Söndag - femtonde maj!

Hejsan!

Ska strax gå ut med diesel men tänkte att jag skulle göra en snabb uppdatering föst.
Fredagen bjöd på alkohol intag tillsammans med Carro och hennes vän emelie. Vi gick till bowlingen och tog en ozze och sen skapade vi en liten fest hemma hos Carro ett tag, sen gick vi vidare till någon putte som daniel var hos, ganska dött där men blev ju säklart bättre när vi kom dit ;).

I går lördags så lyckades jag sova bort halva dagen och andra halvan var jag med Denise, vi kollade på Eurovison och de var ganska så bra, synd bara att inte saade van skulle vart roligt.
Azebanjan (eller hur det nu stavas) var verkligen inte bäst förstår inte hur folk röstar, måste ju verkligen vara mycket kompis röstning om man säger.

I dag söndag har jag inte gjort så mycket, vart ute på en långpromenad med diesel i skogen, det var verkligen jätteskönt och behövligt. sen har jag också kollat på gammla bilder på mig när jag var liten, så söt jag var är säker på att mitt/mina barn kommer bli lika söt/a den dagen jag blir mamma.
Såg massa härliga familjebilder från när jag var liten och jag kan ju bara säga att jag saknar verkligen min familj och min mamma massor, varje dag utan min mamma är som en evighet.,.
Saknar att ha någon att vända sig till när man har problem eller bara vill ha ett gått råd, saknar att göra mamma dotter grejer, saknar en varm och härlig kram av någon som förstår en, det är mycket jag saknar men skulle jag skriva ner allt så skulle de bli en hel bok och den tiden har inte jag.

Kan bara säga att jag är glad för att jag har min lilla hund diesel pojkvän, mormor, morfar och alla andra nära och kära utan dem skulle jag inte klara av livet på samma sätt som jag gör nu, ni är bäst och de ska ni fortsätta att vara.

Nu ska jag ut på kvällrunda och sen äta lite kvällsmat och kolla på någon bra film..

Pusshej!!




Jag som lite, sötunge!


Jag och min underbara mamma <3

RSS 2.0