Trettioförsta mars

Det här med hur man har föreställt sig hur livet som mamma skulle bli är ju inte riktigt som jag hade tänkt mig. Jag älskar att vara mamma och jag är världens lyckligaste som har min lilla Levi men jag hade nog trott att kvällarna här hemma skulle spenderas tillsammans hela familjen, ja att Levi kanske sover det förstår jag ju men att Daniel i alla fall skulle va hemma hos sin familj och inte va borta så ofta på kvällarna hos sina kompisar, jag trodde faktiskt att han skulle ändra lite mer på sig. Jag tycker faktiskt ärligt talat att han är borta för mycket på kvällarna ( ja sista tiden i alla fall) så klart han ska få träffa sina kompisar men det finna ju faktiskt många timmar på dygnet som inte är på kvällen, förhoppningsvis så ändrar han väl på sig litegrann. För man kan faktiskt inte leva på samma sätt som innan man fick barn, nu har man en liten bebis att anpassa sig efter.

Jag tycker att livet som mamma är det bästa som har hänt mig, Levi är den finaste lilla kille på denna jord och jag älskar att spendera dagarna med honom. Han är min lilla glädjespridare, alltid så go och glad!! Utan honom vet jag inte vad jag skulle göra, det är helt sjukt hur himla mycket man kan älska en sådan liten människa.

På tal om något annat så har vi varit hemma hos Emma och Morten och umgåtts idag och de var mycket trevligt. Emma jag och Levi tog en promenad i det härliga vårvädret.

I morgon kommer Karro och Cirre och hälsar på en sväng på förmiddagen och sen vid ett så åker vi till Daniels mamma i Hasselfors och äter en liten påsklunch.

/B


Påskafton!

Denna förmiddag har jag hunnit med en del. Varit till Ica med barnvagn/bebis och Diesel och handlat påskfrukost. Gjort i ordning påskfrukost, badat Levi. Nu sover Levi och jag ska passa på att klippa hans naglar som växer som ogräs, de får man ju klippa var annan var tredje dag. Ska även passa på att göra mig i ordning och fixa skötväskan, packa ner de som ska med i den när vi innan två ska åka till mormor och morfar och äta påskmiddag!

Glad påsk påer!

/B


Beklagar mig!

I dag har vi träffat min fina vän Hanna som är hemma från Polen i några dagar, vi tog en lunch på bowlingen, eller jag åt en sallad och Hanna tog en kaffe, pratade lite skit och sen gick vi hem till mig ett tag och de var lika trevligt som vanligt!

Nu sitter jag här hemma i min ensamhet och beklagar mig lite på fejjan att jag inte trivs i våran lägenhet och att jag är ensam denna fredagskväll.

Ja som jag skrev, varken jag eller Daniel trivs i våran nya lägenhet tyvärr. Den är så lyhörd och Diesel hör varje liten rörelse så han muffar och skäller åt allt, jag vet inte hur många gånger om dagen som jag måste säga Tyst! Jag står snart inte ut, Diesel gör mig galen!

I morgon blir det i alla fall påsklunch hos mormor och morfar de ska bli gott och trevligt, mina kusiner kommer med kul kul.

/B


Vaccination Present

När Levi vaccinerade sig sist när han var tre månader så fick ju han en tröst present när han kom hem så vi hade självklart köpt en liten present till honom i dag med som han fick när han vakna. En elefant som man kunde dra i så skratta den, söt tyckte jag!


Vaccination

I går var jag som ni vet till Marieberg med min lilla skruttis och Madde köpte inte så mycket, blev en mascara och ett par leggins till mig och så blev det en body till Levis påskägg. Blev även medlem på coop för där har de alltid pangpris på blöjor för medlemar 78kr för de pampers jag köper som i vanliga fall kostar 119kr här i Laxå så man tjänar ju en del, så blöjor blev det med. Det var i alla fall en trevlig tripp och Levi skötte sig lika bra som vanligt, min duktiga kille.

I dag har Levi fått sin femmånaders vaccination och jag kände verkligen inte att jag ville följa med in så Daniel var där inne med Levi själv medans jag gick och betalade. Det hade gått bra, han hade bara skrikit till lite och sen gick det över på engång sa Daniel så de va skönt. Levi har sovit ända sedan vi satte honom i babyskyddet och skulle åka hem om man bortser från att han har ätit lite ersättning i mellan, min lilla plutt ska se om han har någon feber sen när han vaknar, han klarade sig ju sist så jag hoppas han gör det denna gång med!

