Hemma!

Hej!

Hade skrivet världens längsta inlägg om 2011 men sen bara försvann det, hade sammanfattat hela året och skrivit vad som var bäst osv. Får bli ett nytt inlägg om det senare fram över.

Har i alla fall varit i Örebro i dag, som ni alla vet. Kollad i alla tänkbara butiker efter något fint att ha på mig i morgon, kom hem med en svart blus. Vart inte helt nöjd, men vad gör det i morgon när alla är så nersupna och fulla , då är alla lika snygga haha.

Daniel och jag ska vara hos Kirre och Carro redan vid fyra för då ska vi nämligen bli bjudna på plankstek! Ser jag verkligen fram i mot, gott gott! Som tack för maten och inbjudan så har jag, Daniel och Denise köpt en fin orkidé till värdparet, det är de värda.

Har köpt lite ormblåser till tolvslaget som jag ska blåsa i och även fina sugrör till mina goda drinkar.

Nu taggar jag morgondagen till tusen!

Visste ni föresten att i morgon vid tolvslaget så var det exakt fyra år sedan jag och min älskade fästman blev ihop! Älskar honom lika mycket nu som då, om inte mer <3

Nu blir det film och fix för i morgon.
Ha en fin kväll!

/B


God morgon!

Hej på er!

Jag har redan hunnit med morgonens lilla promenad med diesel. Nu ska jag äta lite frukost och sedan göra mig i ordning för att åka in till Örebro och möta upp Denise. Jag hoppas att jag kommer hem med lite nytt till garderoben.

Ha en din dag! /B


Trevlig kväll!

Dagen har varit toppen, har varit hemma hos bästa Emma och umgåtts med henne och hennes underbart söta son Adam. Vi spelade bingo på eldsjälsgalan, inget jag rekommenderar va inget för oss i alla fall, och som vanligt vann man inget men men.

Jag hade i alla fall trevligt sällskap och en skål med god fruktsallad som jag gjorde åt oss så det blev en mycket lyckad kväll endå trots allt.

Nu ska jag snart gå ut på sista rundan med diesel innan det är dax att sova. I morgon beger jag mig in mot stan för att köpa nyårs kläder och att umgås med min fina vän Denise, hoppas på klädtips, skvaller, god mat och framför allt trevligt sällskap.

God natt! /B


Torsdag!

Hej på er!

Nu drar jag i väg till Emma för att umgås, spela Bingolotto och äta gott! Ha det fint!

Bjuder på en bild på mig själv med naturligt krull, orkade inte platta håret i dag ;p

/B


Taggad!

Dagens som har varit har varit väldigt,väldigt lugn. Lite för lugn för min smak. Har endast varit ute med Diesel på några små promenader och så har jag kollat på Titanic, älskar den filmen, lika bra varje gång jag ser den, romantisk,sorglig och bra på samma gång. Har även tagit ett varmt avslappnande bad, mycket skönt.

I morgon ska jag umgås med Emma, vi ska nog spela Bingolotto. Hoppas på storvinst denna gång.

Dem senaste dagarna som har varit så vet jag inte riktigt vad det har varit med mig jag har känt mig så taggad att börja och träna, vilket är bra. I år ska jag ge ett nyårslöfte att jag ska börja träna för att
- gå ner i vikt
- få bra kondition
- bli snygg

Och jag ska verkligen hålla det med, jag vet att det är lättare sagt än gjort men jag ska verkligen göra allt för att klara det. Mitt drömmål skulle nog vara att jag skulle se ut som jag gjorde för typ 4år sedan, då var jag snygg och kände mig nöjd med mig själv, hade världens bästa självförtroende. Jag vill tillbax till 2008 och jag ska dit med! (kroppsligt i alla fall haha)

Jag är verkligen helt störd som har förstört min kropp så mycket, jag förstår inte att jag har låtit det gå så långt. Jag måste ju förstå själv att man inte kan äta massa godis och annat gott var dag och sen tro att man inte ska bli tjock!
Jag är trött på att se mig själv som ett offer och jag välkomnar 2012 till ett nytt ,sundare och friskare år!

Mina mål 2012

- gå ner x kg i vikt
- komma i mina vita shorts som ligger längst in i garderoben
- få bättre kondition
- klara springa 5km
- äta nyttigt

-boka en resa utomlands när jag nått mina mål !!

