Bio, grilla & bowla!

Hejsan!

I dag är det toppenfint väder ute det 'är verkligen sommar, helt underbart. I dag så ska jag bowla och grilla med min älskling och Morten och Emma, det blir nog allt trevligt :D.

i går så var jag på Riskutbildningskurs till körkortet mellan 9-12 så jag var ledig från skolan, skönt! Sen så var jag med Amanda i går med, vi var i Örebro på bio, En natt på museét 2 såg vi den var ganska så bra, och sen när vi endå var i Örebro så passade vi på att äta på kinamuren, det var mycket gott. Sen bar de det väg hem fick åka tåg till halssberg och sen vänta på buss där i typ 1 ½ timma, men de gick vi bra. sen när vi kom hem så kollade vi lite på ballar av stål och sen vid typ 3 gick vi och la oss, eller vi hade gått och lagt oss tidigare men daniel och daniel kom hem och väsnades så det var ju inte så lätt att sova vidare. men sommande till slut i alla fall. Ne nu ska jag gå ut i det fina vädret, kanske köpa mig en glass! får se.,. Pusshej!

Bilkörning.

Hejsan!

I dag har jag haft nationella prov i engelska igen och det var skit svårt, vet inte riktigt hur det gick, jag får hoppas på Gi alla fall. Nu ska jag strax till trafiskolan och köra med Lenart för första gången, hoppas jag inte gör bort mig för mycket. Pueehej!

.-.-.

Min Fredag blev allt ganska så bra till slut, Daniel drack öl med sina vänner och dom skulle på fest så jag följde med, och där träffade jag folk från förr, de var trevligt att prata gamla minen och se att de mår bra :). De gör jag inte själv just nu för älskling är tjurig för att han inte har nått snus och då så går det ut över mig så jag känner mig inte särskilt glad... Dagen började med skola som vanligt och sen teori på trafikskolan inte de roligaste precis men vad gör man inte för körkort...  älskling kom nyss och pratade med mig och han var trevligare så nu ska vi kolla på färjan tillsammans. ha de bra pusshej!

Bajsfredag! :/

Hej!

Fick reda på att inte Emma kunde umgås idag pga av att hon var sjuk :( så jag vet inte riktigt vad som händer, känner på mig att de kommer att bli ännu en fredag som är tråkig och bara försvinner utan att man får göra nått kul :(. men men får att hoppas att Namam kan rädda min fredag och umgås med mig, skulle va trevligt.   Pusshej!


Välbehövlig helg!

Hejsan! 

Är nu i skolan och jag Becca och Jossan har haft ´så ska det låta´. I dag är det äntligen fredag igen vilket betyder helg :) och det är väldigt välbehövligt för jag behöver sova ut mig.I dag så ska jag umgås med min vännina Emma en stund får se vad vi hittar på blir vell mest att sitta och prata en massa skit och bara umgås. Helgen förövrigt är inte planerad bara att jag ska vara med älskling. Ska gå på min sista lektion nu för idag och denna vecka. skriver senare kanske. Pusshej!

Örebro/projekt

Hejsan! 

Sitter i skolan och chillar :p ska snart ha lunch. I dag så ska jag åka till Finnerödja efter skolan då blir det vell kanske att övningsköra :D. Och så blir det vell att ligga och slappa i soffan och kanske plugga turism, om jag orkar. I morgon så blir det att åka in till Örebro med de som går turism i min klass för vi ska guida några ettor där, och så ska vi lära oss att hitta för när utbytestudenterna från holland kommer så ska vi guida dom där. så vi måste kunna hitta och kunna lite om Örebro för att kunna berätta något.
Har i alla fall bestämmt att jag ska gör mitt projekt i trean med fadila, kajsa och malin, det kommer nog att bli super!

" Det är något som inte stämmer, jag är rädd och orolig, jag undrar vad de kan vara,
jag kan inte sluta att tänka på vad det är för fel"

Pusshej!

