Onsdag trettioförsta mars - -.-.-

Hej!

Denna dag har inte gjort så mycket bara tagit det lungt. Lagat mat och kollat på tv.
Kollade på Anna Ankas nya program det var faktisk ganska så kul. Har såklart kollat på Andra avenyn med.

I morgon är det redan torsdag och då ska jag umgås med Hanna det blir trevligt!

Nu ska jag gå och göra mig en smörgås!

PUSSS!

Tisdag trettionde mars - Fågelkvitter

Hejsan!

Vaknade för en stund sedan och nu håller jag och Daniel på att tvätta för fullt.
I dag är det riktigt fint väder ute man kan höra fåglarna kvittra för fullt.
Senare idag blir det nog en långpromenad med Emma.

Nu ska jag göra mig lite frukost.
Skriver senare (kanske).

Ha en fin dag!!

PUSSS!

Måndag tjugonionde mars - Ett litet inbrott!

Hejsan!

Första dagen på lovet avklarad hehe! Fick inte så mycket gjort idag om man säger så, men det är vell som vanligt.
Har mestadels av dagen spenderat den i soffan i vardagsrummet, men jag har också varti duktig och varit ute och gått en sväng med Emma och i morgon ska vi gå igen, men lite längre denna gång. Kan också meddela att vi har haft ett litet inbrott i källaren i våran lilla vrå eller vad man ska säga, de tog bildäck och högtalare. Men som tur var så hittade vi min högtalare och två däck längre bort i källaren, men de andra två däcken är borta. Idioter som går runt och stjäl, men men vi har i alla fall polisanmält det.

Har inte så stora planer inför lovet, skulle gärna vilja åka bort över påsken typ till gbg och bo på hotell, det skulle vara skönt.

Grattis vill jag säga till Becca som fyller år idag, hoppas du har haft en toppen dag!

Nu ska jag snart lägga mig och kolla på en bra film med älskling.

God Natt!! PUSSS!

Snabb uppdatering!

Just nu sitter jag i här och kollar runt lite samtidigt som jag småkollar lite på Johan Falk på fyran.
Har umgåtts med Emma i dag, vi var som sagt och åt på kinan, det var trevligt.
Sen gick vi hem till Emma och kollade på Dating in the dark det är ju så himla roligt att kolla på för en del är ju så himla störda.
I dag pratade jag och Emma en massa om hur många som egentligen är gravida och ska ha barn, det är ju typ hela laxås befolkning känns det som plus massa andra som man ser så fort man åker nånstans.
Jag tycker det är så gulligt med gravida kvinnor, eller asså deras magar är så gulliga, jag längtar tills jag får en bebis i magen och får en sån gullig mage :) (och så klart en liten pluttilutt).





Hur kan man bara inte älska en sån här liten söt plutt! Hur gullig som helst!

Grattis till Rikard (kusin) som ska bli pappa.

PUSSS!


Söndag tjugoåttonde mars - Trevligt sällskap och god mat!

Hej!

Söndag igen då och ännu en vecka har snart svept förbi.
I dag blir det att umgås med Emma vi ska gå och äta på kinan så det ser jag fram i mot, god mat och trevligt sällskap det kan inte bli bättre.

I veckan som kommer så har jag påsklov så det är skönt, välbehövligt med. Vet inte vad jag ska hitta på men nått kommer jag nog på, ska i alla fall vila ut mig ordentligt så jag orkar med de sista veckorna i skolan. Det är ju inte så långt kvar veckorna går bara fortare och fortare, det är både bra och dåligt. Bra och skönt att slippa skolan men jobbigt att börja söka jobba osv. Men det ska nog gå bra.

Nej nu ska jag sminka mej lite och fixa till mig, sen ska jag gå i väg till Emma, kanske skriver sneare.

Ha en trevlig dag!

PUSSSS!

Lördag tjugosjunde mars - -.-

Hejsan!

Gårdagen var trevlig, kvällen spenderade jag med Emma och Karro. Vi var hemma hos mig och drack lite och umgicks, jag bjöd på tackos. Det var gott man kan nog säga att det blev en ganska så lyckad kväll!

