Levi fyra månader utveckling

Eftersom det har hänt så mycket från att Levi var tre månader tills nu när han är fyra så kommer en liten lista på vad han kan gillar osv.

- Levi gillar att ligga i babygymmet och sprattla och "prata"
- Levi har alltid varit en matgald kille men allra godast är händerna ;)hihi
- Levi stoppar allt i munnen
- Han har blivit jätteduktig på att greppa saker
- Han gillar att sitta i babysittern och underhålla oss
- Han försöker även att ta sig upp ibland när han ligger i sängen/vagnen/babysittern
- Han har börjat sitta i matstolen korta stunder ibland
- Levi älskar att stå upp i knät och att hoppa är ännu roligare
- Levi kan va hur trött/gnällig som helst men tar man av han kläderna till bara blöjan så blir han jätteglad igen, tokunge ;p
- Levi älskar att bada och han skvätter ner hela badrummet, det ser ut som någon har gjort bomben där inne haha
- Levi gillar att träffa folk och är inte (oftast) inte blyg för att träffa nya ansikten
- Levi är alltid glad ( förutom om han är trött och hungrig då )

- Levi gillar inte att ligga i vagnen när den inte rör på sig. Och samma sak gäller babyskyddet
- Levi sover en stund på förmiddagen runt 11 och då mellan 20min till över 2 timmar och likaså på eftermiddagen runt tre.
- Han lägger sig varje kväll mellan 7 och halv 8 men finns såklart undantag
- Han vaknar mellan 03.30-06.00 och äter beroende på hur bra han sover
- Levi brukar sova i sin säng men de senaste vevorna har han sovit hos oss mycket eftersom han sovit så oroligt.

Levi är min lilla ögonsten och min kärlek till honom går inte att beskriva för den är såå stark, jag älskar honom över allt annat på denna jord.


Senaste dagarna

Hej!

Förlåt för dålig uppdatering de senaste dagarna.

I onsdags var jag och Emma till killevippen och BVC för att väga och mäta kidsen eftersom de var stängt i måndags på BVC pga sjukdom.
Levi växer verkligen så det knakar och han går upp fint i vikt och växer på längden gör han med, han är nu 66cm lång min stora lilla kille. Det är inte konstigt att endel kläder i 68 börjar bli små i knäppningen, men nästan alla byxor är förstora förutom de som kommer från kappahl små i storleken har jag hört att de är på kappahl på byxorna och jag håller med för alla där ifrån har varit de, någon annan som håller med? Liggdelen till vagnen dröjer det inte heller länge innan han växer ur, skulle tippa på att han kan ha den tills han är fem månader för sen är han för lång och endå är de en stor och rymlig citykorg från Emmaljunga.

I dag har jag fikat med Emma Levi Daniel och Adam på bowlingen och de var lika trevligt som vanligt.

I morgon åker vi nog äntligen in till Marieberg och Willys för att handla mat och göra lite ärenden. Vi har pratat om att göra de hela veckan men de har inte blivit av men i morgon så hoppas jag att de blire.

Har föresten glömt att berätta vad jag ska göra på lördag - jag ska på pubafton med Emma på rastpunkt och de ska bli såå kul. Jag och Emma ha inte gjort något själva på över ett år och de var över två år sedan vi tog några glas tillsammans eftersom hon var gravid innan mig så de ska bli kul att göra något helt ensamma utan barn även om jag mer än gärna är med Levi och Adam men ibland kan det va skönt att få göra något själv och bara vara Bella och inte mamma, de behöver man.

Levi ska va hemma med pappa Daniel men jag lägger honom innan jag går och ser till att han har somnat ordentligt och om det skulle va något så är jag 200m i från mitt hem. Jag antar att de kommer att kännas konstigt att lämna hemmet utav Levi men jag vet att han kommer ha det bra hemma och (förhoppningsvis) så kommer han endå att sova så han märker inte att jag är borta i några timmar.

På lördag så fyller lilla Diesel tre år med så något fint ska han få då, en hundtårta kanske.

I kväll har jag lagat potatis och purjolök soppa toppad med bacon och lite purjo för första gången och de blev faktiskt gott, inte lika gott som när min mamma brukade laga den men god. Min mamma lagade jämt så himla god mat och ibland försöker jag efterlikna den men jag brukar inte lyckas lika bra, det brukar smaka gott men långt ifrån lila gott som när mamma lagar. Jag saknar hennes goda mat och framför allt saknar jag min mamma.

/B


Finbesök från kumla

I dag har jag och Levi haft besök utav min gymnasiekompis Josephine, hon hade med sig fina blommor till oss och en jättefin body till Levi så nu har vi blivit bortskämda igen :), tack snälla jossan!

