Instagram

Eftersom det blir dåligt med uppdateringar här så kan ni följa mig på instagram: gabriiellla där uppdaterar jag förhoppningsvis lite oftare ;)

Torsdag 28 juni

Hej!
Var några dagar sedan sist jag skrev något här men min bloggapp funkar fortfarade inte och här på blogg.se så är det inger roligt att skriva eftersom det inte går att lägga upp bilder från telefonen + att det inte går att dela in i stycken.

Men tänkte i alla fall komma in med en liten uppdatering så ni vet att jag lever. I dag har jag inga planer på att göra mycket, kanske städa lite här i hemmet det kan alltid behövas. I morgon efter att Daniel kommer hem från jobbet så sks vi åka in till Marieberg och storhandla på Willys, det gillas verkligen då jag hatar att små handla hela tiden på Ica. På lördag är det rastpunktskalaset det brukar alltid va kul så de får jag inte missa.

Vet inte riktigt vad mer jag ska skriva. Kan ju berätta att min lilla plutt i magen blir livligare och livligare för var dag som går, det är en helt obeskrivlig känsla att känna små sparkar, såå mysigt! På lördag går jag in i v.25 (24+0) helt sjukt vad tiden går fort men inte gör det mig någonting för jag är så nyfiken på vem som gömmer sig där inne. Om en vecka så ska jag till barnmorskan ska bli kul att få lyssna på bebisens hjärtljud och intressant och se hur mkt jag gått upp än, eftersom våran våg är så opålitlig så vet jag inte riktigt, men men. Nu ska jag fixa lite här hemma, ha en fin dag! /B

Lördagsslapp!

Hej!

Hade ni det bra igår? Jag hade det faktiskt förvånatsvärt kul. Vi dukade upp till långbord med partytält och grejer och så grillade vi och umgicks. Jag Daniel karro och Danne gick iväg och kollade vem som hade flyttat in i Dannes hus som han bodde i förut och där fastnade vi ett bra tag, det var roligare där än hos karro och cirre. Daniel plastpappa eller vad man ska säga, han som han har växt upp med var där, det var hans nya tjejs syster som bodde där så det var kul att träffa honom, han är trevlig alla var trevliga där.
När vi kom tillbaka till karro och Kirre så var Emma och Morten där så då blev det ännu roligare.

Det var en trevlig kväll trotts att jag tycker att folk uppförde sig lite respektlöst och oförskämt, men det får stå för dem.

Nu ska jag kolla på någon film och mysa ner mig i soffan med lite chips och dipp!

Ha en fin,fin kväll! /B

Midsommarafton

Hej!

Vilket härligt väder vi ser ut att få i dag, vi får hoppas att det håller i sig. Förra midsommar var det inge vidare väder regn och uppehåll hela dagen typ om jag minns rätt, men gud så kul vi hade det då. Jag,Daniel, Denise,karro,cirre och David hyrde en stuga i Skövde i två dagar och drack och åt gott, spelade roliga spel gjorde vi med och roligt hade vi det. Jag hoppas att det kommer att bli lika kul i år. Vi ska vara ute i skogen i finnerödja och grilla, äta jordgubbar och umgås, det kan inte bli mycket annat än roligt.

Nu ska jag snart äta kycklingsallad (som Daniel är iväg och hämtar) sen blir det en dusch och fix inför dagen. Lämna diesel hos mormor och morfar åka förbi ica och köpa jordgubbar eftersom de jag köpte igår hade möglat hur de nu kunna gjort de vet jag inte. Sen blir det mot Finnerödja !

Glad midsommar påer!

Dagen !!!

Har haft en bra dag idag! Var med Denise och vi gick till colorama och köpte mig en ny fondation, vi gick även till Ica där köpte jag jordgubbar tills i morgon. När vi var klara på Ica så gick vi hem och gick ut med Diesel sedan vidare till Emma i röfors, hon ville ha hjälp att slinga håret så jag ställde självklart upp :)

I morgon är det midsommarafton som ni vet,vad ska ni göra då? Själv ska jag fira midsommar ute i skogen i finnerödja med pojkvän och vänner, jag hoppas det bli kul!