I dag är det lördag då och hittilss så har jag inte gjort så mycket, kollat på en film typ, det är det enda jag har hunnit med än så länge.
Funderar på om jag ska gå i väg till ica och köpa något gott till kvällen, får se hur jag gör beror på om jag orkar och om nån går med mig, så tråkigt att gå ensam ;p.

Kan förresten meddela att jag fått min studentmössa den var jättfin så nu är det bara studentklänningen som fattas och så klart min studentdag! :D jag är så taggad!

Nej nu ska jag gå och göra lite nytta.

PUSSHEJ!

Fredag tjugosjätte mars - Fredagsmys!

Hejsan!

I dag är det fredag och det betyder att mitt påsklov börjar, whii!
Jag kom nyss hem från ica och har handlat massa gott som jag ska bjuda på ikväll, har bjudit hem Emma och Karro på middag. Frågade några fler men de kunde inte komma.

Ska fixa lite inför kvällen, bära ner stolar i källaren och snygga till lite i köket, och mig själv med.

Ha en trevlig kväll!

PUSSS!

Lördag tjugonde mars - Sminkparty!

Hejsan!

Lite dåligt med uppdatering på sista tiden känner jag.
I går var det fredag och sistat dagen på praktiken så jag och Angelica fick göra varsin tårta att ta med hem.
En grädd tårta med hallon gjorde jag, den blev mycket god!
Det har varit kul att praktisera på konditoriet, alla har varit snälla och trevliga. Jag kommer nog att sakna dem lite grann.

I dag är det i alla fall lördag och jag har haft fullt upp hela dagen för att fixa  för mitt sminkparty!
Den började med fruskos såklart och sen med att sätta ihop stolar som vi köpte på ikea igår, sen städade jag hela lägenheten efter de så duschade jag och fixade till mig lite snabbt. För att sedan fixa smörgåsar som jag skulle bjuda på, på mitt sminkparty och som tur var så kom karro och hjälpte mig så det var jag verkligen tacksam över. sen typ kvart i sex eller nått så kom Mia tjejen som skulle representera Mary Kay produkterna.
Hon visade mig lite sminktips och så fick jag sminka mig lite. Sen runt sju så kom det lite folk som var inbjudna till mitt sminkparty. Synd bara att det inte var så många som kom, men det var trevligt endå.

Nu börjar klockan bli mycket och jag ska snart krypa ner och sova. Jag är verkligen jättetrött.

God Natt!!

PUSSS!

Onsdag sjuttonde mars - Mormor och morfar på besök!

Hej !

Har inte kunnat skrivit något på nån dag för att vårat internet har cp:at typ. Men nu ska det vara fixat hoppas jag.
I dag har jag varit på praktiken som vanligt, och det är lika trevligt som vanligt.
Jag och Andelica skulle göra semlor idag (har gjort den några gånger) och smart som jag är så glömmer jag grädden på semlorna med vaniljkräm,. Jag frågade Angelica om dom var klara, men det känndes inte helt rätt och hon bara skratta åt mina platta semlor, haha inte så konstigt eftersom de såg lite roliga ut. ( det här kanske inte låter så roligt men det var det, i alla fall om man var på plats).

Mormor och morfar var här och åt kvällsmat och kolla på halv åtta hos mig, det var trevligt tycker jag.
Morfar var snäll och hjälpte oss att sätt upp två hyllor, som vi köpte i början på augusti som inte har kommit upp tidigare, det var snällt. Det uppskattar jag :). Det är tur att jag har en snäll och händig morfar när min karl inte är så händig ;p.

I morgon kommer Amanda hit efter att hon slutar skolan, så det blir trevligt, Får se vad vi hittar på för kul.

Och på tal om ingeting, jag hörde att det var nån i min klass som hade fått sin studentmössa i dag så det kanske jag med har fått,( men i så fall har den ju kommit till finnerödja eftersom jag inte har bytt adress) det skulle va kul. Hoppas bara den är snygg och sitter bra.

Nu ska jag hoppa in i duschen och sen blir det nog sovdax för min del.

God Natt!

