Jan. 28, 2014

Hej påer!

Levi sover sedan 11 och jag har för ovanlighetensskull fått ätit en måltid mat i lugn och ro ;). Nu har jag pakerat mig i soffan och gör ingenting, såå skönt!

Va sjuk förra helgen spydde och mådde inte alls bra, vet inte hur många år sedan det var jag mådde så dåligt, fy. så efter jag varit sjuk så har jag ätit som vanligt och inte lchf + att jag fuskat med massa godasker, inte bra! Men min mage strulade massa och jag tappade motivationen, nu är den tillbaka och jag kör på som vanligt igen.

- 5kg på två månader har jag tappat, det är inte mycket men det är alltid något. Det kunde ju varit tvärtom. Det går sakta men säkert neråt och det är de som är huvudsaken. Nu får det bli lite mer strikt lchf ett tag framöver så kanske man kan hoppas på bättre resultat och förhoppningsvis kanske man kan visa sig på stranden iår istället för att gömma sig under parasollet ;)

/B




första inlägget

för iår och de nya året har väl varit helt okej endå. just nu är jag överlycklig då jah äntligen har hittat något ätbart gott fika/godis som är ala lchf. Jag gjorde för ett tag sedan ketobollar men de var så äckligt att jag inte kunde äta många tuggor alls och resten fick åka i soporna. I dag hittade jag ett annat recept på chokladbollar som verkade mer lovande och gud så goa de var. Jag fikade jämt på chokladbollar innan så gissa om jag är överlycklig nu :).

Här kommer receptet om någon skulle vilja göra dem att bju mig på ;) haha skämt o sido. I fall någon vill prova en ny variant av chokladbollar helt enkelt.

100g smör
100g kokosflingor + att rulla i
100g mandelmjöl/hasselnötsmjöl (3dl)
0, 5-0, 75dl stevia
2msk kakao
2msk kaffe

Börja med att lägga smör och stevia i en bunke och sedan röra i hop det med elvisp.

Blanda sedan i de övriga ingredienserna.

Forma till bollar och rulla i kokos, in i kylen och ät och njut!

Nu ska jag ta mig en boll eller två och kolla på filmen som börjar på cmore first, crazy stupid love!

Ha en fin kväll! /B




RSS 2.0