På tal om något helt annat så är jag verkligen så himla sugen på att campa, Gud vad jag saknar att göra det, jag måste verkligen få med mig Daniel någonstans, det är ett måste!


Neh nu sova så man orkar med morgondagen och alla fulla människor för jag gissar på att det kommer att bli en lång kväll/natt!

God natt!

Underbara varma torsdag!

Hej påer! Vilket härligt väder vi har i dag så varmt som vi har i dag har det nog inte varit på ett tag nu så det är verkligen på tiden! Jag har faktiskt invigt mina mamma shorts i dag första gången iår som jag visar mina vita ben, men lika bra att göra det när solen är framme så folket kan tro att det är solen som bländar dem fast det egentligen är mina VITA ben. Vart tog pepparkakaksBella vägen, jag var ju jämt så brun förr. Jag kanske var ute i solen mer då (?) Det måste jag ha varit. Saknar i vilket fall min bruna fina färg ;p Var ju som ni vet i går på Marieberg i går med Jannika och skulle se om jag hittade något att ha på mig till midsommar men som vanligt när jag ska hitta något till något speciellt tillfälle så hittar jag så klart inget. Provade fyra långklänningar men alla var konstiga jag såg ut som något som inte går att beskriva, fint var det inte. Så jag får väl som alltid dra något gamalt över mig som finns i garderoben, inte kul men men. I dag ska jag umgås med Densie får se vad vi hittar på, sitta ute i solen så jag kan få lite färg skulle ju inte va något fel. I vilket fall så ska jag fixa lite här hemma innan vi sks ses. Ha en underbar dag! /B

Marieberg med Jannika

Hej! Nu funkar inte bloggappen igen så tyvärr blir det inga bilder förens den börjar funka igen ;p. I går var jag barnvakt åt lilla Adam, det gick mycket bra och han skötte sig såå bra! Men det började med lite kaos. Jag skulle vara barnvakt från klockan sju till nio men Morten ringde lite efter fem och frågade om Adam kunde komma då en snabbis bara för han var tvungen att åka på larm och sen att han skulle komma tillbax och hämta honom, självklart gick det bra så det kom. Men när det hade gått över en timma och Morten Sa att det inte alls skulle ta så lång tid så började jag undra, då hade han fått flera saker som han var tvungen att åka på så Adam fick vara kvar! Lite smått panik fick jag när jag kom på att Diesel var tvungen att rastas och Adam hade ingen jacka men som tur var kom morten med skötväska, jacka och annat så vi kunde gå ut. Men då hade vi ju ingen vagn så jag fick bära Adam och gå med diesel, det var inte det smidigaste om man säger så men det gick, efter några pauser så var vi hemma igen, det blev ett riktigt träningspass haha! Herregud så de kan bli men det gick ju bra trotts allt. Efter att vi kom in så kollade vi lite på film och Adam åt, sen hade vi bebisgos tills klockan blev efter nio och mamma Emma kom och hämtade Adam och fikade. Det var en fartfylld dag igår om inte annat ;p. I dag ska jag åka in till Örebro med Jannika och köpa något att han på mig på midsommar, skulle vilja ha en långklänning men vet inte om jag passar i en sån, men det märks ju om jag hittar någon fin jag kan prova, annars får det bli något annat fint något måste jag ha. Blir säkerligen något till lilla bebis i magen man kan ju inte motstå de små söta kläderna, om Daniel har tur så kanske jag hittar något till honom med! Nej nu ska jag platta håret och äta frukost! Ha en fin onsdag! /B

Hemma!!

Hej!

Nyss hemkommen i från sjötorp och bilbingot som jag varit på med mormor och morfar (självklart var min diesel med ),blev tyvärr ingen vinst för någon utav oss men trevligt hade vi endå. Speaker kvinnan som talade ut siffrorna måste varit full eller nått för hon betedde sig väldigt underligt, tyckte mormor och morfar med. Nu är jag väldigt trött och ska snart sova, inväntar min älskling som slutar jobbet nu så han är nog hemma inom en halvtimma får se om jag orkar hålla mig vaken så länge :p

I morgon blir det att städa och att vara lite barnvakt åt Adam, kul kul :)

God natt! /B


Bilbingo!

Hejsan!