PUSSS!

Just nu!

Hej!

Har turism lektion, men orkar inte jobba något nu för tillfället. Hade svensk och internationell mat förut och då lagade vi tahi mat, det blev faktisk ganska så gott. Men förstår inte hur egoistiska en del kan vara, till efterrätt så skulle vi äta glass och friterade äpplen och det fanns nästan ingen vaniljglass bara äklig melon, så då tog vi alla andra som inte fixade äpplen glass så länge medans vi väntade på att äpplena skulle bli klara. Och då så tog jag och några andra lite vaniljglass på våra fat eftersom att alla skulle kunna få lite var i alla fall men sen kom det två och rensade hela byttan, och sa ojj nu fanns det visst ingen vaniljglass kvar... Snacka om att vara egoistiksa så kan man ju inte göra,  jag blev faktisk lite arg för man gör inte så tycker jag. Man får ju tänka på att andra faktisk ska ha man delar vell med sig...... upprörande.

 

Nej nu ska jag snart ta tåget hem till Laxå för jag slutar. Ska umgås med Hanna idag istället för i morgon. Så det blir trevligt.

Höres senare!  PUSSS!


Måndag femtonde mars - Sitter i skolan!

Hejsan!

Sitter i skolan och har jättetråkigt har snart suttit här i en timme och min lektion börjar inte förens en halv timme.
Det var verkligen jättelängesen jag var här i skolan, säkert fyra veckor sen eller nått. Känns faktisk lite skönt att vara här, men i morgon blir det tillbax till konditoriet, sista veckan känns både skönt och tråkigt för vi har alltid så kul där. Men kan vara skönt att komma tillbax till skolan med. Går en vecka i skolan efter praktiken och sen har vi lov igen, skönt!

I dag är det jättefint väder ute på tal om ingeting, solen skiner och snön smälter så det är toppen, ett steg närmare våren och sommaren. Det kan inte bli bättre.

I dag när jag kommer hem om det är lika fint så kanske jag ska gå ut och gå en sväng, det vore skönt. Får lura med mig någon mer att följa med, inte så kul att gå själv.

Min kusin Amanda skrev sms till mig igår, hon var jättegullig behöver inte säga vad hon skrev men hon var i alla fall söt. Så på Tordag så kommer hon och umgås med mig, och sover över med så det blir trevligt och kul, var ju jättelängesen vi sågs så det är ju på tiden.

Nu ska jag leta efter folk, jag är nämligen själv här, inte en enda från min klass så jag känner mig lite ensam. Jag skriver senare.

PUSSS!

söndag fjortonde mars - Helt muck!

Hejsan!

Sitter här hemme och glor vid datorn samtidigt som jag kollar på tv och väntar på att Daniel ska komma hem med mat, jag är verkligen helt muck i dag orkar inte göra någonting. somnade typ vi halv fem i morse eller nått så jag känner mig inte riktigt utvilad.
Daniel och jag kollade på 2012 förut, den var inte så bra som jag trodde att den skulle vara men den var vell helt okej i alla fall.

I dag så kanske jag ska följa med Hanna till gymet, men vet inte om jag orkar, skulle helst vilja göra det i veckan istället. så får se hur det blir.

Nej nu ska jag duka fram lite, skriver kanske senare.

PUSSS!

Just nu i denna stund!

Hej!

Ligger i sängen (som vanligt när jag skriver här) Kom hem från Emma för ett tag sen. Vi har umgåtts hela kvällen. Vi var och åt på kinan, det var trevligt och gott,och sen efter de så gick vi hem till Emma och kollade på film, sommaren med Göran blev det. Den är ju såå rolig!