/B


Fika besök

I dag har Emma och Adam varit här och fikat, de var trevligt. Gav de sina påskägg som jag fixat med godsaker i och jag tror de blev uppskattat. Efter fikat så följde jag med Emma på en promenad till biblioteket och Ica medans Daniel var hemma med Levi som sov middag.

Vi har även varit upp till isen med diesel i dag så han fick springa av sig och man verkligen ser hur mycket han gillar det!

Efter vi varit på isen en sväng så åkte vi till mormor och morfar och hälsade på en sväng( ovanligt, INTE).

I morgon så ska jag och Levi åka in till Marieberg med Madde, har blivit en heldel Mariebergsbesök på sista tiden känner jag men de är ju alltid trevligt! Det var där imot inte träffat Madde på några månader så det ska bli kul.

På torsdag ska Levi få sin femmånaders vaccination jag hoppas han slipper feber denna gång med och att han inte märker av vaccinationen så mycket ( alltså efteråt).

Nu ska jag ta tag i diskberget som bara väntar på att bli diskad.

/B


Hur har jag blitt

De senaste dagarna/veckorna så har jag inte känt igen mig själv. Jag är allmänt tjurig och stör mig på folk och även mig själv ska tilläggas. Jag har inget tålamod och jag blir arg för minsta lilla. Jag vet verkligen inte vad det är med mig, jag gillar verkligen inte mig själv just nu.

Snälla låt mig få bli mig själv igen!


Våffeldagen!

Tog en lunch på bowlingen med Jannika idag och självklart var kidsen med och de var lika trevligt som alltid!

Efter bowlingen så ringde jag Daniel och frågade om han vill med mig till Ica och de ville han. Vi köpte en våffelmix och gjorde våfflor dagen till ära eftersom det är våffeldagen.

Ikväll har vi kollat på Familjen Annorlunda och så har jag kollat på Top model Sverige finalen.

I morgon blir det en fika med Emma och så får vi se vad resten av dagen bjuder på, lite städning kanske (?).

Nu ska jag sova, i tid för en gångs skull så godnatt!

/B


Utveckling fyra- fem månader!

Levis utveckling från fyramånader till femmånader!

- Han är fortfarande lika go och glad.
- Han sover för det mesta en hel natt igen.
- Han har upptäckt att han har fötter.
- Han har skrattat på riktigt några gånger.
- Han har vänt sig från mage till rygg.
- Han hoppar numera inte bara i knät utan överallt, så fort man ska sätta ner honom i matstolen så hoppar han, ska man sätta ner honom i vagnen så hoppar han, ligger han i babysittern så hopparn han liggandes ja ni förstår, knasunge ;p.
- Han har börjat äta lite gröt på morgonen/ en halv smakportion (enligt sempers gröt), ingen hit tycker Levi.
- Han har fått smaka på majpuré och morotspuré och de tyckte han var mycket gott.
- Han stoppar fortfarande allt i munnen och man får va beredd på att han kan attackeras och äta lite på en haha!

Levi är fortfarande en glad liten bebis och de är vi mycket glada för, han sprider så mycket glädje och kärlek.

Det är inte mycket som Levi inte tycker om de enda jag kan komma på att han fortfarande inte tycker om att sätta på sig kläder och när vagnen står still, så det är inga direkt jobbiga saker hehe.

Levi vill att man ska underhålla honom mestadels av dagen så de är svårt att hinna med andra saker ibland, men de får man ju ta. Han älskar att komma ut och kolla på saker och träffa folk.

( lägger upp lite bilder från Levi föddes,1 månad 2 månad osv, får hoppas att de kommer i ordning, man vet aldrig med min iphone)


Barnvagn/röstning

Hej måndag!

Jag vet att jag inte är den bästa på att uppdatera men som jag skrivit förut så blire så ibland ;p.

Helgen har i alla fall varit bra, i lördags så sålde jag jag ju min älskade vagn, egentligen så vet jag inte varför jag gjorde de eftersom jag var nöjd med den, eller jo jag tyckte den inte va lika snygg med sittdelen och så var jag sugen på en vagn med svängbara framhjul och efter att jag såg en jättefin Emmaljunga Nitro city när jag och Jannika var i Askersund så kände jag bara för ett vagnbyte och de blev de ju med. Jag är nöjd med vagnen men jag måste säga att det känns lite ovant att köra den men har ju bara kört den två gånger så det är ju inte så konstigt ;p

I går så var vi och röstade, de vill ju att Finnerödjaskolan ska flytta till Laxå, ja barnen i alla fall hehe så vi var och röstade Nej till det. Jag förstår inte varför de ska flytta till Laxå för, de är ju ingen fel på den utbildning de får i Finnerödja, och så om det inte finns någon skola så är det ju inga som kommer att flytta dit, i alla fall inte med barn - ja jag ser inga fördelar med att de ska flytta till Laxå iaf

Efter vi röstat så åkte vi till mormor och morfar och åt lunch, kotlett med potatis och sås blev det och de var mycket gott! Vi släppte även Diesel på isen en liten stund så han fick springa löst och ha kul.

