så duktig så

Förra veckan gick jag PW 4 gånger i skogen alltid 5km rundan, lagom långt tycker jag att det är. Det var riktigt skönt ,men det finns två jävligt jobbiga backar (enligt mig) som jag under hela promenaden hade som en bild framför mig och verkligen INTE såg fram emot att kämpa mig upp för. Alla gånger gick bra och jag var lika stolt över mig själv varje gång när jag hade klarat hela backen i ett bra tempo utan att stanna.

Denna veckan har jag gått två ggr än så länge och de har känts så fruktansvärt bra, jag måste har kommit på något sätt att gå upp för backarna som gör att de går sååå mycket bättre, för jag har både i går och idag typ flugit upp ;) så bra har det gått. Jag hoppas de håller i sig, hur som helst är jag väldigt stolt över mig själv och jag känner mig lite hurtig :).

I dag efter PW när jag kom hem så sattw jag mig på balkongen och åt lite vattenmelon och de var riktigt gott och svalkande.

I dag var det verkligen sommar ute på riktigt, de var så varmt och skönt. Det måste ha varit den varmaste dagen än så länge. Jag och Levi tog en promenad och köpte glass och så åt vi lite mellis ute på en filt utanför oss, vattenmelon och så klart lite rån ( Levi tröttnar aldrig på dem ). Efter vi varit ute så fick Levi bada i sin balja ute på balkongen och de var väldigt uppskattat! vet inte om de var lika uppskattat av grannen under oss som fick lite vatten på kanten av sin balkong ;p nej men de var inte så farligt och hon är så go och snäll såå.

Hoppas på lika fint väder i morgon!
Nu ska jag sova, sängen kallar så godnatt!


/ B




Förskolansdag!

Hej! idag är det förskolans dag så idag när jag lämande Levi så fick jag stanna kvar en stund och fika lite och se hur de har de. Alltid kul att va med och se hur Levi leker med sina dagiskompisar. Nu är det snart dax att gå iväg och hämta hem mitt lilla yrväder med, lägga honom i vagnen för lite middagsvila och sedan börja med maten som idag får bli köttbullar, potatis och sås.

I dag tror jag inte att de blir någon promenad i skogen, tog en igår med Levi och han hoppade runt i vagnen utav alla ojämhet hehe men han verkade inte ha något emot det.

Vi vill inom en snar framtid flytta härifrån Laxå och har börjat fundera på Kumla då nästan alla jobb finns i Örebro och man då skulle ha en betydligt mindre pendlingssträcka plus bättre tåg/buss förbindelser. Vi får se hur det blir längre fram, men även fast jag trivs bra här så gör jag det endå inte, tror nog bara att det är för att jag alltid bott här typ och känner mig trygg.


ont i hela kroppen

Efter gårdagens raska promenad och dagens alla promenader så är jag verkligen helt slut och stel i hela kroppen, det märks verkligen att jag inte brukar röra på mig så här mycket. Men att kroppen reagerar såhär ser jag som något bra, då vet jag att jag har gjort något rätt och att jag ska fortsätta med det!

I dag känns det som att jag har varit ute och gått hela dagen gått till dagis för att lämna Levi, gått hem med Diesel som var med, tagit mig ut på en rask promenad i skogen när Levi var på dagis, (5km's runda), gått och hämtat Levi, gått en sväng så Levi somna efter dagis, gått ut med hela familjen och gjort ärenden efter Levi sovit klart middagsvilan, varit ute och gått och lekt med Levi och nu på kvällen var jag ute med Emma och barnen, eller ja vi skulle lägga dem i vagnen och de tog ju si sådär 1,5 timma för Levi att somna så det blev ju en liten promenad ;p.

jag är helt slut med andra ord så jag tror jag sover skönt i natt, godnatt! ♡


Röra på fläsket!

I går vart det för mycket hemma kände jag så jag tog med mig Diesel ut och gick i skogen. Jag gick så fort jag kunde och i mellanåt fick jag nästan dra Diesel runt rundan, han är såå seg! Det gjorde mig inte direkt på bättre humör som jag hade hoppats men det var skönt med frisk luft och att rensa tankarna.

Lyssnade på rixfm under min promenad och Calvin Harris - Summer spelas upp i lurarna, den låten får mig att bli påmind om mina unga år ( ja för jag är ju så gammal nu ;) ) den låten måste påminna om någon som jag lyssnade på just då vid den tidpunkten i livet. Året var iaf 2007 jag var 15år och gick i 9an, jag träffade Daniel ♡ i april ( vi blev inte ihop förens nyår) och blev vän med hans syster Emma. vi två verkligen levde livet, som riktiga fjortisar skulle man kunna säga och jag var verkligen glad och lycklig! Tills 24 november då min mamma plötsligt gick bort, allt förändrades och jag då 16år tvingades växa upp så fort, livet blev aldrig mer desamma igen.

I dag lever jag mitt liv tillsammans med Daniel, våran underbara son och hund. Inte trodde jag 15år gammal att det var Daniel jag skulle skaffa familj och barn med i framtiden , jag var ju själv nästan ett barn när vi träffades. Alla hinder som vi har stött på under årens gång är jag så glad för att vi har tagit oss igenom, vi har en väg kvar för att allt ska bli bra men den vägen som är kvar ska jag vandra med dig, Jag älskar min pojkvän, son, familj och för dem gör jag allt! ♡♡


RSS 2.0