22 år!

Vad är det för en dag ? Vad är det för en dag ? Nej det är ingen vanlig dag för det är Bellas födelsedag Hurra Hurra Hurra!

Så brukade min födelsedag börja för mig när jag var liten med frukost på sängen, bästa starten på min dag!

Dagen i dag började med bra, dock inte med frukost på sängen men med en sovmorgon från min lilla skrutt, halv nio vaknade han och de tackade jag verkligen för. Vet inte när de hände sist, han somnade vid halv 7 så att han skulle vakna vid halv nio var rena drömmen, levi kanske kände på sig att det var min födelsedag ;) skämt å sido.

Har varit en hektisk dag, städat och fixat hela dagen. Skulle prova och baka en pinoccio tårta för första gången då jag vet mamma gjorde en sådan när jag eller min bror fyllde en gång , kan ju säga så här den blev inte precis lyckad men jag tror den gick att äta endå och jag rädda den på bästa sätt :). ( jag skulle gjort min goda jordgubbstårta som är så god och som jag alltid lyckas så bra med ).

Fick massa fina presenter,( och jag som inte önska mig något ;p ) presentkort, blommor, godis, filt, film,ljus m.m

Har haft en bra födelsedag som jag avslutar med att kolla på en skräckfilm med min fina pojkvän!

/B


Baka

Hej!

I dag har det regnat hela dagen lång och jag har inte velat gå ut i onödan, varit ute med diesel två gånger och så gick vi till Ica och handlade lite ( vår bil är trasig så därför).

I morgon fyller jag år som ni vet så jag har tänkt att va lite duktig och baka lite så det ska jag göra nu och sen ska jag bara lata mig i soffan, för i dag är jag verkligen såå trött.

/B


Målat

Hej!

I dag har jag och Levi träffat Jannika och Hugo och det blev som vanligt (nästan) en lunch på bowlingen. Efter de så följde jag och Levi med till BVC för Hugo skulle vägas och mätas.

Jag Daniel och Levi tog en promenad till Ica efter jag och Levi kommit he och sen en glass på rastpunkt.

Efter Levi somnat så har jag hållit på och fixat i Levis rum, målat fönster lister ( väldigt pilligt) och de tog tid, i morgon blir det nog att måla ett laget till för det behövs.

I morgon är dagen då det är min sista som 21 år, och den dagen ska jag fylla med massa saker både roliga och tråkiga. Måste städa, handla ev baka och fixa i Levis rum ( om ork och tid finns).

Nu kollar vi på James Bond men eftersom det är nyhetspaus så passar jag på att ta en dusch.

/B

( amanda nu när jag väl skriver här så får du gärna lämna en kommentar ;) ;p )


Hanna på besök

Hej !

Vilken varm dag vi har haft och de dåliga vädret som skulle va här i dag varade inte länge, lite åska och regn ett tag och sen var det bra, solen skiner nu och jag sitter här hemma och njuter av lugnet. Levi sover och Daniel och Diesel är hos Kurt. Jag väntar på att skärgårdsdocktorn ska börja och att min pizza ska komma som jag beställt hemkörning på. ( eftersom vi inte har något annat att äta och Daniel inte köp bröd som jag bad han, ja då får de bli en pizza. Jag kommer ju inte heller någonstans ;p )

Har varit med min kära vän Hanna i dag, vi och Levi åt på bowlingen och köpte godis från godisakuten och kollade lite på en idiot på resa, det var trevligt!

Hoppas ni har en bra fredag! Nu ska jag njuta av lugnet och liten egentid ( som jag egentligen inte gillar haha)

/B


Mor och son dag

Hej!

Idag har Levi varit på stålande humör, de brukar han nästan alltid vara men idag var han ännu gladare och nöjdare så det har varit en väldigt bra dag.

Vi har haft en mor och son dag och lekt inne mestadels av dagen pga av den klibbiga värmen och att Levi och även jag blir hel svett. Men en liten promenad till Ica för att köpa rån till Levi och även en liten sväng in på leksaksstoppet, köpte en bil som om trycker ner en knapp så åker den i väg och så kunde den låta lite om man tryckte på en knapp, den var ingen hit precis det tyckte varken jag eller Levi ;).

Vi har även varit på bowlingen med våran mormor och morfar och tagit en glass, de var trevligt tyckte Levi ( jag med) och de gjorde nog mormor och morfar med hehe.

