Shopping med Emma!

Hej,Hej!

Nu sitter jag här och klockan är 00.23 jag är verkligen jättertrött och ska alldeled strax gå och krypa ner under täket, väntar på att min älskling ska kolla klart på tv först. I dag har jag inte gjort så mycket förutom att varit i skolan, har inte haft ork till så mycket mer för jag har vart så trött. I morgon är det valborg och jag är ledig så då ska jag passa på att åka in till marieberg med Emma och shoppa loss lite, de kommer att bli kul för det var ju ett tag sen vi shoppade tillsammans, och sen till kvällen så blire Party, Pary och grillning ^^.... God natt! Pusshej!

Jag känner mig inte så kry.

Hej!

Är hemma idag från skola, kände mig inte så kry i morse när jag vaknade, men nu är det lite bättre i alla fall. ska snart diska lite :O och sen ska jag bara ligga i sängen/soffan hela dagen och inte göra ett skit. måste vila ut mig rejält så jag orkar med skolan den här veckan med,men som tur är så är jag ledig på fredag eftersom det är 1 maj så de är ju skönt. på torsdag är det valborg så då blire Party Party! hoppas Jenny kommer då, det skulle vara trevligt. och så blire ju att shoppa loss med Emma oxå efter skolan så de kommer att bli en toppen dag ;D. Pusshej!

Trevlig Helg!

Hej,Hej!

Helgen som har varit har vart mycket intressant och trevlig. I fredags så var jag med Emma vi kollade på talang och så färgade jag hennes hår, det blev mycket fint. sen när jag kom hem så kollade jag på film och åt chips eftersom jag var själv. Daniel var på krogen med sina kompisar. Sen i lördags så vaknar jag av att de ringer på dörren och då så är det Jenny och Danne som står där och vill att vi ska följa med och äta på knuten, Daniel följde med dom men jag orkade inte, var så trött  och + att jag såg ut som ett spöke. Sen nån timme senare när Daniel kommit hem så går vi ut i de fina vädret och sätter oss vid midsommarbadet och pratar och dricker cola. sen när vi har suttit där en stund så kommer Jenny och Danne och gör oss sälskap. på kvällen så åker vi och hämtar öl och cider som vi har beställt från tyskland sen så grillar vi och dricker och umgås.. sen lite senare så kom även Morten, Emma och Kurt.. De var trevligt jag Jenny och Emma satt i köket och spelade spel och babblade en massa.
Senare när Emma hade gått hem så bestämmde Jenny och jag oss för att vi skulle kolla på en film, men det blev inte så mycket kolla av för båda var så trötta och somnade. Sen i dag så på morgonen när jag vaknade typ så ringde vi Danne och Jenny och frågade om dom ville med och äta en burgare på Burger King och de gjorde dom så vi satt där ett tag och sen gick vi hem och hemma har jag varit sen dess, har varit as trött hela dagen. och nu ska jag ta en dusch och gå och kolla på tv. Pusshej !

Grillkväll med min Daniel, Danne & Jennie.

Hejsan!

Vaknade för en och enhalv timme sen av att Danne och Jennie plingar på dörren och vill att vi ska följa med och äta mat på knuten, men jag hopaade över de för jag såg verkligen ut som ett spöke eftersom jag sommnade med massor av smink så jag gick upp tog en dusch och fixade mej istället och nu sitter jag här med kurrande mage och funderar på att gå och göra mej en smörgås och slå på tv:n och kolla om det finns något bra att titta på..

Ska grilla i kväll med min daniel, danne och jennie de kommer nog att bli trevligt :). det är ju så himla fint väder ute så man får passa på att vara ute så mycket som möjligt nu när vädret tilllåter. Pusshej!

Ensam och övergiven

Hej igen!

Nu sitter jag hemma alldeles ensam och övergiven en fredagkväll som denna, inte precis som jag hade planerat kanske . Va med emma för en stund sen vi kollade på talang och färgade hennes hår, mycket ljuvligt blev de, och de var mycket trevligt att umgås med henne också, men det är ju  alltid. ska krypa ner under täket i soffan och smaka lite på några chips, vet att jag inte borde äta några men kan inte motstå,. tycker faktiskt att  jag är värld de , är ju ensam och övergiven så måste tröst äta lite  haha :P.. God natt! Pusshej!

Fredag- Redovisning & Emma

Hej allihopa!