Nu ska jag snart gå och lägga mig och försöka tänka ut hur jag ska ta mig igenom 2012 och mina mål.

God natt!! /B

(bilden är från 2008, då kände jag mig snygg och var nöjd med mig själv. DIT SKA JAG!!! )


Onsdag 28 december!

Hej alla fina!

Har haft fullt upp ett tag nu så har helt glömt bort att blogga. Dagen i dag ser i alla fall ut att bli ganska så lugn, ska nog ta mig en långpromenad senare sen, känner att det behövs för att rensa tankarna och få in lite ny energi!

I måndags hade jag och Daniel redan varit förlovade i en månad, känns som en vecka typ eftersom dagarna går så fort.

På lördag är det nyår, Gud vad kul :) vad ska ni hitta på? Vi ska ut i skogen i finnerödja till våra vänner karro och cirre och fira med dem och massa andra vänner och okända haha, blir nog skoj. Kan också berätta att det på nyår var fyra år sedan jag och Daniel blev tillsammans så vi firar fyra år med! Känns helt sjukt, men bra!

På fredag så ska jag åka in till Örebro och möta upp Denise så ska hon hjälpa mig att hitta något fint jag kan ha på mig på nyårsafton. Alltid ska jag vara ute i sista minuten med allt, jag förstår inte, får hoppas att jag hittat något bara , skulle inte va kul att behöva gå i någon gammal trasa från garderoben.

Nu ska jag fortsätta med maten som jag håller på att laga, potatisgratäng och lövbiff blir det!

Ha en fin dag!

/B


Ölar/cidrar

Sitter hemma med min Daniel och hans vänner Kurt och Danne och tar några öl/cider och sitter och pratar lite, ganska så trevligt faktiskt! :) snart kommer Emma och Morten med + bebis! Trevligt värre!

Hoppas ni har en fin kväll!

/B


25 December!

Hej!

Hade en jättetrevlig julafton igår mycket god mat, Kalle anka, massa julklappar och mys med alla mina nära och kära.

Vi körde ju det julklapps spelet och jag lyckades vinna 6 julklappar bla en filt, ett ljus, hallon glögg, ficklampa.

Utöver de julklappar som jag van så fick jag en efterlängtad värmefilt, en sådan jag har kollat länge på så den blev jag mycket glad för. Fick även parfymer, pengar, smycken, 79 malaria tabletter på ett kort som man gett bort ( ja ni förstår) och lite annat smått och gott! Är hur som helt mer än nöjd över allt jag fick.

Nu ska jag snart gå ut med diesel och sen hoppa in i duschen och fixa mig sen får jag se vad dagen har att erbjuda.

(kommer en bild på min diskborste son jag pratade om tidigare)

/B


JULAFTON!!

God jul alla fina läsare!

Har nyss kommit ut från duschen och ska strax börja sminka mig och fixa mitt hår för om en och en halv timme så bär det av mot mormor och morfar för massa julfirande.
Hoppas ni får en fin,fin julafton!

Och ennu en gång så önskar jag er alla en god jul!

/B


Minijulafton!

Hej!

Har för snart för en timme sedan kollat klart på bingolottos uppersittarkväll, blev ingen storvinst även om jag var nära.

I dag har vi haft en liten minijul hemma hos Emma och Morten +bebis med Daniels mamma. Alla ska fira på olika ställen i morgon så idag var den enda chansen att fira jul tillsammans.
Daniels mamma hade med sig massa julmat köttbullar,prinskorv,Janssons,skinka och massa annat gott som hör julbordet till så vi åt god mat och öppnade julklappar som hon hade med sig till oss, jag fick en lång chokladask och ett presentkort på IKEA och så fick vi tillsammans en jättegullig diskborste som ser ut som en blomma (bild på den kommer senare) och så fick vi hjärtbakformar. Jag blev mer än nöjd, tack snälla rara Ingela (svärmor).

Nu slår klockan snart 01.00 så det är dax att krypa ner i sängen och sova lite så jag orkar upp tidigt i morgon och fixa innan vi far i väg till min mormor och morfar och firar jul där. Vet inte om jag kommer att uppdatera något här i morgon så om vi höres då så får jag önska er alla en riktigt God Jul, hoppas ni får en toppen julafton i morgon!

