VEET!!

Hej!

I dag har vi mestadels av dagen bara varit hemma men på eftermiddagen fick vi för oss att vi skulle åka in till mariberg och kolla efter en present till morfar som fyller 70 på torsdag, men gud så svårt de är att komma på vad man ska köpa. Hittade bara en liten grej så måste köpa något mer. Har ni något förslag på vad man kan köpa? Köpte därimot en tjocktröja, t-shirt och ett par byxor till Levi.

I morgon är det valborg, ska ni göra något speciellt då? Kolla på någon brasa? Jag tycket inte att det är så viktigt med just Valborg längre, för några år sedan var det ju det för då skulle man ju festa med sina vänner haha men nu känns det inte riktigt som man gör det ( eller inte jag i alla fall och inte de runt omkring mig heller). Vi ska i alla fall åka till mormor och morfar och äta valborgslunch de skulle bli något riktigt gott mer fick jag inte veta bara att maten skulle va klar vid ett och att vi skulle va där då ;p

I lördags så hade jag en liten Veet/tjejkväll (för endast de närmsta vännerna) där vi åt gott, provade veetprodukter och spelade spel mycket trevligt var det. Fick såå fina blommor också utav mina gäster, inte var da de händer ;)

Nu ska jag diska Levis flaskor och sedan gå ut med Diesel.

/B


Fotograferat Levi

Denna dag har jag spenderat i Örebro/Marieberg med min fina familj. Först så träffade vi en fotograf och tog bilder på Levi, vi valde ut tre stycken som kommer hem i brevlådan inom två veckor :). Sedan så kollade vi lite på Marieberg och åt mat på pacos.

Efter vi varit på Marieberg så åkte vi vidare till Ikea och Willys och handlade lite till morgondagen då jag har bjudit hem några av mina vänner (endast de allra närmsta) på en spa/tjejkväll, vi ska äta gott och prova de där veetprodukterna som jag fått hem de blir nog trevligt!

Levi somnar för det mesta inte vid sju längre, på senaste tiden så har han somnat runt åtta-nio det gör såklart inget men det gör att jag är såå trött på kvällarna och att jag lägger mig bara någon timme eller två efter honom, jag orkar inte göra sådant som jag borde så som plocka här hemma osv. Jag lägger mig hellre i soffan en stund och njuter av lugnet hehe, men det blir i alla fall inte alltid lika tidiga mognar så de är skönt. I dag och i går så sov Levi till halv nio och de tackar jag verkligen för.

Nu ska jag mysa med min man i morgon väntas städ/handling och fix hela dagen lång!

/B


Godmorgon?

Levi sover fortfarande, herregud snacka om trött kille, fast jag kan iofs förstå det han sov inte ens en timma sammanlagt igår så han tar nog egen det nu.

Igår var jag på Askersundsmarken med min familj och mormor och morfar de blåste väldigt mycket och var lite kallt men det var helt okej endå. Jag köpte lite kryddor och en liten ballong till Levi- självklart ska han ha en ballong när han är på sin första marknad hehe ;). Vi åt även lunch på strandhugget och de var okej mat, trevligt var det i alla fall. Mormor och jag gick in på Venus chokladaffär (tror den heter så) och köpte varsin pralin som efterrätt,mkt god. Mormor berättade att hon och morfar hade varit gifta i 48år - gud vad länge så grattis till dem :).

Amanda var här i går efter att hon slutat skolan vi åt fruktsallad och bara prata vädret gjorde ju så att man inte ville gå ut i onödan, men en liten dieselpromenad fick det bli endå ;p.

Nu ska jag snart gå ut med diesel och sen äta frukost får se vad denna dag har att bjuda på!

Pusshej!


Levi - 6 månader!

Hej! Äntligen funkar bloggappen så nu kan jag blogga igen :).

I dag blir vårt lilla Hjärta 6 månader, herregud hur gick det till (?) det kändes lixom nyss som om vi kämpade tillsammans om att få ut dig till oss och denna värld. Men nej det har gått ett halvt år ( ursäkta mitt språk men ett halvt jävla år) om lika lång tid så är min lilla bebis 1år och då är han inte liten längre.

Jag tar vara på varje dag med min lilla plutt och jag tycker fortfarande att det blir roligare och roligare att vara mamma samtidigt som det emellanåt kan va lite jobbigt, men det är det helt klart värt så mycket kärlek som man får tillbaka.

