Lördag - slappar dag med Jennie

Hej!

Nu var det ett tag sen jag skrev något här, har varit upptagen. Vet inte med vad men eftersom jag inte har skrivit något så måste det har varit nått i alla fall.

Den här veckan som har varit så har jag haft sportlov och jag tycker faktiskt att jag har hunnit med en hel del.
I Måndags så var jag och Densie ute och gick vi gick för bi Densies mammas jobb och kollade på ett nytt rum som de har byggt på hennes jobb, det kasiska rummet hetet det och de var ett rum med bar, strand massa sol stolar och ett litet hus, sen kunde man ligga där och sola och bli brun på riktigt för det fans sollampor där så man blir brun av(det är likadana som de har på birka paradise) och så kunde man bestämma tempratur själv också så det var riktigt coolt tycker jag.

I Tisdags så var jag med Jennie och lilla Izabelle vi gjorde inte så mycket pratade mest en massa och gosa med bebisen :).

I Onsdags så var jag också, med Jennie och Izabelle. Jag följde med dem till barnmorskan och BVC.
Och efter det bjöd Jennie mig på mat och Hanna kom och gjorde oss sällskap, vi kollade mest på "Barna på Luna" det är så Bra!! Älskade de när jag var liten:p

I Tordags Så var jag också med Jennie hon kom till mig och jag bjöd på mat, Tackos blev det, det är alltid gott.

I går Fredag  så var jag på sminkparty hos Jennie, sånt där Mary Kay. Det var trevligt! Tack för en kul kväll!
Jag kan också tillägga att den 20 Mars så ska jag ha sminkparty hemma hos mig så då är man välkommen om man vill.

I dag har jag också varit med Jennie och Izabelle vi hade en liten myspys dag hyrde film och tjocka lite. "Prinsessa" hyrde vi, den var ganska så bra, men det finns ju absolut bättre filmer än den.
Vi kollade också på "Bröllopsfotografen" den var i alla fall riktigt bra, så den kan jag i alla fall rekomendera att se.

I morgon är det Söndag och sista dagen på lovet, då ska vi (jag och Daniel) åka till mormor och morfar och äta middag, det ser jag fram imot. Dom bjuder alltid på god mat.
Ska också passa på att ta hem min bålskål och raklettbord (eller vad det nu heter) kan alltid komma till användning.

De tre näst kommande veckor (förutom på måndagar) så ska jag praktisera på konditorit i Laxå så då får ni komma och handla något gott av mig.

Nu ska jag gå och ta mig en nattmacka och sen gå och kolla på film i sovrummet.

Ha en fortsatt trevlig kväll/natt! :p


PUSSS!


Torsdag - Inte gjort ett skit.

HEJ!!

Somnade efter fyra i natt eftersom det var OS på tv:n och daniel kollade på det och jag inte kunde somna utan honom. Skulle upp vid halv åtta till tandläkaren så det var lite jobbigt eftersom jag inte hade sovit något knappt, men det gick bra endå, jag kom ju i tid så.
Efter mitt tandläkarbesök så var klockn nio när jag kom hem så jag gick och la mig och sov eftersom jag knappt hade sovit något. Annars i dag har jag inte gjort ett skit, bara suttit här och nördat.

I morgon är det i alla fall Äntligen fredag och då ska jag och Daniel åka in till Örebro med Emma och Morten. får se om jag hittar något snyggt då.

Annars har jag vell bara att tillägga att nu har jag SPORTLOV!, väldigt behövligt!

PUSSS!!


Onsdag - Tagit väl hand om Emma!

HEJSAN!

Dagen i dag har varit mycket bra. Har städat och gjort fin hemma. Och så har jag varit med Emma. Eftersom hon var sjuk så gick jag till henne för att ta hand om hon jag lagade mat och fruktsallad till henne och så hade jag med två tidningar som jag hade köpt och godis och cola.,Det uppskattades och tills sist men inte minst en krya på dej present med kort., det tycker jag att hon var värld.
Jag vet ju själv hur det är när man är jättesjuk och inte orkar göra något då önskar man att man hade någon som gjorde allt åt en, så jag var Emmas för en dag, en halv i alla fall :p.

Jag kommer ihåg en gång när jag var liten och var hemma från skolan för att jag var sjuk då kom mamma hem med en tidning till mig och A-teens skiva, jag blev jätteglad då så jag tyckte att ställa upp för sin vän är vell det minsta man kan göra. Jag vet att det var uppskattat och jag gör gärna om det igen.