/B


Nedräkning,en dag!

Hej!

Nu är det endast en dag kvar till julafton. Det känns som om det kommer att bli en lyckad sådan trots allt som har hänt i år med jobb, Anki och allt annat.

Vaknade i morse och kollad ut genom fönstret och det enda jag ser typ är en stor jävla grön gräsmatta. Vart tog all snö vägen? Jag vill ha en vit jul!
Du där uppe kan väl ta och fixa det nu tycker jag..

Snart ska jag iväg till Ica och handla lite gott till kvällen och helgen. Ska nog även passa på att handla någon cider eftersom det är julstängt sen.

Idag ska vi upp till Emma, Morten och deras lilla Adam med Daniels mamma och ha en liten minijul där, hon skulle bju på mat och så skulle vi få julklappar, hon är allt för rar lilla Ingela.

/B


Torsdag 22 december vareja!

Hej!

Trodde det var dan före dan före dopparedan igår men det är tydligen idag om jag fattar det rätt.

Idag har jag inte gjort så mycket, plockat ögonbrynen och lagat lite mat. Det är nog det enda förutom att kolla på tv. Följer ni Julkalendern ? Jag måste sågat att jag tycker att den är riktigt bra, har säkert sagt det förut men dem som följer håller nog med mig.

Nu ska jag snart städa lite, jag förstår inte hur det kan bli så stökigt hela tiden, dammsugaren går varm här hemma.

(bjuder på två söta bilder på diesel när han sitter så sött)

Skriver sen! /B


Dan före dan före dopparedan??

Hej!

Är det dan före dan före doppare dan idag? Jag kommer aldrig ihåg när det är.

I dag har jag inte haft mycket för mig, inte gjort mycket mer än att laga mat.

Har kollat på jul med Ernst och jag måste säga att han är en sådan härlig mysgubbe :). Har även kollat på berg flyttat in och kalla fakta. Så har haft fullt upp hela kvällen att hålla mig bänkad framför tv:n.

I morgon ska jag nog baka lite nytt julgodis till julafton och uppesittar kvällen. Någon som vet något gott julgodis jag kan baka?

Satt nyss upp en liten gullig smällkaramell i granen med ett kycklinglindat hundben som diesel ska få öppna på julafton (bilden)

Visste ni att det är vinterns mörkaste dag i morgon? Efter det så vänder det igen och blir ljusare och ljusare. Skönt tycker jag, gillar inte att gå själv ute när det är mörkt, det är kusligt man vet aldrig vem man kan träffa på i lilla Laxå!

Nej nu ska jag snart ut med hunden,
Höres i morgon!

/B


Postkodmiljonär!

Nu har jag för en stund sedan kollat på postkod miljonären heta stolen! Kalla mig tråkig eller gammal men jag tycker faktiskt det är bra, kul att se hur mycket man kan om saker och ting,och jag blir lika förvånad varje gång när jag kan svaret på en svår fråga! Idag var det något special, det var sex deltagare och alla hade chansen att vinna en miljon men den som satt i stolen när sista frågan skulle besvaras blev ensam vinnare! Ja inte så bra på att förklara men det var i alla fall intressant.

Tog mig en cykeltur till Ica förut ( inte för att det är så långt, men endå) och köpte de där julklapparna till julklapps spelet som jag pratade om. Alla skulle köpa fyra små saker runt hundra kronor var så det var ganska så svårt att komma på något bra så det fick bli, en röd mugg med vita prickar, ett vackert doft ljus med rosendoft, en tidning och en nobless ask. Köpte även tre små paket som Daniel kan ha till spelet då han bara hade köpt ett. Ett örngott, en kortlek (kommer alltid till användning) och yatzy.

Köpte även en film som jag och Daniel ska kolla på innan vi lägger oss, all about Steve. Är det någon som sätt den? Jag tror att den är bra, verkar bra om inte annat.

Tänk att det snart äntligen är julafton. Har ni någon julkänsla? Hur ska nu fira eran jul?

Köpte förresten bingolottor på Ica förut med till uppesittarkvällen som är på fredag, så jag hoppas att jag tar hem storvinsten! blir ost och kex och lite annat gott med trevligt sällskap då framför det! (Bingolotto )

Nej nu ska jag snart ut på kvällsrunda med min älskade lilla diesel.

