Lördag 31 mars

Hej!

Stoppade nyss in kyckling i ugnen så väntar nu på att maten ska bli klar. Ikväll ska vi umgås med Karro och Cirre får se vad vi hittar på.

Inget mer kul att uppdatera om förtillfället, så ha en bra lördag!

/B


Kom nästan nyss hem..

Kom nästan nyss hem från röfors, har varit där nästan hela dagen hos Emma och Morten (+ lilla Adam såklart). Blev mest en massa prat och bebisgos så klart.

När jag kom hem så såg jag att posten hade kommit med min deklaration idag. Alltid lika spännande att se om man får betala eller om man får tillbaka. Hittills har jag alltid klarat mig, och i år ser jag också ut att klara mig. Jag ska få tillbaka 1700 så jag är nöjd. Så länge jag inte går minus så är jag mycket glad!

Nu ska jag snart sova, klockan är verkligen inte mycket för att vara en fredag. Men jag har ändå inget att göra nu när Daniel lämnade mig i sticket och stack till Danne. Börjar ändå bli trött så det kan va skönt att lägga sig tidigt.

God natt!


Soliga fredag!

Vaknar av att solen skiner in genom fönstret och gardinerna. Äntligen är du tillbaka min kära vän och du får gärna stanna förevigt och lysa upp min dag och göra den mycket, mycket bra! Haha..

Har som vanligt varit ute på den dagliga morgonrundan i skogen med min hundvän Diesel. Har även hunnit med att platta mitt långa slitna hår.
Nu väntar jag på att äggen jag kokar ska bli färdiga så jag får avnjuta min frukost, börjar bli hungrig nu.

I dag har jag inte mycket inplanterat som vanligt typ, så får se vad denna dag har att bjuda på.

Ha en toppen fredag! /B


Vaccination

Hej!

Var för längesedan jag skrev något här men dagarna bara försvinner och jag har inte haft någon tid till att skriva något här, men nu så.

I dag har jag och Daniel lunchat på kinan, det var ganska gott. Sen har vi sköljt av bilen igen eller rättare sagt Daniel, jag satt bara i bilen och kollade på allt vatten som forsade ner på rutorna.

Nu ska vi snart om en timme eller så åka till Askersund och vaccinera Diesel. Blir en glass i hamnen för min del om det är öppet.

/B


Härliga dag!

Hej!

Gårdagens kväll spenderades med Emma och lilla Adam, vi kollade på tv, fikade och pratade en massa om allt och inget.

I dag har jag inte gjort mycket varit ute och gått i det fina vädret med Diesel. Fick bli att gå elljusspåret 1,2km på morgon rundan och sen har vi även gått 3km's rundan med. Nu ligger vi i soffan och kollar på fear factor. Får se om jag ska göra lite nytta. Skulle va gott med lite vofflor en dag som denna när det är voffeldagen men tyvärr har vi inget voffeljärn så det får bli något annat gott till kvällsmat!

Hoppas ni har haft en bra helg!

/B


Grill premiär!

Det härliga vårvädret håller i sig och i dag har jag städat på balkongen och tagit fram ute möblerna. Nu är det bara lite blommor i blomlåderna som saknas, och sommarn såklart!

Vi har även premiär grillat på våran elgrill, blev mycket gott även om det inte är samma känsla som på en kolgrill. Till den grillade fläskfilen så blev det hemmagjord klyftpotatis tatziki och sallad.

Nu ska jag snart mysa ner mig i soffan med lite fredags godis och kolla på postkodmiljonären och finalen av the voice Sverige.

Ha en fin fredagskväll!

/B


VÅRVÄDER !!

Hej!

Har varit ett lika underbart väder idag med. Och jag blir så glad, tänk vad lite sol kan göra.

I dag har vi varit till mormor och morfar. Daniel har bytt ut vinterdäcken till sommardäck där och så har vi fikat.

Morfar och jag tog en promenad med hundarna i skogen och jag såg årets första tusselago och fjärilar, Nu är det vår!

/B


Underbara onsdag!

Vad härligt att vakna upp till detta fina vår väder. I dag hoppas jag att humöret är med mig oxå.

Ska snart städa lite om jag finner ork till det. Ska umgås med min fina vän Emma idag och en promenad på det skulle sitta fint.

Ha en fin dag :) /B


Söndag!

Hade en trevlig kväll med Hanna igår. Blev kinamat för min del och stakars Hanna fick äta mackor då det var kött i hennes mat som hon beställt. Men hon överlevde endå som tur är. Vi hyrde även film don't be afraid of the dark den var bra och läskig enligt mig, Hanna tyckte att monstrerna va sööta, hur man nu kan tycka det haha!

I dag ska vi åka upp till röfors, först ska vi till mormor och morfar och dammsuga bilen och sen ska vi till Emma och Morten en sväng. Blir nog en trevlig dag i det härliga vädret i alla fall!