Vi fikade och pratade gamla minnen från gymnasiet, de var riktigt trevligt och det kändes inte alls som att de nästan var tre år sedan sist vi sågs så det var skönt, nu får vi hoppas att de inte dröjer lika lång tid tills nästa gång vi ses igen.

I morgon ska vi ev till Willys och storhandla och sen in på Marieberg och byta jackan till Levi och sen måste jag fylla på leggins förrådet med ;).

/B


Fika/besök

I dag har jag hällt på och plockat lite här hemma då vi i morgon ska få besök utav min gamla gymnasiekompis som jag inte har träffat på 2,5 år så de ska bli kul.

Har även hunnit med en snabbfika med Emma och kidsen på Bowling, även leksakstoppet var vi inne på en snabbis då Emma ville köpa en boll till Adam.

Mormor och morfar har också varit och hälsat på en sväng.

Nu på kvällsqvisten har jag spenderat min tid framför familjen anorlunda, såå bra och nu kollar jag på top model Sverige men funderar på att dissa och ta en lång dusch i stället.

PUSS


BVC

Hej vänner!

Måndag och ny vecka med nya möjligheter. Denna dag börjar i alla fall på bästa sätt då Levi vakna vid sju i stället för sex så en timmas extra sömn och jag känner mig nästan pigg ;). Vi ligger här i sängen och har morgongos, Levi ligger och pratar och sprattlar för fullt medans han leker med sina gosdjur, söta tokunge!

I dag blir det att väga och mäta Levi på bvc, tror han är 67 lång eller nått sådant för en del bodys är nästan försmå vid knäppningen och sist var han 64,5, våran långa kille. Ska bli spännande att se.

Ha en fin måndag!

/B


Promenad

Hej soliga söndag!

I dag har vi ett riktigt härligt väder ute, solen skiner och det är bara någon minusgrad. Levi och jag har varit ute på en riktig långpromenad, riktigt skönt var det.

Nu är klockan strax fem så då är det dax att tvätta lite.

Ikväll blir det att se kontoret och Johan Falk.

Ha en fin söndag! /B


Godnatt

Efter en sjukt dålig eftermiddag om man bortser från att jag fick träffa GosAdam och Emma en stund så kan jag nu gå och lägga mig med ett STORT leende på läpparna efter den fina kommentaren som jag (levi) fick utav Caroline på instagram, tack! :D


4 månader

I dag är det fyra månader sedan min fina prins kom till denna värld och jag vet att jag har sagt det förut men jag förstår verkligen inte hur tiden kan gå så fort för det kändes som det var i går vi kom hem från BB och höll på att lära känna varandra och nu har det redan gått fyra månader. Om det fans en pausknapp hade jag lätt pausat tiden!

Levi utvecklas för fullt och det känns som att han lär sig något nytt nästan hela tiden. Han gillar att ligga i babygymet men ligger han i babysittern så försöker han ta sig upp och har gjort i nästan en månad. Levi gillar även att sitta i famnen och att stå upp ( när man håller i han såklart hihi ). Gillar även att stoppa allt i munnen, skallror, bitgrejer osv men favoriten är helt klart hans egna händer. Han har även fått börja lite smått med att sitta i sin matstol ( några minuter i taget). Levi sover halva nätterna i sin egna säng men det har hänt att han sovit där hela nätter.

Eftersom Levi blir fyra månader idag så ska han få sin första smaksensation här någon utav de kommande dagarna, gröt och puréer väntar vi lite med.

/B


Samtal

Min dag har varit jättebra hela dagen, varit på en långpromenad med Jannika och våra bebisar,har varit till Ica och handlat lite, haft bebis gos med Levi framför OTH och unga mödrar.

Sen ringde jag till min mormor för att jag tänkte fråga om diesel kunde få va där i natt eftersom Daniel ska till Kurt och diesel ligger och muffar sig hela tiden när han är borta och man ska sova. Men jag sket i att fråga då vi pratade om vårjackan jag köpte till Levi i onsdags, jag sa att jag skulle byta till en större storlek och mormor sa ja de behövs nog för han är så stor och de är ju inte vår än, jag sa han är inte alls stor kan du sluta säga så jämt (för de gör hon), då sa hon jo men han är ju större än många fyra månaders. Jag blev bokstavligt talat ledsen. Jag tycker inte han är stor de finns bebisar som är mindre än Levi i samma ålder men också som är större. Det finns ju inget som säger hur man ska se ut när man är si och så gammal. Jag blir helt enkelt så ledsen när hon säger att Levi är stor, säg det till honom när han kan försvara sig!! Och som sagt så tycker jag inte han är det, han är alldeles perfekt!

Det är en sak att säga att jag är liten och satt och att behöva må dåligt över det men tänk för fan en gång till innan du yttrar dig om min son!!

