Äntligen Fredag :D

Hej! sitter i skolan som vanligt och har min sista lektion som är engelska. lyssnar för tillfället på Poker face med Lady gaga den är mycket bra tycker jag. i dag blire att umgås med allt trevligt folk och kröka lite. annars i helgen så ska jag vell inte göra så mycket vara med älskling och ha myskväll med han. hyra film och köpa massa godis och tjocka hade vi tänkt oss men får se hur det blir,. blir ju aldirg som man har planerat nästan inte i alla fall. yjäyjä ska göra lite engelska nu skriver kanske senare  Pusshej!

Mysdag :)

Hej! sitter i skolan och ska snart ha min sista lektion som är webbdesign,. Har inte gjort i skolan i dag bara haft svenska och sen rast enda tills nu inte så kul direkt. var i örebro med älskling och hans mamma i går va på ikea och handlade en soffa, köksbord och lite annat nödvändigt. I dag så blir det att hyra film och mysa hela dagen framför tv:n med älskling vilket jag tycker låter toppen :). I morgon är det Fredag och då blir det vell som vanligt hem till kurt och jennie och umgås med folket och dricka lite, det kan vara trevligt. men men ha de bra    Pusshej!

skolan & sen örebro med älskling igen.

Hej, Hej!
sitter i skolan och har rast slutar snart för dagen. ska kanske åka till örebro i dag igen med älskling för han såg en soffa i går på ikea som han ville köpa men kunde inte eftersom han hade lånat sin mammas golf och den hade inte dragkrok . så får se hur det blir idag men det blir nog örebor skulle jag tro nog och sen hem och slänga sig framför soffan och kolla på tv. måste ju kolla på unga mödrar i dag har ju missat massor av avsnitt :/. och så måste jag ju plugga lite till webbdesigne provet i morgon som man inte fattar ett piss av men men skit samma får vell gå som det går.

Pusshej!

Trevlig dag i dag!

Hejsan !
Sitter i skolan nu och ska snart gå ner till folkan och lyssna när treorna pratar om sitt projektarbete ska inte bli så jättekul 
precis  men lite bättre än bordsdekoration i alla fall. var och hälsade på mamma vid graven i går det var jätte många fina ljus som lyste där, det var jättefint. och i går var det exakt 1år sen hon dog och jag saknar henne hela tiden kan inte berskriva i ord, men jag hoppas att jag kommer att få träffa henne någon gång ,någon annan stans där hon är nu,och jag hoppas att hon vänar på mig där hon nu är och att när vi sen ses så kommer vi ha jättekul tillsammans och aldrig mer vara i från varandra inte en enda sekund. Jag älskar dig mamma <3 du är den bästa som har funnits i mitt liv. tack för allt du har gjort för mig och för att du har varit den bästa mamma man nånsin kan önska sig. vi ses snart ha det så bra så länge!

Dagen i dag har gått väldigt fort och ska snart sluta ska åka till Örebro med Älskling i dag han ska köpa sig en tv. och jag ska se ut julklappar som jag ska köpa. men nu ska jag gå ha det så bra allesammans. skriver när jag har tid.

Pusshej!

Fredag! Mycket efterlängtat.

Hejsan!
Just nu sitter jag hemma i mitt rum med Älskling och vi båda är verkligen mycket osociala mot varandra jag sitter här i min soffa med min dator och han sitter i min säng med sin dator Ha! på de måste jag verkligen säga, men men...
I dag när jag vaknade så mådde jag inte så bra hade jätteont i magen och mådde illa så jag hoppade över skolan vilket jag tycker var ganska skönt, men jag hade faktiskt sätt fram i mot att få redovisa min power point idag men men de får vell bli på måndag eller nått sånt. ikväll vet jag inte vad som händer det blir nog mysa framför tv:n med en bra film och Älskling så klart! nämen nu tänkte jag att jag skulle vara lite social med älskling så jag skriver när jag har tid. Pusshej!

Fredag vilket betyder helg!

Hejsan! Detta är då mitt första inlägg och jag måste vell säga att jag inte förstår mig på så mycket hur man designar och så men de får jag vell fråga om hjälp utav någon som vet. Just nu är jag i skolan och ska snart ha turism. vi ska få besök av en flygvärdinna från Malmö som ska komma och snacka lite för oss hur det är att vara flygvärdinna och så.
Annars i dag vet jag inte riktigt vad som händer förutom att jag vet att de är Fredag vilket betyder helg! och de är mycket trevligt tycker jag. Jag ska umgås med min underbara älskling och så ska vi på 40års fest i folketshus eftersom Hans älsklings mammas man fyller år så de blir nog kul, kommer ju trevligt folk dit så. nej me


RSS 2.0