Helt Crazy

Hejsan!

Nu sitter jag i skolan och ska strax ha turism. Var på teori igår det var faktiskt helt okej, ganska så kul :p.
Mitt humör igår var helt Crazy  först i skolan så var jag överdrivet glad och sprallig och sen när jag kom hem så började jag gråta utan anledning, vet inte varför, kan vara för att jag är sjuk och var så trött .har inte kunnat sova ut ordentligt på flera dagar.. men men idag blir det att vila upp mig i alla fall kan behövas för att orka med skolan. Pusshej!

Helgen!

Hejsan!

Helgen som har varit har inte varit speciellt givande, har varit sjuk (och är fortfarande) så har mest legat i sängen/ soffan och kollat på tv och film. Men har varit duktig också i mellanåt diskade förut och lagade mat även fast jag egentligen inte orkade :p. I morgon är det skola igen får se om jag orkar gå beror på hur jag mår , men måste typ gå för annars kommer man efter så mycket., ska också gå på terorikurs i morgon som börjar klockan 16.15 får se om man lär sig något bra inför körkortet. 

3 skaker som jag är rädd för.

1. Jag är rädd för att dö.
2. Jag är rädd att förlora någon (mer) jag älskar.
3. Jag är rädd för stora förändringar.

3 saker jag saknar

1. Jag saknar min mamma och lillebror.
2. Jag saknar gamla tider.
3. Jag saknar att göra roliga saker tillsammans med tjej kompisar.

5 saker jag är glad över.

1. Jag är glad över att jag har världens bästa pojkvän
2. Jag är glad över att jag har tagit mig igenom tuffa tider.
3. Jag är glad över att min lillebror har det bra.
4. Jag är glad över att jag har fått de bra efter omständigheterna.
5. Jag är glad över att det går bra för mig i skolan.

5 skaker jag vill göra i framtiden ( med älskling)

1. Bilda familj.
2. Flytta till hus.
3. Gifta mig.
4. Åka utomland
5. Bli gammal (tillsammans med älskling)


Jag och min älskling Daniel, Jag Älskar honom mest på denna jord!

The Hills avsnitt hela kvällen.

Hejsan!

Dagen idag spenderades mest i sängen tillsammans med datorn och en godispåse. Har kollat på en massa The hills avsnitt hela kvällen och sutit här i min säng och gjort massa videos till min älskling, mycket gulligt blev de.
I morgon så blir det att spendera hela dagen tillsammans med min underbara älskling då blire massa mys, bra film och en god matbit. <3 på de. Nu ska jag snart gå och lägga mej och gosa med min älskling, så god natt, Pusshej!



Lite smått sjuk!

Hejsan!

Jag kom nyss ut från duschen och nu sitter jag här. Jag stannade hemma från skolan i dag för jag kände mig inte så kry när jag vaknade, hade jätteont i halsen och kunde knappt svälja eller prata. I dag så blire nog ganska så lugnt för mig för daniel ska kolla på hockey med sina kompisar och jag vet inte riktigt vad jag ska hitta på för alla verkar vara så upptagna.
Har inte så stor lust att kolla på hockey så det blir vell att ligga i sängen och kolla på film i min ensamhet, kanske inte de roligaste en fredag kväll men vad ska man göra.

Va med Hanna i går, vi kollade massa tv och en film som heter Darkness den är ganska så bra, sen så satt vi mest och pratde en massa skit! Men trevligt hade vi i alla fall, får vi göra om snarast.

Pusshej!

Na prov del 2 gick bra!

