Be om ursäkt!

Hejsan! Ville bara be om ursäkt i fall ni har svårt att läsa det jag skriver eftersom texten flyter ihop med bakgrunden, men det blir bättre snart. Håller på och få hjälp av en kompis med att fixa den, så inom en snar framtid ären nog finare och bättre än någonsin :).

Hoppas ni har haft en bra helg!
Min har inte varit på topp. Kanske skriver lite om den i morgon. Nu ska jag sova. God natt!

/B


Söndag - tjugotredje oktober!

Hej!

Söndag i dag då och som alltid när det är söndag så har jag inte gjort något speciellt bara tagit det lugnt, kollat några avsnitt oc och gått några små promenader med diesel. Men söndag är till för att vila så man är redo för en ny arbetsvecka.

Snart ska jag kolla på Gustavsson 3 trappor och efter det starke man. Tycker Gustavsson 3 trappor faktiskt är bra men starke man vet jag egentligen inte vad jag tycker om det, kollar mest för att Daniel ser det.

Nej blir att bänka sig framför tv:n nu då.

/B


Lördag tjugoandra oktober!

Hejsan!

Gårdagen spenderades hemma hos Emma med idolmys och massa skitsnack, en bra fredag med andra ord. Eftersom jag inte har så mycket för mig just nu så tänkte jag besvara lite frågor.

Vad gör du just nu?

Just nu sitter jag hemma i soffan tillsammans med Daniel och Diesel och gör inte ett skit, Daniel sappar mellan fotbollen och tennisen så jag roar mig med att svara på frågor. (som sagt)

Vad tror du att du är/gör om 1år?

Jag hoppas att jag får fortsätta att jobba kvar på mitt jobb om inte så hoppas jag att jag har ett annat jobb. Bra ekonomi och ett jättefint hem. Och så klart fortfarande är tillsammans med Daniel.

Vad ångrar du, om något i livet?

Det finns mycket som jag ångrar att jag inte gjort, och mycket jag ångrar som jag gjort. Men Jag har hört att man inte ska ångra något i livet och istället lära sig av sina misstag. Så jag vet inte riktigt vad jag ska svara...

Hur kommer du gå klädd i vinter?

Antagligen med vinter kläder hehe nejmen ska införskaffa mig några snygga stövlar, ny mössa, vantar och halsduk sen får jag se om det blir en röd eller svart ny jacka med.

Vilka 3 saker är du beroende av?

1.Diesel 2. Bonde söker fru. Kommer inte på något mer.

Har du någon dold talang?

Ja Festfixare eller vad man ska kalla det. Ordnade i alla fall en jättefin babyshower åt Emma och jag känner mig jättenöjd med den, så att fixa fester dekorera och planera tror jag är något som jag är ganska så duktig på,i alla fall enligt mig själv och sen om det är en talang det vet jag inte. Men jag tor inte att det är många som hade kunnat gjort det bättre ;p.

Vad gjorde du förra helgen? Och vad ska du göra nästa helg?

Förra helgen så var min lillebror i Laxå och hälsade på så jag träffade honom och så passade vi alla, släkt och så på att fira honom eftersom han fyllde 18år så det var trevligt. Sen var jag bara hemma och hade lördags mys med Diesel.
Nästa helg ska jag och Daniel förhoppningsvis åka till Göteborg eller Stockholm och sova på hotell och bara umgås, äta gott och ha det trevligt tillsammans.

Vad har du på dig just nu?

Minishorts, linne trosor och varma mystofflor.

Bästa skönhetstips?

Tvätta bort smink varje kväll innan man går och lägger sig och använda en bra dagkräm. Det gör i alla fall att man får en finare hy, varje fall för mig.
Sen om jag någon dag skulle skita i det så får jag skylla mig själv om jag vaknar upp med någon finne i fejan.

Vilka är dina dagens planer?

Jag har inga planer för dagen, ska bara va hemma och ta det lugnt. Lördags mys med min lilla familj.

Vad äter du helst inte?

Makaroner och falukorv.

Har du haft ett förhållande som vart över ett år?

Jag är i ett förhållande nu som hittills snart har varat i fyra år!

Bästa staden/landet du besökt?

Frankrike - Paris, det är även en plats jag känner att jag måste besöka snart igen!

Vilken kändis får du höra att du liknar?

Jag har hört Sara sommerfelt någon gång och sen att jag och Karin da silva har likadant leende. Men det vet jag inte om de stämmer precis.

Tror du på Gud?

Jag vet inte vad jag tor, ibland och ibland inte.

Vad är din största rädsla?

Att jag någon gång kommer att dö.

Vilka är dina favorit namn?

Jag vet många fina namn som jag tycker om men dem delar jag inte med mig av.

Hur/var vill du bo i framtiden?

Var vet jag inte. Men jag vet i alla fall att jag vill bo i ett stort fint hus tillsammans med Daniel, diesel och vårat/ våra barn.


Fredag tjugoförsta oktober

Hej!

Trodde jag hade blivit lite bättre på att uppdatera här men nu var det snart redan en vecka sedan jag skrev något här, inte bra.

