Fredag med Daniel

Hej!

I dag har jag och Daniel umgåtts nästan hela dagen :), han är ledig varannan fredag så han har långhelg!

Tog en lång sovmorgon, eller jag gick upp halv nio och gick ut på en liten runda med diesel och stoppade i mig en smörgås och en smoothie när jag kom in, sedan kröp jag ner igen hos min älskling och vaknade inte förens halv tolv.

Var till Ica och handlade lite gott till kvällen och Daniel var inne på systemet och köpte några öl. Vi har kollat på Färjestad - Frölunda match och jag måste faktiskt säga den var riktigt intressant, så det var kul att kolla på den. Kan även tillägga att Färjestad vann på straffar så jag har en glad karl här hemma.

Efter att ishockeyn var slut så gick vi ner till bowlingen en sväng, Daniel köpte en öl till sig där och en cola till mig. Det var inte direkt så mycket folk där så vi drog ganska så fort, men lite trevligt var det endå.

Nu kollar jag på film, Den där Marry! Daniel är nere hos grannen på en öl eller två, får se hur länge han är där, själv tänkte jag nog sova.

Hoppas ni haft en bra fredag!


Tankar..

Vad mycket man hinner fundera över när man får spendera eftermiddagarna/kvällarna själv. Jag vet inte om det alltid är något positivt, inte för min del. För så fort jag börjar tänka på något så får jag det alltid till något negativt i slutändan som jag sedan går och oroar mig för.

Jag måste helt enkelt sluta tänka för mycket konstigt och tänka lite positivt, eller har jag fel? Jag tror inte det, men att få lite bättre självkänsla skulle ju inte skada..

Aja, efter denna dag som har varit så är jag trött. Det tar på krafterna att vara gravid, även om man inte gör så mycket. Så nu blir det att sova och vänta på att min älskling ska komma hem från jobbet.

Puss och God natt! /B


Umgåtts med Denise

Har umgåtts med Denise ett tag i dag, vi gjorde inte så mycket gick till Ica och kollade på tv men trevligt var det.

Nu har jag nyss ätit en god smörgås, lite vindruvor och en smoothie så nu är jag mätt och belåten.

Kollar på halv åtta hos mig och myser med Diesel, snart börjar Robinsson, då blir det att ta fram påsen med naturgodis och äta ännu mer haha!

Ha en fin kväll! /B


Onsdag 29 augusti

Hej!

Sitter och kollar på ett gammalt avsnitt av bygglov och väntar på att Denise ska komma förbi. Daniel åkte precis till jobbet så får se vad denna dag har att bjuda på.

Ska i alla fall inte göra något ansträngande, är ganska så trött idag så jag ska nog mestadels bänka mig framför tv:n. Kolla lite på halv åtta hos mig, Robinsson och Dallas och så klart mysa med min lilla vovve.

/B


Nyss

Kom nyss in från en väldigt blöt promenad med Diesel, regnet bara öser ner inte kul.

Nu har jag i alla fall fått av mig alla blöta kläder och ligger nerbäddad i sängen. Ligger och tänker på hur det egentligen ska bli att ta hand om ett barn och en hund själv när Daniel är och jobbar, jag tvekar på om det verkligen går. Diesel får ju värsta rycken och börjar skälla rakt ut så fort han hör något när han och jag ska sova och Daniel är på jobbet, aldrig när vi alla tre ska sova. Jag antar att han ligger och väntar på att husse ska komma hem. Men att han ska hålla på som han gör när våran bebis kommer, det kommer inte att funka. Jag hoppas innerligt att han slutar för annars vet jag inte vad jag ska ta mig till...

Nu lämnar jag dagens bekymmer och sover lite är väldigt trött! God natt 

/B

Avslutar med en bild från ikväll när jag åt kvällsmat. Ignorera de fula ostbitarna haha !!


Fika

Kom hem för ett tag sedan efter en promenad med Diesel. Innan det så var jag och fikade med Jannika, det var trevligt. Blev också en sväng in till Ica och handlande lite mat.

Nu ska jag göra mig en god smörgås och te och kolla på halv åtta hos mig!

/B


Promenad

Ute på promenad med min älskade hundvän Diesel :)


Tisdagsmorgon

God morgon!

Har varit ute på den dagliga morgonrundan med Diesel och har precis fått i mig lite frukost.

Sitter nu och kollar runt lite på internet med Nyhetsmorgon i bakgrunden.

I dag var det ganska så ruggigt ute det kan inte varit många grader, det märks att Hösten är på väg! Vilket glädjer mig för då börjar första mötet med våran skatt närma sig :).