Tack för att denna kväll i min ensamhet är helt förstörd! I alla fall för tillfället, får hoppas på att filmen Baby mama får mig på lite bättre humör.

/B


Pluss

Hej!

I dag klockan 13.50 närmare bestämt så är det ett helt år sedan vi plussade. Det var en fantastisk resa som gravid, alla besök hos barnmorskan när man fick höra hjärtljuden var så mysiga men det bästa var helt klart ultraljuden, den känslan när man fick se sitt barn i magen för första gången är obeskrivlig. Det var så mycket som var mysigt med att vara gravid, att känna dom små sparkarna och ligga och titta på magen hur det bökades runt där inne. Att ligga och tänka på hur han/hon kommer att se ut. Och att handla massa bebis saker hur kul var inte det och förbereda allt inför bebisens ankomst, ja allt var helt underbart (nästan). Att behöva gå upp och kissa flera gånger per natt och inte kunna röra sig fritt i slutet var ju inte så kul men det hör ju till en graviditet ;p.

Livet som mamma till Levi är helt underbart och jag njuter till fullo varje dag. Att följa hans utveckling är så kul och det händer nya saker hela tiden.

Levi = Lycka och kärlek!

/B


Levi <3

Hej!

I dag har jag inte gjort något nästan, Levi sov dåligt i natt igen så idag när han vilade så gjorde jag med det, hade egentligen behövt göra mycket annat men idag hade jag verkligen inte någon ork till något.

Jag vet inte riktigt vad det har varit ned Levi den senaste tiden han sover så oroligt och de resulterar i att jag med gör det. Vi är i vanliga fall bortskämd med att Levi sover hela nätterna från 7- halv 8 till någon gång mellan 4-6 och så äter han och somnar om en stund till . Men jag antar att de är någon slags fas han är i och förhoppningsvis blir han snart sitt rätta ja igen.

Daniel och jag pratar ofta om hur lyckligtlottade vi är som har fått en sån fin och helt underbar prins. Vi kan inte förklara med ord hur stor våran kärlek till Levi är. Att ha blivit mamma och pappa är den finaste gåvan man kan tänka sig och jag skulle aldrig i hela mitt liv vilja byta bort det. Levi är det bästa vi har gjort! Sen Levi har kommit till världen så har mitt liv blivit så mycket bättre, jag har längre inga dåliga dagar de går lixom inte för man behöver bara se på Levi så ler man och blir glad och han ler tillbaka, våran lilla solstråle. Levi har också fört mig och Daniel närmare och jag har upptäckt nya sidor hos Daniel som jag inte trodde fans. Mitt nya liv är helt enkelt såå himla bra och jag kan nog inte va mycket lyckligare!

/B


Dagens shopping

I dag har jag och Levi haft en heldag på Marieberg med Emma och Adam och det var mycket trevligt. Köpte en jump-in till Levi som jag har varit och ryckt i för någon månad sedan och i dag så slog jag till, det blev även en vårjacka och en mössa från färg och form. Till mig blev det ett par solglasögon och ett puder skulle egentligen behöva en ny garderob men det är mycket roligare att handla till Levi. Vi var även till Ikea och kollade lite och fikade, köpte ett nytt madrasskydd till Levis madrass och sen bistickställ.

Daniel har gått över till Kurt för att se på ishockey så jag har lite egentid i soffan och inväntar att Sveriges mästerkock ska börja, bra avslut på denna dag.

/Puss B


Shopping

Godmorgon!

Det har varit en lång natt här hemma Levi har sovit oroligt hela natten typ vilket har gjort att jag med gjort det. Vid tre vaknade han för första gången helt, innan har det mest blivit några napp insättningar, jag bar över honom till våran säng för att han skulle somna om men han totalvägrade så jag gick upp och gjorde mat till honom.

När han hade ätit klart och höll på att somna om så bajsa han så då var det bara att gå upp och byta blöjan och då var Levi pigg som en mört och låg och prata på skötbordet, lilla tokunge.

Vi gick i alla fall och la oss efter blöjbytningen och det tog ett ganska bra tag innan vi somna om och efter det så har Levi sovit oroligt. Vaknade innan sju helt pigg och har legat och pratat med sitt gosdjur och roat sig medans jag legat haldöd hehe.

Men nu är det sax att gå upp och göra sig i ordning för dagen för vi ska ju till Marieberg och shoppa lite.

Ha en bra onsdag! /B


Föräldrargrupp

Hej!

Ska snart väcka min lilla skruttunge och ge honom lite mat och efter det så åker vi till killevippen för föräldrargrupp. I dag ser jag verkligen i fram i mot de eftersom vi ska prata om barnmat och sen är det ju alltid kul att se alla söta små bebisar och träffa alla mammor och pappor.