/B


Tisdag!

Hej alla glada :)

I dag har jag inte gjort så mycket hittills, mest lite vardagliga behov så som att städa lite och lagat mat, kyckling ris och currysås blev det.
Har även slagit in de julklappar som jag trodde var det sista som jag skulle behöva köpa. Men igår när jag var hos mina kusiner så ville de att vi skulle köra något julklapps spel på julafton så det blir att införskaffa sig fyra små julklappar till.

Har ni handlat klart era julklappar?

Nu blir det snart en promenad och kanske införskaffa julklapparna med.

/B


Måndag 19 december!

Hej!

Tänk att det igår redan var fjärde advent och julafton snart är här! Nu har jag i alla fall handlat klart alla julklappar i stort sätt, så det känns skönt!

I dag har jag varit i Finnerödja och firat min kusin jossan som fyller år i dag, 14 blir hon så ett stort grattis till henne!!

Idag blir även Emmas lilla hund 3år, så grattis till lilla stoyco! :)

/B


På väg!

Nu beger jag mig hem till Bella och kollar in hennes lya.

- mot Bella!
- med Hanna!

Ha en din kväll! /B


Torsdag!

Hejhopp!

I dag har jag inte gjort ett skit rent ut sagt, haft en riktig slappar dag. kollat några OC avsnitt, tagit ett varmt bad och gjort en välbehövlig ansiktsmask är typ det enda jag gjort. Förutom att ha varit ute med diesel, lagat mat och diskat. Jo juste har också fixat några fina julklapps inslagningar.

I morgon är det fredag, blir nog att gå till Bella och ta en titt på hennes lya, är säker på att den är mycket fin!

På tal om lya och så, Gud vad jag längtar tills jag bor i hus, så man kan få välja tapeter. Är sjukt trött på våra, är ju board ( eller hur det stavas) i varje rum, inte så modernt. Tapeterna gör ju hur mycket som helst. om jag fick välja tapet här så skulle jag lätt vilja ha vita överallt och mycket vita inredningsgrejer. Men så får det bli på nästa plats jag bosätter mig.

Nej nu lite musikhjälpen innan jag kryper ner i sängen för en film och lite vila!

Säger väl god natt nu! /B


Onsdag!

Hej !

Oj nu var det några dagar sedan jag skrev något här ser jag. Har haft fullt upp.

Har äntligen fått träffat Emma och Mortens lilla kille Adam, han var såå söt! Man kunde knappt sluta kolla på honom hehe!

Igår var jag med Denise , jag bjöd på tacos och hon på gin&tonic. En trevlig tisdags kväll.

Idag har jag faktiskt plockat upp några tomtar och klätt granen, jag vet att det är lite tidigt, jag har brutit mot mina jul "regler" men jag tror faktiskt det är lättare att få en härlig julkänsla om allt är på plats lite tidigare. Det visar sig i alla fall. Det enda jag har kvar nu till jul är någon enstaka julklapp och en födelsedags present annars är allt klart!

Kollade på bonde söker fru-bröllopet förut, hur fint dom helst. Längtar tills det är jag som får stå där framme med min blivande man och säga Ja! Hoppas att det kommer ske inom några år, i alla fall innan jag passerar 30 år! Jaja min dag kommer när den kommer( hoppas jag)

Nu ska jag kolla lite på musikhjälpen innan jag går ut en sista gång med Diesel.


Tredje advent!

Hejsan!

I dag är det tredje advent och det har firats med att jag har umgåtts med Hanna. Vi spelade lite geni, Hanna vann båda gångerna och jag förlora som vanligt, haha! Sedan åkte vi ner till Ica för att köpa lite smått och gott och då upptäckte vi att det var lucia firande i "centrum" så vi stod där och kollade lite grann. Jag måste verkligen säga att det inte var särskilt duktiga, lät inte så fint! För fem år sen sedan så var det jag som stod där och var Laxås lucia, det var jätte roligt, skulle lätt göra om det igen. Kan också säga att det lät mycket bättre!

Nu tillbax till matlagningen, hemmagjorda klyftpotatis och kassler med sås blir det.

Ha en fin kväll! /B


IDOL VINNAREN!