Har nyss kollat på OC sista avsnitt, lyckliga slut är bäst, jag fäller alltid en tår eller två när jag ser det.

Nu ska jag fixa lite för om ca: 30 min kommer mormor och morfar och hämtar mig och diesel och så drar vi på bilbingo i sjötorp. Det blir jag och pensionärena men det kan faktiskt va ganska så mysigt någon gång ibland. Jag hoppas på storvinst, så håll tummarna för mig!

/B


V.23 (22+1)

Eftersom jag i gick in i v.23 igår så kan ni läsa här nedan vad som händer med vårt lilla liv.


Ditt barn

Se hur ditt barn utvecklades förra veckan.
Sagostund. " Mitt favoritljud är min mammas röst när hon sjunger eller pratar med mig." När nu benen i öronen har hårdnat, kan babyn höra dig och föredrar din röst framför allt annat. Ge ditt barn en daglig dos genom att läsa, prata eller sjungaJu mer barnet hör din röst desto mer bekant kommer den att vara för barnet när det väl är fött.
Den magiska påsen. Fostervattnet som omger ditt barn är den perfekta miljön för att det ska växa och bli till ett friskt nyfött barn. Den salta vätskan håller barnet varmt, skyddar det från infektioner och är tillräckligt elastisk för en rörlig kropp under utveckling. I detta stadium innehåller fosterhinnan en halvliter vätska, som renas var tredje till var fjärde timme.
Vikt och längd. Ditt barn ser ut som en liten, smal nyfödd. Barnet väger närmare 450 gram och är 23-25 cm långt.


Söndag- med blandande känslor!!

Hej!

Hela denna dag som varit så har jag varit så trött och sliten så jag har inte gjort så mycket. Varit några rundor ner till tvättstugan och legat och vilat mig hela dagen + några OC avsnitt på det. Daniel har också varit trött i dag så varken han eller jag orkade laga någon mat eller ta oss till Ica så det fick bli pizza till lunch men det är ganska så gott ibland.

Kan också tillägga att jag har haft lite damp i dag med, det känns som om allt jämt ska strula och att det aldrig kan få gå helt bra en endaste dag. Sen blev det ju inte bättre av att när jag skulle gå ner i tvättstugan och tvätta så var den någon jävle ( ja ursäkta, men jag blev så irriterad) som hade lämnat kvar sin fula matta på tork inne i torkrummet + att det var en STOR fläck mer vatten därinne så det första jag fick göra var att börja skura upp den, inte det minsta kul.

Men nu har jag tagit mig ett varmt bad och en uppfräschande ansiktsmask så nu känner jag mig på mycket mycket bättre humör :)

/B


Dagen/kvällen

Emma har nästan nyss åkt hem med Adam och Daniel och Morten har åkt iväg till finnerödja på finnerödjafesten så jag är hemma själv med Diesel. En vanlig lördag kan man ju säga, de brukar ju i stort sätt se ut så här nu förtiden och jag gillar det inte.

Ska nog gå ut en sväng med diesel och sen bädda ner mig i sängen och kolla äta lite godis och fortsätta kolla på mina OC avsnitt som jag har kvar, inte allt för många nu.

Hade i alla fall ganska så trevligt på kinan förut som jag Daniel Emma Morten och lilla Adam var och åt på. Jag åt oxfilé i vitlök, alltid lika gott!

Kul att det börjar spöregna och åska nu när jag hade tänkt att gå ut, jag varken gillar regn eller åska. Får avvakta ett tag och hoppas att det avtar.

/B


Regniga dag!

Hej!

Det är inte vidare värst väder vi har i dag, regn och åska inte så vidare värst trevligt.
Daniel vill ha med mig till finnerödja på finnerödjafesten men har verkligen ingen lust med det speciellt inte i detta väder eftersom det är utomhus även om det finns öltält, jag sparar mig nog till rastpunktskalaset som är näst nästa helg och hoppas på fint väder med.

Ska i alla fall äta med Daniel och familjen Qvist/Paulsen på kinan sen, det blir förhoppningsvis gott och trevligt!

/B


Skötbädd

Om det är någon som är intresserad av en påskgul skötbädd med vitt inslag så finns det att hitta på blocket, hahah gud vad folk håller på ;p


En kväll på bowlingen

Hej!

