Sista dagen på 2009

Hejsan!

Nu är sista dagen på 2009 inne och det betyder att om några timmar är det nytt år och jag ska börja med mina nyårslöften. ( som jag ska hålla i år). Jag har precis ätit mat, kyckling med parma skinka och feta ost och till de nån potatis grej och sallad en riktig toppen middag blev det.

I dag har Daniel och jag också varit tillsammans i 2 hela år det firar vi med att ge varan en fin gåva.
Daniel fick en snygg champion klocka av mig. och utav Daniel fick jag 3 örhängen, smink och ett lakris ljus.

I år  välkomnar jag det nya året tillsammans med min pojkvän och mina vänner, vi ska umgås och ha trevligt tillsammans. Festa till det lite också med en god drink eller två. 

Nu ska jag strax hoppa in i duschen och fixa till mig.

Ha en Toppenkväll och ta det lungt.

GOTT NYTT ÅR!


2009

Hej!

Nu börjar året närma sig sitt slut och åren går bara fortare och fortare. Tänkte skriva en " års lista" eller vad man ska säga av året som har varit som alla alltid gör. (läs längre ner).

I dag har jag fördrivt större delen av min tid i Örebro med Amanda. Köpt lite smink, en kjol, underkläder och sen en tvåårs present till Daniel för i morgon har vi varit tillsammans i 2 hela år, känns inte som det för tiden har bara runnit i väg, blir vell så skulle jag tro.

I morgon är det nyår, vet inte vad som händer faktiskt mer än att jag ska vara med Emma, Daniel och Danne. vi kanske dra iväg ut till skogen i finnerödja för Karros bror skulle ha fest, men vi får se vad som händer i morgon.


2009

1. Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Ja jag har gjort både bra och dåliga.
2. Höll du några av dina nyårslöften? Har inte haft några eftersom jag endå int håller dem, men nästa år ska jag ha några stycken och då tänker jag hålla dom med.
3. Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år? Ja! Kurt och Jennie, Grattis till dem!
4. Dog någon som stod dig nära? Nej och tur är det.
5. Vilka länder besökte du? Inga, endast Sverige!
6. Är det något du saknat år 2009 som du vill ha år 2010? En mer hjälpsam kar i hemmet ;)
7. Vilket datum från år 2009 kommer du alltid att minnas? 7-8 Augusti
8. Vad var din största framgång 2009? Att jag har blivit väldigt duktig på att laga mat. Att jag aldrig ger upp med saker och ting även om det känns som ett helvete i bland.
9. Största misstaget? finns säkert många, men kommer inte på något speciellt nu.
10. Har du varit sjuk eller skadat dig? Ja, jag har haft en vagel i ögan, det gjorde jätteont och var as snuskigt.
11. Bästa köpet? En adapter till min diskmaskin så man kan använda den, så himla skönt att slippa diska.
12. Vad spenderade du mest pengar på? Om man inte räknar med Mat så är det ng kläder och saker till hemmet.
13. Gjorde någonting dig riktigt glad? Massvis!
14. Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2009? Sexy Bitch, i got a feeling
15. Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år? Jag vet inte känns som ledsnare.
16. Vad önskar du att du gjort mer? Skött skolan bättre, pluggat till körkortet mer, sagt nej oftare till saker och ting. Gjort mer saker som jag vill göra.
17. Vad önskar du att du gjort mindre? Spenderat pengar på skit!
18. Hur tillbringarde du julen? Med min pojkvän, moster Anki och hennes kille, mina kusiner och mormor och morfar.
19. Blev du kär i år? Nej, va redan
20. Favoritprogram på TV? Andra Avenyn
21. Bästa boken du läste i år? Räcker det om jag älskar dig- Katarina Von Bredow
22. Största musikaliska upptäckten? Vet inte
24. Något du önskade dig och fick när du fyllde år?  En bänkdiskmaskin
25. Något du önskade dig men inte fick? Nej
26. Vad gjorde du på din födelsedag 2009? Gick på krogen med världens bästa Daniel och Hanna, och Danne.
27. Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre? Om min lärare Annette skulle åkte vilse i skogen ;p
28. Hur skulle du beskriva din stil år 2009? S V A R T ! !
29. Vad fick dig att må bra? Sommaren den gör alltid så att jag mår bra!
30. Vilken kändis var du mest sugen på? Vet inte, ha inte spanat in någon speciell precis.
31. Vem saknade du? Min underbara Mamma. Och min lillebror även fast jag har träffat han i alla fall 5ggr men det är inte så speciellt mycket.
32. De bästa nya människorna du träffade? En tjej som heter Jenny har dock inte kontakt med henne nu vilket är lite synd eftersom hon verkade vara en toppen tjej.





Bio med Hanna

I dag har jag inte haft för mig så mycket, varit en sväng till Ica och varit på Bio det är det enda. Bion gick jag tillsammans med min vän Hanna för att se och det var trevligt tycker jag, Luftslottet som sprängdes såg vi den var bra och intressant också, så den kan jag rekomendera att se om man har sett de andra filmerna i serien.