I dag hade jag tänk att jag skulle ta tag i att städa lägenheten och vika in all tvätt som tvättades igår, får se hur mycket jag orkar!

Ha en fin tisdag! /B


Tvätta, tvätta, tvätta

Nu har jag äntligen bäddat ner mig i sängen efter en lång,lång dusch. Jag är helt slut i kroppen efter all tvättande och springande i trappen upp och ner. Jag hade som sagt tänkt att jag skulle städa lite medans jag väntar på att varje maskin ska bli klar men icke, jag hade verkligen ingen ork till det. Det tar verkligen mer på krafterna än vad man tror att vara gravid, i vanliga fall så hade det inte varit något problem att städa men jag fixade ju disken i alla fall resten tar jag tag i imorgon.

Nu blir det att sova några timmar känns verkligen välbehövligt. God natt!!

/B


Fikat med Jannika

Har tagit en fika med Jannika på promenaden. Det var trevligt, blev en heldel bebis prat ( hon är också gravid) men även lite prat om annat.

Nu håller jag på och tvättar och jag är redan helt slut efter att ha burit/dragit ner hundra ton tvätt och sorterat i högar. Men en liten promenad med diesel så jag får lite frisk luft så ska jag nog orka med tvätten som är kvar plus att städa lite här hemma för det ser verkligen ut som tredjevärldskriget.

/B


Barnmorskebesök

Hej!

Kom hem från barnmorskan för ett tag sedan och allt såg såå bra ut. Höjdpunkten med alla barmorskebesök är ju helt klart att få lyssna på bebisens hjärljud, allt blir så himla verkligt då.

Tack för alla bra tips om vad som kan va bra att packa ner i BB väskan. Om ni skulle komma på något mer bra så äre bara att tipsa på ;).

Tänkte att ni skulle få vara med att gissa när bebisen kommer,vilket kön de har och så längd och vikt. Jag gör en lista på alla som är med sen och så får vi se vem som är närmast eller har rätt.

Bf enligt RUL är 20 oktober
Bf enligt sista mensen 14 oktober

Gissa på! :)

/B


.....

Har bäddat ner mig i sängen och ska snart sova, väntar på att Daniel ska komma in med Diesel.

Morgondagen kommer att bestå av tvättning och städning och även ett besök hos barnmorskan. Så om jag ska orka med våran stora tvätthög själv i morgon eftersom Daniel jobbar eftermiddag så får det bli några timmars vila nu.

God natt påer och hoppas ni haft en bra helg! /B


Igår kväll och i dag

I går kväll kom Emma och Adam hit och umgicks med mig, vi åt lite mat och satt mest och prata hela kvällen, trevligt var det.

I dag har jag inte gjort någonting hittills legat framför tv:n och kollat på reprisen av Dallas som gick i veckan och jag måste faktisk säga att jag tycker att det var bra.

Nu när jag har fått hem våran skötväska så har jag börjat fundera på vad man ska packa ner för något i den? Kläder och så är ju självklart men om ni har några bra tips på annat behövligt och bra så skulle jag bli mycket glad om ni ville dela med er till mig om dem :).

I morgon så ska jag till barnmorskan igen så får se om allt ser lika fint ut med bebis då men det tror jag allt.

Ha en fin söndag! /B


Marknad

Hej!

Har varit på marknad i Tiveden med mormor och morfar köpte lite marknadsgodis och något gott bröd, fanns nästan bara garner överallt så fyndade inget.

Hanna var här nyss en sväng och sa hejdå eftersom hon på tisdag natten till onsdag sticker till Polen och pluggar till läkare. Det känns sorgligt för nästa gång vi ses är kanske inte förens till jul. Men jag är glad för hennes skull att hon har kommit in på läkarlinjen och jag vet att hon kommer klara det bra!

Ikväll kommer Emma och Adam hit och umgås, våra karlar ska gå till Kurt och ta några öl och umgås där så vi håller oss nog här ikväll.

/B


????

Vart tog inlägget jag skrev vägen?? Jag hade skrivit ett långt inlägg om dagen men det verkar som om bilden på vagnen som vi hämtat hem i dag bara kom med :/. Jaja orkar inte skriva om så ni får nöja er med en liten bild på barnvagen ( dock ganska dålig ).

Hoppas ni har en fin fredag! /B


Marieberg


Hämta barnvagn

Hej fredag!

I dag vaknade jag vid tio så jag är pigg som en mört. Det första jag gjorde när jag vaknade var att ringa till babyproffsen för att meddela att vi kommer i eftermiddag och hämtar våran vagn och skötväska, man skulle nämligen göra det så de kunde förbereda och plocka upp vagnen ur kartong. Jag är helt extas i dag såå jag har väntat på denna vagn, det känns bra att den kom fem veckor tidigare men jag har endå väntat i 10 veckor så det är tillräckligt länge ;p.