I morgon ska jag va med Hanna ja Levi med såklart, de ska bli kul. Var evigheter sen vi sågs sist var nog när timotej var i stan haha. Får se vad vi hittar på vi hade pratat om picknick men jag tror inte vädret tillåtet tyvärr tror de ska bli dåligt, regn åska osv. Men något ska vi nog hitta på endå :)

På tal om något helt annat så blir jag så sjukt bebissjuk när jag ser alla små bebisbilder som folk lägger upp på instagram och FB, min bebis börjar bli så stor och jag saknar det där första mysgoset även om jag är nöjd med hur det är nu. En till bebis blir det i alla fall någon gång fram över :)

Nu ska jag sova så jag orkar upp tidigt i morgon när Levi vill upp. God natt!

/B


Hemmadag!

Hej!

I dag har vi haft en hemmadag, bara varit hemma och lekt, lagat mat och vilat oss.

En promenad till ica har vi hunnit med för lite frisk luft men annars bara varit här hemma.

Nu på kvällen när Levi somnat så lagade jag tacorullar, de är ju så gott och jag kände att det var alldeles för längesedan vi åt det så de var på tiden.

Nu sitter jag och kollar på filmen på femman under toscanas sol heter den och än så länge vet jag inte om den är bra eller dålig.

I morgon tror jag de ska bli fint väder (igen) så får se om vi hittar på något skoj då.

Puss/B


Ångest!!

Hej!

Gu vilket härligt väder vi har och har haft de senaste dagarna jag kan inte ens minnas när vi hade regn senast och de gillas.

Sommaren går så fort, alldeles påtok för fort vill inte att den ska ta slut. På onsdag är det min födelsedag (ångest) jag ser inte fram i mot att fylla år längre man blir bara äldre och är ett år närmare döden ( fy hemska tanke) det var värre för några år sedan då längtade jag efter att fylla år samtidigt som jag inte gjorde de eftersom sommaren nästan var slut då men nu skulle jag nog helst slippa fylla år men få presenter endå ;).

Vi var till stranden idag, fy usch blä! Jag gillar verkligen inte stranden längre ( eller jo egentligen innerst inne) för jag känner mig inte bekväm för fem öre. Medans alla andra badar och solar i bikini/baddräkt/badskjorts så sitter jag och trycker under ett parasoll efter skuggan med ett linne och bikinitrosor. Aldrig i hela mitt liv att jag skulle kunna lägga mig på stranden med min kagge som är bländande vi med zebraränder och är som jävla deg, nejfy!! ( ångest ångest ångest). Jag har sagt till mig själv såååå många gånger att ta tag i mitt liv och göra något åt mitt utseende/kropp eftersom jag inte trivs med mig själv, men det är lättare sagt än gjort men jag förstår inte varför egentligen för jag vet att de kommer va såå värt det. Dumma mig som inte kan ändra på mig!! Tänk om allt kunde va liite lättare ;p.

I dag blir i alla fall våran lilla prins 9 månader, tänk att han har funnits hos oss lika länge som han låg i min mage. Det har gått så fort, han är 9 månader alltså inte långt tills han blir 1år. Min lilla bebis är inte så liten längre ;p.

Lägga mig under täcket med min man och kolla på film nu!

Puss


Daniel 27

Hej!

I dag är det ingen vanlig dag för det är Daniels födelsedag hurra,hurra,hurra!

Har varit flitig och legat i hela dagen sedan jag klev upp i morse. Börja med att diska, ge Levi välling och fixa honom, gå ut med diesel och Levi, fixa frukost på sängen till Daniel, göra smörgåstårta, åka till Ica och köpa jordgubbar, göra tårta, fixa mig själv, serverat gäster, plockat fram, plockat bort, varit ute med diesel x2 och tillslut tagit en lång lång dusch. Nu har jag placerat röven i soffan och känner mig välförtjänt av lite vila. Jag sa till Daniel om det tog mig hela dagen att göra allt de här, hur lång tid kommer det att ta att fixa inför Levis 1 års kalas, jag måste antagligen gå upp mitt i natten haha nej men planera planera!!

Har i alla fall varit en trevlig dag med många trevliga fika gäster och om två veckor gör vi om det för då fyller jag år. Men då blir det endast fika och tårta ;)

Om en vecka blir Levi 9 månader. Tiden går fort fort fort!

Jag älskar att planera och fixa inför speciella tillfällen och nu när det bara snart är tre månader kvar tills Levi fyller 1 så måste jag börja planera lite smått och inhandla presenter. 3 är redan klara och väntar på att bli inslagna.

Nu ska jag se lite tv och sen gå och lägga mig och sova en stund, Levi somna vid halv 7(han var trött efter allt bus) så det blir en tidig morgon för mig i morgon gissar jag på ;p

Godnatt /B


RSS 2.0