En månadskontroll

En månadskontrollen gick bra, allt såg så fint ut så jag är glad! Passade även på att väga och mäta Levi och han går upp i vikt i rasande fart och växer på längden gör han med, han väger numera 4565g och är 55lång. BVC kvinnan sa att han går upp så fint men jag är orolig för att han går upp alldeles för mkt i vikt ;o hur mycket går era små upp per vecka? Eller gick upp så här i början?

Var även och hämtade ut två små julklappar till Levi en mobil som han så småningom kan använda och en pipleksak!

Vi passade även på att gå in på Ica och handla lite, köpte (läs dyr)en julskinka som jag länge velat göra, så i morgon tror jag allt att den ska få åka in i ugnen och då hoppas jag verkligen att den ska smaka bra!

/B

( dålig bild men det är julklapparna jag hämtade ut)


Kommentarer
Postat av: Cissi

Emma gick upp riktigt fort i början - hade riktigt mycket mjölk/"grädde" i brösten... Men det planade ut sen... Så länge de följer sin kurva och Bvc inte är oroliga då brukar det vara i sin ordning! ;)

2012-11-28 @ 19:35:08
URL: http://nastanperfekt.blogg.se
Postat av: Caroline

Du behöver inte oroa dig ett dugg, snarare vara glad över att han växer :). Det där med vikt och längd jämnar ut sig så småningom om, William hade kontroller där han hade gått upp över 1 kg på en månad :).

2012-11-28 @ 22:17:24
URL: http://caroooolinewilsson.blogspot.com
Postat av: Lisa

Vilken fin mobil! Var köpte ni den? Sienna gick upp mellan 100-260g/vecka i början. Men gå de upp mer gör det inget! Ammar du? För i så fall är det ingen fara alls.

2012-11-29 @ 10:06:40
URL: http://lamadjur.blogg.se
Postat av: Cissi - mamma till Emma och smurfen i magen

vad skönt... är mycket som är nytt när man blir mamma ;)

2012-11-29 @ 10:27:19
URL: http://nastanperfekt.blogg.se
Postat av: Thiilde

De går upp hur mycket som helst i början, helt normalt! Benjamin vägde bara 3225 när han föddes, och sen ökade han hur mycket som helst varje vecka och väger nu (6månader) 9300 gram. Tjocka bebisar = glada bebisar. Och de extra grammen är kanon bra om de skulle bli sjuka och äta mindre, så de har lite att ta av. Det är bättre med en lite knubbigare bebis än en spinkig bebis ur den aspekten, och det har ingenting ,med övervikt att göra :) sen när de väl börjar gå/krypa så försvinner bebishullet snabbt :) så du ska bara vara glad att han går upp så bra i vikt.

2012-11-29 @ 10:51:48
URL: http://thiilde.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0