Hejsan!
Nu sitter jag i skolan och väntar på att klockan ska bli 12.50 för jag har slutat och ska ta tåget hem då. I dag så har jag gjort nationella prov i engelska, Speaking var det., det gick okej fick i alla fall G så jag är nöjd. Ska umgås med Hanna idag det kommer att bli trevligt var ju ett tag sen nu får se vad vi hittar på.
Har bokat min första körlektion igår ska köra den 20 maj klockan 17.00 så de blir nog kul. Sen har jag också bokat teorikurs så nu blir det att plugga och köra massa bil sen ta körkort direkt när jag fyller år, men det är ju ett tag kvar men tiden går fort... Pusshej!

Tursimbajs!

Sitter i skolan och tråkar, jag har turism och jag håller på att bli galen för min lärare håller inte kolla på någonting först säger hon att jag inte har lämnat in alla uppgifter som man skulle ha gjort för jättelängesen men jag typ är säker på att jag har de så jag säger de till henne och då säger hon " jaha okej men då kanske dom ligger på mitt rum "  sancka om att ha koll, eller inte. men men i dag blir det hem och sova och sen plugga turism och kolla på färjande missade nämligen  de i går så ska kolla på de på datorn...skriver senare. Pusshej!

Nationellaprov i Engelska

Hejsan! 

I dag så har jag haft nationella prov i englska vet inte riktigt hur det gick men jag hoppas att det gick bra. Man skulle skriva en uppsats om datorer och internet och så. så jag skrev lite om olika internetsidor man kan besöka för olika tillfällen eller vad man ska säga, och så skrev jag om datavirus och lite annat. På torsdag så har jag speaking i engelskan då ska man göra en muntlig övning med engelska läraren , jag hoppas att de också går bra , men de tror jag nog. Annars i dag så har jag inte gjort så mycket sovit en stund, var as trött när jag kom hem så jag somnade framför tv:n när jag och älsk kollade på hockey. sen har jag också varit dutigt och gjort turism. Nu ska jag poppa nig popcorn och kolla på tonårsliv. Pusshej!

städning,diska,överaska...

Hejsan!

I dag så har jag inte gjort så mycket än så länge bara legat i soffan och kollat på mtv. ska snart gå och diska och städa lite, älskling ska gå över till kurt och kolla på hockey så jag tänkte överraska honom med att städa och laga en god middag tillsa han kommer tillbaka, så det blir att gå och handla i affären också. Tänkte göra tacko rullar det är jättegott.

I morgon är det skola igen, något jag inte ser fram imot direkt, den här veckan så går jag enda från måndag-fredag så det blir en långvecka, jobbigt! förra veckan var mycket softare eftersom jag var ledig torsdag och fredag. borde vara så lite oftare tycker jag,. men gött att de är sommarlov snart i alla fall. Den här veckan så ska man ha bestämt vad man ska gör för projekt i trean och jag vet inte vad jag vill göra eller vem jag vill vara med, slutar nog att jag får göra det själv för ingen verkar vilja göra samma som mej.,men de får vell gå då i så fall om det skulle bli så..

Pusshej!


Morfar 66år idag!

Hejsan!

Just nu gör jag inte mycket sitter mest här och kollar runt lite vet inte riktigt vad jag ska hitta på. Var hos mormor och morfar för några timmar sen och hälsade på, morfar fyller ju 66år i dag så var hos honom och grattade han. Fick mat och tårta, det var mumsigt! Annars i kväll blire vell att titta på film och mysa framför tv:n med min Älskling. Pusshej!

Jag Älskar min underbara fina pojkvän Daniel, han är helt fantastik
och han betyder otroligt mycket för mig, han är bäst! <3


Valborg!

Hejsan!

just nu så gör jag inte så mycket sitter framför tv:n och slappar. I går var det Valborg och då så var jag med lite folk, det var trevligt vi sjöng lips och pratade och umgicks! jag sminkade och fixade Jennie också det blev mycket fint. I dag så ska jag inte göra så mycket ha en mysdag med min älskling köpa godis och kolla på film., mycket uppskattat från min sida. I dag så fyller min pappa år också 49år, gammal blir han, men gratttis till honom. Pusshej!

RSS 2.0