I dag har jag för övrigt varit väldigt rastlös, har inte gjort mycket alls. Sovit en stund med Levi, lagat mat och varit ute två små rundor med diesel.

Jag tycker dagarna ser samma ut nästan jämt det känns så enformigt, jag älskar fullspäckade veckor med någon vilodag i mellanåt. I morgon där i mot blir det en hel dag på Marieberg med min bästa Emma och såklart Levi och Adam, de ser jag fram i mot!

/B


Måndag = tvätt

Hej vänner!

Dagen i dag har mest varit slapp och skönt är det, har tvättat några maskiner och all tvätt hänger nu uppe i torkrummet. Skulle egentligen ha skurar golven och städat lite men det får bli i morgon i stället. Nu inväntar jag på att de mysiga programmet familjen annorlunda ska börja, de är ju så bra.

I morgon blir det föräldrargruppen igen och jag tror nog att den blir lite mer givande än förra gången då vi i morgon ska prata om barnmat ett ämne som snart är aktuellt här hemma.

Kan ju passa på att fråga er, när började ni med smakportioner och gröt till era barn?

Ha en fin måndagskväll /B


Dagens söndag sjuttonde februari

Har städat och donat här hemma efter gårdagen och tagit en långpromenad i busvädret med Emma och barnen de va trevligt.

I morgon står tvättning på schemat bl.a. och kanske skura golv och städa lite mer.

på tisdag så är det föräldrargrupp igen och då ska vi prata om barnmat de kan nog bli intressant. Sen är det även min namnsdag med :)

På onsdag så åker jag och Emma med Levi och Adam till Marieberg och spenderar våran dag där.

På torsdag vet jag inte riktigt vad som händer och inte resten av veckan heller. Men på fredag är det ett år sedan vi plussade och på lördag blir min lilla kille fyra månader.

Nu kolla fortsättningen på Johan falk.

PUSS /B


Trevlig gårdag

Hej !

Söndag i dag då och de betyder ju egentligen slappardag men för min del blir det att diska och städa efter gårdagens trevliga besök utav karro och cirre.

Vi åt go middag fäskfile hemmagjord klyftpotatis taztiki och sallad. Sen spelade vi lite spel och bara umgicks det var en mycket rolig och trevlig kväll, bästa på länge!

Om ett tag så ska jag ta en promenad med Emma för att samla lite energi för städningen. I kväll blir det tv mys med min stora älskling.

Ha en fin söndag! /B


Ont ont ont

Hej !

I dag är jag inte på topp, jag har sjukt ont i min handled jag kan knappt röra den. Att ta på mig kläder och duscha var en pers och att ta hand om Levi är inte det lättaste heller då jag knappt kan hålla i honom, tur att Daniel hjälper mig!

Vi inväntar nu karro och cirre som ska komma hit och umgås och äta jag hoppas det blir trevligt trotts min smärta i handleden. På måndag blir det vårdcentrarlen!!

Ha en fin lördag /B


Gårdagen och dagen

Hade en trevlig alla hjärtans dag igår med presentöppning, babymassage, pizza bak och film tittning.

I dag har jag bara varit hemma och städat lite grann, i morgon kommer karro och cirre hit och äter mat och umgås så det blir trevligt!

Daniel är hos en kompis, Levi sover och jag kollar på någon kuslig film på sexan. Efter att den är slut så ska jag fixa för natten och gå och lägga mig för jag börjar att bli riktigt trött.

Bjuder på en bild på gårdagens pizzor i brist på annat ;p

/B


Pizzabak

De hemmagjorda pizzorna står i ugnen och är snart klara för att avnjutas. Jag tog salami, brie, rödlök och några champinjoner på min jag hoppas det ska smaka bra!

Mormor och morfar var här förut och fikade och de hade med sig lite baksaker och blommor till mig och så nappar till Levi, snällt !

Ha en fortsatt bra alla hjärtans dag!

/B


<3

Hej alla fina läsare!

I dag har jag och varit på den sista Babymassagen och det var bara jag och Jannika som var där med våra bebisar men de var kul endå. Efter massagen så gick jag till Ica och handlade lite till kvällens hemlagade pizzor som vi ska göra och en alla hjärtans dag present till Daniel.

Efter fyra någon gång så kommer mormor och morfar och fikar, trevligt!

Levi tar sin eftermiddagslur, jag kollar på en unge i minuten och drömmer mig bort tills nästa gång vi ska in dit, hihi! Och Daniel diskar, min duktiga pojkvän :).

