hoppas hehe :)

Kvällen ska spenderas med att kolla på halv åtta hos mig och kockarnas kamp!
Men nu en promenad med Diesel innan det blir mörkt!

/B


10 dagar till BF

Hej!

Förlåt för den dåliga uppdateringen. I dag när Daniel åkte till jobbet så skjutsade han mig och Diesel hem till mormor och morfar i Röfors så där har vi spenderat våran eftermiddag.

Vi var till sjön och gick med hundarna och så fikade vi på mormors nybakade bullar och surdegsbröd, de var mycket gott.

I dag har nedräkningen till Bf börjat på riktigt, 10 dagar kvar :).
I morgon ska jag till barnmorskan igen och se så allt är bra och förhoppningsvis är lilla bebisen fixerad nu.

Ska fortsätta kvällen med att kolla klart på halv åtta hos mig och sen bonde söker fru!

/B


Mörker = rädd

Har varit ute och kom nyss in och jag måste säga det att jag gillar verkligen inte att det är så mörkt ute, jag är faktiskt rädd.. Varje kväll när jag är ute med Diesel så inbillar jag mig saker, jag tänker att det ska hoppa ut någon från en bil ( om den ser övergiven ut) och anfalla mig och så tänker jag att om det lyser i någon lägenhet så kanske det är någon konstig som bor där som skjuter mig. Ni skrattar säkert åt mig när ni läser det här men det gör inte jag, jag är seriöst rädd och gillar verkligen inte att gå ut själv på kvällarna och jag är glad för varje gång som jag överlever. Jag undrar bara hur det ska bli sen när det är mörkt vid klockan fyra redan, det vill jag inte ens tänka på. Att vi bor i det här konstiga området eller vad man ska säga gör inte det direkt att man känner sig lugnare men förhoppningsvis ska vi flytta snart, så fort vi hittar något som passar oss!

Nu ska jag i alla fall krypa ner i sägen,kolla något avsnitt OC och vänta på att min Daniel kommer hem från jobbet!

Pusshej!/B


Första julklappen

Kom nyss in från kvällens promenad, det är verkligen ingen värme ute så tur man har en värnade vinterjacka. Behöver dock fortfarande nya höst/vinter skor för de har jag inga, ny mössa,vantar och halsduk behöver jag med så det ska inhandlas snarast som jag kan.

Har rensat ut lite ur min garderob och slängt lite kläder, gjort plats för bebisens kläder så nu har han/hon två lådor i stället för en så det är bra :).

Har slagit in min första julklapp och såklart är den till lilla bebisen, en mjuk praslig bok som jag tror kommer att uppskattas. Blev inte så jättejulig inslagning på paketet eftersom jag inte hade något julpapper men jag tyckte det blev ganska så fint endå!

Nu ska jag invänta att halv åtta hos mig ska börja och göra mig lite kvällsmackor.

/B


Vilodag

Hej!

Daniel åkte precis iväg till jobbet så jag och Diesel är själva här hemma, buhu! Saknar honom redan.

I dag ska jag inte lyfta ett finger här hemma ska bara lata mig hela dag, börjar med att krypa ner under täcket för att kolla några avsnitt OC och krama Diesel, idag känner jag för att inte göra någonting!

/B


Regnigt

Kvällens promenad var ingen höjdare precis, det regnade ute och det var inte lite heller så både jag och Diesel blev dynsura. Jag måste verkligen införskaffa mig ett par gummistövlar och regnjacka.

Men nu ligger vi båda i sängen och värmer oss, jag tog en varm dusch och det var verkligen värmandeskönt hehe ;p.
Nu ska jag kolla på ett OC avsnitt och vänta på att Daniel ska komma hem.

Pusshej och god natt! /B


J U L !!

Är det någon mer än jag som längtar efter julen?