I morgon är det Torsdag och då ska jag till Tandläkaren, kanske inte det roligast som finns precis, men jag tror jag överlever om det inte börjar gröpa med sina bestick i min mum för mycket.
Annars i morgon vet jag inte vad jag ska göra, ta det lite lungt och vila ut mig för helgen kanske, man vet ju aldrig vad den har att erbjuda!

Nej nu är klockan snart 03.00 och jag ska vara hos tandläkaren klockan 08.10 i morgon så det är nog bäst att sova lite om jag ska orka upp. Så jag avsluat med att ännu en gång Gratulera Densie på sin 19årsdag, och att säga GOD NATT!

PUSSS!


Tisdag - Hemma!

Hej!

I dag har jag inte gjort mycket. Varit hemma hela dagen och legat här i sängen typ. Men har även haft tid till att plugga, har skrivit en artiekel och så har jag skrivit lite om mode. Det var två inlämininguppgifter som man skulle ha lämnat in för längesen, men jag är lite efter men det är typ alla i min klass så det är lungt.
Förutom att man ska lämna in det till vår lärare senast den här veckan och jag ska inte till skolan något för i morgon ska vi bada och jag kan inte vara med för jag har indianvecka och så känner jag mig inte så kry och på torsdag fick vi jobba hemma så då tänker jag inte heller åka in bara för att lämna in lite arbete och på fredag har jag inga lektioner, så det får vell gå som det går.

I dag lagade jag förresten en himla god pasta med kräftstjärtar i hummersås. 
Receptet kan man läsa längre ner.

I morgon är det ju som sagt onsdag och då fyller min vän Denise 19år! Grattis och hoppas du får en toppen dag!<3. 

Fick preci reda på att de inte ska visa Andra Avenyn i morgon bara för att det är fittOS som ingen normal människa bryr sig om, nu blev jag verkligen upprörd.


Nu ska jag gå och se vad min karl har för sig.

God Natt!   PUSS! 



PASTA MED KRÄFTSTJÄRTAR I HUMMERSÅS (1PORT

0.5 dl lättcrème fraiche
0.25 msk hummerfond
  vitlökspeppar
100 gram kräftstjärtar
0.12 dl dill
  salt och peppar
62.5 gram cocktailtomater
25 gram ruccolasallad
60 gram pasta, ev glutenfri
1 skiva grovt lantbröd, ev glutenfritt


Instruktioner

Koka pastan. Värm lättcreme fraiche, hummerfond och vitlökspeppar i en kastrull. Tillsätt kräftstjärtarna som ska bli varma. Avsluta med dill och ev salt och peppar. Ät med pasta, grönsaker och bröd.



Måndag - Hälsosammare liv!

Hej!

I går var det alla hjärtans dag och då åkte jag och min älkling till Örebro och åt mat och gick på bio, Farsan såg vi den var riktigt rolig så den rekomenderar jag verkligen att se.

I dag är jag sjuk så jag stannade hemma från skolan.
I dag har jag också bestämmt mig för att börja ett lite mer hälsosammare liv, jag vet att det kommer att vara svårt att hålla eftersom jag är en godisråtta men jag ska försöka så gott jag kan.
Har blivit medlem på en sida på internet där man får råd om kost och motion så det ska nog gå bra!
Får peppa mig själv och hoppas på att Daniel hjälper mig med.

Nu ska jag göra ansiktsmask och sen ska jag ta mig en varmt bad och koppla av.

PUSSS!


Lördag - Party?

Heej!

Igår var det fredag och som alla andra fredagar så hade jag inga lektioner så jag fick sova ut.
och eftersom jag var ledig så passade jag på att städa lägenheten med Daniel, så nu ser det fint ut hos oss.

Var också med Emma igår vi gick och åt på bowlingen och drack varsin cider där med. Efter det gick vi hem till mig och då kom Karro och gjorde oss sällskap så det var trevligt. :).

Jag har nästan nyss kommit hem från bowlingen, har varit där med Daniel och Denise och ätit lunch. Kycklin sallad med bacon blev det, riktigt mumma.