I dag är Levi inte så snorig längre så vi ska träffa Jannika och Hugo på Bowlingen runt 1, trevligt!

/B


Lördagsmys

Mitt lilla busfrö sover för natten, Daniel åkte hem till cirre och karro för att pröva jobbarkläder tills på måndag. Jag sitter här hemma i min ensamhet och har lördagsmys med mig själv och kollar på fångarna på fortet, eller jag har ju diesel men han vill inte göra mig sällskap!

Hoppas ni har en fin lördagskväll! /B


Ny vagn!

På väg hem från Barnenshus med en ny vagn till Levi, en fin femmånaders present med andra ord! Jag sålde ju min vagn i dag och jag har inte vågat beställa någon ny i fall den inte skulle bli såld, så jag har ringt runt som en tok men när jag tillslut kom fram till barnenshus så hade de en precis sådan jag villa ha, så de var snälla och ställde undan den åt oss, vi hade verkligen tur eftersom det skulle ta minst en månad på de andra ställena innan de skulle få in någon sådan vagn.

Tog en sväng inne på Marieberg och den var så smidig och hittills är jag väldigt nöjd!

Idag blir ju min lilla skrutt fem hela månader så det kommer inom en snar framtid en femmånaderslista!

/B


Marieberg/ sjukbebis

Hej!

I dag har Jag varit på Marieberg med Jannika och såklart våra gullbebisar. Köpte en babyvakt som jag tänkt att jag ska få användning för om jag är ensam hemma med Levi och han sover och jag är i köket eftersom jag inte hör att han vaknar när han är där så de blir nog bra. Köpte även fyra par strumpor, en body, en och en solhatt till Levi och en present som han ska få i morgon efter vaccinationen bara för att han då har varit så duktig :)

Inne på Coop passade jag även på att köpa en ny "hård" haklapp i plast eftersom Levi viker ihop de andra och stoppar i munnen i fall han får lite gröt på den och de slutar alltid att det är gröt över allt på Levi och överallt runt omkring med men den här va mycket bättre så den får han ha istället.


Känsliga läsare varnas!

Levi håller föresten på att bli sjuk tror det började med att han i går var täppt, men jag tänkte bara att de var för att han hade torra små busar i näsan så jag tog sånda de bra näsdroppar och sög ut med näsfrida men i morse var han täppt igen så idag köpte jag andra näsdroppar eftersom de brukar va så effektiva men efter att vi kommit hem från Marieberg så har han varit jättesnorig och hade jättesvårt att komma till ro när han skulle sova. Jag la böcker under hans spjälis så att hans huvud skulle komma upp lite och att han skulle få lättare att andas men där ville han inte sova så nu ligger han här i soffan hos mig och jag funderar på om jag ta med mig Levi in till sovrummet och sova för jag är såå trött och jag känner på mig att denna natt kommer bli lång!

/B


Nittonde mars

I dag har vi haft en slapp förmiddag här hemma, lagat lite mat och bara kollat på tv och såklart underhållit lilla Levi.

På eftermiddagen så åkte jag och min familj till mormor och morfar (som vanligt) och fikade och i dag blev de goda mackor med stektägg.

Nu på kvällsqvisten så har jag tvättat en maskin tvätt och kollat på halv åtta hos mig, nu ser jag på kändishoppet och efter de blir de och diska och plocka lite här hemma.

I morgon blir det att åka in till Marieberg om de inte blir snöstorm!

/B


Hatar bloggappen

Alltså jag hatar blogg.se app för det är ofta jag har skrivit ett lång inlägg (som
nu ) och sen när jag ska publicera de så försvinner allt jag har skrivit.

Nu orkar jag inte skriva om allt så kan bara berätta att vi har haft en bra dag här hemma med lunch hos min mormor och morfar.

Nu kollar vi på Modo-Färjestad och de är riktigt spännade, efter matchen så blir det att se Gone in 60 seconds.

Bjuder på en bild på min lilla blöjfis!

/B


Myssöndag

Nu säger jag god natt och kryper ner bredvid min lilla skruttis.

