Valborg!

Hej!

I dag har jag hittills städat lite, varit till Ica och handlat och lagat mat. I dag fick det bli något snabbt och smidigt så köpte en färdig grillad kyckling och gjorde en sommar sallad till och kroketter i ugnen, mums blev det.
Nu sitter jag och kollar lite på tv men ska snart hoppa in i duschen och fixa mig för kvällen.
Vid sex kommer Emma, Morten och Adam vi ska gå och kolla på brasan tillsammans ikväll och äta lite smått och gott, det blir nog trevligt.

Hur firar ni Valborg?

/B


Frukost på balkongen !!

Åh vilket vackert väder vi har i dag, så skönt. Daniel och jag åt årets första frukost på balkongen i dag, mys pys!

Ska snart bege mig ut på en promenad, känns dumt att sitta inne när det är så fint väder !!

Ha en fin söndag i det härliga vädret!!

/B


Gårdagens kväll !!

Hej !

Hade en trevlig kväll i går hos Sanna och Jocke med massa folk och grillning. Vart en sväng till bowlingen med allt folk efter att vi varit där men sen blev det hemåt, min söta pojkvän hade fått i sig lite för mycket öl om man säger så, så det var lila bra så jag inte skulle behöva bära honom ;)

I dag blir det bara att det lugnt och ha soffslapp hela dagen, kanske en promenad eller två i det fina vädret.

Ha en fin söndag!

/B


Hej hej soliga lördag!

I dag har jag varit på marken i pålsboda med mormor och morfar. Skulle egentligen det i går men då var det ju ingen marken så det fick bli i dag istället. Köpte två par foppa tofflor ett par till mig och ett till Daniel, dom är jättefula men så sköna att gå i och så smidiga när man ska gå ut med diesel. Köpte även lite marknadsgodis för de tycker jag hör till. Efter att vi varit på marknaden så stannade vi i brändåsen på McDonalds och åt lite. Efter det åkte vi hem och hämta Diesel och åkte och satte rosor på moster ankis grav och mammas grav. Efter de hämta vi Wilma ( mormor och morfars hund) och så åkte vi vidare till sockenstugan och fika. Så nu är jag verkligen proppmätt.

Nu håller jag på och fixar mig lite för ska strax gå iväg på invigningsfest av uteplatsen hos sanna och Jocke. Hoppas på en trevlig kväll :)

/B


Fredag kväll i Röfors

Hej

Kvällen har spenderats i Röfors hemma hos Emma och Morten + lill Adam tillsammans med Daniels mamma och små syskon. Vi grillade, och gud så gott det var, grillat kött är min favorit mat om ni inte visste det så jag var mer än nöjd efter en stor brakportion. Efter att vi ätit och suttit och pratat en stund så kollade vi på några avsnitt av Sunes jul, det är så himla bra och julbaket är lätt mitt favorit avsnitt. Men man kan inte förstå att det skulle va för barn så som de svär i varenda avsnitt, inte okej !!

Nu ska jag snart sova, väntar som vanligt på att min man ska komma in med Diesel. I dag tar det nog lite längre tid än vanligt eftersom jag kan tänkta mig att han går sick sack över vägen ;) haha.

Har i vilket fall haft en trevlig fredag, hoppas ni med har haft det.

Imorgon blir det att gå till Sanna och Jocke på deras invignings fest av uteplatsen som de har byggt, hoppas på fint väder eftersom vi ska grilla då med och för att det är mycket roligare :).

God natt!


Fika i Röfors!

Hej !

I dag, hör och häpna så har Daniel städat. Efter frukosten blev jag trött igen och gick och sov en/två timmar till så då började han städa, det hör verkligen inte till vanligheten men jag klagar inte - jag är Glad!

Efter maten i dag så stack vi till Ica en sväng, har varit så sugen på päronsplit i några dagar så tänkte att jag skulle köpa mig ett pack men det fanns inga och inte bland alla gb glassar heller (styckglassen), blev verkligen besviken men bestämde mig endå för att jag skulle köpa någon glass så det fick bli ananassplit, inte lika god men det gick!

Efter Ica turen så åkte vi till mormor och morfar i Röfors och fikade lite. Nu är vi hemma igen, Daniel kollar på hockey ( nehe) och jag sitter och kollar på mobilen, ska nog sätta på en film och bädda ner mig i sängen.