Hej!
Innan jag lägger mig så vill jag bara säga att jag har haft en super mysig kväll med idol och trevligt sällskap av Karro.

Jag fick en chock när de sa att det var sista året som idol skulle vara, hur kan jag ha missat det?? Tråkigt!

Men tvåtusenelvas idol finalist blev,

Amanda Fondell!! (bilden, tagen från Expressen) och jag är mycket glad för det, hon är jätteduktig och var lätt bäst ikväll!

God natt! /B


Idol final

Första låten sjungen av Robin och han gjorde det bra, nu är det strax Amandas tur att sjunga sin första låt! Jag är säker på att hon kommer att göra det minst lika bra ( om inte bättre).

Lite julgodis och en cube är inga fel en fredagkväll som denna!

/B


Fredag!

Hejsan!

Har nyss varit duktig och plattat mitt hår, vet inte vad kvällen har att erbjuda men både jag och Daniel hoppas på att karro och cirre kommer till oss och tar några öl/cider. Om inte så får vi hitta på något annat kul för det är ju trots allt fredag!

I dag är det final på idol, har varit lite dålig på sista tiden att följa det, har mest bara haft på det i bakgrunden men min favorit är fortfarande kvar, Amanda F jag ska lätt rösta på henne även om jag inte har tid att kolla.
Även om Amanda inte vinner så tycker jag att Robin är en värdig vinnare för han är en av dem jag också har fastnat för enda från början så jag blir glad vem som än vinner ( men extra glad om Amanda vinner).
Haha jag låter ju som en liten tönt som skriver jaja det är jag kanske oxå ;)

Vad är det för tråkigt väder vi har egentligen, det är snö ute på baken men den regnar bort eftersom det aldrig slutat att regna, det som blir kvar är slask, slask och åter slask. Inte okej!

Nej snart sminka mig lite. Ha en fin kväll!

/B

Här får ni en bild på det trista regniga vädret, i väntan på en mer snöigare!


Torsdag!

Hejsan!

I dag jag jag gjort en lista på vad som behöver göras här i hemmet. Här kommer den.

- diska
- städa, överallt
- dammsuga
- torka golv
- damma
- byta lakan
- städa toa
- städa skafferit
- städa skåp
- vattna blommor
- städa spis
- sätta upp gardiner
- ringa mormor
- ringa bror

En hel del finns det att göra så bäst att sätta igång nu!

/B


Äntligen x2

Hej!

I dag har vi äntligen fått våra förlovningsringar, det var verkligen på tiden. De satt jättebra. Kvinnan på guldfynd sa att om man har haft fel på ringarna eller nått och att det sen fixas så ger det tur för förhållandet, så jag hoppas att hon har rätt.

I dag äntligen så har en av mina Bästa vänner Emma fått sin lilla bebis, ett stort grattis till henne och Morten. Jag är så glada för deras skull och är säker på att de kommer att bli jättebra föräldrar. Det blev en liten kille, Emma skickade en bild på telefonen och han var verklige jättesöt! Jag vill också ha en bebis nu, jag blir så sugen när man ser någon så söt som denna lilla felur.

Nej nu ska jag kolla på berg flyttar in och vänta på att Emma ska höra av sig om hur hon mår och allt har gått!

/B


Mys dag!

Hejsan!

I dag har det varit riktigt skönt ute tycker jag så jag har varit ute på en långpromenad med diesel i dag med, och vaken jag eller diesel misstycker.

I dag har jag inte haft mycket för mig, burit ner utemöblerna till källaren och ringt guldfynd för att kolla om ringarna har kommit är nog det enda vettiga jag gjort. Och förresten så hade ringarna kommit så det blir att hämta dem i morgon, äntligen!
Känner på mig att de kommer att va lite stora, har i alla fall en känsla som säger att dem inte kommer att passa helt bra. Men får hoppas att jag har fel och att dem sitter bra! Någon gång så måste de ju bli bra.

Nu ska jag göra mig en smörgås med julskinka och kolla på oc tror jag.

/B


Årets första snö!

Hej!