Emma och jag pratade om en massa som vanilgt och kom in på att hon fyller ju fan 22år i år hon är ju faktiskt vuxen och jag fyller nitton och jag blir snart med vuxen, tiden går så fort. Emma sa att hon nyss tyckte att hon var 18 men det var ju nästan fyra år sen, tiden bara sticker iväg. Hon sa också att det var då hon hade det som roligast, och då började jag verkligen fundera på om det är något fel på mig, för jag tycker nästan aldrig att jag har särskilt roligt, det är vell nån enstaka gång i månaden när man kanske gör något speciellt. Handlar kläder, går på bio eller nått sånt. Jag tycker inte att det är så kul att dricka eller något sådant, men det gör alla andra i min ålder,det känns som att jag har växt upp för fort, men jag vet inte. Jag kanske måste hitta något i livet som jag uppskattar och tycker om. För just nu känns det som livet står still på ett och samma trappsteg, så det är dax för förändring och att ta ett kliv upp för trappan. 

Det här kanske låter lite konstigt men jag saknar faktisk Emmas och mina fjortiztider då vi jämt hade roligt, varje dag det spelade ingen roll vad vi gjorde, det kunde va att åka runt lite med bilen, vi hade alltid lika roligt, jag förstår inte varför det inte är så längre.. Det är vell nog att allt förändras med tiden. Både till det bättre men även till det sämre.

Nej nu är klockan efter ett så jag ska svätta bort mitt smink sen ska jag nog krypa ner i sängen och sova.

God Natt!

PUSSS!

Lördag den trettonde mars - Mysdag med Bästa Emma!

Hej!

Ligger här och slöar i min säng och ska snart göra mig i ordning för att umgås med Emma.
Vi ska närmare bestämt gå ut och äta på kinan i dag och ha lite myspys sen efter de så kanske det blir
att titta film, fick nämligen filmer grån ginza i dag som Daniel och jag hade beställt så vi kanske ska se en av dem, i alla fall om jag får bestämma.

I går var vi på Marieberg galleria och shoppade loss lite jag hanlade två foundation, en mascara, en ring, örhängen till mormor, ett par leggins, två linnen, en tröja och sen ett par solglasögon.
Men sen var vi också till Ikea en sabbsväng och där köpte jag duschskrubb, ljus och en vinuppnare.
Så det blev lite grann i alla fall.
Vinuppnaren kan behövas om Densie skulle komma på besök för sist vi skulle uppna hennes vinflaska så gick det inte så bra, vi försökte verkligen med allt till och med en borrmaskin men inget funkade så tillslut fick vi gå till grannen och låna en. Men nu har jag en i fall nån skulle komma på besök och behöva låna en vinuppnare.

Nej nu ska jag hoppa in i duschen och sen fixa mig!

Ha en trevlig kväll!

PUSSS!


Fredag tolfte mars - Äntligen helg!

Hejsan!

Idag är det Äntligen fredag och det betyder helg! Det är verkligen behövligt efter en vecka på konditoriet, det är kul där men det tar på ens krafter. I dag hade vi jättemycket kunder men som tur var så var vi många som kunde hjälpas åt.

Nu ska jag snart städa och sen blir det att åka in till Örebro med Bästaste Emma, ska se om jag hittar något fint till min garderob, och sen så måste jag köpa smink. Kanske något till hemmet också, får se vad det blir.

Annars i helgen vet jag inte vad som händer, får se, men det skulle vara skönt med en lung helg för en gångs skull.

PUSSS!

Torsdag elfte mars - Leo,Hugo,Daniella,Alicia,Emila,Julia eller Wlima

Hejsan!

Sitter eller typ ligger i min säng och har allmänt tråkigt funderar på att kanske kolla på en film men vet inte vilken eftersom jag har sätt alla tusen gånger. Funderar också på om jag kanske ska sova ett tag, känner mig ganska så trött. Får se hur det blir.

I dag på praktiken så hade vi massor utav kunder på förmiddagen, vilket är bra, för då har man något att göra. På eftermiddagen så blev det lite sämre så då roade jag och Angelica oss med att komma på namn som vi ska döpa våra barn till, jag kom fram till att om det blir en kille så ska han heta Leo eller Hugo och om det blir en tjej så ska hon hete Daniella, Alica, Emila, Julia eller Wilma.
Jag tycker de namnet är jättesöta.
I morgon kommer det en till praktikant så då blir det fullthus på konditoriet.
I morgon är det också Fredag! Whiie! det ser jag verkligen fram i mot, då ska jag umgås med Emma.
Men kan inte förstå hur fort veckorna går dom bara susar förbi jag tyckte nyss att det var måndag.

