Grattis mormor! :D

Hejsan!

Sitter nu hemma hos mormor och morfar har ätit tårta och druckit julmust. För i dag är det nämligen min mormors dag, hon fyller 63år , Grattis till henne. Hon fick en celine dion parfym och en choklad ask av mig, hon blev glad.

Det var ett tagsen jag skrev något i min blogg men det är bara för att min dator hemma har gått sönder , så jag måste införskaffa mig en ny, snarast kan inte klara mig utan en.

I morgon blire i alla fall in till marieberg med mormor och morfar, ska byta min julgran som jag har köpt eftersom den var för liten och så ska jag köpa lite julklappar och sen blir det nog något nytt till min garderob, det kan behövas., nått till julafton och nyår står först på listan och sen smink.

Nu ska jag gå och vara lite social mot folket, skriver igen nät jag får tag på en dator ;p

Pusss!

Söndag !

Hej!

Nu är det söndag igen och ännu en vecka har gått, skola i morgon , det ska faktiskt bli ganska så skönt det är i alla fall mycket bättre än praktik.

Dagen i dag har varit väldig seg, inte gjort så mycket, vart hos Daniels mamma och ätit lite, och sen varit en snabbis till ica och köpt saffrans kaka och glögg, har redan fått en liten julkänsla men det inte så konstigt, så som jag håller på med mina julinköp och julfika :p, men det är lika bra att vara ute i god tid tycker jag.

kollade nyss på OTH en himla bra serie tycker jag, mycket spännande med all dramatik kring Nathan och den gravida kvinnan som påstår att det är Nathan som är pappa till hennes barn (i magen).

Nu ska jag fixa lite i mitt hem sen blir det nog ett varmt bad!

Pusss!

Döds trött!

Hejsan!

Igår var det sista dagen på praktiken på bowlingen, skönt! fick en stor påse godis och 4 tjeckar som jag kan använda när jag ska bowla. På kvällen så kom det trevligt folk, Hanna, Karro och Jennie. Vi satt och drack lite och pratade en massa skit och snokade runt lite på internet och så, trevligt var det i alla fall, tills det blev för mycket för mig. vid två tiden så blev det lite för mycket så jag fick gå hem (från jennie och kurt för vi var där senare på kvällen) och sova.

Vaknade typ vid halv tre - tre i dag, inte så kul kanske, har sovit bort hela dagen typ och det var redan mörkt ute också, lite i alla fall.

Va i alla fall och åt frukost/mat på kinan med Älsklings Daniel för ingen utav oss orkade laga mat och så var vi endå sugna på lite kinamat också, så det var gott, åkte till bowlingen efteråt och hyrde film, fjärde filmen av Johan Falk så det blir att titta på den och ligga och mysa framför tv:n. Jag orkar inte mycket mer i dag. Skulle ha varit kul att gå till Hanna och co. men känner mig inte så pigg för det, men det kommer ju andra gånger (som tur är) . förstår inte att Daniel orkar gå till kurt idag han kom hem vid fem i natt och endå så är han igång i dag igen, ojoj om man endå vore sånn, som orkar göra saker dagen efter man har druckit.

Nej nu blir det film och mys, med tända ljus!

Ha en trevlig kväll!!

Pusss!



Bilden är lite suddig, men det är bara för att jag inte kunde lägga in mina bilder från digital kameran som jag tog så fick ta kort från min mobil istället,. och kameran på mobilen suger, som ni kanske ser.

Lunch på Kinan med Denise

Hejsan! 

Har nyss kommit hem från kinan, har vart där med Denise och ätit lunch, det var trevligt och gott! Nu gör jag inte så mycket håller på att laga lite mat till Daniel för han kommer hem snart från jobbet och då behöver han också ha något att äta, för han är jämt jättehungrig när han kommer hem. Ska nog ta och lägga mig framför tv:n och kolla på en bra film, tillsammans med mitt gosiga täcke och en kopp varm choklad. skriver senare,(kanske)

Pusss!!

En trevlig dag!

Hejsan!

Dagen i dag har varit toppen, har fixat i köket och städat lite där. Sen har jag bakat chokladbollar, det var evigheter sen sist så tyckte att de var på tiden. Har bjudit Denise på fika i dag, det var trevligt vi åt mina goda chokladbollar och kladdkaka med grädde och så kolla vi på unga mödrar. Vi var också till ica och shoppade loss, stammisar som vi är. köpte inte så mycket blev mest julmust, men såg att de har fått in pepparkaksdeg så det blir nog att baka lite pepparkakor snart, det är ju inte så långt kvar till jul typ 40-45 dagar bara och dom går nog fort, längtar dit, kanske inte så mycket till julafton men att få julpynta, slå in julklappar, och baka julgodis och så, det är så himla mysigt.

I morgon ska jag och Denise gå och äta lunch på kinarestaurangen,(min stammis restaurang) kan vara gott och unna sig lite restaurangmat så jobbigt att laga mat varje dag. Sen får jag se vad som händer mer, kanske städa lite, om jag känner fört. Nu ska jag snart sova, ska bara kolla på lite på Ikeas hemsida efter ett nytt köksbord, det behövs införskaffas snarast, vårat är paj, i alla fall två stolar, så vi har bara två och de kommer man inte långt med.

Grattis får jag säga till min vän Karro som fick körkort idag!
Snart är det min tur, får vi hoppas!

Godnatt! Puss!

Pappornas dag!

Hejsan!