I morgon om vädret tillåter så ska jag åka till pålsboda på marken med mormor och morfar, kul kul. Blev ju så besviken i går när ingen ville följa med mig på Askersunds marken så jag hoppas verkligen att det inte regnar i morgon så vi kommer iväg.

/B


Tredje världskriget!!

Har varit hos Emma nästan hela dagen och kom nästan nyss hem efter att ha varit och handlat lite på Ica. Har hunnit fått i mig lite kvällsmat så nu är jag mätt igen.

Kul att man får komma hem till ett hem som ser ut som tredje världskriget. Åhhhhh blir så ledsen, kan aldrig min kära pojkvän tänka sig att ta tag i städningen någon gång,, alltid Alltid de senaste månaderna så har jag 9/10 gångerna om inte mer alltid börjat städa först och städat allt själv, känns ju inte så kul. Får verkligen ta ett snack med honom.

Ska ta mig ett avslappnande bad med ansiktsmask, ska bli jätteskönt. Var för längesen så det är jag värd.

/B


Hej tisdag!!

Hej!

I dag har jag som alla andra dagar gjort dagliga vanor så som att gå ut med hunden, lagat mat osv, jag tror ni fattar.

I dag efter maten så skulle vi åka upp till röfors till mormor och morfar för Daniel ville tvätta bilen (ovanligt, eller inte) men batteriet strulade så morfar fick komma med startkablar för att få igång den. Nu står den i röfors över natten och batteriet laddas i morfars batteriladdare. Jag hoppas verkligen att det funkar för att lägga ut 1000 kr på ett nytt batteri känns inge kul. Det är verkligen en sådan där sak som man måste köpa i mellan åt men som är så himla tråkig att lägga pengar på, det är ju ingen som märket att jag har köpt ett batteri tillskillnad om jag köper en ny soffa. Förstår ni vad jag menar? Jag köper hellre saker till mitt hem som gör att det blir fint och man ser resultat än något sådant tråkigt som ett jävla BATTERI !!!
Slutdampat..

Varning för Känsliga läsare!

Har även hänt något bra i dag. Våran rara granne Bo kom över och hjälpte oss att rensa rent i vårt avlopp (eller vad det heter) det som allt vatten samlas när man duschar och badar. Eftersom vi har badkar så måste man lossna på något rör för att komma åt och göra rent och det gjorde inte vi så Bo fick bort det åt oss. Han var så snäll att han fixade allt, man kan säga att det är mitt långa hår som är boven till att det knappt har gått att duscha på sista tiden, det var som en snuskig peruk som låg där, kräkningar på det kan jag lugnt meddela. Men nu är allt i alla fall så bra igen och jag kan duscha hur länge jag vill utan att behöva tänka på om det kommer bli översvämning, tusen tack igen Bo :):)
Vet inte varför jag berätta detta snuskiga, ointressena för men har man inget annat vettigt att skriva om så varför inte!

I morgon ska jag umgås med min fina vän Emma, hoppas på lika fint väder som igår så vi kan ta en promenad.

Nu ska jag snart sova, John blund ropar på mig så det är nog dax. God natt!

/B


Hej måndag och ny vecka!

Hej!

I dag är det verkligen inte min dag, jag stör mig på allt och alla. Helst av allt skulle jag bara vilja va själv resten av dagen. Dom som känner mig väl vet att jag inte gillar att vara själv så då är det verkligen illa.

Har i alla fall nyss varit ute med diesel i friska luften, ganska så skönt ute om man ska va lite positiv.

Har också varit till Ica och handlat lite behövligheter så blir nog en kvälls macka eller två nu.

Hoppas ni har haft en bättre dag än mig och att ni har vaknat på rätt sida :)

/B


Hej söndag!

Det är inte vidare värst väder vi har så inomhus aktiviteter får det bli idag. Ska dock ut med Diesel en sväng strax men jag ska nog överleva, det regnar ju inte så det är bra.

Hittills i dag har jag inte gjort mycket och ska inte göra mycket mer, har endast ätit frukost, rastat hunden och kollat på tv. Snart är det dax för lunch, får nog bli fisk, potatis och sås i dag för det går snabbt och smidigt.