PUSS!


Tack för blomman och kortet!

Hej igen!

Nu har jag umgåtts med Emma, lagade en festmåltid till henne och Daniel. Fläskfilé med klyftpotatis och tatziki med sallad, det var utsökt!

Vi har också kollat på roligt folk på Facebook och så har vi så klart kollat på Andra Avenyn! Det var ett ganska så bra avsnitt i dag, och spännande var det också, så det var bra!

Nu ska jag hoppa in i duschen och kanske för en gångskull lägga mig i tid så jag inte är så trött i morgon bitti när jag ska upp.

Och det bästa med i dag förutom att träffa Emma är att jag inte beöver sova ensam i natt! :)

Jag avslutar detta inlägg med att tacka Emma för det fina kortet och blomman som jag fick, den var jättefin och jag blev superglad! jag kan bara ännu en gång Tacka, och säga desamma till dig (Emma) för de du skrev i kortet, för du är också min Bäsata vän!

GODNATT! PUSS!

Emma och Jag!



Emma och jag på nyår, inte i år men förra!

(jag bjuder på att jag ser lite sne och konstig ut ;p )

Onsdag 10 mars - Vara med Emma!

Hej!

Ännu en dag gjord på praktiken, det är roligt att vara där för alla där är så roliga.
I dag har dagen bara rusat iväg, har inte haft så många kunder men endå så har tiden gått fort kan nog vara för att jag har varit sysselatt med annat som att plocka kakor och babblat en massa skit.

Har nyss varit duktig och lagat mat, pasta med carbonara sås det blev jättegott.
Om en timme så kommer Emma till mig så då blir det att umgås med henne vilket jag verkligen ser fram i mot.
Jag ska bjuda henne på en festmåltid hade jag tänkt mig och sen senare i kväll så ska vi kolla på Andra Avenyn tillsammmans!
Jag pratade med Emma förut (via sms) och hon sa att hon skulle ta med en liten present, det ser jag verkligen fram i mot, det tycker jag alltid om att få :).

Nu ska jag städa lite och fixa, kanske skriver senare.

PUSSS!

ANGELIKA







Detta är ANGELIKA JANSSON! Hon vill gärna vara med på bild så nu får hon synas! :D

Tisdag 9 mars - Trevlig dag!

Dagen i dag har varit trevlig även fast jag har varit ganska så trött hela dagen.
Har umgåtts med Denise en hel del, Jag lagade mat till henne och sen gick vi till Jennie och Izabelle och hälsade på en snabbis. Efter de så gick vi hem till mig och tjockade oss lite och kollade på Dating in the dark, det ät bara såå bra!

I morgon ska jag äntligen vara med Emma igen, det var på tiden Emma har inte haft tid eftersom hon är en upptagen kvinna och har mycket att stå i, men nu så i morgon så äntligen.

Då ska jag nog bjuda henne på mat och kolla på Andra Avenyn!
Det ser jag fram i mot.

Nu ska jag snart gå och lägga mig, kolla klart på filmen som jag började kolla på igår och lägga mig i tid för en gångs skull.

Så jag avslutar med att säga GOD NATT!

PUSSS!

Bilder från dagen!



Bagaren Bengt!



Angelika, Också praktikant!



Madde kom och fikade, trevligt!




Jimmy också bagare, lite knepig om man får säga så :p



Goda semlor som man kan köpa och fika på!


Lite smått och gott!



Lite mer smått och gott!



Goda smörgåsar!

Godsaker!



Fika rum inte det inaste kansek!



Angelika och Anna!



Yvonne, hon ser lite dryg ut! :p


Tisdag 9 mars - Roa mig själv!

Hej!

Kom hem från praktiken för ett tag sen och har nästan nyss lagat mat och ätit mat, kyckling ris och curry sås blev det. Hade egentligen tänkt laga fläskfilé, klyftpotatis och tatziki (stavning) men det ville inte daniel ha så då fick det blev kyckling, men det är nästan lika gott det.