Har haft en trevlig kväll med min stora älskling ätit gott och kollat på kontoret och Johan Falk. I morgon står tvättning på schemat och så ska vi åka till mormor och morfar och äta lunch, skönt att slippa tänka på vad man ska laga för lunch för de är alltid så svårt att komma på :p och så är det mycket godare att äta mat som någon annan har lagat även fast jag tycker om min med.


Städa

Har hållit på och städat här hemma medans Levi och pappa Daniel har lekt tillsammans, men nu är jag äntligen klar så nu ligger jag här bredvid Levi som ligger och sover så sött.

Funderar på att ta mig ut i det fina vädret men får se hur de blir med det.

Ikväll blir det i alla fall söndagsmys i vanlig ordning så ut till Ica ska jag i alla fall :p ska köpa ost, kex och räkor som vi ska mysa på till kontoret/ Johan falk.

Ha en fin söndagseftermiddag/kväll !!

/B


Älskade bebis

Tänk att man kan älska en sån lite människa så himla mycket, det finns inga ord som kan beskriva hur mycket jag älskar min lilla Levi.
Jag är så tacksam för min lilla prins och jag kan ibland inte förstå vad jag gjorde innan han kom till världen. Att varje dag få vakna upp bredvid Levi och hans fina leende är det bästa som finns, han gör att man börjar dagen på bästa sätt.

Levi utvecklas hela tiden och jag kan inte förstå att han om en vecka redan är fem månader, jag har sagt de hundra gånger förut men tiden går verkligen alldeles för fort. Min lilla bebis blir stor för fort, om man kunde så skulle jag pausa tiden lite grann och njuta extra mycket av bebistiden!


Egentid

Hej!

I förmiddags så var jag och Emma ute på en promenad med barnen i vagnarna och trevligt var det och skönt att komma ut lite i friska luften med.

Daniel stack på hockey vid 12 i dag så jag och Levi har haft egentid. Hade tänkt att städa lite men det är inte det lättaste när man har en liten bebis som vill bli sysselsatt, men det stora berget med disk är i alla fall borta.
Levi sover nu så ska passa på och plocka lite innan fångarna på fortet börjar!

Ha en fin lördagskväll!

/B


Ändrade planer

Dagens planer är ändrade, vi åker i till Marieberg nu för att fördriva tiden lite, äta lunch och kolla/klämma och känna på den barnvagn som jag/vi ev ska köpa. Blir även att kolla in ny bilbarnstol till Levi eftersom det snart är dax att byta, måste ju se vad det finns för några olika.

Kvällen spenderar vi hemma hos mormor och morfar med varmamackor och fredagsmys!

Ha en fin fredag!

/B


Fredag femtonde mars

Hej underbara fredag!

Fint och vackert väder har vi i dag, dock så är det ganska så kallt men vad gör det när solen är framme och smälter bort all snö så våren och sommaren kan komma.

I dag så ska jag och min familj ev gå och hälsa på Kurt och Isabelle inget spikat men jag tror att det är så de blir. Har även tänkt att jag ska ta tag i den stora klädhögen som bara ligger och väntar på mig, det är så tråkigt att vika in tvätt ;p. Städa skulle med behövas så de ska jag nog med försöka hinna med.

Jag har kommit på att jag vill köpa en ny vagn, det är absolut inge fel på den jag har och jag är supernöjd med den så jag vet inte varför egentligen, de måste vara mina shoppingbegär som spökar. Men nu ligger den ute på blocket i alla fall för att se om de finns något intresse, är det någon som köper den för ett bra pris så säljs den.

Men då är frågan hur jag ska få tag på en ny vagn snabbt då det brukar va lång leveranstid haha!

/B


Askersund

I dag har jag och Levi varit i Askersund med Jannika och Hugo och handlat/kollat lite på Netto och så var vi och fikade på cafét tutingen, det var mycket trevligt och mysigt. Vi tog oss även en snabb titt inne på Lekia men jag hittade inget speciellt som tilltalade mig där så för min del blev det inget köp, Jannika där i mot köpte en bitring till Hugo.

Nu blir det att äta lite kvällsmat framför hockeyn.

Ha en fin kväll! /B


Lunch/fika

I dag har mestadelen utav dagen spenderats på bowlingen med Jannika och kidsen, vi kom dit vid ett och åt lunch kyckling/bacon sallad som vanligt tog jag och sen efter någon timme eller lite mer så fika vi. Jag kom hem lite innan fem så i dag hade vi väldigt mycket att prata om haha ja eller de har vi ju alltid ;p.