Ha en fin alla hjärtans dag! /B

( bild på våra alla hjärtans dag gåvor och Daniels inslagning till mig är lätt finast ;)


Fjortonde februari

Glad alla hjärtans dag på er! Levi och jag drar snart iväg på Babymassage och sen spenderar vi resten av dagen med våran fina familj, Diesel och pappa Daniel <3

Hoppas ni får en toppen dag!
/B


Trettonde februari

I dag har jag varit duktig och tvättat, diska m.m här hemma. Passade på att lyssna på gamla godingar från när Emma och jag hade våran fjortistid och massor utav gamla minnen dök upp, saknar denna tid ibland även om jag är mer än nöjd med livet som det är i dag, vi hade jävligt roligt!

Har också varit till leksaksstoppet och köpt en liten alla hjärtans dag present till Levi och Diesel, Daniels får jag fixa i morgon ( ute i sista minuten som vanligt). Vad ska ni ge till era pojkvänner?

Hur ska ni fira alla hjärtans dag i morgon? Jag och Levi börjar dagen med Babymassage och sen hade jag att laga tre rätters till mig och Daniel men efter att ha sett på Sveriges mästerkock i kväll då de gjorde hemma gjorda pizzor så funderar vi på om vi ska göra det och sen äta någon efterrätt, jag tycker det låter bra. Sedan blir det kanske en bra film kanske någon romantisk hehe med lite annat gott!

Låter som en bra alla hjärtans dag tycker jag!

bjuder på en bild på Levi från i dag då han har på sig sina grodkläder som han fick i söndags av Amanda,Jossan och Viejo!

/B


Känner du mig?

Lär känna mig lite bättre, läs det här!

När jag var liten ville jag bli kock
När jag var liten så samlade jag på hjärtsaker och tävlade med en av mina kompisar om vem som hade mest. Jag och en kompis hade även en guldfisk som hette nemogupps som vi hade varannan vecka tills jag av misstag en dag råkade döda den när jag skulle göra rent skålen. Jag skulle va snäll och tänkte att fisken skulle få känna på havskänskan så jag hällde i lite varmare än vanligt, men fisken fick en chock och dog. På sommarlovet femman till sexan så cykelsemestrade min familj runt Bornholm, det var en av de bästa semestrarna vi gjort om man bortser från att jag fick min första mens i mina vita cykelbyxor. Min favorit färg är röd men endå har jag nästan inga kläder eller saker i den färgen. Jag gillar att laga mat och drömmer om ett stort kök med massa fina köksredskap och en köksö. Om jag skulle få jobba med precis vad jag ville så skulle jag vilja jobba som mäklare. Min favoritmat är grillat ( grekiskt) och tacos, favorit restaurangen att äta god grillad mat tycker jag är på Hellas i Örebro, skulle kunna döda för deras sovelaki. Jag gillar att kolla på film och har många favoriter men de jag kan se om och om och om igen är Titanic och dagboken. På tv så följer jag Familjen Annorlunda, Sveriges Mästerkock och Unga Mödrar. Jag gillar inte tokaksrök och blir arg i fall någon står och röker nära Levi när han ligger i vagnen. Jag är livrädd för småkryp och ropar alltid efter hjälp när jag ser ett kryp nära mig. Innan Levi kom så hade jag nästan alltid plattat hår men nu så har jag bara haft det två gånger på snart fyra månader. När jag födde så tror jag att jag hade änglavakt. Jag saknar min mamma varje dag. Jag tänker på min mamma varje dag och jag önskar att hon vore med oss här på jorden och fick se Levi växa upp, hon skulle ha blivit världens bästa mormor de är jag säker på. Sen Levi har kommit till denna värld så har han förgyllt mitt liv får första stund och jag har verkligen förstått vad som är meningen med livet. Att dricka alkohol och gå ut med sina vänner varje helg är inget för mig, jag är hellre hemma med min familj och myser i soffan till en bra film och lite gott. Jag är så glad för alla mina nära och kära som finns i mitt och Levis liv, ni är guld värda hela bunten och jag är så glad att Levi får växa upp med så många fina människor omkring sig. Diesel är min lilla bebishund och att jag inte har lika mycket tid för honom som förut ger mig ibland dåligt samvete. Diesel är min trognaste vän och jag älskar honom. Utan min mormor och morfar vet jag inte vad jag skulle ta mig till, de är alltid så snälla och ställer alltid upp för mig. Jag är rädd för att dö och tänker på det flera gånger i veckan. Jag är rädd för det mesta, att jag ska bli allvarligt sjuk, att vi min familj ska va med om en bilolycka, att jag ska bli skjuten när jag är ute och går, att Levi ska bli kidnappad osv. Min sista riktiga familjesemester va tillsammans med min mamma och lillebror David. I år ser jag fram i mot sommaren och en fin semester tillsamman med min egna familj, kanske blir det en utomlandsresa till julen med.
Skulle kunna fortsätta denna lista hur länge som helst men avslutat med att säga - Jag älskar min familj, Daniel Levi och Diesel och jag ser fram i mot ett fint och lyckligt liv tillsammans med er.