/B


Lördags mys med Hanna!

Sitter nerbäddad i soffan med min lilla diesel. Daniel gick iväg till Kurt för en ca timme sedan så nu är jag själv.

Ska snart städa lite, dammsuga är verkligen behövligt. Vid femtiden så kommer Hanna hit och umgås, vi ska beställa mat och hyra film. En riktig myskväll blir det, trevligt!

Ha en fin lördag! /B


Dagen idag har varit...

Dagen idag har varit låång. Vi har som sagt tvättat och putsat på bilen både invändigt och utvändigt. Varit och visat upp bilen för mormor och morfar och även fikat där. Har även varit en sväng till Hasselfors och hälsat på Daniels mamma och syskon.

Nu är vi äntligen hemma och har varit det sen typ åtta så det är ju ett tag. Börjar känna mig trött så ska snart ta med mig min pruttkarl och hund och gå och lägga mig.

Får se vad morgon dagen har att erbjuda, städning för min del bla men förhoppningsvis något mer lite mer roligt! För Daniels del blir det ju hockey med grabbarna ;p så jag får roa mig själv om jag inte hittar någon som kanske vill umgås med mig, men det visar sig.

God natt! /B


Fredag!

God morgon!

Har nyss kommit in efter morgonrundan som vanligt. Nu ska jag snart äta lite frukost.

Idag ska vi putsa på bilen ;p nu ska den lukta gott! Annars i dag vet jag inte vad som händer det visar sig nog.

/B


Bilköp!

Hej!

Idag har vi köpt en bil, en Volvo V70 inte en ny men ganska så fin och man tar sig fram i den, från 98 är den så man får ju räkna med lite små repor och annat. Men jag är nöjd och framför allt så är Daniel det. Det enda som jag inte gillar är att det luktar hund i hela bilen så i morgon blir det att tvätta och skrubba den utvändigt och invändigt så den luktar gott.

När vi äntligen kom fram där de bodde mitt ute i skogen så möttes vi utav en man, efter ett tag kom hans kvinna ut och då visade det sig att det var en som jag hade jobbat med på Selab. Det var bra för då fick vi bilen för en tusenlapp billigare utan att behöva pruta. Ett stort plus, så nu är jag ennu ett steg närmare mitt Svensson liv haha!

Bild på bilen kanske kommer senare.

Har även umgåtts med Emma och Adam i dag. Emma och jag hade räkfrossa haha mycket gott vare!

Nu ska jag krypa ner och sova. God natt! /B


God morgon!

Hej fina ni!

Vaknade nyss typ och ska strax gå upp och göra lite nytta. Börjar dagen som vanligt med med en morgon promenad och sen frukost.

Idag ska jag umgås med Emma + Adam får se vad vi hittar på. Om det är fint väder så kanske det blir en promenad, alltid trevligt.

Ha en fin dag! /B


Dagen!

Har varit en hektiskt dag med bil åkande fram och tillbaka. Vi var i Hallsberg och Örebro och kollade efter en bil men tyvärr hittade vi ingen som verkade bra så vi får fortsätta att leta.

Blev dock en böter på 1500 för att Daniel glömde bilbältet i alla stress, så det blev en dyr resa kan man säga ;p. Unna mig även en ny amerikan tröja som Daniel sa, det är jag värld efter denna dag!

Nu blir det att mysa ner sig i soffan och bara slappa resten av dagen.

/B


Onsdags äventyr!

Har varit ute på morgonens promenad, 3km rundan i skogen fick det bli i dag. Har även fått i mig lite frukost och idag lyxade jag till det med obóy har nämligen inte druckit det på flera månader så det var gott!

Ska snart fixa mig lite för sedan åka i väg på biljakt. Förhoppningsvis hittar vi en bra/fin och billig.

Ha en fin dag! /B


Tisdag!

Hej!

Dagen har mestadels spenderats på blockets hemsida och även andra sidor där de säljer bilar. Vi är nämligen ute efter att köpa en bil ingen värsting utan bara en man kan ta sig fram med och inte rasar ihop efter en vecka, alltså en bra och billig.

Vi behöver faktiskt en bil, vem gör inte det. Så jobbigt att alltid behöva låna en när man ska någons stans och alltid samåka med folk när man ska på tex släcktmiddag/ födelsedagsfirande osv kan va skönt att få bestämma själv när man vill åka hem.

Ja så i morgon far jag och Daniel mot Örebro för att leta en bil. Ska nog även passa på att äta på min favorit restaurang Hellas, finns det något godare än grekisk mat? Nej jag tror inte det, älskar deras sovilaki grillad fläskfilé med klyftpotatis och tatziki, mums!