Får se om det blir något annat kul inhandlat något brukar ju alltid bli.

Efter vi varit i Örebro så ska vi ev åka hem till Daniels mamma och hälsa på ett tag och efter det så blir det nog bara tvmys, i alla fall för min del.

Ha en fin fredag! /B


Firat Amanda och Veijo

Har varit och firat Amanda och Veijo i dag på eftermiddagen, det var trevligt. Det bjöds på god fika och tårta som jossan hade bakat. Fick också träffa Amandas pojkvän för första gången,(var på tiden ;p) han verkar vara en riktigt rar kille.

I morgon så blir det att åka till Örebro och hämta vagnen ( så jag längtat ) och kanske handla något mer om jag hittar något kul.

Nu ska jag sova och hopps på lite mer sömn denna natt, god natt!


Födelsedagsfirande

Hej alla finisar!

I dag har jag hittills inte gjort så mycket. Gått en sväng till Ica och handlat lite till dagens lunch tänkte mixa ihop någon fläskfilépastasås med färskpasta, låter gott i mina öron så får hoppas att det smakar lika bra :).

I dag vaknade jag vi fyra och kunde verkligen inte somna om, Daniels alarm ringde vid halv fem och så snozza han till tio i, när han åkte till jobbet runt halv sex så var jag fortfarande vaken så jag kollade på film och åt frukost i sängen. Vid halv sju så bestämde jag mig för att sova en stund och när jag väl somnat så vaknar jag av att diesel skäller på grannen som ska till skolan. Jag somnar om en stund och sen vaknar jag igen av att diesel skäller då är det en städare som städar trappuppgången. Jag får damp på Diesel ( kan jag få sova lite lixom) och somnar sedan om igen, när jag för tredje gången vaknar av diesel så får jag nog och går upp, så det är inte en allt för utvilad Bella idag om man säger så.

I eftermiddag så ska jag åka till Finnerödja för att fira min kusin Amanda och Veijo ( hennes pappa ) som fyller år, så grattis till dem!

Nu ska jag fixa disken och sen gå ut med diesel, efter det fixa maten!

Bjuder på en bild från denna graviditetsvecka. V.32 (bilden tagen i tisdags 31+3)

/B


Städardag!

Hej!

I dag har det varit en riktig städdag för min del, dammsugit, dammat, skurat m,m jobbigt var det men såå skönt efteråt.

Fick ett sms från baby proffsen att våran vagn har kommit, skulle komma i slutet av september så jag hoppas det stämmer för nu är jag verkligen extas. Ska ringa dit och kolla på fredag om den kommit och har den det så åker vi in och hämtar den :) - glad tjej!

Nu är det dax för några timmars sömn i morgon väntas födeledagsfirande för min kusin Amanda och Veijo.

God natt!! /B


Hej hej tisdag 21 augusti

Hej!

I dag har jag inte gjort mycket mer än vardagligheter. Har nyss läst några gravid tidningar och druckit lite te finns en heldel intressant att lösa i dem faktiskt. Nu sitter jag och väntar på att halv åtta hos mig ska börja.

Igår var jag som ni vet hos barnmorskan för att kolla att allt står rätt till med bebis och allt såg så fint ut :).

På föräldragruppen pratade vi om förlossning och så fick vi se en film om det, det kändes bra att få lite fakta om det.

Nej nu börjar strax halv åtta hos mig så ha en fin kväll! /B


Underbara känsla

Nyduschad från topp till tå och en renbäddad säng att gå och lägga sig i, det finns inget som kan toppa den underbara känslan. I natt kan inget störa min skönhetssömn!!

God natt!! /B


Söndag = vila

Hej!!

I dag har jag verkligen inte gjort någonting, vilat mig hela dagen men det är ju söndag så då ska man vila.

I morgon måndag ska jag till barnmorskan och kolla så allt är bra med det lilla livet och så ska jag på föräldragruppen, det är sista gången på ett tag nu, vet att det är en gång till men det är inte förens om en månad så det dröjer.

Hoppas ni har haft en bra helg!

/B


Just nu..

Just nu om jag bara kunde så skulle jag sticka här ifrån, långt bort ta in på hotell och bara göra saker som jag tycker om, bla shoppa, äta gott och bara vara.