Ikväll bler det kanske att umgås med Denise och min lilla älsklingsplutt Daniel och dricka lite, kanske nån mer, vem vet.
Hoppas lite på Party! :p

Just nu sitter jag och lyssnar på gamla låtar och det kommer upp massa roliga och bra minnen, längtar tillbax till dom tiderna, jag hade toppenkul varje dag!

Nu ska jag fortsätta att lyssna , ha en Trevlig dag/kväll!

PUSSS!


Torsdag - Endast en lektion!

Hejsan!

vaknade runt tio i dag och gick upp och åt frukos och gjorde mig i ordning och sen bar det i väg mot skolan där jag skulle ha svenska. efter det blev det hem och laga mat.

Och nu har jag preci kommit hem från Emma. Vi har umgåtts i dag, vi åt tårta och kollade på halv åtta hos mig och made in sweden och så pratade vi en massa skit som vanligt.

Nu ska jag ta mig en kvälls macka och kolla på tv/film.

God Natt! PUSSSSS!

Onsdag - Rörelseverk!

Hej!

Jag vet att jag inte har varit så bra på att uppdatera på några dagar, men har inte haft ork till det.
I dag så visade jag och Jossan upp vårat rörelseverk på idrotten som vi egentligen skulle ha gjort förra veckan tillsammans med Rikard och Becka. Men eftersom Becka inte var där då så skulle vi göra det i dag istället.
Men det skulle vi inte ha gjort för varken Rikard eller Becka kom, Rikard var sjuk så det kan han ju inte rå för men Becka orkade typ inte bry sig. Om jag får säga vad jag tycker ,så tycker jag att det var riktigt dålig stil eftersom vi gav henne en chans att få vara med och visa upp, men så dyker hon inte upp, det kallar jag verkligen dålig stil. men men inget att gör åt nu. Jossan och jag fick göra det bästa utav sistuationen och inprovisera lite, det gick okej, vi blev i alla fall godkända och det är det viktigaste.

Annars idag har jag och Daniel hälsat på Emma och Morten en stund och så har jag kollat på OC.
Nu ska jag strax ladda upp med varma mackor till Andra Avenyn som börjar om en halvtimme.
Missa inte det!

PUSSS!

Stoyko!!


Här är en bild på Stoyko som jag var hundvakt åt. Visst är han sööt :D





Lördag - Hundvakt till Stoyko!

Hejsan!

Klockan 08.20 ringde Emma och sa att hon var utanför och skulle komma upp och lämna stoyko eftersom jag skulle vara hundvakt åt honom. Så det var bara att gå upp, men vi gick och la oss i soffan och vila ett tag, sen blev det promenad och nån timme senare kom Emma och hämtade kropi!

Nu är Daniel med Kurt och Nico så jag är helt ensam hemma, så det blir att gå till Emma och hitta på något kul.
skvallra lite som vanligt kanske.

Nu ska jag make up´a mig lite så jag blir lite snygg.

Ha en trevlig kväll.!  PUSSSS!


Fredag - Shopping med Emma

Hejsan!

Nu är jag hemma efter en heldag på Marieberg med Emma. Det var trevligt, köpte lite smink en tröja, en skjorta och en skarf och några små saker till hemmet på Ikea, så nu är jag nöjd.

Kvällen blir nog att spendera framför tv:n och kolla på något bra program eller OC, händer nog inte så mycket mer än så.

I morgon ska jag vara hund vakt till stoyko, när Emma och Ingla ska till Hova och ha loppis så det blir trevligt med lite myspys sälskap.

Funderar på att köpa mig en kattunge, vill så gärna ha en och gosa med. Har sett en jättesöt på blocket som är grå, men måste prata med Daniel och se vad han säger.

Nu ska jag gå och glo på tv.

Ha en trevlig kväll. PUSSSS!

Torsdag - Svenska B Nationella Prov

Hejsan!

Idag är jag verkligen jättetrött, kunde inte sova i natt pga att jag var så förskyld.
I dag har jag gjort nationella prov i svenska B, det gick okej. Man skulle hålla ett tal om en text och en bild. Jag pratade om en kille som verkligen älskade sin bil. ja inte dirket intresant.
Nu ska jag städa lite sen kolla på OC och vila lite.

I morgon är jag ledig och då blir det att åka in till Örebro med Emma och handla lite, det ser jag fram i mot, det ska bli kul :D

Till Densie: Jag hoppas att allting har gått bra idag, och jag har sagt det hundra gånger, men jag finns här för dig! <3


PUSSSS!

RSS 2.0