I kväll så har Daniel varit med och badat Levi, det händer inte allt för ofta det är typ alltid jag som gör det men idag fick han med pröva badabaljedtället och Levi skvätte ner badrummet lika mycket som sist, lilla badtokiga unge hihi. Det blir mycket städa efter ett bad men de gör inte något när man ser glädjen i Levis ögon varje gång han badar.

Jannika frågade mig i dag om jag och Levi skulle vilja följa med och bada med henne och Hugo i Hallsberg någon gång här fram över. ( blödig som jag är så får jag tårar i ögonen) Jag vill verkligen jättegärna det, jag har tänkt flera gånger att jag ska ta med mig Levi och bada men det finns ju ett STORT problem, jag visar mig ju inte offentligt i bikini/baddräkt, har inte gjort de på 4-5 år och vet inte när jag kommer att göra det igen, jo den dagen jag trivs med min kropp igen. Skulle jag kunna spola tillbaka tiden då jag var x antal kilo lättare och hade någon enstaka bristning så skulle jag lätt göra det. Nu ser min mage förjävlig ut ( ja jag vet att jag har burit ett barn) och att jag skulle visa mig på en badplats finns inte i min värd, inte just nu i alla fall ..

Tänk om man bara kunde trycka på en knapp som gjorde så man fick se ut precis som man ville, tyvärr får man inte en snygg kropp gratis den får man jobba hårt för och jag beundrar alla som går till gymmet flera gånger i veckan för att jobba på sina kroppar, jag önskar att jag med gjorde det.

Bjuder på en bild på den finaste killen i hela världen ( enligt mig såklart). Är man ledsen så varar det inte länge eftersom man blir glad när man ser på min lilla solstråle.

/B


Bajssnö

Vaknar man på en bra sida idag så ändrar man sig nog ganska så fort när man kollar ut igenom fönstret och ser att det snöar. Försvinn fula snö och ge mig vår och värme.

I dag blir det att gå till bowlingen ( som vanligt) för att fika med Jannika, annars har jag inte så mycket annat inplanerat tänkte ev måla lite där vi har skötbordet men får se hur det blir med det!

/B


20 veckor

Tänk att det i dag är 20 veckor sedan vi träffades för första gången och du kom in i våra liv och gjorde de mycket bättre och meningsfullt. Lilla söta Levi du är så älskad från första stund och jag kunde inte vara mer lycklig och tacksam för att du finns i mitt liv. Att jag och Daniel aldrig tvekade över att behålla dig den dagen när vi fick ett lite chockande besked på graviditetstestet var det absolut bästa beslut vi någonsin har tagit och jag är så tacksam för att du finns, du är våran lilla solstråle som förgyller våra liv, jag älskar dig av hela mitt hjärta - mer än vad ord kan beskriva!


Barnsjukdomar

Hej!

I dag har jag och Levi tagit en fika på bowlingen med Emma.

Levi jag och Daniel har eftermiddag/kväll varit på föräldrargrupp, dagens ämne var barnsjukdomar så det var intressant. Blev så klart fika och prat om annat än barnsjukdomar ( under fikat) bl.a. Barnmat och välling, det är så intressant att se hur olika man är som mamma och pappa och hur och när man börjar med gröt/smakportioner alla gör verkligen så olika och de är så kul att höra hur andra gör så man kan få lite tips.

Levi har fått typ fyra smaksensationer och så två teskedar gröt två gånger men när han blir fem månader så tror jag att han ska få börja äta lite gröt och smakportioner på riktigt. Smaksensationerna verkade han gilla så det är nog inga problem att få i han lite puréer hihi.

Skulle ju visa lite utav de jag köpte i Ullared så slänger upp en bild på endel saker jag köpte till Levi.

En pool som han ska ha hos mormor och morfar och sen ett sandset till stranden. Ett solparasoll till vagnen med stjärnor ( har jag sagt att jag har fått en dille på stjärnor ?). En leksak som man kan lära sig räkna osv och en annan kul. En Labanbil och en box med klossar som han ev ska få i födelsedagspresent om jag kan hålla mig så länge utan att ge han dem ;p


.-.

Godmorgon från min lilla solstråle!

Nu blire frukost skriver snart/senare.


Luncha med Jannika

Hej soliga men dock så kalla måndag!

Levi ligger och tar sin förmiddagsvila och de är han värd efter att ha rullat runt från mage till rygg hela morgonen, inte hela kanske men ett tag i alla fall ;p jag är fortfarande så stolt över min lilla prins och jag blir så glad för varje framsteg han gör.