Ha en fin söndag! /B


Utslag !!!!!!

Diesel och jag ligger helt utslagna i sängen, vi har sovit en stund och vaknade nyss.

Jag har fått några utslag på kroppen som kliar som myggbett så mormor och morfar följde med mig till Karlskoga vårdcentral eftersom Laxås är stängd i dag. De sa att det inte riktigt visste va det var men att det ser ut som bett, fick några tabletter som jag ska äta i dag och imorgon och har det inte blivit bättre tills på måndag så får jag gå till värdcentralen och se om jag kan få ny hjälp.

Varför ska stackars jag alltid få massa konstiga saker på mig? Kan man inte få va lycklig för en liten stund utan att något ska hända... Jag blir så trött.

Bli en hemmakväll med diesel för min del i dag, Daniel gick över till Danne för en stund sedan och ska ta några öl där så jag ska nog gå till godisakuten och köpa mig lite godis. Det tycker jag att jag är värld :)

Ha en fin lördag! /B


Mys!

Fredagsmys med mina hjärtan.
Vi har nyss avnjutit vitlöskbaguette med handskalade räkor som jag fixade. Nu kollar vi hockey, Sverige - Schweiz jag är inte så jätte intresserad precis men det är helt okej så länge jag är med mina favorit killar :)

Ska snart ta fram fredagsgodiset som består utav chips,dipp och en påse med nappar. Men först så får maten lägga sig ;p.

/B

Bjuder på två bilder en på världens bästa pojkvän och en på min söta sovande bebishund.


Fredag den tjugonde april

Hej !

Eftersom hela mitt inlägg försvann igår när jag hade skrivit klart så kan jag berätta att gårdagen inte var speciellt händelserik. Jag var bara hemma och lagade mat och städade och gick ut med min söta hundvän i mellan åt.

I dag har jag inte heller gjort mycket, ska snart åka ner mot i Ica med Daniel och handla lite fredagsmys är tydligen hockey på tv i dag ( som alla andra dagar) så jag får offra mig och kolla lite på det. Jaja det blir säkert bra, skönt med en lugn fredag i alla fall.

Ha en fin kväll! /B


Hej torsdag!

Jag hade skrivit ett helt jävla inlägg men nu försvann allt bara så jag skiter i att uppdatera.....


Hej onsdag!

Har som vanligt vid den här tiden inte hunnit med så mycket. Endast att äta frukost och varit ute med Diesel.
Snart ska jag ta tag i köket det ser förjävligt ut, så det behövs verkligen.

Efter maten i dag så ska jag umgås med Emma, om vädret tillåter så tar jag nog en promenad dit, kan va skönt att röra lite på sig.

Nu fix. Ha en fin dag!

/B


Bra dag med mormor och morfar!

Har haft en bra dag med mormor och morfar. Först åkte vi till Hjo och handlade lite i Hem och Hobby butiken köpte lite krafs två burkar, servetter, ljus och lite annat (skit). Efter vi handlat så skulle vi leta upp ett ställe där vi skulle äta lunch, vi kollade på 3 ställen som vi blev tipsade om men alla serverade fläsk och potatis till lunch ( inget som lockade oss), tisdagar verkar vara en fläskdag i Hjo. Slutade med att vi åt pizza men det gick ju bra.
Efter vi ätit så åkte vi vidare och kollade lite i Karlsborg och fikade där, jag tog en god havrekaka med choklad på. Efter Karlsborg så åkte vi hem och väl hemma så åkte vi till Daniels mamma nästan på en gång för att gratta henne eftersom hon fyller år i dag. Blev en liten, liten bit tårta där ( var inte direkt sugen eftersom jag hade fikat idag men ville inte va oartig så tog mig en tugga).

Nu är jag äntligen hemma och har placerat mig i soffan, Daniel kollar på hockey och jag funderar på om jag ska gå och lägga mig snart, har varit en lång dag och jag känner mig jätte trött, men får se hur det blir med det!

/B


Tisdag - Hjo!

Hej påer!

Har varit ute på morgon promenad och ätit frukost. Nu sitter jag framför tv:n och kikar men ska snart fixa mig lite för klockan 10 kommer mormor och morfar och hämtar mig så sticker vi till Hjo :) kul kul.