(Kommer upp en 6 månaders lista snarast! )

Levis sexmånadersdag firade vi med att laga barnmat nere vid killevippen med några i från föräldrargruppen, det var helt okej man lärde sig ju lite i alla fall så det var bra. Efter barnmatslagningen så gick jag och Jannika till Bowlingen och åt varsin sallad ( Levi och Hugo var såklart med) , alltid lika gott med en kyckling/bacon sallad.

När Levi och jag kom hem så frös jag in all barnmat och sen gick jag ut med diesel för att sedan åka till Leksaksstoppet och köpa en liten sexmånaderspresent till Levi, de blev en liten söt kanin/nalle som jag kollat på länge men det har aldrig blivit av att jag köpt den, men nu så. Efter vi varit till leksaksstoppet så åkte vi till mormor och morfar och hälsade på och pratade lite skit.

I morgon ska vi på Askersundsmarken och så kommer Amanda hit och hälsar på, de ska bli mycket trevligt!

/B


Marieberg med min familj

Hej!

I dag har jag och min familj varit till Marieberg och diesel fick va hos Emma och Adam undertiden., tusen tack för hundvakten :)!

Hämtade ut min fotsack till vagnen som jag beställde när vi köpte den men jag vet inte om den kommer att komma till användning nu eftersom de börjar bli varmt ute, så det får bli till höst/vinter.

Köpte även en tröja till Daniel, en rouge till mig och body,shorts och strumpor till Levi. Provade för en gångs skull några tröjor till mig själv men gudnej, jag är så ful i allt. Jag blir verkligen deprimerad på riktigt när jag ställer mig i en provhytt jag ser ut som en sebra med hängmage, usch jag blir ärligt talat äcklad av att se mig själv. Så nu blir det att Verkligen att sluta upp med alla fikor, läsk och allt onödig som jag stoppar i mig. Klart jag kommer att unna mig något ibland ( man lever ju bara en gång ;p ) men absolut inte varje dag som de har blivit de senaste åren. Jag vet jag sagt det förut att jag ska ta tag i mitt liv och mitt utseende men de är verkligen lättare sagt än gjort, men NU måste jag verkligen det! En liten morot som jag ska tänka på är att om jag nått mitt mål till jul/nyår/januari så ska jag unna mig och min familj en resa utomlands för de är jag värd då.

/B


Bowlingen

Har nyss kollat på kniven mot strupen och ska nu krypa ner bredvid min lilla bebis.

I dag har jag och Levi varit och lunchat/fika på bowlingen med Jannika och Hugo och de var lika trevligt som vanligt. När Levi och jag kom hem så åkte vi direkt hem till mormor och morfar och var där och hälsade på och åt våfflor till kvällsmat, gott!

I morgon är det fredag igen, får se vad vi ska hitta på då inget planerat vad jag kan komma på.

God natt!

/B


Regnig torsdag

Godmorgon!

I dag regnar det ute så jag håller mig nog inne så mycket som möjligt, men ska stax ut med Diesel för det är ju ett måste när man har hund ;p

Runt ett tiden så ska jag också trotsa vädret och gå iväg till bowlingen och luncha med Jannika, får hoppas det är uppehåll då.

Annars i dag har jag inte några planer för dagen så får se vad den har att bjuda på!

Men kan ju berätta att vi var på sexmånaderskontroll med Levi i går och allt gick jättebra, och vi gick därifrån med en fullt godkänd kille som
Växer som han ska och utvecklas som han ska med, stolt mamma!

Nu ska jag ut i regnet, Ha en fin torsdag!


Buzzador

Hej!

Jag har ju glömt att berätta för er att jag är medlem på en sida som heter buzzador.se där man kan får möjlighet att va med i olika kampanjer och pröva olika produkter.

Jag är nu med i en kampanj för veet och har fått hem ett antal hårborttagningsprodukter som jag och även mina vänner ska få prova, fick även med en heldel rabatter med.

Ikväll så provade jag en utan hårbortagningsprodukterna, spray om hair removal cream och jag tycker att den var riktigt bra. Det som gjorde den bra var
- att det var så smidigt att spraya på skummet och att man bara behövde vänta i några minuter för att för att sedan bara skrapa av skummet med en lite skrapa som man fick med.
- att slippa att skära sig på benen som jag alltid gör när jag rakar benen i vanliga fall.
- att få ett snabbt och lent resultat så snabbt.

Det som var lite mindre bra var:
- att jag inte tror att skummet kommer att räcka till så många rakningar.