Dagen i dag har gått riktigt fort på praktiken även fast vi inte har haft så mycket kunder, men jag har syssellsatt mig själv genom att fotografera lite. (bilder kommer sen).

I dag är det sista dagen som jag slipper att sova ensam, jätteskönt för jag tycker inte om att sova ensam det är kusligt, man kan faktisk höra ljud från sovrummet ibland och jag blir rädd, känner mig som ett litet barn igen :p

I dag vet jag inte riktig vad som händer skulle vara skönt att bara ta det lungt, men får se.

Ha i alla fall en trevlig kväll! Och glöm inte att kolla på Dateing in the dark i kväll klockan 20.00 på kanal 5.

PUSSS!

Måndag 8 mars - Ännu en ny vecka!

Hej!

I dag är det måndag igen och ännu en vecka har gått. Veckorna bara rusar förbi vilket iförsig är ganska så bra för då vet man att studenten och sommaren börjar närma sig.
I dag har jag inte gjort mycket, bara latat mig tänkte kanske bjuda hem folk på middag hos mig ikväll, är ju själv eftersom daniel jobbar natt och det är inte så kul, men får se hur jag gör.

I morgon är det i alla fall tisdag och det betyder att jag har praktik igen, jag ser faktisk fram i mot den, det är så kul att vara på konditoriet, det har det i alla fall varit hittills.

Nu tänkte jag faktisk städa lite, kanske skriver senare.

PUSS!

Söndag 7 mars - slappar dag!

Hejsan!

Gårdagen spenderades mesta delen med Emma, vi hyrde Luftslotte som sprängdes medans killarna kollade på hockey. Efter det så gick vi till Bowlingen och åt lite mat. Sedan blev det hem och kolla lite tv, Beck anonsmannen blev det, fanns inte så mycket annat att kolla på.

I dag har varit en lugndag, som det alltid är på söndagar. Har varit lite med Denise, vi drack te och kollade på tv. sen senare så gick vi till madde och lagade mat med henne och katja, pasta carbonara det blev gott.

Nu ska jag snart lägga mig framför tv:n och glo på en bra film. Daniel är och prov jobbar som serviceman och slutar inte förens klockan halv sju i morgon bitti så jag får sova själv i natt :(, första gången nästan på 2½ år eller nått, så det är lite sorgligt haha men det ska nog gå bra!

God Natt!

PUSSS!

Lördag 6 mars - Lyckadkväll tillslut!

Hej!

Vaknade för en stund sedan blev ganska så sent i går tror jag la mig runt tre eller nått.  Men nu är jag utvilad och redo för en ny dag med massa trevligheter.
Gårdagens krogrunda började med förfest hemma hos Lennie och sen blev det ut på Krogen, skulle försköa komma in på harrys men jag var för ung, det var 23 där och Daniel, danne och Lennie var redan där inne så Emma, Morten och jag fick gå vidare till strömpis och där kom jag i alla fall in (eftersom det är 18). De andra kom till strömpis efter en timme och då hade de med sig Jenny och Emil. Mycket trevligt folk, Jenny i alla fall han Emil var lite knepig men rolig.
I dag skulle bli en lugndag men jag får se hur det blir med det, Jenny följde ju med hit till Laxå så jag får hoppas på att hon kommer hit sen om grabbarna ska kolla på hockey, det skulle vara trevligt.

Har inte så mycket mer att skriva nu, mer än att kvällen i går blev lyckad tillslut! och nu ska jag städa och äta frukost.

PUSS!

Fredag - Inväntar Emma och Morten

Hej!

Nu är jag tillfixad och lite finare än förut i alla fall. Sitter och väntar på att Emma och Morten ska komma och hämta mig, Daniel och Danne och sedan åka vidare till Daniels gamla jobbarkompis Lennie i Örebro.
Ska hämta en cider och snutta på medans jag invänar dem.

KROGEN- Nästa!

Ha en toppen kväll, för det ska jag ha! PUSS!

snabb uppdatering

Hejigen!

Nu visade sig visst att det var sötnosen Izabella som hade hittat min mobil på bussen så jag tänkte bara skriva det och Tacka henne med eftersom jag fick tillbax den. Jag är somsagt superglad för det.