Har nyss kommit hem från mormor och morfar har varit där tillsammans med Daniel och Anki, Veijo Amanda och Josefine, vi har ätit middag där och fikat. Kött, sås och potatis fick vi det var gott. och tårta till efterrätt. Det är ju fars dag i dag så då brukar vi åka till mormor och morfar. Har tagit med mig lite bra bakböcker hem så jag tänkte att jag ska baka något gott nogån dag, ska i vilket fall baka pepparkakor och jugodis till jul.
Nu ska jag snart kolla på OTH, det är en riktigt bra serie tycker jag. men innan det ska jag läs lite utav en bok som jag hittade bland min mammas saker ner i mormor och morfars "källare", kan vara intressant.

Ha en trevlig kväll! Pusss!

Hemma igen!

Har nyss kommit hem från Jennie, vi har inte gjort så mycket varit på BK och ätit en hamburgare och suttit på bowling och pratat en stund, men eftersom det inte hände så mycket där så gick vi hem till Jennie och kollade på andra filmen av "Johan Falk", dom är verkligen riktigt bra dom där filmerna, och jag rekomenderar verkligen att se dom.  Nu blire vell att sitta här ett tag till, kan ändå inte gå och lägga mig för Daniel och hans kompisar sitter och dricker öl här, så jag kommer ändå inte somna.

Men godnatt i alla fall !!





// gabriella

Finally Friday!

Hejsan!

Dagen började inte bra precis, försov mig till praktiken, råkade stänga av mitt alarm i stället för att trycka på znooze så jag vaknade 08.38 och börjar 9 så det blev snabba puckar för mig, på med kläderna och lite smink och sen skynda iväg till bowlingen, kom inte riktigt i tid, en kvart försent, men jag tror ingen märkte något, för det är ingen där på morgonen förutom städaren Eivor., och hon är snäll och säger inte så mycket. Hon var i vilketfall förstående.

I dag på bowlingen så fick jag göra massa fina frukt och ost fat som skulle vara till bowlarbuffén som ska vara ikväll och sen som vanligt så fick jag hacka grönskaer och ta beställning och så. Dagen har i alla fall gått fort i dag så det är ju ett stort +.

Nu är jag i alla fall hemma och har varit ett tag, har inte gjort så mycket hittills vilat mina fötter och sminkat mig lite är vell det enda. Nu snart så ska jag umgås med min vän Jennie, vet inte vad vi ska hitta på med något kul, det är ju endå Fredag. Jag ska i alla fall ta mig en Cider nu det har jag gjort mig förtjänst av!

Ha en trevligt kväll! Pusss!!


Årets första snö

Dagen i dag börjar med att man tittar ut genom fönstret och upptäcker att det snöar så jag letar genast fram min halsduk och mina gosiga vantar som jag ska ha när jag går ner till bowlingen så att jag inte fryser. Det snöar som bara den när jag går ner mot bowlingen strax innan nio, jag ser knappt ingeting för alla flingor som kommer mot mig, så jag får dra ner mössan och upp halsbuken så bara ögonen syns typ, haha kan tänka mig hur hag ser hur, säker som en muslims kvinna med burka ( inte för jag har något i mot dom, men jag menar bara att jag är ju inte muslin eller så ). I vilket fall i dag  på praktiken så tycker jag att tiden har gått väldigt fort,hade mycker lunch gäster så hade mycket att göra då och så fick vi mat levernas och gosid levernas så vi fick fylla på massa godis och så, men förstår inte varför patrik beställer hem så mycket godis när han har två stora föråd med massa godis, och om han ska hålla på och beställa nytt hela tiden så blir ju allt annat gammalt, ahja men det är ju hans problem,.

Lånade i alla fall första filmen av johan falk på bowlingen idag, den var faktiskt jättebra så ska nog låna nästa med.

I morgon är det fredag och den är verkligen efterlängtad, har inget bestämmt vad jag ska göra, så får se är skönt med en lungn helg med om det skulle bli så, men det lutar nog endå åt att jag ska dricka nån cider i morgon i alla fall.

Nu ska jag gå och lägga mig i ett varmt bad och tända lite ljus.

Jag har ont i mina fötter!

Hejsan!

Sitter nu i min säng och gör inte ett skit, funderar på om jag ska ta mig ett bad eller en snabb dusch för sen krypa ner i sängen och sova. Aja i vilket fall den här veckan som är så praktiserar jag på Bowlingen i Laxå, och det är vell inte det roligaste precis, man har ingen rast och slutar sent, man får stå upp hela dagarna så jag har jätteont i mina fötter (det ät synd om mig) men som tur är så är det bara två dagar kvar på den här veckan så det är skönt.
Ringde Laxåhem i morse och frågade om de kunde koppla in min bänkdiskmaskin som jag fick när jag fyllde (som bara står där utan att göra någon nytta) men de sa att de inte kunde de och att jag skulle ringa Möörks rör och då gjorde Daniel de förut och det skulle gå på flera tusen, så ofta jag ska betala de, får vell köra med en sån där adapter, men det är verkligen inte lika bra, men annas får jag sälja den, fast det vill jag inte.. vill ju ha den inkopplad är ju så jobbigt att stå och diska och slösa massa tid på de.

Aja har inte mycket mer att tillägga i dag, mer än att jag är trött och ska sova snart, och jag kan ju också nämna att Jag Älskar Min Daniel <3 Puss på han. (men det visste ni vell redan för det är ju självklart ;P )


RSS 2.0