Jag är så trött på precis allting just i detta Nu. Att alltid varje jävla helg få spendera den själv hemma tillsammans med Diesel, missförstå mig rätt jag älskar min hund men det skulle va kul i fall jag också kunde få hitta på något ibland. Så fort jag ska göra något så är det alltid jag som ska skynda mig hem till diesel så han inte ska få va själv förlänge, varför ska Jag alltid göra det. Så det slutat alltid med att jag skiter i att göra något kul eftersom jag inte vill ha något att behöva gå hem till...

Det är nu när jag är gravid som jag ska ta vara på tiden innan jag blir mamma och göra saker för sen är det inte lika lätt och då har jag annat att tänka på..
(Och det verkar som det är någon som tänker detsamma)

Sen en till sak som jag stör mig på som jag inte kan sluta tänka på. Det var när jag var inne på Ica i dag. Då var det en tant eller äldre kvinna som jobbar där som satt i kassan när jag skulle betala som frågade: När kommer bebben? Och jag svarade oktober, då sa hon oj ja då hinner magen bli ännu större.
Alltså hur kan hon säga något sånt, för det första har jag aldrig pratat med henne, hon säger knappt hej i kassan lixom, för det andra ja magen kommer bli ännu större men min mage är normalstor nu så jag är inte allt för orolig, jag ligger på medelsvensson kurvan när man mäter magen hos barnmorskan för det brukar hon säga så det så och för det tredje så är alla gravid magar olika så du käringen på Ica kan bara hålla käften och sluta bry dig om min gravid mage du känner mig inte ens.

Sen är jag så himla trött på alla som säger att min fina vän Emmas barn är så himla stor och tung ( till henne ). Han är inte as stor som alla verka tycka, han är bara lite knubbig. Han följer sin kurva fint ska ni veta. Och han är världens sötaste lilla Adam . Så ni som håller på och säger Gud vad stor han är osv till Emma, ni kan oxå hålla käften tycker jag. Tycker ni det så kan ni hålla det för er själva, vad skulle ni tycka i fall någon sa så om ert barn hela tiden? Själv skulle jag inte tycka det var så himla kul, jag skulle bli leden och ta illa upp. Så tänk er för innan ni öppnar käften nästa gång!!!

Ja det var lite damp som jag var tvungen att få ur mig!

Dagen i dag har inte bara varit ensam och tråkig. Vid halv fem tiden så drog vi till Emma och hennes familj i röfors och lagade tacos tillsammans och åt, det var trevligt. Daniel och Morten kollade hockey och jag och Emma umgicks med hennes mamma och bror som kom förbi en sväng. Sen vid halv åtta tiden kom Cirre och hämtade Daniel och samtidigt passade på att skjutsa hem mig och Diesel. Daniel och Cirre åkte vidare till Örebro och jag och Diesel spenderade kvällen här hemma.

Nu är jag trött och efter att få dampa ur mig lite så kan jag nog somna bra, jag hoppas på det. God natt!!


Umgås..

Blev en bra fredag kväll, gick till Ica en sväng och handlade lite. Efter det så gick jag hem till Bella och umgicks med henne, Hanna och Bellas syster Emma, det var trevligt.

Nu har jag varit hemma i några timmar, kollat på lite utav en Beck film men bestämde mig för att det var dax att få lite sömn nu.

Så nu säger jag God natt! Hoppas ni haft en trevlig dag!

Pusshej /B


Fredag

Hej påer!

I dag är det lika härligt väder som det varit hela veckan så det är en bra början på helgen.

I dag har jag hittills bara gjort vardagligheter så som städa, laga mat och plockat här hemma.

Nu sitter jag i soffan ny duschad och fixad för kvällen vet inte riktigt än vad den har att bjuda på men det visar sig.



Hoppas ni får en fin fin fredag i alla fall :). /B


Sova

Kom typ nyss in från dagens kvällsrunda med Diesel men har även tagit en dusch med. Nu ligger jag nerbäddad under täcket och väntar på att min älskling ska komma hem från jobbet. Kommer hem om typ en timme så jag hinner sova en stund innan.

I morgon är det fredag, får se vad dagen bjuder på då!

God natt från mig och Diesel :).

Puss/B


Städat ur skåp

Hej!

I dag har jag städat ut lite i endel skåp här hemma men finns fortfarande många kvar. Det fanns en heldel att slänga, bar ner det mesta till källarförådet och passade på att gå igenom det mesta där och jag konstaterade att jag nästan vill slänga allt som är där nere så när jag har tid och ork så ska jag be min snälla mormor och morfar att följa med mig till soptippen och slänga all skit så jag blir av med det.

Man mår så mycket bättre av att göra sig av med saker som man inte behöver, man får in ny energi i lägenheten om ni förstår vad jag menar.