Jag längtar jättemycket efter att få köpa julklappar och speciellt att få slå in dem och sätta dit fina etiketter. Om jag inte hade haft fullt i frysen så hade jag nog bakat lussebullar för det är jag verkligen så sugen på. Och julskinka, när börjar de sälja det? De är jag med sugen på, tänk er själva en julknäckesmörgås med en bit skinka och lite senap, det låter såå gott i mina öron, håller ni inte med mig?

Jag älskar allt med julen (tror jag), baka massa julgodis, sätta Nejlikor i apelsiner, julpynta, lyssna på fina julsånger, lucia och den första snön.

I år kommer vi vara en till i våran lilla familj vilket jag verkligen ser fram i mot, förhoppnigsvis så ska jag hinna med att baka och julstöka endå, en liten bebis tar ju upp mycket tid men vi är ju endå två föräldrar så det ska nog gå bra, man får helt enkelt ta sig tid.

Nog skrivet om julen, nu ska jag ut i höstvädret - julen får vänta ett tag till!


( julgranen från förra julen )



Myssss

Kollar på pengarna på bordet och myser med lilla Diesel, bra måndagskväll men saknar självklart min fina pojkvän!


Fikat med Jannika

Kom nyss hem från att ha träffat Jannika, blev en fika på bowlingen och en sväng in på Ica, alltid lika trevligt. Har längre tänkt att köpa ett nytt koppel till Diesel men aldrig kommit ihåg det men idag så äntligen när vi var inne på Ica så kom jag ihåg, blev ett nytt flexikoppel, ett blått mycket finare än det gamla och framför allt helt ;p

Nu blir det snart ut en sväng för rastning av hund och för att se om det nya kopplet får godkänt, men de tror jag.

Daniel jobbar som ni vet, så jag får spendera kvällen själv med min lilla hundvän. Har tänkt att tända lite ljus, göra mig goda smörgåsar och varm choklad och bosätta mig under en filt framför tv:n hela kvällen lång. Ska kolla på halv åtta hos mig, pengarna på bordet och underbart är kort. Så jag har fullt upp med mina program hela kvällen ;p.

Hoppas ni har haft en bra start på denna vecka, det har i varje fall jag! /B



Måndag 8 oktober

Hej!

Sitter och kollar runt lite på telefonen samtidigt som efter tio är på i bakgrunden. I dag var det Daniel som gick ut med Diesel på morgonpromenaden så jag fick sova lite extra, han var också gullig och gjorde frukost till mig och det uppskattades verkligen.

I dag har jag inplanerat att ta en fika med Jannika efter lunchen och efter de får jag se vad jag ska hitta på, kanske en höstpromenad i löven - det är så härligt.

/B


Myssöndag

När Daniel åkte iväg till Morten förut för att fixa med bilen så passade jag på att städa här hemma, så skönt att ha det gjort så jag slipper göra det i morgon ;p. Har även kollat på ett program om märkliga graviditeter som gick på fyran, det var om tre olika par om jag mins rätt. En tjej hade två livmodrar och hon blev gravid i båda och fick två barn, vilket egentligen typ är helt omöjligt enligt läkare/barnmorska. Så var det ett par som ville ha barn men inte kunde (kommer ej ihåg varför) men tjejens mamma (hon var 56 )ställde upp och var deras surgatmamma och fick trillingar. Det sista paret deras barn bodde utanför livmodern. Väldigt intressant program måste jag säga och helt sjukt vad konstiga saker som kan uppstå!

Nu på kvällsqvisten så har jag och Daniel haft mys framför tv:n, haft tända ljus och beställt hem Kina mat och även kollat på nya Johan Falk filmen som Daniel köpte, den var ganska så bra. Premiären av solsidan tre kollade vi också på och de var lika bra som vanligt så de var kul.

Nu är det dax att vila några timmar. I morgon ska jag ta en fika med Jannika, Daniel jobbar kväll så får se vad mer jag ska hitta på. God natt påer i alla fall och hoppas ni har haft en bra helg! /B


Hej,hej söndag

Gårdagen spenderades i Röfors hemma hos Emma och Morten. Daniel ska dit även idag och fixa med bilen så jag ska nog passa på att städa lite, behövs ju alltid konstigt nog.