Nu är det i alla fall fredag igen, jag tycker att dagarna, veckorna och månaderna bara springer iväg och det är de inte bara jag som tycker alla i min omgivning med så då måste det ju va så, helt sjukt i alla fall.

I dag ska jag umgås med Emma vi ska nog ha fredagsmys och kolla på idol och prata en massa skit så det blir big mycket trevligt :) nej fixa sig lite nu.

Ha en toppen bra fredagskväll!
Och om ni tittar på idol glöm inte rösta på Molly och amanda F :)

/B


Lördag - femtonde oktober!

Hej!

Förstår inte ens varför jag har kvar min blogg för, tor inte att det är så många som följer min blogg längre eftersom jag inte varit så aktiv här. Men kan ju iofs va skönt att skriva av sig lite.

I dag har jag och Daniel varit hos mormor och morfar och firat David, tillsammans med Veijo, Amanda och jossan. Det bjöds på både smörgåstårta och vanlig tårta och båda var mycket goda! Efter all firande så har jag rent ut sagt inte gjort ett skit, har både varit skönt och tråkigt. Tråkigt att inte haft något mänskligt sällskap om man säger, skulle va trevligt med någon som svara en tillbaka ibland. Och sen har det inte funnits något vettigt att titta på, på tv:n förutom fångarna på fortet,(Om det nu är så vettigt vet jag inte men de duger i alla fall.) så det har väl inte varit jättekul precis men men.

David är ute med sina gamla kompisar som han inte har träffat på några år och jag kan inte låta bli att vara orolig. Jag tror jag har ringt säker fyra, fem gånger. Vill inte att han ska pimpla i sig massa öl och sen ligga någonstans och spy då vill jag hellre ha honom här där jag vet hur han mår och jag vet att han har det bra. Jag vet att han är stor nog att klara sig själv men jag kan inte hjälpa att jag är orolig ;p.
Hur ska det bli den dagen mitt barn ska gå ut för första gången? (om jag någon gång får barn ) det vågar jag inte ens tänka på.

Nej bädda ner sig i sängen nu och sova lite. God natt! /B


Diesel

Här kommer en gullig bild på diesel, kunde inte motstå att lägga upp den, Daniel som tog den här om dagen när jag hade gått och lagt mig.


Fredag - fjortonde oktober!

Hej!

Har nyss avnjutit en gourmé middag, bestående av hemmagjorda färsbiffar med fetaost, kroketter, bearnesås och grönsaker. Det var mycket gott, tyckte även Daniel.

Skönt att det äntligen är fredag, helgen är verkligen välbehövlig.

Idag fyller min lillebror hela 18år, grattis till honom. Älskar dig lillebror.

Nej nu ut i kylan med diesel och sen får jag se vad som händer.

Ha en toppen kväll! / B


Torsdag! - trettonde oktober

Hej!

Just nu är jag på jobbet och har lunch rast. i dag känner jag att jag inte är på något bra humör, skulle helst av allt vilja krypa ner i sängen och lägga täcket över huvudet och sen inte behöva gå upp något mer i dag. Men tyvärr så är det inget jag varken kan eller har tid med att göra.

Varför ska allt hela tiden gå i mot mig för, varför kan aldrig jag få känna mig nöjd och lycklig. Förtjänar inte jag att känna lycka?? Tycker han där uppe inte om mig?? Vad har jag gjort för att förtjäna det här??
Jag tycker det räcker nu.
Nu vill jag att något bra ska hända och allt dåligt ska vända till bra.

Skönt att det bara är en arbetsdag kvar snart på denna vecka, jag känner att jag verkligen behöver Helg!

I helgen så kommer min lillebror till Laxå och då ska vi fira honom eftersom han fyller 18år i morgon,. Jag förstår inte vad tiden tar vägen, det var ju jag som var 18 nyss och nu är det David, helt sjukt!

Önskar att mamma kunde va med oss och fira Davids födelsedag.. Livet är så oförsägbart (eller hur det stavas), inget blir som man tänkt sig.

Play fast, life is short!

Nu ska jag gå och jobba! ha en fin dag /B


Tisdag- håller tummarna!

Hej!

Nu håller jag tummarna att bloggappen inte dampar jag har skrivit flera långa inlägg men det har inte gått att publicera och det verkar som om det inte bara är jag som har haft de problemet, men men.

Har nyss kollat klart på filmen som de visade på fyran Birth tror jag den hette, den var lite konstig inte så bra men gick att se. Nu tänkte jag ta en kvällspromenad med diesel, inte för lång eftersom jag redan fryser nu när jag är inne och det är ju typ vinter ute, kallt är det.

Blir väl att ta sig en kvällsmacka sen och kolla på en till film, Daniel ska ju kolla fotboll och de vill jag helst inte se.

Ha en trevlig kväll !! /B


Funkar?

Skulle bara kolla om iphone appen funkar nu


Torsdag - sjätte oktober!

Hejsan!