Jag har inte bara städat i dag, jag har även hunnit med en glass i det fina vädret med Emma, Adam och lilla Diesel det var gott!

Nu sitter jag och kollar på sommar med Ernst får se vad jag ska hitta på efter det.

/B


God natt!!

Efter denna långa dag så är jag helt slut, så jag tar med mig min fyrfota vän Diesel och kryper ner och sover och hoppas på att morgondagen bjuder på lika underbart väder och kanske något äventyr! (hehe)

God natt mina vänner!

/B

( denna söta bild på mig och älskling får avsluta denna dag )


Promenad till mormor och morfar med Diesel

Var som ni vet på föräldragruppen förut och den här gången så var det roligare än sist. Det var en till tjej så vi var i alla fall tre, i dag pratade vi om amning och så fick vi se en film om det ganska så intressant faktiskt, nästa vecka tror jag vi skulle prata om förlossning det blir nog ännu mer intressant.

Efter föräldragruppen så gick jag hem till Diesel och tog med honom på en lång promenad till mormor och morfar, är väl 4-5km dit men i denna värme som vi haft i dag så kändes det typ dubbelt så långt ;p. Det har varit riktigt härligt ute hela dagen, så skönt med lite sol och värme äntligen så jag klagar inte!

Nu kom jag hem från Ica för typ en timme sedan, var där och handlade med mormor och morfar eftersom de endå skulle dit så köpte lite smått och gott.

Kvällen avslutas med filmen på sexan och en god hallon/jordgubbs smoothie.

/B


Onsdag 15 augusti

Hej!

Har nästan nyss fått i mig lite mat och i dag blev det potatis, kebabspett och sås helt okej.

Om en timme så ska jag vara på föräldragruppen som börjar vid tre så jag ska snart fixa mig lite och dra iväg dit.

Annars idag så får jag se om jag ska städa ur lägenheten eller kanske ta en promenad till mormor och morfar med Diesel, får se vad jag orkar.

/B


Långdag

Det känns som om det har varit en långdag i dag så jag kryper ner i sängen med min lilla Diesel och sover en stund innan jag blir väckt av att min älskling kommer hem från jobbet. ( eller rättare sagt diesel väcker mig med sitt skall ).

I morgon blir det föräldragrupp och om jag finner ork så tänkte jag rensa lägenheten på onödigt skit för det behövs verkligen. Jag mår seriöst dåligt av att veta att skåpen är fulla med skit så det behövs göras, om inte i morgon så snarast!!!

Hoppas ni har haft en bra dag, nu släcker jag lampan. God natt!!


Längtar efter hösten lite smått..

Satt och kollade på bygglov förut och när det var reklam så sappade jag över till ettan där visades Allsång på Skansen för sista gången för i år/sommar. Det är lite sorgligt att sommaren snart är slut det är bara två veckor kvar på sommarmånaderna sedan går vi in i september och höstmånaderna. Även om det inte har varit den bästa sommaren pga vädret så gillar jag endå sommaren för då är det ljust på kvällen/natten så en sen kvällspromenad är så mysigt. Men eftersom sommaren endå har varit som den varit så har jag börjat längta lite smått till hösten. Hösten är såå vacker med alla löven som färgas, alla gosiga koftor som man kan köpa, att tända massa ljus och krypa ner under en filt i soffan med en kopp te med sin älskade låter väldigt lockande tycker jag. Och längtan efter hösten i år är ju så klart extrastor eftersom vi ska få träffa vårat lilla höstbarn.

/B

(en bild på början av hösten förra året)




Ingen föräldragrupp

Hej!

Vi har ett underbart väder i dag som jag tänkte gå ut och njuta utav.

Från klockan två till tre så stressade jag typ ihjäl mig för jag hade massa att fixa plus mig själv för att sen vid tre va vid barnmorskan för föräldragrupp vid tre. När jag väl är där typ fem i så var det bara jag, satt och väntade till tio över och tänkte hela tiden; jaha blir det bara jag idag. Så jag går och knackar på dörren ( tio över ) för att se om det blir någon föräldragrupp idag, igen öppnar, men jag ser en kvinna så jag går fram och frågar henne och hon säger att det är i morgon, jag har tagit fel på dag!! Jag tycker synd om mig själv och går hem igen men ser det positiva att jag har fått en liten promenad.

Nu har jag pratat med Emma i telefon och vi bestämde att vi skulle ta en glass så det ska vi göra nu!