Ikväll blir det i alla fall att äta något gott och ha myspys med min fina pojkvän, kolla på solsidan för det får man inte missa, är ju såå bra! Sen kanske hyra någon film, har inte bestämt oss ännu men det märks ju.

Nu blir det snart lunch, Daniel är och handlar något på Ica så får se vad det blir.

Ha en fin dag! /B


I Röfors

Hej!

Är hemma hos Emma och Morten uppe i Röfors och har varit det sen klockan 11. Daniel och Morten har fixat med våran bil hela dagen och jag och Emma har bara umgåtts, tagit en promenad, varit till Ica och hämtat pizza som vi nyss har ätit, gott vare!

Nu vet jag inte riktigt vad jag och Emma ska hitta på, Daniel och Morten ska i alla fall kolla på ishockey i några timmar är tydligen två matcher på rad som de ska kolla på så vi får roa oss själva.

I dag är det föresten endast två veckor kvar till Bf och jag längtar mer och mer för var dag som går, nu får tiden gärna gå snabbt!

Ha en fin lördag i det härliga höstvädret ! /B


X-factor

I dag har jag inte gjort mkt, varit ute på en liten skogspromenad med Diesel sen har jag inte gjort så mkt mer än det vanliga som att laga mat och städa, i dag blev det tacos till lunch mycket gott, som alltid kanske ska tilläggas.

Snart ska jag bege mig ut med Diesel, ska gå förbi Ica och handla lite godis till x-factor och lite bröd så man kan äta frukost i morgon.

Ska ni kolla på x-factor ikväll?

/B

Bjuder på en bild på dagens mage och en bild på Diesel från igår, nyklippt och fin!


Hej fredag femte oktober!

Vaknade nyss och känner mig för en gångs skull ganska så utvilad men jag antar att det bara är en tidsfråga innan jag blir trött igen.

Ska gå ut med Diesel nu och sen gå in och äta lite frukost och kolla på OC hade jag tänkt.

Idag har jag inga planer för dagen, men kvällen ska jag i alla fall spendera framför tv:n med lite gott, kanske kolla på x-factor.

Ha en fin fredag! /B


Klippt Diesel

Har spenderat dagen hos mormor och morfar idag, mormor och jag har höstklippt Diesel så nu är han fin igen ;p. Är ju som sagt kanelbullensdag idag med så vi fikade självklart på mormors goda kanelbullar.

Nu sitter jag och kollar på ett gammalt avsnitt av ensam hemma och kvällen kommer att spenderad på samma sätt antar jag, framför tv:n och det gillas för jag är trött och har endå ingen större lust att göra något annat.

/B


Kanelbullensdag

God morgon!

Daniel har stuckit till jobbet och jag funderar på att gå upp och göra mig lite frukost och ta med mig det in till sovrummet och ha, frukost i sängen mys med ett avsnitt OC eller två :). Jag tycker det låter som en himla bra idé så , så blire!

I dag är det kanelbullensdag, kanske man skulle köpa sig en bulle hehe, ja det får vi se. Nu upp och göra smoothie och smörgås! /B


Ansiktsmask vare

I dag har jag som ni vet haft en Belladag. Jag har för en gångs skull inte gjort någon hemmasyssla, har i stället kollat några avsnitt OC och bara vilat mig. Har även tagit ett varmt bad, plockat ögonbrynen och gjort ansiktsmask - känns så skönt!

Av dagen som är kvar så ska jag inte göra mycket, kolla på halv åtta hos mig och bonde söker fru!

Bjuder på en bild på mig med ansiktsmask, man är ju verkligen så snygg när man är nerkletad i hela ansiktet ;)

/B


Belladag!

Hej på er eller god morgon för jag vaknade faktiskt nyss. Har vaknat med jämna mellanrum som vanligt men nu när jag är förkyld/täppt så har jag vaknat oftare.. Ska strax kliva upp ur sängen och gå ut med Diesel i skogen, måste bara vakna till lite först.