Nu ska jag snart krypa ner i sängen, börjar bli lite smått trött!

/B


Dop!

Hej!

Denna härliga söndag har jag spenderat i kyrkan, har nämligen varit på dop. Lilla Adam har döpts och har nu blivit Guds barn som prästen sa haha! Ja det var i alla fall lite gulligt, men väldigt religiöst/gudigt kändes det som, har inte varit på dop tidigare så vet inte hur det brukar vara men antar att alla dop ser ungefär lika dana ut. Jag har i alla fall kommit fram till att det inte är något för mig och mitt framtida barn, en namngivningsdag i hemmet får det nog bli.

Har även hunnit med att umgås med Hanna ett tag. Vi tog en liten promenad i det fina vädret och även var hemma hos mig och pratade om allt och inget, så det ska va.

Nu ska jag ut med Diesel sen ska jag bänka mig framför tv:n och kolla på kontoret, time out och filmen Taken! Den ska tydligen vara bra så då får jag ta och titta på den.

Ha en din söndagskväll !

/B


Bra lördag!

Har haft en bra lördag tillsammans med mina två älsklingar, Daniel och Diesel. Ätit massa gott bla. Fruktsallad och lyxmacka a la Bella. Har även kollat på melodifestivalen, tycker dock inte att rätt bidrag vann men det är som vanligt fel sol vinner.Jag höll på Danny och Molly dom var bäst även om loreen var bra.

Nu ska jag kolla lite på solsidan innan jag ska sova. I morgon blir det dop och efter det umgås med Hanna. Det blir nog en trevlig söndag!

/B


Fredag!

Hej!

Fredag i dag då, och jag ska bara va hemma. Mysa ner mig i soffan och kolla på tv, köpa lite godis och bara njuta.

Men först ska jag städa lite, det som jag skulle göra igår och i förr går. Det är så lätt att bara skita i det och göra något roligare. Har i alla fall diskat i dag så jag ska bara damma lite, dammsuga, städa toan och små plocka lite, går nog på en timme. Efter städningen blir det en promenad till Ica med Diesel. Sen hem och sen reprisen av Sveriges Mästerkock eftersom jag missade det i onsdag.

Hoppas ni får en fin fredag! :)
Om det är någon som har lust att joina mig så är det bara att höra av sig!

/B


Torsdag!

Hej!

Kul att vakna upp till det här vinterlandskapet, eller inte!
Vart tog våren vägen, den kan ju inte bara försvinna sådär. Aja den kommer nog tillbax snart, har nämligen hört att vi ska gå mot varmare tider nu :).

I dag ska jag städa allt som jag inte orkade med i går så i stort sätt, allt!
Man vill ju ha fint till helgen.
Sen ska jag på möte och fixa nytt bankkort.

Ha en fin därute i snöyrran.

/B


Onsdag!

Hej påer!

Hittills i dag så har jag varit ute på morgonrundan, ätit frukost och kollat några avsnitt av solsidan säsong två som jag låna av Emma igår.

Idag ska jag ta tag i alla städning som behövs göras, inte det roligaste men tyvärr väldigt behövande.

Ha en fin dag i det soliga, kyliga vädret!

/B


Dagen idag..

Dagen idag har varit toppen. Förmiddagen spenderades i Askersund med mormor och morfar, lämnade in Diesel för klippning och passade även på att inhandla en doppresent till Adam som ska döpas på söndag. Morfar bjöd mig och mormor på fika och efter det så åkte vi en sväng till netto, där fyndade vi jordgubbar ( åh så gott).
Efter att Diesel var färdig klippt och fin så åkte vi hem till m&m och åt mat, fick halv åtta hos mig kokoboken så det blir att laga något gott där ifrån någon dag här fram över.

Eftermiddagen spenderades hemma hos Emma, vi gjorde som vanligt inte jättemycket. Men det var lika roligt endå :)

Nu ska jag sova, hat varit en lång dag så jag är trött, god natt! /B


Resultat

Här kommer resultatet utav klippningen, dock lite suddig bild eftersom diesel vägra att sitta still ;p

Men han är såå sööt :)


Tisdag!

Hej!

Har varit ute på den dagliga morgonrundan. Nu blir det frukost framför tv:n innan det bär iväg mot Askersund för att klippa Diesel.

Ha en fin dag! /B

(Bild på diesel förr klippningen)


Vem är..

Vem är världens lyckligaste just nu?
Jo jag , för jag har köpt årets första jordgubbar :)


Måndag!

Hej!

Har hittills idag inte gjort så mycket och har inte något inplanterat i dag heller. I morgon ska jag i alla fall åka med mormor och morfar till Askersund och snagga Diesel, nu ska ha bli fin igen:). Ska passa på och se om jag hittar en doppresent med till på söndag då Adam ska döpas, något måste jag hitta.