Ha en din dag! /B


-,-

På morgon promenad med Diesel :)


Hej måndag!

I dag har jag gjort lite av varje. Handlat lite på Ica, varit upp till Emma och Morten med Daniel och bokat stuga till Ullared, vi hade tur för det fanns bara en stuga kvar då vi skulle åka , alla fall en sån som vi skulle ha. Vi åker fredag 8 juni - 9 juni åhh vad jag längtar redan :). Har även bakat bröd idag och jag måste säga att dem blev jättebra och goda, duktiga jag.

I morgon ska jag ev om det är fint väder åka till Hjo med mormor och morfar, vi brukar åka dit någon gång per år till våren/ sommaren och äta lite och kolla i Hem & Hobby butikerna ( finns nämligen en stor och en lite ) där kan man alltid hitta lite roliga saker till hemmet.

Ska även också åka till Hasselfors med Daniel och gratta hans mamma som fyller 47. Så i morgon har jag lite trevligheter att se fram i mot om vädret tillåter.

Nu ska jag fixa mig för natten och sen krypa ner och sova, jag är jätte trött!
God natt påer.

/B


Söndag den femtonde april - 2012

Hejsansvejsan!

I dag har jag knappt rört mig en meter känns det som förutom när jag varit ute med Diesel. På söndagar brukar jag alltid vara lite extra seg och inte orka göra så mycket. Har bara legat och kollat på tv och film idag, blir nog en till nu snart.

Hade en bra kväll i går i Askersund, tack Hanna och Bella för det trevliga sällskapet och den roliga kvällen!

I morgon ska jag och Daniel åka upp till Emma och Morten och boka stuga tills vi ska till Ullared. Bäst att va ute i god tid så man är säker på att man får någon stuga. Ska bli så kul att äntligen få åka dit, var nästan två år sedan jag var där sist så det är Verkligen på tiden.

/B


Hemma!!

Hej!

Hemma efter en trevlig kväll hos Hanna. Blev massa goda små plock så som snittar, ost, kex och frukt mycket gott vare! Vi spelade även orangina eller vad det heter och tjej middag. Blev en trevlig och lyckad kväll.

Nu är jag verkligen jättetrött och ligger nerbäddad i min ganska så nybäddad säng och ska sova, god natt!!


lördag!!!

God morgon!

Börjar med att skriva att jag har varit ute med Diesel på morgon promenad i skogen som jag alltid gör typ. Har även hunnit få i mig lite frukost så nu är jag mätt och belåten.

I går kväll så kom ju Emma, Morten och lilla Adam hit. Vi åt kallskuret med potastissallad, massa goda frukter och baguette, gott! Sedan bestämde vi lite impulsivt att vi skulle åka till Hasselfors och hälsa på Daniels och Emmas mamma så det gjorde vi och det var ganska så trevligt!

Blev en lyckad fredag den 13.

I dag blir det att umgås hemma hos Hanna i Askersund med Bella. Ska bli trevligt, kul att äntligen få se hur lilla Hanna har det i Askersund har ju inte varit hemma hos henne tidigare.
Blir nog en trevlig kväll!!

Nu ska jag fixa lite här hemma, ha en fin lördag! /B


Har nyss..

Har nyss fått i mig lite lunch, potatisgratäng och fläskfilé blev det och bra smakade det med.

Ska snart platta mitt hår som äntligen torkat och sminka mig så jag är lite fin till kvällen.

Emma och Morten kommer runt sex och då ska vi äta lite gott och umgås!

Ha en fin fredag och akta er för att gå under stegar ;p

/B


Fredag den 13

God morgon!

Som rubriken lyder så är det ju fredag den 13 idag kanske inte så konstigt att jag har sovit så dåligt i natt. Vaknat hundra gånger så känner mig inte precis utvilad men en morgon promenad så kanske man vaknar till lite.
Hoppas på lika skönt och härligt väder som igår.

/B


Har varit en lång..

Har varit en lång dag idag, varit hos mormor och morfar i några timmar, fikat och spolat av bilen och fixat lite rost, inte jag då de va Daniel och morfar som gjorde. Kollade lite på alla mina samlingar som jag har hos mormor och morfar men hittade inget kul att ta med hem.