Hejsvejs! /B


Tisdag 13 augusti

Var med Emma och söta lilla Adam förut, vi gick till bowlingen och fikade lite. På vägen hem så gick vi förbi biblioteket och hämtade ut en bok till Adam som han skulle få och så gick vi in på Ica en snabbis med.

Nu är jag hemma och gör inte mycket, kom nyss in från en liten promenad med Diesel vi väntar på att Wallander filé en på fyran ska börja. Daniel jobbar kväll denna vecka så vi får spendera kvällarna själva jag och Diesel men om man ska se något positivt i att va själv så är det att jag får bestämma vad som ska visas på tv :), och inte är det sport kan jag lova ;p.

Påtal om något annat. Det här med att vara gravid är verkligen något helt fantastiskt och jag är verkligen så himla tacksam för att jag verkligen kan bli med barn och jag njuter till fullo varje dag. Men sen finns det saker som är mindre kul i allt det underbara och det är alla kilon som man lägger på sig, jag vet att bebisen mår bra att man går upp och allt det där och jag vet att man tappar de flesta kilon efter graviditeten men det är verkligen jobbigt att se kilo efter kilo som man går upp. Jag har aldrig vägt så här mycket i hela mitt liv förut... Jag antar att det bara är att gilla läget och ta tag i min vikt efter att vårat lilla mirakel tittat ut för nu finns det inget att göra. Men jag kan också säga det att de här extra kilona är såååå himla värt det, jag skulle aldrig i hela mitt liv byta bort att inte vara gravid.

Nej nu ska jag kolla lite tv och tänka på något annat. Pusshej /B


Umgås med Emma

Hej!

Har nyss ätit lunch och i dag bestod den av frukostkorv,potatis och morotsstuvning, det var mycket gott!

I dag vid tre så ska jag umgås med Emma vi ska ta en fika och sen får jag se vad vi hittar på.

I morgon är det föräldragruppen igen, jag hoppas att det kommer lite fler och att det blir lite roligare denna gång.

Nu ska jag fixa mig lite och här hemma! Puss /B


Lugn söndag

Har haft en lugn och mysig söndag tillsammans med mina käraste, Daniel och Diesel. Vi har bara kollat på tv och myst hela dagen lång, söndags mat även kallat pizza från grindstugan har även gott ner.

Kan inte sluta tänka på vilka fina vänner jag har, jag är lyckligt lottad som har dem i mitt liv.

Nu ska jag krypa ner i sängen med min fina pojkvän ( och Diesel sötnos såklar )och kolla på film och sova så, God natt!

/B


Baby shower!

Hade en mycket trevlig kväll igår på min baby shower hemma hos Emma. Det bjöds på mycket god mat ( kallskuret ), fika, frågesport och present öppning. Jag är så glad och tacksam för allt jag fick och för alla fina vänner som kom, tusen tack! Och ett extra tack till min fina vän Emma som stod för kalaset, du är för bra!

I dag är det söndag = vilodag så i dag ska jag bara ta det lugnt och mysa med min älskling!

Puss /B

https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-2/791799/images/2012/pic_502782c09606ee282c000084.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-2/791799/images/2012/pic_502782c09606ee282c000084.jpg">https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-2/791799/images/2012/pic_502782c09606ee282c000084.jpg%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-2/791799/images/2012/pic_502782c09606ee282c000084.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-2/791799/images/2012/pic_502782c8ddf2b3250300005a.jpg">https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-2/791799/images/2012/pic_502782c8ddf2b3250300005a.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-2/791799/images/2012/pic_502782c8ddf2b3250300005a.jpg%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-2/791799/images/2012/pic_502782c8ddf2b3250300005a.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-2/791799/images/2012/pic_502782e2ddf2b33415000024.jpg">https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-2/791799/images/2012/pic_502782e2ddf2b33415000024.jpg">https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-2/791799/images/2012/pic_502782e2ddf2b33415000024.jpg%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-2/791799/images/2012/pic_502782e2ddf2b33415000024.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-2/791799/images/2012/pic_502782e5e087c36d3500005e.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-2/791799/images/2012/pic_502782e5e087c36d3500005e.jpg">https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-2/791799/images/2012/pic_502782e5e087c36d3500005e.jpg%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-2/791799/images/2012/pic_502782e5e087c36d3500005e.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-2/791799/images/2012/pic_50278321ddf2b33b2f00000b.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-2/791799/images/2012/pic_50278321ddf2b33b2f00000b.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-2/791799/images/2012/pic_50278329ddf2b3215e000075.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-2/791799/images/2012/pic_50278329ddf2b3215e000075.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-2/791799/images/2012/pic_502783cf9606ee5155000008.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-2/791799/images/2012/pic_502783d79606ee4f0300000c.jpg" class="image">


Namnsdag!