Hemma efter en kväll på bowlingen med Amanda och Jannika. Vi åt gott och pratade en massa, mest bebisprat så lite synd om Amanda var det men jag lovar att gottgöra! :)

Var typ fotbollskväll på bowlingen så det satt lite folk bänkande framför tv:n och skrek en massa, förstår inte riktigt nöjet med hur det kan vara så intressant att kolla på massa karlar som springer efter en och samma boll, inget för mig helt enkelt!

Har bäddat ner mig i sängen och väntar på att min älsklings sneaky ska komma hem, han är hos kurt och har kollat fotboll där och om jag har tur så dröjer det inte allt för länge!

Hoppas ni har haft en bra fredag! /B

( min kyckling/bacon sallad och glass till efterrätt )


Slö förmiddag

Hej!

Lika slö förmiddag som vanligt här hemma. Har bara ätit frukost och kollat lite på tv får se vad jag ska hitta på nu.

I dag har jag inte något inplanterat så får se vad denna dag bjuder på, händer det inte något speciellt så får jag väl bänka mig framför tv och kolla på fotboll som alla andra !

Ha en fin dag i alla fall!/B


Hemkommen från Marieberg !

Hej!

Kom hem från Marieberg för ett tag sedan. Vi har nu beställt och betalat våran vagn känns såå bra! Leveranstiden var jättelång så det var tur att vi beställde den nu, vi får den inte förens slutet av september (v.39) så det dröjer ett tag.
Köpte även en söt pingu barnvagnsleksak som jag länge kollat på, den kommer bli bra i vagnen.

Var en sväng inne på lindex och köpte underkläder till mig och kunde inte låta bli att gå förbi bebiskläderna och tur var väl det för jag hitta en söt overall, och vet ni den var på rea,149kr ibland har man i alla fall lite tur :)

Nej nu ska jag kolla på lite OC medans Daniel kollar på fotboll.

/B


Beställa vagn!

Hej!

Kom nyss in med diesel och väntar nu på att mina ägg ska bli klara så jag kan äta min frukost. Till frukosten blir det nog lite OC, kan inte sluta kolla på det förens jag kollat på alla avsnitt men nu är jag inne på sista säsongen så det är inte långt kvar.

Igår eftermiddag så umgicks jag med Emma och lilla Adam vi köpte glass och så var vi hemma hos Emma, det var trevligt! Tog med mig min citykorg hem (liggdel) som jag har köpt av Emma så nu är det bara resten av vagnen som saknas och den ska vi förhoppningsvis åka in till Örebro och beställa i dag :). Känns som om jag snart har allt jag behöver ha för bebisens ankomst, lite mer kläder själsäng och skötbord kvar bara, känns bra att ha köpt mycket av det man behöver så relativt tidigt så man slipper tänka på det mot slutet.

Nej nu frukost, ha en fin dag! /B


Onsdag 13 juni !

God morgon !

Frukost i sängen, te i min nya kopp och rostade mackor med ost, bara för att det var så längesedan jag åt det, gott! Lite OC på det med så är det en mycket bra start på dagen :)


Hemma efter fikan med Jannika

Kom nästan nyss hem från fikan med Jannika. Vi satt några timmar och pratade bebisprat på bowlingen, kul att ha någon att tjata bebiskläder,vagn och allt annat man måste köpa med och som också ska ha barn snart :) efter fikan blev det en promenad med diesel, vi följde henne hem så diesel fick en ganska lång promenad, han klagade inte mer jag och mitt gravidflås som gjorde!

Daniel är på Ica och handlar gott bröd så jag kan göra goda kvällsmackor till oss, blir nog lite OC på det.

/B


Fika med Jannika!

Hej!

I dag har jag inte gjort mycket, så lite som möjligt. Jag har kollat på OC och lagat mat, korvstroganoff och ris det blev mycket gott. Om en stund ska jag gå i väg till bowlingen och ta en fika med Jannika. Men först ska fixa mig lite och fixa här hemma.

Bjuder på lite bilder på saker som jag köpte till bebisen inne på gekås, det är långt i från allt men ett litet smakprov :)

Ha en bra tisdag! /B


V.22 (21+0)

I lördags gick jag in i v22 (21+0) och det här är det som händer denna vecka.