Efter att vi varit där så stack vi till Emma och Morten och sa hej och lite så.

I morgon fredag kommer familjen Paulsen / Qvist hit, vi ska äta gott och umgås.

På lördag så åker jag och Bella till Hanna i Askersund och umgås och har trevligt! Det ser jag fram i mot :)

En trevlig helg ser det ut att bli!

Nu ska jag ta en dusch och sen slå på en film!

/B


Sol, sol, sol

Hej!

Vad kul att äntligen få vakna upp till lite sol igen :).

Kul att jag är som en pensionär som istället för att prata om vädret skriver om det i nästan alla inlägg haha...

I dag får jag se va dagen har att bjuda på kanske åka upp till mormor och morfar och fika lite, tänkte nämligen göra den där fruktsalladen som inte blev av igår så då tänkte jag att vi kunde fika på den, gott gott!!

Ha en fin dag! /B


Blev ingen fruktsallad...

Blev ingen fruktsallad för mig i dag men det blev lite städning och en fika med Emma och Adam på bowlingen och det gick lika bra det.

Har spenderat eftermiddagen/ kvällen hemma hos Emma vi kollade tv och pratade som alltid typ, inget väder för ute aktiviteter heller.

Jag har förstått att ni är lite nyfikna på varför jag är så glad. Och jag kan bara säga att jag är såå glad för att jag är så lycklig just nu. Bla så har Jag världens bästa pojkvän, fina vänner och världens bästa hund som jag älskar oerhört mycket! Och så känns allt så himla bra, mer behövs inte sägas!

Nu ska jag sova, ny dag i morgon!
God natt. /B


Onsdag!

Hej!

Gick och la mig med ett leende på läpparna och vaknade upp med ett med. I dag kan det inte bli en dålig dag!
Inte ens städningen kan hindra mig från att bli på dåligt humör.

I dag ska jag städa, laga mat och göra mig en fruktsallad!

Ha en toppen dag! /B


-.-

Jag trivs bra i min snygga pyjamasbyxa, ville bara säga det :) haha


Kvällen!

Denna kväll har spenderats i röfors med Emma och givetvis Adam. Bästaste kväll på länge!

Denna dag har varit helt underbart bra, jag kan inte sluta le. Så nu tar jag på mig mina nya pyjamasbyxor och går och lägger mig med ett stort leende på läpparna.

God natt!


På väg hem!

Sitter i bilen på väg hem från Marieberg. Kan bara meddela att trotts det dåliga vädret så är det absolut den bästa dagen på väldigt, väldigt länge.

- lycklig tjej! <3


Örebro/Marieberg

Hej hej!

Vilket väder vi har i dag, inte det roligaste precis. Hade helst av allt bara legat i sängen hela dagen idag, men har faktiskt lite planer inplanterat för en gångs skull.
Blir att ta sig in till Örebro för att kolla upp en grej sedan blir det vidare mot Marieberg handla nytt puder och leggins, ska även köpa mig ett par pyjamasbyxor om jag hittar några fina. Blir säker lite annat smått och gott med och självklart mat från Willys.

" i dag ska det bli en bra dag, det kommer det"

Ha en fin tisdag! /B


I dag har jag inte gjort....

Hej!

Idag har jag inte gjort mycket bara varit hemma och latat mig. Men har faktisk gjort min första stek i ugnen i dag och den blev ganska så god så jag känner mig nöjd. Efter maten så vila jag och Daniel middag, Daniel satte på en gammal film från 74 " det vårdas för frankenstain " hur dålig som helst så jag somna, var faktiska skönt. Nu är jag pigg igen och väntar på att bonde sökes fru ska börja.

Ha en fin måndagskväll ! /B


Hemma igen!

Kom hem från mormor och morfar för typ en timme sedan och är nu mätt och belåten. Har ätit massa påskmat, fika och godis. Gott gott!

Passade på att sortera lite saker som jag hade när jag var liten som låg upp på vinden, kom inte så långt eftersom det var så kallt men lite hittade jag som jag ville spara och lite som mormor kan få skänka till fattiga barn i Ryssland eller vart de var. Känner mig lite snäll :).