Har nyss kommit in efter en promenad med diesel. Vi såg massa högstadieungar ute som hade natt orientering, det såg så himla kul ut, jag önskar att jag var några år yngre igen så jag också fick springa där tillsammans med mina vänner. Ibland längtar man bara tillbaka tills man var ung och lite smått dum, jag saknar mina och Emmas fjortistider om man får uttrycka sig så, vi hade jämt så kul och gjorde massa roliga saker varje dag, det är i alla fall ett av de bästa tiderna i mitt liv. Nu menar inte jag att jag inte har roligt nu förtiden för det har jag ,men inte på samma sätt. Det känns som om man måste va så vuxen och ta så mycket ansvar hela tiden att jag glömmer bort hur man har kul. Men men jag är i alla fall glad för allt som jag har pojkvän, vänner, hund, nära och kära och mitt jobb! Utan allt de skulle jag inte va mycket.

Kan inte hjälpa att sluta tänka på hur livet skulle se ut om min mamma var i livet, undra om jag skulle bo med Daniel? Undra om jag skulle ha en liten diesel? Det finns så mycket jag undrar men aldrig kommer få ett svar på.

Nej nu känner jag att det blev för mycket tänkande. Nu ska jag gå och göra mig en macka och kolla på robinsson. Ha en underbar kväll !

/B


Lunch!!!

Sitter här och har nyss fått lite mat i magen, i dag så är det verkligen ingen bra dag, ALLT går dåligt, tydligen i alla fall om man frågar vissa... Grww ne jag ska ta mig en promenad och lugna ner mig lite.

/B


Frukost - fjärde oktober

Sitter på jobbet och dricker te och äter mackor, har frukost rast.
I dag blir det att jobba över ett tag och sen får jag se hur mkt mer jag hinner med. I morgon ska jag i alla fall umgås med Emma och det ser jag fram i mot, inte allt för ofta det händer nu på senaste tiden men nu äntligen i morgon så :).

Nej dax och jobba lite nu. Ha en toppen dag!

/ B


Nyss!

Kom nyss in från en kvällspromenad med Diesel, det är riktigt härligt väder ute, jag hade kunnat gå en stund till men så blev det inte.
Om ca en halv timma så börjar "pengarna på bordet" det får jag inte missa. Ska nog göra mig lite te och mackor till det och mysa ner mig i soffan.

Det där med att jag skulle städa idag, de blev inte av, jag fastnade istället framför tv med en bra film så det får nog vänta tills i morgon om jag orkar ta tag i det då eftersom jag nog måste jobba över ett tag men det visar sig ju.

Det är bara tre ynka månader kvar på det här året och snart måste jag börja min julklappsinköp, undra vad som är årets julklapp, någon som vet? Kanske lite förtidigt att skriva om det nu men jag känner att jag ska va ute i god tid i år, som jag som många andra säger varje år. Men i år känner jag att jag jag ska hålla det.
Jag hoppas verkligen att jag får behålla mitt jobb så jag kan köpa massa fina presenter till mina nära och kära. Och framför allt så jag kan överleva haha!

Nej nu blir det fix innan programmet börjar.

/B


Måndag - tredje oktober!

Hej alla glada!

I dag är det måndag igen och det betyder ny vecka med jobb och annat kul. Just nu sitter jag här på jobbet med Jannika och har tagit en lite rast.
För er som inte vet så jobbar jag på selab i Laxå där vi tillverkar saker i silkon, just nu står jag vid en maskin och gör sugklocker( ellerhurdetstavas) och det är ganska så kul faktiskt.

I dag när jag kommer hem blir det nog att fortsätta att städa och laga mat.

Ikväll blir det att kolla på det där nya programmet som börjar på TV4 det kan nog bli intressant, något med miljonär tror jag det hette, eller pengarna på bordet var det någon som sa nu.

Nej nu blir det fortsätta att jobba lite.

/ B


Söndag - andra oktober!

Hejsan!
I dag är det redan andra oktober. dagarna bara försvinner iväg så snart sitter jag väll här och pysslar med mina julklappar, för tiden fram till jul kommer nog gå riktigt fort känns det som. Det känns som hela det här året har gått jättefort och att jag inte hunnit med någonting som jag vill.

Var på tjejkväll i går hos Madde i finnerödja och det var ganska så trevligt, åt gott och spelade roliga spel med trevligt folk.
Känner dock att det har blivit lite för mkt av det goda dem senaste helgerna och det visar sig på vågen, ingen rolig syn.
Måste nog ta tag i det där med att sluta vara så onyttig, får försöka få bättre självdisciplin på nåe vis även om jag inte är det bästa på det men har andra klarat av att få de så borde jag med det. Och det borde resultera i bra saker :).

Skulle behöva städa lite i lägenheten känner jag men vet inte riktigt vart jag ska börja och det skulle nog behövas en heldag till det med så får se om Daniel kommer hem snart så han kan hjälpa mig.

Ikväll blir det nog bara massa mys framför tv:n och kvalitétstid med mina två älsklingar Daniel och Diesel<3

/ B


RSS 2.0