Bebisen

Nu är bebisen c:a 19 cm från huvud till stjärt och väger omkring 470-575 gram. Kroppen fortsätter att utvecklas dag för dag och de inre organen specialiserar sig på sina funktioner. Fostrets lever producerar enzymer och ansvarar för nedbrytning av bilirubin, ett ämne som bildas när röda blodkroppar bryts ned.

Eftersom livslängden för röda blodkroppar är kortare hos foster än hos vuxna människor bildas mer bilirubin hos foster än hos vuxna. Bilirubin går från fostret genom moderkakan till ditt blodomlopp där din liver hjälper till att bryta ned bilirubinet. Efter förlossningen kan bebisen uppvisa tecken på gulsot till följd av höga halter av bilirubin som den nyfödda levern ännu inte kan effektivt bryta ned. Detta uttrycker sig som en gulartad ton på huden och ögonvitorna. Detta tillstånd räknas inte som allvarlig och behandlas ibland med ljusterapi då ultraviolett ljus hjälper till att bryta ned bilirubin.

Bebisens sinnen utvecklas snabbt och tack vare en komplett uppsättning neuroner i hjärnan kan nu omgivningen och den egna kroppen utforskas, främst med hjälp av känseln. Känslen är ett av de första sinnena som utvecklas och bebisen kan röra sitt ansikte eller känna armar och ben.

I äggstockarna hos flickor finns redan alla de primitiva ägg bildade som hon kommer ha under hela sitt liv, och livmodern är fullt utvecklad.

Du

Övre delen av livmodern befinner sig nu c:a 2 cm ovanför naveln och du känner dig sannolikt ganska tillfreds och bekväm med graviditeten. Magen är ännu inte så stor att den blir ett irritationsmoment i de dagliga rutinerna, och du kan förmodligen sitta och böja dig utan alltför mycket svårigheter.

Om du under tidigare veckor lidit av illamående så finns det en god chans att det har gått över vid det här laget.

Din blodvolym har ökat för att fylla behovet av ökad syresättning och näringstransport till fostret. Det mesta av ökningen är blodplasma vilket leder till en utspädning av de röda blodkropparna, något som kan leda till fysiologisk anemi, eller blodbrist. Måttet på denna utspädning av blodet kallas hematocrit och når sitt lägsta värde omkring den här perioden, efter vilken den ökade produktionen av röda blodkroppar börjar komma ikapp.


Städning och fix !

Har haft en bra dag med städning och fix i lägenheten. De nya gardinerna blev bra i vardagsrummet så där får de hänga ett bra tag. Förutom all städ och fix så har jag hämtat ut min bärsel som jag köpt, handlat lite på Ica. En heldel OC avsnitt har jag med hunnit med.

I morgon ska jag ta en fika med en kompis som jag inte träffat på länge, jag hoppas det blir trevligt :). Hon ska också ha barn några veckor efter mig, kul kul!

Nej nu ska jag ta en dusch! /B


Ny vecka med nya möjligheter!

Hej!

Måndag i dag då och ännu en ny vecka. I dag ska jag städa lägenheten och sätta upp de nya gardinerna i vardagsrummet och den nya lampan jag köpte till fönstret i ullared, förhoppningsvis så blir det fint!

Annars i dag så har jag inte så stora planer för dagen, får se om det händer något kul eller om det bara blir att va hemma och ta det lugnt.

Ha en fin dag! /B


Helgen i Ullared!

Hej!

Ursäkta den dåliga uppdateringen hade tänkt att uppdatera när jag var i Ullared men täckningen var så dålig så det gick inte. Hoppas ni har haft en bra helg. Min har varit helt okej, blev mycket bilåkande inte så kul men vad gör man inte för lite shopping. Blev en heldel inköp på gekås första dagen vi var inne mestadels till våran lilla i magen, fanns dock inte så mycket neutrala kläder att köpa men lite hittade vi, fanns mycket annat bra som vi köpte, en babygunga bla som jag tror kommer att komma mycket till användning. Köpte inte så mycket till mig själv några baslinnen, leggins, en kofta,lite smink och parfym. Blev några saker till hemmet men det var inte mycket det heller. På lördagen (igår) när vi var inne så var det ju så mycket folk överallt att man inte hade någon större lust att kolla på något men lite fick vi med oss i alla fall.
På fredagskvällen när vi hade checkat in i stugan och lastat in alla saker så åkte vi till harry's och åt, jag åt en jättegod kebabpizza, det bjöds på trubadur musik och fotboll visades på tv:n, inte någon vidare direkt pratmiljö om ni förstår vad jag menar, det kändes som man var tvungen att skrika lite om man skulle säga något, men det var helt okej trevligt endå.