PUSS!

Fredag 5 mars - Intressant morgon!

Hejsan!

Har nästan nyss kommit hem från min praktik, och det var en ganska så intressant morgon. Densie ringde till min praktikplats och sa att hon hade hittat min mobil på bussen eller Damir hade hittat den och gett den till henne, jag hade inte ens märkt att jag hade tappat den så jag blev lite chokad när hon ringde. Men det är tur att det finns godhjärtade människor, jag är väldigt tacksam över att jag fick tillbaka den, så tack Damir och Tack Densie.

Nu ska jag hoppa in i duschen och börja göra mig snygg för Krogen!!

Jag hoppas att det kommer att bli skoj.

PUSSS!

Torsdag - hej igen!

Hej igen!

Tänkte bara skriva en liten kort uppdatering.
Har i dag varit med Jennie vi kollade på halv åtta hos mig och sveriges värsta bilförare. Jag kan verkligen inte förstå att man kan vara så dålig på att köra bil, de måste ju verkligen göra sig till för att få uppmärksamhet. Hur skulle de annars ha kunnat få körkort om de inte kan köra bil, helt stört. Man kan tro att de fick sitt körkort i conflakespaketet eller något liknande.
Om man ska se något posetivt i deras körning så vet man i alla fall att om de har lyckas fått körkort så ska jag också klara av få ett, för sämre än dem kan man ju inte vara.

Nu tänkte jag krypa ner i sängen och sova klockan börjar bli mycket, nästan tolv. Måste vara utvilad tills Krogen så jag inte somnar där, kanske inte så kul att bli utslängd.

Godnatt!

PUSS!

Torsdag - veckan har gått fort!

Hej!

Idag är det redan torsdag, veckan har verkligen gått jättefort. I morgon är det redan Fredag vilket jag är jätteglad för eftersom det betyder helg! :)
I morgon är mitt schema fullspekat. Först vakna vid sju och gå till praktiken till åtta.
Komma hem och äta lite och städa snabbt. Sen blir det att fixa mig in för Krogen! Whiii!
var ju ett tag sen nu så det kanske är på tiden. Denna gång blir det att gå med Daniel, Emma, Morten, Danne och Daniels kompis från örebro, Lennie. kanske någon mer man vet aldrig. så jag hoppas på att det blir kul.

I dag vet jag inte vad jag ska hitta på städa om jag orkar och kanske umgås med en vän.
Får se vad som händer.

PUSSS!

Onsdag tredje mars!

Hej!

Nu var det ett tag sen jag skrev någonting igen. Kan meddela att jag nu har praktik på Konditoriet i Laxå och det är jättekul händer massa skoj varje dag.
Kan ta kort på folket och lite annat och sen lägga upp här.(om jag orkar).
I dag efter praktiken så åkte jag och Daniel till Emma och Morten för att fira Morten eftersom han fyller år idag, så vi blev bjudna på smörgostårta och fika, det var toppen gott!
I morgon är det redan torsdag och då blir det praktik igen som vanligt och sen blir det att vara med Emma på eftermiddagen vid fem-sex eller något sånt, vi ska hyra Luftslottet som sprängdes den är jättebra men eftersom
inte Emma har sett den och vi har sett alla andra filmer i den serien eller vad man ska säga så ska vi se den med tillsammans, så det blir nog kul.


Ibland hatar jag verkligen mitt liv. Det är så orättvist. Jag fattar inte varför oturen ska drabba alla mina nära och kära, det känns som om nån vill ta dem i från mig. (dom som jag har kvar). Jag vill att alla mina nära ska må bra och vara friska, det förtjänar dem. Ta hellre mig istället än dem.
Jag hoppas verkligen att allt ska fixa sig med alla, min moster speciellt, för jag vill inte att någon mer ska försvinna ur mitt liv som jag tycker om. Och jag gör allt för att det ska bli bra igen.

Jag ska avsluta med att skriva några kloka ord: "Man vet inte vad man har förens man förlorar det" tänk på det.

PUSSS!

RSS 2.0