I dag fick Laxå sin första snö för denna vinter och jag blev så glad att jag skrek till Daniel rakt ut: DET SNÖAR! Men han svarade bara helt lugnt: ja jag vet, har du aldrig sätt snö förut! Haha
Jag blir lika glad varje år när snön kommer och diesel lika så. Vi var ute och gick över en timme i snön och man såg verkligen hur lycklig diesel var, man kan inte säga annat än att han stor trivs.

Jag måste säga att jag verkligen inte har legat på den lata sidan idag. Förutom de vardagliga sysslor så som laga mat, städa osv så har jag bakat knäck och ischoklad. Har även varit ute och plockat granris och gjort mig en dörrkrans. Sen så kom Daniel med förslag att vi skulle dekorera varsin apelsin med nejlikor så även det har jag gjort.

Nu sitter jag här i min fåtölj och ska strax hoppa in i duschen. Hoppas ni har fått en lika bra start på eran vecka som jag.

/B


Söndag!

Hej!

Denna söndag har varit mycket bra, jag har haft fullt upp hela dagen!
Jag har gjort lite vardagliga sysslor städat, diska och tvättat. Men se. Har jag även gratinerat en julskinka som blev jättegod och så har jag och Denise bakat pepparkakor, även dem blev goda!

Efter allt ståhej så kollade jag, Daniel och Denise på Beck, annonsmannen och åt lite välförtjänt kvällsmat, julskinka med julknäcke och oboy mycket gott!

Nu ska jag krypa ner i sängen med mina två älsklingar. Hoppas ni har haft en bra andra advent.

God natt! /B


Andra advent!

Hej allihopa!

I dag är det andra advent och jag funderar på om jag kanske ska baka lite pepparkakor eller om jag ska ta det till veckan. Ska i alla fall tvätta i dag, inte det roligaste man kan göra kanske men behövligt är det.
Ska även slå in julklapparna som jag och Amanda köpte igår, kan inte hålla mig längre ;p.

Ha en fin andra advent!

/B


Julklapps shopping med Amanda!

Hej påer!

Idag så har jag varit på Marieberg med Amanda. Mormor och morfar var med och körde oss, de är alltid så snälla och ställer upp, vad skulle jag göra utan dem.

Amanda och jag handlade massa julklappar tillsammans som vi alltid gör varje år, blev lite grann men än har vi endel kvar. Köpte en jätte fin present till Daniel så jag hoppas att han blir glad. ( inte för att de andra julklapparna va fula). Passade även på att köpa en chokladkalender eftersom jag inte hade gjort det än i år, tycker det fortfarande hör till julen på något vis. I år fick det bli en rosa hello Kitty ( bild länge ner) mycket söt.

Daniel och jag fick även en lite. Förlovnings present av mormor och morfar ( bilden) jättefin. Jag blev sååå glad!
Alla är så söta och ger mig blommor och grejer, jag känner mig bortskämd, men jag klagat inte hehe.

Jag tror att jag ska baka pepparkakor i morgon, jag är så sugen på att baka julgodis och greja men tycker att det är lite lite för tidigt än, eller? Kanske får bli i slutet av nästa vecka eller nått sånt.

Är också jättesugen på att börja hänga upp julgardiner och pynta lite men som sagt så tycker jag det är lite för tidigt för allt sånt, får se hur länge jag kan hålla mig. Kanske bryter mot mina pynt "regler" i år.

Nej nu ska jag fixa min sockerskålsgrej om ni ville veta.

/B


--

Nu ser jag att bilderna i förra inlägget inte alls hamna i rätt ordning men jag tror ni ser och förstår endå ;P


Det "hemliga"

Hej!

Denna lördag har varit fullspäckad med det ena och det andra. Har nästan städat hela dagen känns det som i alla fall.

Jag lovade ju er att jag skulle berätta det där "hemliga" som jag och Daniel gjorde förra lördagen.

- Vi har förlovat oss! <3
jag är så lycklig med min fästman haha! Han är bäst, och jag älskar honom mest på denna jord!
( slänger in en bild längre ner från förlovningen)

Våran förlovning kanske inte blev riktig som vi hade tänkt oss, då våra ringar inte passade. Vi var nämligen på guldfynd förra veckan på onsdag eftersom de sa att de skulle ha kommit till tisdagen, men när vi kom in så fans det inga ringar. Vi fick ringarna hem med express på fredagen istället och när vi skulle prova om de passade så fick Daniel inte på sig sin och min satt som ett korvskin. Inte direkt kul. Va inne dagen efter på söndagen och prata med dem på guldfynd och det visade sig att deras Provningar Inte stämmer helt med deras leverantör så de beställde helt nya till oss. Så får se när vi får dem. Hade i alla fall på mig min ring under förlovinskvällen och det kändes mycket bra!