Om man ska sammanfatta helgen så kan jag säga så mycket som, om jag ska va ärlig så trodde jag faktisk att jag skulle ha roligare, jag hade lixom gått och väntat på att få åka till Ullared i 8-9 veckor. Allt kändes som kaos i stugan eftersom vi var så många ( 6 vuxna + en bebis i en 4 bäddars ) det var saker överallt, det var kaos helt enkelt. Jag menar inte att jag hade tråkigt hela tiden men inte så kul som jag hade hoppats. Kan bara säga att nästa gång jag ska göra något så ska jag inte ha så stora förväntningar för de blir endå inte som man har tänkt säg.

Nu är jag i alla fall hemma och det känns skönt. Varje gång man har varit någonstans och sovit borta så är det lika skönt att komma hem, borta bra men hemma bäst det stämmer verkligen!

Saknade min lilla diesel massor när vi var borta men han hade haft det så bra hos mormor och morfar att han knappt ville hem ;p

Nu ska jag gå ut en sväng med min lurvboll och sen kolla lite på OC.

Trevlig kväll!

/B


Lång dag!

Efter en dag med mycket fix inför morgondagen eller nattens färd mot Ullared så är jag snart redo.

Har varit in till Marieberg och köpt motorolija och Daniel har fyllt på och bytt, jag köpte en ny skiva som vi kan ha och lyssna på den långa bilresan, närmare bestämt Nrj summer hits eller något sånt tror jag den heter, har lyssnat igenom lite och det fanns endel bra låtar. Var ute efter att köpa ett par mammaleggins men eftersom det aldrig finns inne på hm på Marieberg så fick det bli ett par mamma shorts får hoppas att det kommer till användning.
Köpte även två små söts pyjamaser med snobben på och en body som jag såg sist när jag var inne och ångrade att jag inte köpte, som tur var så fanns den kvar och i storlek 56 :).

Nu ska jag packa det sista och ta en dusch , sen sova så jag säger god natt!

Kan ju oxå tillägga att jag saknar min lilla diesel men vet att han i alla fall har det bra hos mormor och morfar för där trivs han.

/B


Mot Marieberg

In till Marieberg nu för att äta lite och köpa olja till bilen och lite annat smått och gott.

( jag vet att jag ser ut som en sovmus, och nej jag har inget smink, jag är naturligt vacker i dag ;) )


God morgon torsdag!

Vaknade nyss och ska strax gå ut med diesel. Lika bra att gå upp så tidigt som möjligt eftersom jag har mycket att stå i idag.
Blir frukost efter morgonpromenaden efter det blir det att åka in mot Marieberg skulle jag tro.

Ha en fin dag!!

/B


6 juni - Sveriges nationaldag

Hejsan!

I dag är det som ni alla vet Sveriges nationaldag, firar ni det? Hur i så fall? Jag har inte gjort det men funderar på att köpa lite jordgubbar för att fira denna dag. Vädret är i alla fall bra i dag, det är ganska så behagligt ute och solen har varit framme hela dagen.

Jag har inte gjort något idag mer än att göra de dagliga sysslorna. Har även kollat några avsnitt OC, har jag väl börjat kolla på de så kan jag inte sluta förens jag har kollat klart på alla säsonger.

I morgon är det packning och fix hela dagen inför ullareds resan, vi åker ju på natten till fredag och det finns en heldel och fixa innan.

- åka till Marieberg och köpa olja till bilen, samt leggins till mig.
- köpa färdkost
- städa och fixa här hemma så man kommer hem till ett fint och städat hem
- lämna diesel hos mormor och morfar
- tanka bilen full
- köpa en karta och en bra skiva
- packa allt som ska med

Som ni ser så ser det ut som om jag kommer att ha fullt upp i morgon men det är bara kul för då går tiden fortare tills vi ska iväg :)

/B


Har haft fullt upp...