Använde även hair minimising body lotion efter åt. Det är en en body lotion som man ska använda för att förlänga hårborttagningen. Jag gillade krämen jättemycket den gjorde benen mjuka och lena och så lukta den jättegott med så de var ett plus.

( bjuder på en bild på mitt nyrakade ben, ursäkta min fula fot haha)


Föräldrargrupp/funderingar

Sitter nu i soffan och tjurar över att det jämt ska visas bajshockey på tv:n här hemma!!

Har i alla fall varit på föräldrargruppen i dag och de var trevligt, dagens ämne var barnsäkerhet men blev prat om mycket annat också barnmat bl.a. Hehe.

Levi har ju börjat med smakportioner för snart en månad sedan så snart tänkte jag öka på till en hel måltid. Än så länge så får han bara typ grönskaspurér och potatis och jag undrar när man kan börja ge dem puré med potatis/kött eller med fisk/kyckling? Tacksam för svar :)

Har också funderingar med det här med gåstol, har ni/har haft de till era bebisar? Om ja så vad tyckte ni om den? Om nej varför inte ? Haha

/ puss


Värme <3

Hej !

Åhh vilket härligt och fint väder vi har och att det är varmt ute med det gör ju saken ännu bättre, jag hoppas att du är här för att stanna kära värme hehe!

Kom nyss i från en promenad med min familj och det är så skönt att slippa ta på sig tusen lager med kläder.

I dag har jag varit flitig och städat lite här hemma medans Levi sov och snart ska vi i väg på föräldrargruppen med, kul kul!

Ska fixa lite nu, höres när vi höres!

/B

( bild från i dag när Levi hoppade i min gamla retro hoppgunga )


Helgen som vart

Hej!

Nu är helgen snart slut och en ny vecka börjar närma sig. Har haft en bra helg i alla fall. I fredags så hade vi fredagsmys, kollade på Let's dance.
I går så kom Emma med familj hit, vi åt god mat och bara umgicks, Karro och Cirre kom även dem förbi en sväng och hälsade på trevligt,trevligt!

I dag har jag och Levi varit ute på en liten promenad i det härliga vädret, gick även förbi Ica och handlade lite småsaker.

Har även varit huslig och lagat potatis/palsternacks puré till Levi och den blev godkänd av herrn så hoppas den blir lika god när man tinar den sen med.

Nu ska jag snart krypa ner bredvid Levi och sova. I dag hade han verkligen svårt att komma till ro när han skulle sova, han somnade inte förens kvart över nio ca.

I morgon ska jag och Levi umgås med Jannika och Hugo och på tisdag är det föräldrargrupp igen, undrar vad det var vi skulle prata om då har inget minne utav att Kerstin sa det, men de gjorde hon nog. På onsdag ska Levi på 6 månaderskontroll, ska bli intressant!


Ett år sedan!

Hej!

Fy vilket deprimerande väder vi har, de snöar ju ute ,inte kul!

Har nyss avnjutit en god måltid med mat och ska strax gå ut med diesel. Och när Levi vaknar så åker vi upp till röfors och lägger lite mat i mormor och morfars frys eftersom de inte får plats något mer i våran. Vi ska även åka till Emma med Familj och hälsa på en stund kolla på helgens inköp från gekås och prata lite.

I dag är det ett helt år sedan vi fick se de lilla livet i magen för första gången och inte hade vi någon aning om att det var lilla Levi som låg och grodde där inne. Det var en sån fantastiks upplevelse och när man såg livet i magen så började jag/vi förstå att vi skulle bli föräldrar, innan fattade jag i alla fall inte riktigt.

Sen ganska många månader senare så föddes världens finaste lilla kille- så älskad från första stund!


Willys

Hej bloggen :D

Jag ser att ni fortfarande är några stycken som kickar in här varje dag trots min dåliga uppdatering, - tack för att ni är mig trogen hahah!

Jag SKA försöka bättra mig med att uppdatera här men ju äldre Levi blir desto mindre tid har jag känns det som eftersom han kräver nästan all min/Daniels uppmärksamhet när han är vaken, så bloggen är längre inte så högt prioriterat, men jag tror ni förstår!