Vid ett ska jag och Levi ta oss ner till bowlingen för att luncha med Jannika och Hugo, det ska bli trevligt var ett tag sedan vi sågs.

I morgon är det dax för föräldrargruppen igen och då ska vi prata om barnsjukdomar. Det ska bli intressant men jag som alla andra mammor kommer väl att tro att Levi ha alla sjukdomar man kan ha ;p Nemen det ska nog gå bra, jag ska ha med mig fika med undra om jag ska va duktig att baka något eller om jag ska köpa något som jag vet redan är gott och ätbart, de får vi se!

Nu ska jag passa på och fixa mig lite medans Levi sover!

Ha en bra måndag ute i kylan.

/B


STOLT!!

Hej!
Vad trött jag har varit nästan hela dagen, har kollat på tv mestadels av dagen och lekt med Levi men snart blir det att tvätta då tvättkorgen är överfull.

Vad tyckte ni om mellon i går? Va det rätt låt som vann? Jag tyckte att det var många bra låtar med och Robin var värd att vinna för hans låt var bra och så är han sjukt duktig!

På tal om någonting helt annat, ni kan aldrig gissa vad Levi gjorde för ett litet tag sen - han vände sig från mage till rygg och det var inte bara en gång utan typ fem gånger, min duktiga kille, gissa om jag är Stolt nu!!

Hoppas ni har haft en bra helg, i morgon är det måndag igen och ny vecka med nya möjligheter

/B


Mellomys med mig själv ;p

Har invigt badbaljestället som vi köpte i Ullared har tänkt att köpa ett länge men varje gång vi har åkt in till Marieberg så har jag alltid glömt. Den var kanon, så skönt att behöva huka sig ner så mycket för jag får så ont i ryggen ;p. Nu sover Levi och jag ska fixa något gott till mello och tända lite ljus och krypa ner under min nya filt.

Ha en fin kväll! /B


Förmiddagsstädning

Hej härliga lördag!

Har hållit på och städat hela förmiddagen och nu sitter jag och väntar på att de ska komma någon och kolla på en sak som jag lagt ut på blocket. Dagen i dag får nog spenderas med en promenad efter maten och ikväll ska jag ha mellomys med mig själv eftersom Daniel ska till bowlingen och festa loss med DJ Pekka haha! Men det ska faktiskt bli skönt med lite egentid, de behöver man ibland!

Ha en fin lördag!

/B


HEMMA

Hej!

Nu är vi äntligen hemma från Ullared och diesel har vi med hämtat hem med så nu är hela familjen samlad.

Vi har haft det kanonbra i Ullared, kom fram lite innan 23 i går till stugan och Levi sov hela vägen förutom när vi stannade för en matpaus för honom och oss. Sen gick vi och la oss innan 24 och sov till 06.40 då Levi väckte oss.

Levi har skött sig exemplariskt och jag Linnér inte va mer stolt över honom min duktiga lilla kille.

Köpte inte jättemycket saker men det blev lite till Levi och en plattång till nig bl.a. Eftersom att det är glapp i båda mina men endå blev det några tusen. Kanske kommer upp någon bild på något som jag fyndat.

Nu sover Levi, får se om han sover för natten eller inte eftersom han sovit nästan hela dagen.

Jag spenderar min fredagskväll med att packa upp och städa!

/B


Galet impulsiv

Hej!

I dag har jag inte gjort mycket endast varit på möte på banken men nu där i mot så gör jag Daniel och Levi något galet och impulsivt, vi har packat våra väskor och sitter nu i bilen på väg till Ullared, gekås :D:D
Vi ska sova i stuga där i natt och i morgon ska vi gå in på gekås och shoppa loss lite grann. Kul att göra något helt oväntat ibland!

Vi har inte kommit så lågt än men jag vill snart stanna och äta haha men har ju inte ätit något sedan ett så jag är hungrig och de tror jag Daniel med är!

/B


Banken

Hej!

I dag är det inte lika varm ute det är till och med minusgrader men solen hittar nog fram endå tror jag.

I dag ska jag till banken på möte och efter de handla lite på Ica annars har jag inte så mycket planerat, kanske måla ett lager färg på byrån och kanske börja måla lite där vi har skötbordet får se.

Fick föresten en tid till Levis femmånaders vaccination i går när jag var på BVC en snabbis, den 21 blir det två dagar innan Levis femmånadersdag!
Jag gillar inte de där sprutorna fast de är ju som sagt för Levis bästa så han ska ju ha dem, tur Daniel följer med denna gång med!

