ny mobil

Hej!

Har hänt en heldel sen jag skrev och jag har velat skriva och uppdatera massa de senaste dagarna men inte kunnat eftersom Levi slängde min mobil i golvet så den gick söder :/ . Men fick ett sms efter nio att min nya mobil har kommit till posten så i morgon är jag hel igen haha!

/B

Hallsberg med mormor och morfar

Gomorron!

Jag och Levi har varit uppe sedan sju och har precis ätit en god frukost med gröt smörgås och vattenmelon. I dag har vi inga bestämda planer för dagen så får se vad vi hittar på. Ska ev gå ner till colorama och köpa färg till Levis fondvägg, var där i måndags men då hade de slut på 3L burkarna de blandar i så jag skulle komma tillbax så de kanske jag gör med haha!

I går var jag och Levi med mormor och morfar till Hallsberg och kollade lite och handla på Dollarstore blev mest en massa onödiga grejer ;p. Vi kollade även lite på lindex och jag hittade två fina pyjamaser, ett par sköna mjukisbyxor och två par strumpor och allt på Rea - de gillas! Levi fick även två fina randiga tröjor av mormor en tunnare och en härlig att ha nu till hösten ( tack snälla mormor, du skämmer bort min unge haha! ).
Vi avslutade med att jag bjöd på en fika på godsmak, inte de färskaste och godaste fikat men de gick endå , en bra eftermiddag blev det!

Nu ska jag roa Levi lite, höres när vi höres!

/B


RSS 2.0