Idag så hade vi en liten förlovningsfest för våra närmsta vänner. Vi bjöd på snittar som jag hade gjort. En med lax, en med skinka och ost, en med tonfiskröra och en med ishavsallad och lite annat. Det var mycket gott och det verkade som det uppskattades. Bjöd även på ölkorv, chips, saltapinnar och godis. Under kvällen så berättade vi att vi hade förlovat oss och alla verkade så glada för våran skull så det är kul.
Fick även en blomma och ett kort av Emma och Morten där det stod hur glada det var för våran skull. Och inte nog med det så fick jag även en blomma av Hanna och Bella, den var jättefin! (bild blomma 2)

Ja nu vet alla hur det ligger till och jag kan bara säga ennu en gång att jag är superglad och lycklig!

Nu sova, upp tidigt för att åka till Marieberg och handla julklappar med Amanda.

God natt! /B


Mys

Hej!

Vaknade vid åtta och gick ut med diesel på en liten morgon promenad i skogen. Kom in vid halv nio och då kröp jag ner i den varma sängen igen och kollade på avsnitt 2 på Julkalendern. Nu ligger jag här och myser med diesel men ska snart gå upp och göra mig lite frukost, mycket som ska hinnas med i dag innan klockan sju.

- frukost
- städa
- diska
- handla
- göra snittar
- duscha
- platt håret
- locka håret
- måla naglarna
- sminka mig
- välja kläder tills idag
- laga mat

Ja listan är lång som ni ser så bäst att sätta fart, ha en fin dag!

/B


Snö?

Är det någon mer än jag som undrar var all snö håller hus, skulle vilja ha lite för att hitta den rätta julkänslan.
Om jag inte ser fel så visar de att det ska komma lite snö på söndag här i Laxå! Kul kul, då måste jag ställa in mina utemöbler som fortfarande står på balkongen så de inte får stå där hela vintern som förra.

/B


--

Sitter och kollar igenom bilder på mig som är tagna för 3-4 år sedan och det är fan deprimerande, tänk att jag har varit så här (bilden) jävla snygg! Helt sjukt.


Första december !

Hejsan!

Väldigt dålig uppdatering den sista veckan ser jag men jag haft mycket för mig, men nu är jag tillbaka.

Var på julgalan i Örebro i fredags (25 nov) och det var verkligen jätte kul, god julmat, bra underhållning med både bra och snygga artister ( ögongodis), super trevligt sällskap, dock inte den bästa julstämningen kanske men jag är super nöjd!
Det ända jag ångrar är nog de sista cidrarna som gjorde att jag gick upp och dansa på bordet, något man fick skämmas lite för på måndagen när man kom tillbaka till jobbet, men går jag verkligen in för att ge allt så gör jag verkligen det.
Mådde inte så bra på lördagen när jag vaknade, men det gick över efter lite mat hos mormor vid två tiden.

Mormor fyllde ju 65år i lördags så hon bjöd på massa mat och tårta och grejer, hon och morfar hade dukat och gjort så fint! Hon fick massa fina presenter, den hon verkade uppskatta mest var en rullator som Veijo gav på skämt, men jag tror faktisk hon gilla den haha! Roligt var det.

Jag har ju tidigare i bloggen nämnt att jag och Daniel skulle göra något "hemligt" på lördagen (26 nov) och de berättar jag på lördag, så ni får hålla er tills dess.

Tänk att det redan i dag är första december, helt jävla sjukt om man får uttrycka sig så, var tar tiden/ dagarna vägen? Det är frågan jag ställer mig varje månad då jag förvånas att det redan är en ny..

Jag kollade i alla fall på årets julkalender, tjuvarnas jul och jag tycker faktisk att den var bra så jag ska fortsätta att följa den, det hör lixom till tycker jag.

Nu ska jag nog ta mig ett varmt bad och sen städa lite, för i morgon får vi massor av gäster!

Ha en din kväll! /B


RSS 2.0