Hej!

I dag har jag haft fullt upp hela dagen så har inte hunnit bloggat något förens nu.

Dagen började med en promenad med Diesel som vanligt,efter det tog jag cykeln till Ica och köpte färskt frukostbröd till Daniel och mig.

Kollade lite på tv tills det var dax att laga lunch, I dag blev det lassagne.

Efter maten så städade jag här hemma, damma, dammsög m.m

Vid fyra tiden så kom Emma och lilla Adam hit och vi gick till Ica ( för andra gången idag för min del) och köpte fika och lite andra välbehövliga saker. Vi gick även in på Apoteket och köpte ett fästinghalsband till Diesel, det var verkligen på tiden.

Vid sjutiden så stack Emma på jobbinformationsmötet så jag var barnvakt till Adam, det gick hur bra som helst han sov hela tiden. Diesel och jag låg bredvid honom i sängen och kollade på OC, myspys.

När mötet var slut så kom Emma tillbaka och umgicks en stund till innan det var dax för hemfärd.

Nu har jag precis gjort klart Daniels matlåda och mackor som han ska ha i morgonbitti när han ska till jobbet igen. Han slutar ju nu vid tolv och så börjar han igen vid sju i morgon så han ska bara hem och sova några timmar innan det är dax för jobb igen. Men han är ledig torsdag fredag lördag och söndag så det är bra :)

Nu ska jag ut på kvällsrundan med diesel sen en dusch, kvällsmacka och ett avsnitt OC.

/B

( Tant Bellas lilla favorit Sköldpaddsadam, såå söt )


En dag i Kumla

Dagen idag har varit mycket bra. Åkte till Kumla med 12.08 tåget och där mötte pappa och hans tjej upp mig vid station. Vi åkte direkt hem till farmor och farfar där de bjöd oss på mat och jordgubbar och glass. Både farmor och farfar tyckte att de var roligt att träffa mig och jag kan sägs att jag tyckte att det var lika kul att träffa dem. Farfar tyckte att det inte skulle dröja lika långtid nästa gång vi ses och jag håller med. Efter att vi varit hos farmor och farfar så åkte jag med pappa hem en snabbis och kollad hur han hade det ( har varit där förut men endå). Satt och prata med han och Iwona ( pappas tjej) en stund sen gick jag till mitt tåg.

Hemma efter all tågåkande så har jag inte gjort mkt, endast kollat på OC och umgåtts med min lilla hundvän Diesel.

I morgon ska jag umgås med Emma och Adam och jag ska oxå va lite barnvakt åt Adam då det var ett viktigt jobb förberedande möte Emma var tvungen att gå på, Morten jobbar så jag ställer självklart upp kan ju va bra att öva lite på vad som komma skall hehe ;p

Nu ska jag krypa ner i sängen och vänta på att älsklingen min ska komma hem, han slutar ju vid tolv så det dröjer inte långtid innan han kommer.

God natt!! /B


På tåget till Kumla

Är snart framme i Kumla och jag ser verkligen inte fram i mot av att stiga av tåget för regnet bara öser ner, ingen vidare fin dag. Jag frågar som alla andra, vart är sommar vädret?

Det får verkligen komma tillbaka!

/B


Hej måndag!

Ligger fortfarande nerbäddad i sängen men ska strax ta mig upp och gå ut med Diesel. Efter det blir det nog en lång frukost framför tv:n.

I dag vid tolvtiden så ska jag ta tåget till Kumla för att hälsa på min pappa och farmor och farfar. Det händer ju inte varje dag kan jag ju meddela så det ska bli lite kul. Pappa träffade jag snart för ett år sedan och farmor och farfar var säkert över fem år sen sist så det är verkligen på tiden. Farfar fyller 80år i dag med och han vet inte att jag kommer, det blir en liten överraskning jag hoppas han blir glad!

Vad ska ni göra denna "härliga" måndag?

/B


Vaknade nyss.,.

Godmorgon påer!