I dag har i alla fall jag, Daniel och Levi fikat med Emma och Adam på bowlingen, jag pröva en av de nya glassarna någon Magnum med nogat men den såg godare ut än vad den var ;p. Efter fikat så tog jag och Emma en promenad med barnen i vagnarna förbi apoteket och Ica. Jag köpte palsternacka och potatis, tänkte nämligen va lite huslig och göra pure på det till Levi. Men den stora frågan är ju, hur tillagar man en palsternacka? haha jag har aldrig i mitt liv varken köpt en eller tillagat en så tips mottages gärna.

Efter jag och Levi kom hem så åkte vi typ direkt till Örebro/willys för att storhandla. Vi har pratat om att storhandla så länge nu så de var skönt att det äntligen blev av. Det finns tyvärr ett litet problem med våran frys när man har storhandlat och de är att den är så liten och trång, så i morgon när jag ska frysa in köttfärs i påsar osv. Så har jag ett problem att lösa ;p. Men de ordnar sig alltid. Levi fick föresten prova och sitta i kundvagnsstolen i dag för första gången, (en liten stund bara ) och han verkade gilla det!

Nu ska jag gå ut med diesel på kvällsrundan och sen krypa ner och sova bredvid min lilla skatt, godnatt!


Levi

Du gör min dag varje dag och du gör livet SÅ mycket bättre! Jag älskar dig min skruttis <3


NEJ/JA

Nej jag vill inte sitta här hemma själv varje fredag.
Nej jag vill inte sitta här hemma själv varje lördag.
Nej jag trodde inte att mitt familjeliv skulle se ut på detta sett i alla fall inte helgerna.
Nej jag vill inte lämna bort Levi i 2dygn när han är 7-8månader för att åka på parykryssning.
Nej jag skaffade inte barn för att lämna bort honom och roa mig( klart det finns undantag).


Ja såklart jag tar med mig Levi om jag ska någonstans.
Ja jag kan umgås även fast jag har barn, vill du va med mig så får du acceptera att jag har ett annat liv med barn osv så är du med mig så är du med lilla Levi.
Ja jag älskar Levi mest på denna jord och han är det bästa och finaste jag/vi har.
Ja jag älskar min hund även om jag ibland får damp på honom eller typ jämt ;p
Ja jag gillar mitt liv även om jag ibland klagar ganska så mkt.


Klippt Diesel

Hej !

I dag har vi tvättat här hemma och så har vi varit till Emma och Morten, jag och Emma klippte Diesel, ja eller jag gjorde de hehe! Lilla stackars diesel hade såå mycket tovor så det var verkligen dax att fixa hans päls, den är ju så svårskött men nu är den fin igen och diesel värkar med nöjd och glad :).

I morgon kommer karro och cirre hit och premiärgrillar de blir gott och trevligt :)

/B


Lugn/skön dag

I dag har varit en lugn och skön dag här hemma, tog en promenad med Levi i barnvagnen på förmiddagen och svängde förbi Ica och handlade hem lite lunch.

Efter maten så vilade jag och Levi middag, så skönt att kunna göra det ibland.

Vid fem tiden så åkte vi till mormor och morfar och hälsade på en sväng.

Skulle lägga Levi vid sju som vanligt han gnällde precis som han brukar innan läggdax eftersom han var så trött. Men efter att ha slurpat upp all mat ur flaskan så var han pigg igen ( ja inte pigg kanske) och ville absolut inte sova så han fick va med oss och göra pizza och kolla lite hockey, men efter vi ätit så gjorde lite mer mat till honom och vid nio så somnade han äntligen, lilla skruttunge! Inte ofta som han har svårt att komma till ro när han ska sova.

I morgon tänkte jag kanske gå i väg till BVC och väga och mäta Levi, var ju inte så längesedan sist men är det fint väder i morgon igen så tänker jag nog endå gå ut på en promenad så då svänger jag ev förbi BVC. Det är ju så kul och spännande att se om han vuxit något ( såklart han har ) och hur mycket.

/B


Påsklunch hos Daniels mamma

Hej soliga/ underbara måndag!

I dag på förmiddagen så var Karro och Cirre förbi en liten sväng och pratade lite skit, de var trevligt då det händer alltför sällan tyvärr.

Vid ett tiden så åkte vi hem till Daniels mamma och åt lite påskmat, mums var det!

Nu sitter jag och väntar på att halv åtta hos mig ska börja.

Slänger in en bild på vad Levi fick i sitt påskägg från oss! ( en sötbody med apor och en liten skallra). Han fick även ett påskägg av mormor och morfar och däri låg ett par söta shorts och en skallra, så de var mycket snällt!

/B


RSS 2.0