Hej!

Lördag i dag då vilket betyder ny gravvecka :). Jag har också namnsdags i dag ( andra namn) susanna, så grattis till mig!

Nu ska jag strax gå ut med diesel och sen fixa lite mat, får bli fisk och potatis för det är jag sugen på.

Ikväll vid sextiden så ska jag hem till Emma på Baby shower det känns roligt och spännande det ska bli kul att se vad hon hittat på.

Ha en fin lördag! /B


Fredagsmys med Diesel

Jag var så rastlös förut så jag och Diesel följde med mormor och morfar till finnerödja och hämtade Amanda och skjutsade henne till Askersund. Vi passade på att ta en glass i hamnen, det var gott ! Stannade också vid Ica och köpte lite fredagsmys till mig och Diesel så nu sitter vi nerbäddade under en filt och myser och kollar på tv, just nu ser vi på Berg flyttat in. Hoppas ni har en trevlig fredag! /B


Fredag 10 augusti

Hej raringar!

I dag har jag varit ute på en liten promenad med diesel i skogen och jag blev faktiskt sugen på att plocka lite blåbär så ska nog göra det någon dag nästa vecka.

Tommy har varit här på en koppkaffe och överlämnat en försenad födelsedagspresent så det tackar vi för :).

I morgon går jag in i en ny gravvecka, 31. Det går såå fort, då är det endast 70 dagar kvar till Bf. Det kändes som i går det var vi fick plus på gravtestet men nu var det ju faktiskt flera månader sen, jag längtar mer och mer för varje dag att få träffa våran lilla skatt även om jag också blir mer och mer rädd för förlossningen men förhoppningsvis så ska det nog gå bra.

/B


Rastlös

Hej!

Vilket trevligt väder vi har i dag, det regnar inte och solen tittar fram, de gillas. Jag är så rastlös, Daniel jobbar och jag och Diesel har inget att göra, eller det finns ju alltid något som behöver göras här hemma men det är inget kul. Funderar på att möblera om lite men det är inte det lättaste i en trång lägenhet men får se. Ska nog ta mig en långpromenad sen i alla fall. Nu får det bli fix! Pusshej /B


Umgåtts med Emma

Hej!

Idag har jag umgåtts med Emma, vi gjorde inte mycket va hemma hos henne bara. Nu sitter jag och kollar på Barcelona - Manchester United som spelas på Ullevi i Göteborg. Inte så kul men som sagt så är det de enda som visas här hemma nuförtiden, men det finns inte mycket annat att kolla på så det gör det samma. I morgon är det redan torsdag, har inte något inplanterat så bli väl en lugn dag här hemma bara, vilket kan vara skönt för en gravid kvinna som jag är ;p. På lördag där i mot så var det en fågel som viskade i mitt öra att det ska bli en Baby shower för mig hemma hos Emma så det ska bli himla kul, det ser jag fram i mot :). Nu ska jag snart gå ut med Diesel och sen ta mig en dusch innan det blir att krypa ner i sängen. Puss /B


Dagen !!

Har haft en bra dag och fått lite gjort som jag skulle, vikt all tvätt, diskat och dammsugit. Nu har jag bara damma kvar i morgon, skura och plocka lite här i lägenheten. Var ju som ni vet på föräldragruppen idag, det var bara jag och en till tjej där, de andra kunde inte komma. Vi såg en film och pratade lite, var inte så kul som jag hade trott att det skulle vara men kanske blir bättre nästa gång. Nu är jag i alla fall trött och ska sova så, god natt!


Föräldragrupp

Hej påer! Hoppas ni har det bra i det "fina" vädret. Nu drar jag iväg på föräldragrupp, det ska bli intressant :) puss/ B


Äntligen färdig

Är äntligen klar med all tvätt, eller har varit det ett tag tror det blev fem maskiner med barnsaker och kläder, en hel del med andra ord trodde faktiskt inte att det var så mycket. Men nu är jag äntligen klar så det känns skönt att slippa tänka på det nu är det bara vagnen som saknas och våran lilla bebis. Nej nu ska jag ta en lååång dusch och sen inte göra så mycket mer på hela dagen! Pusshej! /B


Ny vecka!