BVC

Det var riktigt skönt ute i dag när jag var ute med diesel på morgonpromenaden.

Vid halv ett så blir det att gå tillsammans med Jannika till BVC för att väga och mäta Levi och Hugo. Ska bli spännande att se hur mycket att vuxit.

Få se vad denna dag annars har att bjuda på.

Ha en fin måndag!

/B


Bortskämd

Levi har nu fått sin kvällsflaska med mat och sover nog för natten han var så himla trött. Vi har börjat med lite massage på kvällarna och jag tror han uppskattar det, mysigt är det i alla fall.

Amanda jossan och Veijo var här en sväng förut och fikade, de hade med sig söta grodkläder till Levi, de är verkligen för rara :). Min lilla kille blir verkligen såå bortskämd hehe.

I morgon hade jag tänkt att gå till BVC och väga och mäta Levi för nu var det några veckor sedan igen och jag är så nyfiken på hur mkt han har växt.

Nu väntas kvällamacka och kontoret, ha en mysig kväll.

/B


Effektiva jag

Hej söndag!

Känns som om jag har hunnit med ganska så mycket hittills idag. Började dagen med en liten morgonpromenad med diesel kom in och gav Levi mat och gjorde sedan frukost till mig med.
Kollade lite tv och la sedan Levi i sängen så han kunde ta sin förmiddagsnap. Lagat mat och diskat har jag även gjort och gått till Ica och handlat lite har jag även hunnit med. Så känner mig ganska så duktig hehe.

Vid fyra tiden så kommer Veijo, Amanda och jossan hit och hälsar på, kul! Blir nog att fika lite.

Nu ska jag vila lite soffan medans Levi tar sin eftermiddagsnap.

Ha en fin söndag! /B


Kusin besök

Hej vänner!

Har nyss ätit lite tacos och snart kommer min kusin hit med sin son. Jag har inte träffat honom på fem år och hans son har jag aldrig träffat så de ska bli kul.

Jag är egentligen i mot att ha folk här när Levi ska sova eftersom vi har en öppen ingång till sovrummet ( alltså så har vi ingen dörr) så man måste va ganska så tyst även fast han inte är den lättväktaste personen. Men eftersom han har sovit så bra idag igen under dagen så tror jag endå inte att han har några planer på att vilja sova nu som han brukar. I går somna han runt tio tror jag om det inte var ännu senare. Så han får va vaken ett tag till innan jag lägger honom.

Ska ni titta på mello ikväll?

Jag försöker övertala Daniel att jag ska få titta på det, jag hoppas jag lyckas.

Ha en fin lördagkväll!

/B


Lördag med finbesök

Hej!

Min lilla skrutt ligger och sover och har snart gjort de i 1,5timma. Jag börjar bli orolig att han håller på att bli sjuk eller nått för så här mycket brukar han inte sova. Han kan ju iofs bara va trött men jag känner inte igen honom riktigt.

Ska ta tempen på honom när han vaknar men tror inte att han har någon feber.

Hanna ska komma hit om ett tag, kul!
Får se om vi hittar på något skoj beror ju lite på Levi med. Men som sagt tror jag inte att han är sjuk, är nog bara trött.

Vilket skit väder vi har, kan det aldrig sluta att snöa- ge mig vår och sommar och sol ;). Men men det är ju trots allt ganska så vackert .

/B


Gosunge

Levi är inte alls trött och vill inte sova han vill hellre ha fredagsmys med mamma och pappa och självklart får han det, gos!


MYS!!

Nu håller jag på och lägger en trött Levi för natten så kvällen spenderas tillsammans med min finaste pojkvän framför tv:n med lite gott och tända ljus.

I morgon ska jag umgås med Hanna, det ska bli kul för nu var det ju ett tag sedan sist igen eftersom hon bor i Polen.

Ha en fin fredagskväll! /B


OTH

Sitter och kollar på OTH och Levi ligger och sover och har gjort det sen klockan ett, trött kille med andra ord.

I dag har jag inte gjort allt för mycket än så länge, handlat lite på Ica och varit och tippat på Keno med Daniel hahah känner mig som en gubbe ;p.

Får se vad denna eftermiddag/kväll har att bjuda på.

/B


Trevlig kväll

Har haft en trevligkväll med finbesök utav karro händer allt för sällan nuförtiden så de var kul. Grabbarna våra var hos cirres pappa och bastade och vi satt här hemma hos mig och prata massa skit och kollade lite på tv.

I morgon är det fredag vilket betyder fredagsmys :).