/B


Marieberg tripp

Blev ju som sagt en sväng till Marieberg med familjen min och trevligt var det! Köpte ett par röda chinos, en t-shirt och ett par solglasögon till Levi inne på Marieberg. När vi skulle åka hem fick jag för mig att vi skulle åka förbi klädjätten, har aldrig varit där så visste inte om det var något att ha men jag hitta två helt okej bodys till Levi och en tavla till hans rum och vet ni det är halva priset på allt i butiken typ så jag kom riktigt billigt undan :).

Efter våran lilla tripp så åkte vi och hämta diesel hos mormor och morfar och hälsade på en sväng, Amanda och Rasmus kom också nästan precis innan vi skulle åka men han träffa de en snabbis, trevligt!

Levi sover för natten ( hoppa jag) , han sover så oroligt nu på senaste tiden så man vet aldrig riktigt. Daniel har gått över till Kurt och jag och diesel myser och väntar på att Sveriges mästerkock ska börja.

/B


Mot Marieberg

Hej!

Sitter i bilen på väg in till Marieberg med min familj, kände för att va lite impulsiv och göra något istället för att bara sitta hemma och så vill jag handla mer kläder till Levi och kanske se om även jag kan hitta något till mig för en gångsskull.

Var till BVC en snabbis och ställde några frågor och så kolla hon på ett utslag som Levi fick här om dagen men de var inget att oroa sig för.

/B


Örebro

Har haft en trevlig dag i Örebro med min lilla skruttunge Emma och Adam. Jag köpte mig vårskor vita converse blev det, hade egentligen tänkt att köpa röda men det får bli nästa gång. Jag tycker det faktiskt är svårt att hitta inne i butikerna ( antar att jag är ovan ) så jag hittade bara en body och 3 dregglisar/skarf till Levi lite tråkigt för jag hade hoppats på något mer ;p. Jag tycker det är mycket bättre att handla på Marieberg för då har man allt (nästan) under samma tak och så är det mer barnvänligt, man kan byta blöja när man vill och ge mat. ute på stan måste man planera mer och så är det så svårt att veta hur man ska klä Levi utan att han inte ska bli för varm eller frysa eftersom man går in och ut i butikerna. Men det var i alla fall roligt att pröva något nytt kanske blir lättare till sommaren då man inte behöver ha så mycket kläder på sig så jag behöver oroa mig över allt hihi.

Hur klär ni era små nu när det är några plusgrader ute när de ska åka i vagnen? Babyskyddet i bilen?

När vi kom hem så gick jag ut med Diesel och värsta isgatan är det precis utanför oss och när jag kommer runt hörnet så kollar jag bort och halkar till, aj det gjorde ont men jag reser mig fort upp och kollar mig omkring så ingen såg mig, varför gör man alltid så ? Så pinsamt är det väl inte, alla kan ju ramla när det är halt ute. Men det gick bra och det onda gick fort över så vi kunde fortsätta våran lilla promenad.

Kvällen har avslutats med Kina mat, nu sitter vi framför tv:n, ja eller jag Daniel och Diesel för Levi sover. Daniel kollar på Rögle-Färjestad och jag tittar på mobilen och njuter av lugnet.

Det har verkligen varit en lång och stressig dag, jag stressar jämt upp mig när jag ska åka tå och speciellt nu när jag skulle åka med barnvagn för första gången och så blir jag stressade att åka till stan för det är en sån stressig miljö, tacka vettja art bo här på "landet" hehe, jag trivs!

Ha en fin kväll!

/B


Tisdag femte mars

Godmorgon!

Göra sig i ordning, äta frukost, packa skötväska, ge Levi mat, byta blöja, sätta på mig och Levi kläder och sen bege sig mot tågstation för att ta tåget in till stan (Örebro) med Emma och Adam. Det ska bli kul, inte vardag man är där, får se om jag hittar några skor till mig :).

Ha en fin dag! /B


Helgen

Hade en trevlig kväll igår med Emma, tog några cider men blev absolut inte full och de var inte heller syftet med kvällen (blev inte ens lullig) de va bara för att få komma ut i några timmar och göra något annat och att bara va med Emma.

Även om jag som sagt hade jätteroligt och trevligt igår, för de hade jag verkligen så måste jag endå säga att jag inte riktigt har saknat ute kvällar, jag föredrar att va hemma med min lilla familj eller bjuda hem några kompisar på middag och bara umgås och tur är väl det för jag skaffade inte barn för att gå ut och roa mig varje helg men någon gång i mellan åt så måste man få göra något på egen hand, nu menar jag inte att de behöver va alkohol inblandat i bilden för nästa gång kanske det bli så att jag går på bio och äter något gott med en vän. Och föresten så skulle jag nog kunna skippa alkoholen helt och ta en god juice eller läsk för det är faktisk bra mycket godare.