Blev ingen tjejkväll hos Karro ikväll så ska bara va hemma med diesel och mysa framför tv:n. Daniel är med sin kompis Daniel och han kommer nog inte hem förens om många timmar eftersom han hade med sig många öl. Men då hinner jag städa lite här hemma med så det är skönt!

Hoppas ni har och har haft en fin påskafton! /B


Påskafton!

Hej!

Påskafton idag då men det känns mer som julafton med tanke på det vintriga vädret vi har. Vårkänslans försvann på än gång i går när det börja snöa och det är nästan deprimerande. Förhoppningsvis så försvinner all snö snart och kommer inte tillbaka förens i december lagom till jul.

I dag vid halv två tiden så ska vi till mormor och morfar och äta påsklunch, det ser jag fram i mot påskmat är mycket gott!!

Är även bjuden på tjejkväll i kväll hemma hos Karro ute i skogen i Finnerödja, får se hur det blir med det.

Nu ska jag snart börja fixa mig lite, platta håret, sminka mig osv.


Glad Påsk!

/B


Skärtorsdag!

Hej!

Känner att jag har varit så himla dålig på att uppdatera här på sista tiden. Jag vet inte vad det är med mig men jag känner inget sug att skriva något hela tiden. Mitt liv är inte så händelserikt om man säger så, så det finns ju inte så mycket att skriva om. Inte så kul att alltid läsa att jag gjort vardagliga saker och varit ut med hunden för det är det som jag gör typ på dagarna så det är det enda jag kan skriva haha.
Ibland kanske något annat lite mer intressant.

Igår sova i alla fall Daniels lillebror över hos oss tills idag. Han hade varit med någon kompis i Laxå och kunde inte ta sig hem till hasselfors, hade blivit något missförstånd med skjutsen eller nått. Ja jag vet inte vad jag ska säga om det, de gjorde mig inget att han sov här men han var inte så social om man säger så. Han svarade kort om man frågade något annars sa han inget, men jag förstår om han inte vet hur han ska bete sig för varken Daniel eller jag träffar ju John ofta så han kände sig nog lite obekväm. Vi frågade om han ville hem och om vi skulle skjutsa hem honom men det ville han inte så lite kul måste han ju haft i alla fall.
Daniel var snäll och gjorde våfflor åt honom och det tyckte han var gott, så det var ju bra.

Nu ska jag hoppa in i duschen och hoppas på att det inte ska bli översvämning. Det är nämligen massa skit där vattnet åker ner under badkaret och det är inte det lättaste att göra rent när man inte kommer åt så det blir en sjö så fort man sätter på vattnet.
Ska nog ringa Laxå hem i kommande vecka om mögelskadan och sen fråga om vi kan få ta bort badkaret för det blir mycket lättare att göra rent då och så känns det fräschare.

Ha en fin kväll! /B


Soliga onsdag!

Hej!

Det är härligt med denna sol som lyser in genom fönstret, synd bara att det är så himla kallt ute.

Har endast hunnit med morgon promenaden med Diesel och ätit frukost. I dag ska jag umgås med min fina vän Emma och lilla sötnosen Adam. Kanske blir en liten promenad med barnvagnen om det blir lite varmare ute annars får det inomhus aktiviteter :).

Ha en fin dag mina vänner! /B


Måndag = ny vecka!

Hej!

Då var det måndag igen och ny vecka. Har varit en sväng till Emma och Morten och lånat solsidan.

Nu ska jag snart ta tag i diskberget som står och väntar!

Hej /B


Söndag!

Denna dag på veckan är ingen höjdare för det är sportens dag hemma hos oss. Eller det är det varje dag men på söndagar så går tv:n verkligen varm och det är nästan bara sport som visas.

I dag har jag inte gjort mycket hittills, endast vardagligheter så som morgon promenad handlat och lagat mat, idag fick det bli tackos alltid lika gott!

Gårdagen spenderades med Karro, Cirre och älskling såklart. Vi gjorde inte mycket var en sväng till bowlingen och kollade läget men där var det inte mycket till draag om man säger så. Så det blev en ganska så tidig kväll igår men det var skönt det.

Första april är det ju idag och då får man luras. Jag har inte lurat någon och kommer nog inte göra heller, känns som om det var något man gjorde när man var liten. Men jag kanske ändrar mig om jag kommer på något riktigt roligt att luras om.

/B


RSS 2.0