Jag är varje dag så tacksam över min fina familj som jag har även om jag saknar min fina mamma som jag gärna hade velat skulle varit här nu. När jag får så fina kommentarer på fb på Levi om att han är så söt och att min mamma skulle va en stolt mormor så faller tårarna ner från kinden och jag verkligen tänker på hur orättvis denna värld är. Det går inte en enda dag då jag inte tänker på min mamma och även fast hon inte finns med oss här nere på jorden så är jag säkert på att hon vakar över Levi så inget händer honom och att hon följer varje steg han tar i sin utveckling. Förut tog jag alltid allt förgivet men det gör jag inte länge, man vet inte när det är den siats dagen i sitt liv så tid med dem jag tycker om och älskar är väldigt värdefull.

Med förmycket tankar i huvudet ska jag nu försöka sova lite. God natt!

/B


Mat på g

Hej!

Hittills i dag så har jag inte gjort mycket, varit ute med diesel och kollat lite på tv. Nu håller jag på med maten som i dag blir lövbit hemmagjorda klyftpotatis och en hemmagjord god sås som jag slängde ihop.

I dag tycker jag att det känns som fredag lite grann jag vet inte varför för jag ska inte göra något speciellt i morgon (på fredag) men jag tackar inte nej till att känna denna härliga helgkänsla en dag extra :)

/B


Dumma TV4 och sport

Dumma TV4, varför ska alltid mina program som jag följer bli drabbade. Måste de visa dålig fotboll, jag vill se Sveriges mästerkock, jag tycker det alltid är så här - sport ska visas på sportkanaler så som TV4sport, cmoresport osv så vi vanligt folk som vill se vanliga program kan få kolla på det, punkt!

Har i alla fall en glad Daniel här hemma som slapp se mästerkock och får se på det han gillar mest, sport!!

Nu har jag i alla fall tagit en lång dusch och ska snart krypa ner i en renbäddad säng de kan inte bli mycket bättre avslut på denna dag!

/B


Besök från Kumla

Har nyss haft besök utav Isabel och kalle det var trevligt, vi fikade och öppnade presenter som Levi fick. Han fick ett par virkade converse som Isabel hade gjort så nu har han två par och så fick han en fin body och ett par byxor, mycket snällt och behövligt för kläder kan man inte få för mycket utav.

Nu vet jag inte riktigt vad jag ska hitta på, känner mig lite rastlös. Skulle va kul med en promenad men eftersom det är dåligt plogat så kommer jag inte fram med barnvagnen överallt så får nog hoppa det.

Även om jag har tappat alla vårkänslor som fanns här för bara några dagar sedan och jag vill att all snö ska försvinna så de kan komma tillbaka och man kan få slippa alla tusen lager utav kläder så tycker jag faktiskt att det är riktigt vackert ute, de ser ut som ett vykort.

Nu ska jag försöka sysselsätta mig med något, Levi somnade nu så liten egentid som jag inte vet vad jag ska göra med ;p.

/B


Lugn dag med andra ord

I dag skulle ju Isabel och Kalle komma och hälsa på oss men eftersom de var en lastbil med potatis som hade vält på E20 så fick vi flytta de tills i morgon eftersom de inte kunde komma fram.

Så i dag har vi inte gjort mycket bara varit hemma och tagit de lugnt och de var faktiskt skönt.

Ska nog krypa ner och sova tror jag, kan va skönt att lägga sig lite i tid för en gångs skull. Och har jag berättat vad skönt det är att få kunna ligga och sova precis som man vill på natten även om det är supermysigt att sova bredvid Levi. Det var ju nästan 3,5 månad sedan jag fick ligga som jag ville. Det är skönt att vänja Levi med att sova i sin säng så pass tidigt så han vet vad som gäller, men på morgonen när han vaknar får han gärna komma över till våran säng och ligga och prata lite medans vi sträcker på oss. Våran lilla solstråle, jag blir varm i hela kroppen varje morgon när han ligger och "pratar" och ler, en bättre start på dagen kan man garanterat inte få. Våran älskad lilla kille, det är sjukt hur mycket kärlek man kan känna för en sådan liten person. Det är när man blir förälder som man verkligen förstår vad riktig kärlek är.
Min familj betyder allt för mig och det finns inga ord i världen som kan beskriva hur mycket jag älskar dem!




Glad och duktig

Hej finisar!

I dag får vi besök av min faster Isabel och hennes man Kalle så jag har hållit på och plockat lite här hemma nu på förmiddagen. Levi har inte varit så road utav det så får fortsätta nu för nu tar han sin förmiddagsnapp.