Nu sitter jag här hemma hos Emma, och jag är så glad för de. Det är rikgtigt trevligt att umgås med henne för hon gör mig glad, vilket jag tycker är mycket bra. I dag har jag haft redovisning och det gick ganska så bra får jag ta och säga, och de va ju bra de.  Nu ska jag och emma hitta på nått skoj. skriver senare pusshej!

Hej igen!

Nu ska jag snart gå och lägga mig eller om ett tag men kände att jag ville skriva lite först. Sen sist jag skrev så har de ju inte hänt mycket precis. jag har hade tråkigt förut så jag kollade på olika sminkningar på internet och sen så sminkade jag mej och fixade mej, blev mycket ljuvligt. och de är kul att sminka sig också.

Tänkte ta en långpromenad i morgon när jag kommer hem från skolan, det kan vara skönt. tänkte gå förbi mammas grav och se hur det ser ut där, var där för nån vecka sen och då va de i alla fall fint. Jag tycker att det är jobbigt att gå dit för ofta för jag blir alltid så ledsen, det är verkligen tufft att leva utan sin mamma speciellt när man är så ung som jag och behöver en mamma. men jag har klarat mej bra för jag är så stark och med hjälp från nära och kära så har det gått förvånadsvärt bra. Tankarna på min mamma finns med mig varje dag hela tiden, i skolan och på fritiden det kanske inte märks på mig men så är de, det är jobbigt men vad ska man göra, jag kan inte kontrollera mina tankar. I morgon så är det 1år och 5 månader sen mamma försvann, hon är verkligen saknad... och jag skanar min lillebror med jag tycker synd om honom för att han får bo i västerås. han får hjälp att bli bra  ,men de andra barnen som bor där verkar ju inte direkt normala. Men nu ska han i alla fall få flytta igen till en fosterfamilj så jag får hoppas att de bli bättre.. men men nu ska jag gå och duscha och sen krypa ner i sängen och kolla på en film eller nått sånt.. God natt!  Pusshej!

...

Tjosan!

I dag har jag varit hemma från skolan eftersom vi är klara med vårat projektarbete, det blev verkligen sämst alla har gjort värsta mycket och bra och vi har gjort värsta lite. men men skit samma.. ska i alla fall redovisa projektet i morgon och de får bli som det blir.  I går så övningskörde jag och det gick faktisk jätte bra. ska snart börja köra med Lenart övningskörnings gubben på trafikskolan, Veijo skulle ta och beställa en tid med han snart.

I morgon är det fredag igen och då ska jag umgås med Emma vet inte rikgtigt vad jag vi ska hitta på men något kul blir det ju alltid. kanske ta oss en sup eller två man vet aldrig :p. Pusshej!

Projektbajs!

Hejsan!
Sitter i skolan och har projektarbete med jossan och becca vi håller på och skriver om youtube, vet inte riktigt hur det går för ingen verkar vara engagerad, men men de blir nog bra endå vi har ju två dagar till på oss.

Det ska komma en och kolla på lägenheten vid 17 i dag, vi satte ut den på blocket i går så jag får hoppas att vi blir av med den, skulle va bra. så det blir till och städa när jag kommer hem sen så det ser prydlig och fint ut när de kommer.

ska plugga körkortsteori sen oxå måste göra de så jag får något betyg i de eftersom jag har de som ämne i skolan.
ska också kolla på andra avenyn i kväll de får man ju inte missa. Pusshej!

Lång kall natt

Hejsan!

Sitter här inne vid dator och kollar runt lite på internet, borde ha lite dåligt samvete för de eftersom det är så otroligt fint väder ute och då borde man passa på att gå ut. Annars i dag har jag inte gjort någonting , det vart en lång kväll/natt för jag var nämligen hos Kirre i går på hans18år fest. de var ganska så kul men väldigt kallt eftersom vi var ute hela tiden på hans baksida ,men de gick bra endå, jag överlevde ju i alla fall som tur är. I dag har jag inte planerat in att göra så mycket så det blir nog en lugn kväll framför tv:n med älskling,  men det är alltid mysigt.   Pusshej!

Våffelgräddning!

Hej!