/B


Söndag!

Hej!

Idag har jag inte gjort mycket. Dagen har bestått av skräpmat och en massa sport. Hela dagen har jag och Daniel legat framför tv:n och kollat på sport, först Vasaloppet och sen ännu mer skidor och nu är det bandy. Har varit en mysig söndag hittills och är säker på att den kommer fortsätta bra.

Igår var jag med Daniel, Karro, Cirre och Kurt på bowlingen. Var trevligt, mycket konstigt folk att kolla på haha!

Har inte så mycket mer att skriva så jag återgår till bandyn ;p.
Ha en fin söndag!

/B


Idag har jag än...

Idag har jag en så länge inte gjort så mycket, som vanligt bara vardagsgrejer. Om ett tag kommer det lite folk hit vi ska umgås och sen gå vidare till bowlingen. Tror det kommer bli en trevlig kväll :)

Ha en din lördag!

/B


Lördag!

God morgon påer!

Vaknar alltid efter typ 7timmars sömn nu förtiden. Nu ska jag sätta på mig kläder och stiga upp, ut med Diesel och sen röja bort alla öl burkar som står på bordet i vardagsrummet. SEN blir det frukost! :)

/B


Blev som sagt inte...

Blev som sagt inte en ensam kväll med mina två hjärtan. Emma, Morten och Adam kom förbi vilket var mycket trevligt. Även Karro och Cirre hörde av sig under kvällen och även de tittade förbi så det blev en trevlig kväll med mycket sällskap.

Nu ska jag snart krypa ner i sängen sova. Hoppas eran fredag har varit lika fin som min!

/B


Fredagskväll !!

Hej påer!

Har haft en underbar dag ute i det fina vädret. Efter maten idag så mötte jag upp Madde för en promenad, sedan blev det en fika hemma hos mig.

Ikväll var det meningen att jag och Daniel skulle ha ätit middag men istället så blir det en hemmakväll. Familjen Paulsen/Qvist kanske även kommer förbi så det är kul, trevligt sällskap tackar man ju inte nej till.

Imorgon var det meningen att vi skulle till bowlingen och kolla när något band spelar men det blev inställt, dr var sjuka. Så istället blir det att umgås hemma hos oss, kanske blir det att gå en sväng till bowlingen endå.
Har i alla fall bestämt att denna helg ska jag inte dricka en droppe, skönt!!!

Ha en fin fredags kväll! /B

Bjuder på en stirrande bild på mig själv ;p


I dag fyller..

I dag fyller min trognaste vän 2år. Ett STORT Grattis till Diesel på födelsedagen :)


( här ligger han så nöjt i sängen med sitt kebab spett som han har fått)


Dagen har spenderats på...

Dagen har spenderats på hemmaplan. Har inte gjort mycket mer än att varit ute i det fina vädret med Diesel och lagat mat. I dag gjorde jag renskavsgryta med kantareller i och potatis till det blev faktiskt ganska så gott. Efter maten typ så blev jag så mätt och trött så sov lite middag riktigt skönt!

I morgon är det fredag, inte vilken fredag som helst. Min/ våran lilla Diesel blir 2 hela år. Våran stora kille :)

Köpte ett kebab spett och en baseball inne på djurens center som han ska få, båda sakerna är ätvänliga då jag inte kan köpa någon rolig leksak eftersom han biter sönder dem på direkten och äter upp dem. Inte roligt och framför allt inte bra för Diesels mage så vi köper bara tuggvänliga grejer.
Hade tänkt att köpa ett nytt halsband till honom, är ute efter ett speciellt och när jag tillslut hittade typ vad jag sökte så blev jag för snål, nästan 400 för ett halsband tyckte jag var lite mycket, får bli en annan gång när plånboken tillåter.

Nu har jag i alla fall krupit ner i sängen och ska snart sova. Väntar på att Daniel ska komma in med diesel från kvällsrundan så vi kan kolla på en film som vi sedan somnar till, som alltid lixom. Även om jag föredrar att somna när det är helt tyst och ibland hinner att somna när Daniel är ute så vill jag helst vänta tills de kommer in så jag vet att de inte hänt dem något ( jag vet jag är små nojig ). Och så vill jag ju inte gå miste om god natt pussen ;)

God natt påer! /B


Torsdag!

God morgon!

Helgen börjar närma sig redan torsdag i dag. Har inget speciellt inplanterat idag så får se vad dagen har att bjuda på, förhoppningsvis fint väder i alla fall.

I morgon är det fredag då blir det ev, en Romantisk middag för två, inget spikat men hoppas på det bästa.

På lördag blir det att ta sig ner till bowlingen med massa trevligt folk, lyssna på bandet som spelar och umgås!

NU - ska jag gå ut med Diesel.

Ha en fin dag :) /B


RSS 2.0