Föräldrargrupp/funderingar

Sitter nu i soffan och tjurar över att det jämt ska visas bajshockey på tv:n här hemma!!

Har i alla fall varit på föräldrargruppen i dag och de var trevligt, dagens ämne var barnsäkerhet men blev prat om mycket annat också barnmat bl.a. Hehe.

Levi har ju börjat med smakportioner för snart en månad sedan så snart tänkte jag öka på till en hel måltid. Än så länge så får han bara typ grönskaspurér och potatis och jag undrar när man kan börja ge dem puré med potatis/kött eller med fisk/kyckling? Tacksam för svar :)

Har också funderingar med det här med gåstol, har ni/har haft de till era bebisar? Om ja så vad tyckte ni om den? Om nej varför inte ? Haha

/ puss


Kommentarer
Postat av: Louise

Lexie började använda sin gåstol när hon var 4 mån. Man kan sänka den & höja + göra till gunga. Hon älskar den spec nu när hon kan gå i den & så är det bra med bordet framför där man kan lägga leksaker. Köp en begagnad, bättre pris oftast. Köpte vår för 100 kr & det är det bästa köpet vi har gjort :)

Ang. maten, köp burkmat. Står på dem när man kan ge de. Finns från 5 månader med kyckling med potatis osv. Och semper är bäst, de kan stå i en vecka i kylskåpet medan nestle är två dagar. Lexie äter inte hela burken direkt utan det kan ta ett par dagar innan hon får i sig allt :)

Vi får ta en promenad snart igen :)

2013-04-16 @ 22:15:40
Postat av: Caroline

William började äta hela burkar nästan direkt när man fick börja med smakportioner, hans mage reagerade inte negativt så vi körde på :). Tror att han åt en burk med 6 månaders mat när han var 5 månader och efter ett tag övergick vi till 2 burkar per dag. Gåstol hade han också och han fullkomligt älskade den så det tycker jag absolut att ni ska satsa på, men akta era fötter ;).

2013-04-16 @ 22:31:35
URL: http://caroooolinewilsson.blogspot.com
Postat av: Sara - Mamma till Elvin

Sv: Kul att höra din åsikt! :) Man blir ju så sugen på en till när man ser gravidmagar överallt ;) Ska skriva vad jag tycker i ett senare inlägg! Kram på er

2013-04-17 @ 07:29:16
URL: http://frookensara.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0