Just nu har jag tråkigt, jättetråkigt faktisk.. Daniel dricker öl tilsammans med sina kompisar och jag förstår inte varför de alltid måste vara hemma hos oss, det börjar faktiskt bli lite tröttsamt tycker jag, att alltid få fördriva min tid här vid datorn, eftesom deras hockeyprat inte intresserar mig så mycket. Och att varje morgon få plocka bort illaluktande burkar. Jag gillar det inte.. börjar undra om jag lever ut mitt liv på bästa sätt.. Tror inte de, de måste de bli ändring på, ..snarast!

Nu ska jag försöka hitta på något som jag tycker är kul, kan bli svårt!
Hoppas på att Karro kommer hit och räddar min kväll.

Pusshej!!


Dan innan julafton!

Hejsan!

Nu har jag äntligen fått i ordning på alla julklappar, var nämligen och införskaffade dom sista förut med denise.
Mormor och morfar var här och fikade nyss, de hade med sig en jättefin julblomma till mig, tack för den.

I går var jag och fixade mina naglar så nu är jag lite jul/nyår fin, min lilla julklapp till mig själv, tycker att jag förtjänare det efter ett slitsamt år.

I dag är det dan innan julafton då ska man umgås med sin familj och vänta in julen och sitta och spela bingolotto. Inte för att jag brukar det men i år kände jag att jag verkligen ville,( fråga mig inte varför) men då fick jag inte (typ i alla fall). Daniel vill dricka öl med sina kmpisar och jag vill titta på bingolotto så då tänkte daniel att man kunde göra både, men meningen var ju att vi skulle vara själva och spela tillsammans, men så blir det inte. Blir att jag sitter här ensam vid datorn och glor och att han är med sina kompisar, Tråkigt! julen är ju endå till för familjen tycker jag och han är den enda familj som jag har.. Aja istället för att tycka synd om mig själv så får jag göra det bästa av det.

pusshej!

Äntligen Jullov!!

Hej!

I dag börjar mitt jullov på riktigt,  började egentligen mitt i går eftersom jag inte var i skolan i dag på julavslutningen, tyckte inte att det var värt att gå till skolan för att äta mat när det finns mat i kylen hemma. Så jag betämmde mig för att skita i´t och folk får tycka vad dom vill om det..

i dag har jag i alla fall julpyntat och satt upp min julgran den blev jättefin. sen så har jag varit med Karro och Jennie (och bebis) en stund, det var ganska så trevligt.

Nu sitter jag här i min säng och snuttar på en cider och har jättetråkigt verkligen, förstår inte vad jag har gjort för att förtjäna att ha så tråkigt. Funderar på om jag ska sätta på en film, köpte ju endå en idag, P.s I love you, den är så romantisk och sorglig om jag mins rätt, har bara sätt den en gång och det var mycket längesen.

Ha en trevlig kväll! Pusss!

Heeej!

Hejsan!

Nu har jag varit duktig och suttit och jobbat med min samhäll i nästan två timmar, det håller på att bli riktigt bra tycker jag. Dagen i dag har varit skit! vädret har varit vacker att se på men inte lika trevligt att gå till fots i, det har varit kallt och jag jag har varit nära att ramla varje steg jag har tagit bara för att det är så halt med mina skor.
För övrigt i dag så har jag varit med Emma ett tag och kollat in hennes och Mortens nya lägenhet den är verkligen fin måste jag säga och lyxig för att ligga i Laxå ;p.
Snart börjar Andra Avenyn det får jag inte missa det ska nämligen vara spännande i dag om jag har förstått rätt, Greger ska få reda på att Marcus vet att han är bög och sen händer det vell andra massa spännande grejer som alltid.

I helgen kommer min kära lilla lillebror hit till Laxå och hälsar på så det blir att ha en liten minijul med honom och ge han julklappar, sen tänkte jag kanske också bjuda honom på kinan om det finns tid till det, och om han vill. Det skulle vara trevligt.

Nej nu ska jag göra varm choklad och en god smörgås sen blir det att krypa ner under min gosfilt fram för tv:n och glo på andra avenyn.

Ha det fint! Puss!


Tredje advent och Lucia

Hejsan! 

I dag så är det tredje advent vilket betyder att man få tända tredje ljuset i adventsljusstaken, och så är det Lucia i dag också, det är så mysigt tycker jag. För exakt tre år sen så var jag Laxås Lucia, längtar tillbaka dit, det var så roligt och mysigt att gå runt och sjunga och lussa för massa människor. Men tillbax kommer man aldrig hur mycket man än önskar.

vi har äntligen fixat så våran diskmaskin fungerar, morfar var här men en adapter i fredags så nu diskas det för fullt, det är så skönt att slippa den skiten nu.

I helgen som har varit så har jag inte gjort ett piss typ, i Fredags så var på bowlingen en stund med Daniel och Daniel och se gick vi hem till oss och drack lite öl och cider. I går ( lördag) så var vi och kollade på Emma och Mortens nya lägenhet den var jättefin, jag vill oxå bo där. Sen på kvällen köpte vi kina mat till mig och pizza till daniel och så låg vi och kollade på beck framför tv:n tills vi sommnade.

I dag har jag inte gjort mycker mer heller, kollat på tv och suttit här vi datorn, nu ska jag förflytta mig några meter till tv:n igen och kolla på Solstorm med Daniel och ha lite myspys!

Pusss!
















RSS 2.0