Vaknade vid nio (av alarmet) och gick ut med diesel en sväng, när jag kom in var jag fortfarande trött så gick och la mig och vaknade inte förens nyss, herregud jag och Daniel har nästan sovit 12 timmar eftersom vi gick och la oss runt tolv igår, det händer typ aldrig. Jag brukar vakna rätt så tidigt nu förtiden och sen gå upp men inte idag. Var faktiskt skönt att sova ut riktigt ordentlig. Nu ska jag göra mig två mackor och varm choklad, bra start på denna kommande dag!

/B


Hyfsad lördag trots allt !!

Blev en hyfsad dag trots att den inte började så himla bra.

Daniel och jag gick till bowlingen och åt en sväng men det kom så mycket folk att vi drog nästan på en gång. Vi gick till rastpunkt och Daniel tog en öl där men där var det endast vi så det var inge kul så vi drog typ efter 20 min eller nått.

Efter att vi varit på bowlingen och rastpunkt så gick vi hem och hämtade diesel och gick till Kurt. ( eller vi är fortfarande här men ska snart gå hem) jag har lekt med Isabelle och hennes barbi, hon är allt för söt. Och Daniel och Kurt har spelat tvspel. Nu börjar jag bli trött och sängen kallar ska bli skönt att få sova efter en promenad hem i regnet.

Hoppas ni har haft en din lördag!

/B


Dag = ingen bra dag!

I dag är det ingen bra dag, jag har så tråkigt och allt är bara damp. Jag ligger nerbäddad i sängen med Diesel och kollar på OC och där kommer jag att ligga ett bra tag till och tycka synd om mig själv. Om jag orkar och har lust så ska jag nog ta mig ner till bowlingen med Daniel och äta något senare.

/B


V.21 (20+0)

Eftersom jag blev framflyttad en vecka på rul ultraljudet så går jag idag in i vecka 21 istället för 20.


Vecka 21

Fostret har nu alla sina kroppsdelar på plats och ligger och samlar på sig mer fett som näringsreserv. Det har blivit ungefär 26 centimeter långt och ökat i vikt till omkring 400 gram.
Ytteröronen börjar få sin slutgiltiga form och sitter nu på rätt plats på fostrets huvud. Fostret kan höra och reagerar på både ljud och ljus.
Livet i livmodern är inte ansträngande för fostret, det lever i ett viktlöst tillstånd och behöver inte göra av med mycket energi. Det är fortfarande väldigt outvecklat och skulle inte kunna överleva utanför mammans mage.

(bild från senaste ultraljudet)


Fredagsmys med Emma och Adam

Har haft en bra dag trotts att solen inte har visat sig. Har städat och lagat mat potatisgratäng och fläskfilé blev det, gott gott!

Vid halv fem tiden kom Emma och lilla söt Adam och umgicks med mig vi gick till Ica och köpte fredagsmys. När vi kom hem så satte vi oss och pratade i soffan i några timmar med tv:n i bakgrunden där finalen av let's dance skymtade. Kan tillägga att Anton vann vilket jag tycker var bra även om Molly också var väldigt duktig!

Nu ska jag krypa ner i sängen (eller det har jag redan gjort) med min lilla lurvboll diesel och försöka sova. God natt!


Fredag 1 juni

Hej!

Har än så länge inte gjort mycket i dag, ätit frukost och kollat på OC.

Nu ska jag nog städa lite så det är fint till helgen sen blir det att laga lite mat. Daniel jobbar ju till tre och när han kommer hem vill han nog ha något gott, han borde vara hungrig eftersom han säger att de äter lunch typ vid 10 halv 11 på jobbet, tidigt!

Får se vad dagen har att erbjuda mer än regn, lite trevligt sällskap till kvällen skulle inte va helt fel :)

I dag går vi ju in i juni månad och det betyder att det är sommar, men man kan ju undra vart all sol och värme har tagit vägen.

I dag är det bra en vecka kvar tills vi åker till Ullared och gud vad jag längtar att få köpa massa bebissaker det ska verkligen bli såå kul.

Ha en bra dag! /B

(bild på kläderna jag köpte efter vi varit på ultraljudet, får ju bli mycket neutralt innan bebisen kommer eftersom vi inte vet könet, sen får det bli lite mer färg :) )


RSS 2.0