I dag har vi varit till Röfors för att fira kusin Adams pappa Morten som blev 26år. Det bjöds på gofika, hembakade bullar och tårta mycket gott och trevligt var det.

I kväll har vi haft lite tacomys och så har vi kollat på kontoret, nu väntar vi på att nyheterna ska sluta så vi kan försätta att kolla på Johan Falk.

På tal om någonting helt annat, gud vilket härligt vår väder vi har haft de senaste dagarna man blir verkligen på så mycket bättre humör på en gång. All is som är på gatorna försvinner sakta men säkert och asfalten och gräset börjar skymta. Jag längtar tills man kan gå ut med vagnen igen på långpromenader för nu törs jag inte det eftersom det är isgata lite här var men fortsätter det att vara så här fint väder så kan man nog det om en vecka. Jag har dammat av min skinjacka och faktiskt använt några gånger så nu är det bara nya vårskor som jag behöver införskaffa mig.

/B


Roooooligt!!

Vi har det kul på rastpunkt!


"-"

När man nu har insett att man ser stor ut i alla kläder man har när man ska göra sig redo för kvällen så inser man att det är bara jag som kan göra något åt hur jag ser ut. Jag vill börja gymma, är det någon här som vill gymma med mig? För det här funkar inte, ska jag aldrig få känna mig fin , inte ens när jag har gjort mig i ordning. Det är inge roligt.. Men jag ska inte lägga energi på att tycka att jag inte ser bra ut ikväll, för ikväll ska jag njuta av att bara va Bella och ha roligt med Emma.

Levi ligger bredvid mig här i soffan i bara blöja, han älskar det så han brukar få göra det sista timmen innan han ska sova.

Snart kommer Emma hit, och tar någon drink eller nått innan vi ska sticka.

Ha en fin kväll! /B


Fredag/lördag

Hej underbara lördag!

Tänk att vi i går redan gick in i mars månad, månaderna går så fort men just nu gör det inte så mycket eftersom vi går mot ljusare tider och vår/sommar. Gud vad jag längtar efter att slippa gå i vinterjacka och bara behöva ha på sig en lite tjockare tröja, de ska verkligen bli så skönt.

I går så åkte jag och min familj till Marieberg och Willys medans diesel var hos mormor och morfar. Jag bytta Levis jacka till en större storlek och köpte leggins sen så fikade vi på the coffie (stavning?) och sedan drog vi till Willys.

När vi kom fram till Willys så tänkte vi att vi skulle ta en kundvagn med babysits som finns innanför precis när man kommer in så vi tog inte med varken vagn eller babyskydd in till Levi. Jag ber Daniel ta fram en femma för att ta en sådan kundvagn, Daniel står där och verkligen försöker få loss kundvagnen men de funkar inte, då ser jag att det står en stor skylt bakom oss där det står: Bäste kund var vänlig att deportera 50kr i kassan för att sedan få en polett att stoppa i vagnen ( eller nått liknande) Haha det är så typiskt mig att inte se skylten och där sket sig det endå eftersom femman var fast där inne så en polett hade ju inte precis gått in där. Vi gick gå ut och hämta en vanlig kundvagn och babyskyddet men de blev ju bra tillslut ;p.

Efter vi varit på Willys så åkte vi hem med varorna och sedan hem till mormor och morfar och åt hemmagjord pizza och hämtade hem diesel.

När vi kom hem var klockan nästan nio och lilla Levi som i vanliga fall brukar sova för natten runt sju var helt slut så det var bara för mig att lägga honom. Efter de så tog jag en lååång dusch och slog mig sedan ner i soffan och kollade på en film med Daniel.

Det var en trevlig dag i går och jag hoppas att denna bli minst lika bra.

I dag fyller lilla Diesel tre år och dagen till ära så har han fått en tårta gjor på paté, leverpastej och leversnittar, Diesel blev glad och uppskattade den mycket.

I dag så ska jag för första gången på nästan 1,5år gå ut på pubafton med Emma och de ska bli såå kul, inte bara för att jag ska dit utan för att jag för en gångs skull ska få göra mig fin hehe.

Nu ska jag fixa lite här hemma medans Levi sover och sen börja med maten.

Ha en fin lördag! /B


-.-

Har haft en mycket bra dag idag men den har varit lång så jag är väldigt trött så berättar om den i morgon.

Hoppas ni har haft en fin fredag!

God natt /B


RSS 2.0