I dag hade jag tänkt att ha en Belladag vilket i mina öron låter hur bra som helst ;p. Ta ett långt varmt bad, göra en ansiktsmask, fixa naglarna, fila fötterna, göra fotmask m.m det kommer bli kanon. Har haft för mycket för mig de senaste dagarna att jag känner att jag måste göra något för mig själv så jag hinner landa lite innan det är dax för förlossningen. I dag är det bara 17 dagar kvar till Bf och jag längtar såå, kom ut Nu!!

Ha en fin onsdag raringar! /B


Muffins

Nu är jag klar för dagen med allt jag som jag skulle göra och det känns så himla skönt. Bakade kladdkakemuffins och muffins med blåbär/hallon, de blev inte i det vackraste laget men kladdkakemuffinsen blev så där härligt kladdig, precis som jag vill ha dem ;p haha så glupsk jag låter!

Nu ska jag bara vila mig resten av dagen, håller på och bli förkyld och de vill jag verkligen inte, skulle nog vara jobbigt att behöva åka in till förlossningen snorig och täppt i näsan - så vila, vila,vila ska jag göra nu!

Ha en fin kväll! /B


Pirogbak

Ligger och tar igen mig i soffan efter en dags städning och bakning. Har varit lika huslig som i går och städat hela lägenheten och bakat piroger för första gången, de blev kanske inte världens finaste men kanske världens godaste haha! Gjorde några med kantareller och purjolök och några med köttfärs, ska snart baka blåbärsmuffins måste bara samla lite ny energi för det tar verkligen på krafterna att hålla igång :p

/B


Städningsdax

Hej!

Tänkte snart ta tag i städningen, väntar på att våran lilla diskmaskin ska bli klar så man kan lasta in lite ny disk, då blir det storstädning!

Allt är så komplicerat nu när man måste koka sitt dricksvatten eftersom det var någon läcka här igår i närheten, det tar ju hundra år innan vattnet blir kallt och man kan dricka det så funderar på om jag ska gå till Ica och köpa mig lite istället ;p. Får se hur jag gör, just nu orkar jag inte det, kom nästan nyss in från en skogspromenad med Diesel.

/B


Storkok/bakning

I dag har jag varit en liten husmor har lagat storkok på korvstroganoff, fläskfilégryta och lassagne som jag fryst ner i matlådor, har även bakat kärleksmumus även snoddas. I morgon ska jag fortsätta med mina matlådor eller jag ska göra piroger och så ska jag baka muffins ska även ta tag i städningen här hemma, hade inte ork till det i dag efter all matlagning tog ju 3-4 timmar allt som allt ;p.

När Daniel kom hem så åkte vi och hälsade på hans mamma, Emma,Morten och Adam var med där de var trevligt!

Nu är det dax för lite vila. Hoppas ni har haft en bra första oktober! /B


Första oktober

Nu har man vaknat till liv igen och har varit ute med diesel, så nu blir det att ta tag i alla dagens sysslor, börjar med att laga lite grytor :)

Ha en fin första oktober /B


God morgon

Daniel jobbar från 6-15 denna vecka så då sätter han alarm på 4.30, så jag har varit vaken sen dess. Jag har så svårt att somna om när han har åkt till jobbet när jag varit vaken ett tag, min mage börjar nästan jämt kurra och skrika efter mat. Jag brukar gå upp och göra mig frukost och äta den i sängen till en film, mys! så det gjorde jag idag med, leverpastejsmackor och blåbär/hallon smoothie fick det bli så nu är jag mätt och belåten.

Eftersom klockan inte är så mycket och det fortfarande är mörkt ute så tänkte jag se om jag kan sova någon timme till innan det är dax att gå upp.

I dag har jag nämligen tänk att städa, baka och göra några matlådor att frysa in, får se hur mycket jag orkar med.

Pusshej sålänge! /B


RSS 2.0