Hej! Då var det måndag igen och ny vecka. Har inte alltför mycket inplanterat denna vecka men i dag så ska jag tvätta och i morgon så ska jag städa och gå på föräldragrupp, det ska bli kul och intressant. Har nyss fått i mig lite mat, korvstroganoff och ris fick det bli i dag och det var mycket gott, nu ska jag gå och vila lite med Diesel innan det ska tvättas! Puss /B


OS

Har nyss kollat på 100m men, Bolt vann. Tv:n här hemma går verkligen varm det visas bara OS, har jag tur kanske jag kan få se halv åtta hos mig ;p. Men det är ju tur att det är helt okej att titta på ibland i alla fall. Har umgåtts med Hanna en sväng idag, vi var till rastpunkt och köpte glass och så kollade vi på film, trevligt var det :). I morgon har jag bokat tvättid så då ska jag tvätta alla bebiskläder och allt annat till bebisen som behöver tvättas, kuligt! Nej nu ska jag strax krypa ner i sängen med min lilla man och stora man hehe, God natt! Bjuder på en bild på Hanna som ett avslut på denna dag :)


Väntar på Hanna

Hej! Hoppas allt är bra med er! Har nyss fått i mig lite mat, Daniel fixa maten i dag så det blev pizza haha ja men det är ju faktiskt gott ibland. Sitter nu och väntar på min fina vän Hanna som ska komma och umgås med mig. I går gick jag in i en ny graviditetsvecka v30 (29+1 idag) veckorna bara svischar förbi, nu är det inte långt kvar. Det börjar faktiskt att märkas, jag blir större och större, man känner varenda liten rörelse i magen, jag får springa på roa oftare och jag tor faktiskt att jag är hungrigare än förut. Det är en obeskrivlig känsla att veta att man bär på sitt barn, det är så svårt att fatta att jag snart, om bara några veckor kommer att få träffa vårat lilla mirakel - det är så spännande! Bjuder på en magbild ( dock från v29, ny kommer en annan dag ) Puss/B


Bra dag tillslut !

Hej! Det blir aldrig som man har tänkt sig. Daniel och jag åkte in till Örebro vid två, åt lite mat och kollade lite köpte ett nytt batteri till bilen ( verkligen behövligt ) men sen skulle vi åka vidare in till stan efter de och gå på bio och äta men Daniel hade ingen lust med det så vi köpte två filmer massa goda frukter, kallskuret och baguette och bestämde oss för att vi skulle ha en myskväll hemma istället. Jag blev först lite besviken eftersom jag hade sett fram imot att gå på bio men en helkväll hemma med massa godsaker med min älskade sneaky det kan aldrig bli fel så jag är faktiskt mer än nöjd! Nu ska vi snart kolla på film nummer två och fortsätta myspyset, ska bara kolla när Svensken hoppar längdhopp ( os säger jag bara ). Ha en fin kväll! /B


Dagen = :/

Hej! Dagen började bra, jag och Daniel bestämde att vi skulle ha en heldag i Örebro och Marieberg. Vi skulle shoppa lite och sedan avsluta med bio och middag. Men eftersom vårat batteri på skitbilen inte funkade så kom vi aldrig iväg, så i morgon om vi har hundvakt så ska vi sticka dit istället, jag håller tummarna och hoppas på det bästa! Umgicks i alla fall ettag med Emma, vi stack till Morten och Daniel som var hemma hos Kurt. Det var helt okej men långt ifrån vad jag hade väntat mig av denna kväll. Nu ska jag i alla fall sova och hoppas på lite mer tur i morgon. God natt!!


Promenad med Hanna

Hej! I dag har jag mest bara tagit det lugnt, karro och cirre kom förbi runt halv ett med en liten födelsedagsblomma så vi fika lite. Sen vid sextiden så skrev Hanna ett sms och fråga om vi skulle ta en kvällspromenad så det gjorde vi, det var trevligt. Nu sitter jag och kollar på tv, någon dålig film som heter step brothers håller på och somnar närsomhelst så jag ska ut med Diesel en snabbis och sen duscha och lägga mig. Har blivit så trött på kvällarna på senaste tiden, känner mig som en pensionär men jag antar att det har med graviditeten att göra. God natt säger jag nu! Puss / B


Barnmorskebesök

Hej! I dag går vi in i den sista sommarmånaden, får hoppas på lite bättre väder den här månaden. Kom hem från barnmorskan för ett tag sedan mätte magen, kolla blodtryck, sockervärde och lyssna på bebisens hjärtljud, allt såg jättefint ut och jag följer kurvan bra. Fick också tiderna för när föräldragruppen börjar och ska va, börjar redan på tisdag klockan 15.00 så det ska bli kul. I dag ska jag umgås med min syssling Madde vi ska åka till Askersund och köpa glass i hamnen. På kvällsqvisten så ska jag och Daniel va barnvakt till Adam en stund. Nu ska jag fixa lite här hemma som vanligt, ha en bra dag! /B


RSS 2.0