I dag var det andra skoldagen efter påsk lovet och den gick bra men de var fortfarnade lika jobbigt att gå upp tidigt på morgonen även fast man har vilat ut sig lite. behöver nog sommarlov för är såå skoltrött men tur att de inte är långt kvar till sommarlovet , då ska jag vila ut mej rejält.

i dag när jag kom hem från skolan så fick jag för mig att jag skulle måla med akvarell så de gjorde jag ett poträtt blev de men den blev inte riktigt färdig så får bli att måla klar nån dag. sen har jag också varit duktig och gräddat våfflor. dom blev ganska så bra, eller inte de första men de var bara för att de var ett våffelgärn från medeltiden typ så jag visst inte hur man skulle grädda så brandvarnaren började låta men slutade efter en halv minut eller nått. men gott smakade dom i alla fall till slut!

på fredag blire 18års fest hos kirre för han fyller år så då blire vell att kröka och umgås med trevligt folk.

pusshej!

Dagen kunde nog inte blivit bättre!

Hejsan!

Nu sitter jag i skolan och gör inte så mycket ska snart redovisa Turism.

Dagen i går var toppen vaknade vid 11 tiden och åt frukost sen låg jag framför tv:n och kollade på The city maraton till typ 14 sen kom älskling in med mat till mej ( helt chokad var jag när han lagade mat men överlycklig att ett mirakel inträffade) sen vid 15.50 tog jag cykeln  till station för att säga hejdå till min lillebror som har varit och hälsat på i laxå i helgen. Efter att jag hade hade sagt hejdå och kramat om min bror så skyndade jag mej hem och gjorde mig i ordnig sen vid 17 så åkte vi till Örebro eller vi åkte förbi min pappa och hälsade lite snabbt sen gick vi in på maxi och köpte godis och läsk till filmen som vi skulle se på bion. vi kollade på Fast and furious den var riktigt bra. efter de så åkte vi hem och gosade. Dagen kunde inte ha blivt mycket bättre.

Jag älskar dig Daniel Pettersson <3

Dagen i dag är mycket bättre!

Hejsan!

I dag vaknade jag upp med älskling vid min sida, som alltid. gick upp 12.40 typ för jag var jättetrött så sovut ordentligt.
sen åkte vi upp till röfors och åt mat hos daniels mamma. och nu göra jag inte så mycket ska kolla på top model tänkte jag börjar ju nu så.

i dag mår jag mycket bättre och är gladare tror att de kommer att bli en bra dag.
ska kolla på när färjestad  spelar mot hv sen kommer nog bli en bra match eftersom färjestad kan ta sm guld i dag, hoppas de gör de , det skulle va toppen ;D.

pusshej!

<3



jag vet att jag inte har skrivit så mycket i min blogg men det är brar för att jag inte har fixat till den och då så känns det inte så roligt men nu kände jag verkligen att jag behöve skriva av mig.

jag vet inte riktigt hur jag ska börja men jag tycker att de är så mycket som har hänt på kort tid och de är inte bra saker direkt ,skulle verkligen behöva något som piggar upp mig typ en helkväll med bara tjejkompisar, sitta och snacka en massa skit om inget speciellt och bara ha kul. det var faktiskt längesen jag hade riktigt kul, det känns inte som jag kan de och jag vet inte varför. bara för att jag har en pojkvän så betyder det ju inte att jag inte får göra vad jag vill, de är ju klart jag kan, men jag känner mig fast och jag vet inte varför. lite jobbigt men de kan ju också bero på allt annat som har hänt ska inte gå in på detaljer men de gjort faktiskt riktigt ont i mitt hjärta, det känndes som ett kniv hugg men jag är stark och står i mot allt och tillsammans med min underbara pojkvän som jag har så är jag ännu starkare och tillsammans fixar vi allt, för vi ska ju faktiskt leva hela livet tillsammans de har vi lovat varandra och jag hoppas de blir så med för jag älskar verkligen honnom av hela mitt hjärta utan honnom så skullle jag inte vara den person jag är i dag han har hjälpt mej med mycket på en kort tid , att få mig att tänka på annat när jag har haft det som svårast och fått mig att må bra, jag uppskattar verkligen varenda sekund, minut, timme, dag,vecka och år med honnom. han är bäst,!<3 han är den person som gör att jag vill gå upp på morgonen och som gör att livet är värt att leva även om vi småbråkar ibland men de gör man ju i alla förhållande så de är ju inget mer med de. jag vet bara att min pojkvän är de bästa som har hänt mej och kommer att hända och han betyder allt för mig och inget ska få komma i mellan oss jag älskar honnom verkligen.


RSS 2.0