Andra skoldagen efter sommarlovet!

Hejsan!

Nu är andra dagen efter sommarlovet avklarat nu är det bara reten utav året kvar, hoppas att de går fort vill ta studenten och slippa skiten, skaffa jobb och få pengar ,vet att det kan vara svårt att få jobb nu när det är lågkonjuktur men med lite tur så kan det ju gå bra.

Det var inte så kul att komma tillbaka till skolan precis det ända som var kul var vell att träffa endel i klassen. men det om var jobbigt var att man måste börja med projektarbetet på än gång, men men det kanska blir kul, ska ju göra Barn modevisning med fadila, kajsa och malin så det blir nog bra.

Är sugen på att åka till ullared och shoppa har aldrig vart där  bara en gång när jag var barn och liten och det räknas inte, vill spendera lite pengar på kläder och annat kul typ som inredning till lägenheten det är alltid kul. Får se hur det blir kanske tar en resa med emma och ingla om det finns någon plats till mig annar får jag vell ragga upp nån annan som vill åka dit med mig. Nej nu ska jag nog ta mig ett bad , pusshej!

12 augusti !

Hejsan!

Det var ett tag sen jag skrev, har hänt en heldel sen dess. Jag har fyllt 18 och gått på krogen för första gången var helt OK men ganska så överskattat. sen så har jag varit i göteborg men älskling och sovit på hotell de var mysigt och roligt, vi gick på liseberg och drack lite på pubbar. Sen så har jag/ vi ( älskling och jag) flyttat till en ny, bättre och snyggare lägenhet och mider oxå, det är en tvåa och det räcker för oss. sommarlovet börjar gå mot sitt slut om en 6 dagar börjar jag skolan igen, ser inte fram i mot det dirket men får tänka posetvit att det bara är det här året kvar. Jag har förresten inte långt kvar med mitt körrkort, bara stadskörning, kvar och sen är det uppskrivning och uppkörning kvar :D:D så det känns bra. Den här veckan ska jag och daniel vara i finnerödja och passa katterna eftersom anki och alla är i turiket på semester och roar sig så min sista vecka blir nog ganska så slapp ska ta vara på tiden som är kvar kanska gå på bio i örebro med daniel och sen får vi se vad som händer.  Pusshej!

RSS 2.0