Lördag tjugoandra maj - Härligt väder!

Hejsan!

Gårdagens kväll spenderade jag hemma hos Madde i finnerödja tillsammans med hennes kompis Linnea. Det var meningen att det skulle vara fler tjejer som skulle komma dit och så skulle vi grilla, men det var bara vi som kunde komma och vädret var inte heller något bra så det fick bli stekt kött istället, men det var också gott!
Det var i alla fall en trevlig kväll även om det bara var vi tre.
passade på att sova i Finnerödja hos Anki, det var skönt att få sova ut lite, det var ju ett tag sen.
Passade även på att övningsköra hem till mormor och morfar och det gick kanon.

Nu har jag precis kommit hem från auktion som jag har varit på med mormor och morfar och hundarna.
Det var massor med folk och alla skulle fram och hälsa på deisel, det var lite jobbigt.

Och nu sitter jag här och ska plugga det sista som jag har kvar så jag blir klar någon gång.
kanske inte det roligaste precis när det är så fint väder ute, men har tvärr inge annat val.

Kan också berätta att något hemskt har hänt, jag har tappat min mobil på mormor och morfars stentrapp så glaset har sprukit på den, så i morgon ska vi åka in till örebro och lämna den på lagning.

PUSS!

Fjotonde maj - Hemma hos Nathalie!

Hejsan!

Sitter hemma hos min kusin Nathalie i kumla. Hon är och jobbar och jag är hemma i hennes lägenhet och sitter här och glor.
I går var vi i Örebro och åt på Hellás och var på bio. Terror på Elm street såg vi, den var ganaks så¨bra, men det finns bättre. Det var i alla fall en trevlig kväll med trevligt sällskap som måstes göras om snarast!

Natten har varit väldig intressant, Emma ringde mig vid tolvtiden ungefär och berättar att Daniel har lämnat bort Diesel till sin mamma och Andrers. Jag fattar inte hur dum i huvedet man får vara, han vet ju vad Anders har gjort mot Emma och Mortens hund stoyko. Gett han massa mat så han har skitit ner sig och massa och sen har jag hör att han tycker att det är okej att ge hundar choklad och det 'är det absolut inte för de kan de dö av.
Så i går natt var verkligen inte kul.
Bra att man har en sån bra vän som Emma och att hennes pojkvän i alla fall förstår att man inte kan lämna hunden där, så de åkte och hämtade Diesel så nu är han i trygga händer.
Det var verkligen as jobbigt att veta att Diesel var där när man inte själv kan göra något åt saken.
Men det allra värsta var att Daniel som ska föreställa min pojkvän ljög för mig, för en halv timme innan Emma ringde till mig så ringde jag han för att säga God natt och fråga hur det är med Diesel och då säger han att allt är bra och att han sover.. Jag fattar inte att han ljög, det är de som stör mig mest, ett förhållande ska fan inte gå ut på massa lögner.
Jag har inte pratat med han sen igår när jag ringde för att säga god natt så jag vet inte om han vet att Diesel är hemma hos Emma och Morten, men han verkar inte vilja ta hand om han i alla fall så han får vell vara där tills jag hämtar honom vid fyra. Sen får jag verkligen ta ett rejält snack med honom.

När Nathalie kommer hem så ska vi gå på kumla marknaden det ska bli kul och sen blir det hem och hämta lilla Diesel, kvällem vet jag inte hur den ser ut. Jag är dö trött har inte kunnat sova så mycket i natt så kvällen blir nog rätt lugn.

Nu tror jag att jag har dampat klar här, skriver så fort jag har möjlighet till dator.







(kort tagna av Jessika Albersson)

Min lilla Diesel <3


RSS 2.0