Levi var lika duktig som igår och sov hela natten i spjälsängen, vaknade vi fyra för mat och sov till sju, då bar jag över honom till våran säng och så sov vi lite till innan det var dax att gå upp. Jag kan inte bli annat än stolt över Levi som är så duktig. Vi måste ha haft tur som fått en sådan glad och duktig kille men det är jag/vi värde efter allt som jag har gått igenom i mitt liv. Levi är solstrålen i mitt liv och jag är så himla glad för att han har kommit till världen och förgyller mina dagar! Jag älskar dig mest av allt min underbara skatt.

I dag fyller fina Isabella 22år så ett stort grattis till henne :)

Nu ska jag ringa ett samtal och sedan fortsätta fixa här hemma.

Ha en fin tisdag i snöyrran.

/B


Såå fel

Hej!

Jag vet att jag inte är den bästa på att uppdatera här men jag hoppas ni har överseende med det, har fullt upp på dagarna och på kvällen har jag inte alltid lust att skriva så det kan bli lite snålt med inlägg, jag hoppas ni förstår.

Igår var ju min "pappa" här med sin tjej Iwona och även farmor var med. Levi fick lite kläder ( ej min stil med de var snällt endå) Daniel fick lite alkohol haha och jag fick en blomma och en merci chokladask de var snällt. Av farmor och farfar fick Levi pengar de var också snällt. Som ni vet så har jag inte direkt sett fram i mot Levis möte med min "pappa" eftersom han aldrig har varit en för mig så kändes det helt fel på något sett. Han är ju inte otrevlig när man väl ses men han har gjort så mkt fel val i livet som jag har svårt att förlåta och att han inte är speciellt snäll mot min lillebror har jag väldigt svårt med. Han tyckte i alla fall att de var kul att träffa Levi, de märktes direkt och han höll på och sa :Hej det är morfar, det är morfar, de är morfar, morfar, morfar, morfar hela tiden och det störde jag mig verkligen på. HALLÅ hur kan du va morfar till mitt barn när du inte är pappa till mig? Jag ville bara säga sluta säg att du är morfar för de är du inte ,(biologiskt sett ja men inte annars) morfar är något man förtjänar att va. Min mormor och morfar är typ Levis mormor och morfar med, de blir ju typ så eftersom jag inte har några föräldrar. Sen att han höll på och pussa honom de gillade jag verkligen inte heller det kändes ju som om de var en främmande man som pussade mitt barn, typ i alla fall. Allt kändes bara såå fel!!

I dag har jag och Levi umgåtts med Emma och Adam, de var meningen att vi skulle till killevippen, vi kom dit vid nio eftersom vi hade fått för oss att de öppnade då men de var vid ett det öppnade i dag och nio i morgon så vi tog en fika istället och gick till Ica och handlade lite.

I morgon kommer min faster och hennes man hit och hälsar på, de ska bli ganska så trevligt. Var några år sedan vi sågs så vi får se om det blir stelt eller ej.

Nu ska jag ta en lång dusch och sen om ett tag krypa ner och sova.

Föresten så sov Levi hela natten i spjälsäng natten till i dag, han vaknade vid fem och åt sedan så somnade han om till halv åtta. Våran duktiga kille! Vi får se hur det går i natt jag hoppas de går lika bra.

/B


Lillebror på besök

Hej soliga söndag!

Igår så var min lillebror här och hälsade på mig och Levi och diesel såklart (Daniel var på ishockey) vi kollade på film och tog en långpromenad, de var ganska så trevligt.

I dag om ett tag så kommer Jose ( min pappa) och hans tjej och hälsar på en stund. De har ju inte träffat Levi så jag känner att det är lika bra att få det överstökat. Får se hur det går!

Nu ska jag fixa lite för de kommer snart, ha en fin söndag!

/B


Promenad/ besökt Emma med familj

Dagen i dag har varit bra. Levi och jag tog en promenad med Jannika och Hugo i det fina vädret i dag och det kändes i luften att våren är nära och de är så skönt!

Efter vi hade gått klart så åkte jag och min familj till Emma med familj och fikade lite, vi hade med oss semlor och prinsessbakelser som vi fikade på. Nu får ni inte tro att vi var så glupska att vi åt både semla och bakelse för så var inte fallet, jag åt nämligen en semla med vaniljkräm.

I morgon kommer ev min bror hit och hälsar på och även Denise en sväng, trevligt!

/B


Fredag första februari

Hej fredag!

Har varit ute med Diesel och ätit frukost, Levi ligger och gymmar i babygymet och jag smsar med Jannika för att bestämma en tid för våran promenad som vi ska ta i dag.

Det är riktigt fint väder ute idag endast någon minusgrad och solen tittar fram.

Får se vad resten av dagen har att bjuda på, de visar sig.

Ha en fin fredag! /B


RSS 2.0